מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקראת IVFא02/03/2010
אני סובלת זה שנים מפרולקטין גבוה ללא טיפול . בבדיקות האחרונות נמצא כי יש לי פרולקטין בערך של 1000. .
השאלות שלי הם :
1. האים ניתן להתחיל בטיפולי IVF עים רמת פרולקטין כזאת ?
2. במידה ונכנסים להריון הם עודף פרולקטין יכול להביא להפלות ?
<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני IVF
פרופ' שחר קול03/03/20101. כן
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים וסרטןמודאגת02/03/2010
התחלתי החודש טיפול להחזרת מוקפאים על בסיס טבעי.
הסיבה שלא ניגשתי לטיפול IVF מלא היא כי עברתי בעבר הרבה טיפולי IVF עם הורמונים
ואני חוששת מהקשר לסרטן. (ויש לי כבר תאומים ...)
לאחר החזרת המוקפאים ,הרופא נתן לי מיקרופירין,אנדומטרין ופרוגינובה (כל יום).
כאשר קראתי את עלון התרופות, ראיתי שגם האנדומטרין וגם הפרוגינובה,עלולים לגרום לשכיחות גבוהה יותר של סרטן השד או אברי הרבייה.
הרי כל מטרתי היתה ללכת לטיפול טבעי בשל החשש מהורמונים,וכעת החשש צף מחדש.
האם אכן השימוש לאורך הטפול עד בדיקת הבטא (ובמידה ויהיה הריון אז גם אחרי), מעלה את השכיחות לסרטן מהסוג שציינתי.מה ניתן לעשות(האם יש תחליפים).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת
פרופ' שחר קול03/03/2010רמות ההורמונים בהריון גבוהות עשרות מונים בהשוואה לרמתם בעת הטיפול התרופתי.
בכל מקרה, אם מדובר בביוץ טבעי יתכן וטיפול "התמיכה" אינו חיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל בחלל הרחםתמר02/03/2010
שלום, לי ולבעלי יש ילד בן 3. אנחנו מנסים כבר שנה וחצי להכנס להריון ללא הצלחה - תוצאות כל הסדיקות תקינות, יש ביוץ טבעי כל חודש. אחרי 5 IUI בהם שלושה עם זריקות פיורגון, בתחילת החודש הנוכחי נצפו ציסטות בשחלות ועל כן לא התחלנו טיפול. באולטרסאונד ביום 4 למחזור נצפה בפעם הראשונה נוזל בחלל הרחם. מה משמעות תוצאה זו? האם יכול להיות קשור לעובדה שהתפתחה לי דלקת בדרכי השתן? האם יכול לנבוע ממקור אחר? האם יכול להפריע להפרייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל ברחם
פרופ' שחר קול03/03/2010יתכן שאריות של המחזור.
רצוי לחזור בסיס יום 8 למחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמות זרעונים להזרעה תוך רחמיתאני02/03/2010
שלום רב,
רציתי לשאול שאלה כללית: האם כמות של מליון זרעים שוחים במבחנה המיועדת להזרעה היא כמות סבירה? מה הסיכוי להיקלט בהזרעה תוך רחמית עם תוצאה שכזו בהנחה שהמורפולוגיה סבירה אך לא מעולה?
איזו תוצאה של זרע נחשבת סבירה עבור הזרעות תוך רחמיות?
(אני ללא טיפול, מתבססת על הביוץ הטבעי שלי, ובעלי עם ספירת זרע נמוכה)
בתודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה לרחם
פרופ' אלכס סימון02/03/2010מקובל לאמר שהמינימום הדרוש להשגת הריון בזמן סביר הוא אם מזריקים לפחות 1 מליון תאים בתנועה לרחם בכל הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אני03/03/2010בהנחה שמזריקים מינימום של מליון זרעים בתנועה לרחם. כמה מחזורים כאלה יחשבו "זמן סביר"?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיכל02/03/2010
הי,
הרופא ביצע בדיקה
ומצא שקיק פיצפון הגיוני לשבוע הריון ממש התחלתי.
שאלה-
כשאומרים שנמצא שקיק הוא בטוח ברחם וזה סימן לתחילת הריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטן אולם נמצא - כן ודורש מעקב
פרופ' אלכס סימון02/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה !
מיכל02/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שבוע אחרי הזרעהגלית02/03/2010
שלום,
ב-22.2 זריקת אוביטרל והזרעה
23.2- הזרעה נוספת
היום- 2.3 קיבלתי מחזור (פרוגסטרון 3.5 nmol/l)
איך אפשר להסביר את הזמן הקצר (שבוע) מהביוץ למחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמם הקדים
פרופ' אלכס סימון02/03/2010לעיתים עם גרימת ביוץ בהורמונים הוסת מקדים. אחרת, איכות הביוץ היתה ירודה הפעם עם חסר הורמונים לאחר הביוץ. או שמא נפלה טעות ביום הביוץ ומתן אוביטרל. האם היה זה מחזור של 21 יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
גלית02/03/2010המחזור כולו נמשך 20 ימים בלבד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה חיובית??לילך02/03/2010
אחרי בקידרת בטא ראשונה נאמר לי תשובה חיובית..69
נאמר לי לבוא בעוד כשבוע שוב לבדיקת דם...אני קצת לחוצה מה זה אומר שאני בהריון או לא?
בעבר היו לי 2 הריונות והפלות טבעיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהיריון
לי02/03/2010ביקשו ממך לבוא לבדיקה נוספת בעוד שבוע כדי לראות שערכי הבטא ממשיכים לעלות ושההיריון תקין.
אז אין לך מה לדאוג כרגע אלא להיות רגועה. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון אומנם. מצריך המשך מעקב
פרופ' אלכס סימון02/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני בדיקת הריון לחוצה ע ז ר השיר02/03/2010
החזרת 3 עוברים ב- 19/2.
מחר בדיקת בטא.
סימנים - עד לפני יומיים כאבים בחזה שחלפו , כעת דקירות בבטן התחתונה ועייפות.
מחר בדיקת בטא ואני פשוט מעולפת מסקרנות.
כדאי בבוקר לעשות בדיקה ביתית במקום לחכות לתשובה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לא לא !!
לילך02/03/2010תאמיני לי בדיוק לפני שבוע שאלתי את מה שאת שואלת..
עשיתי בדיקה ביתית והתשובה היתה שלילת..ואז עשיתי בדיקת דם ולהפתעתי התוצאה חיובית.
בהצלחה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחוצהההה
שיר02/03/2010סיוון, תודה את מעודדת אותי מאד.
ראשית שיהיה לך בהצלחה.
אני עם כאבים בבטן התחתונה כמו לפני מחזור וממש חוששת להתאכזב, חשבתי לעשות בדיקה בכדי להוריד את המתח.
עודדת אותי מאד.
תודה ואני מקווה שהבטא שלך עולה והכול תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה ביתית?
פרופ' אלכס סימון02/03/2010לטעמי גם כך הבדיקה בדם מוקדמת מידי. אל תבצעי בדיקה ביתית. הסתפקי בבדיקת הדם אם כי הייתי מבצע אותה רק 12-14 יום לאחר ההחזרה. את מבצעת אותה 11 יום לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
שיר03/03/2010תודה על העידוד, בטא 125.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ????????????נוסה02/03/2010
שלום,
היו לי שתי בדיקות בטא תקינות, הזמינו אותי לבדיקה אחרי עשרה ימים, מהי מהות הבדיקה, מה בדיוק בודקים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה?
פרופ' אלכס סימון02/03/2010אני מניח על קול לראות שקית הריון ברחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות ביוץ?טליה02/03/2010
אתמול הפסיקו לי טיפול IVF בגלל אסטרדיול גבוה (7000) אציין שהיו לי הרבה זקיקים בגודל 18 ן-19 .רציתי לדעת מתי ההורמון הזה אמור לרדת? והאם יכול להתרחש ביוץ לאחר שהפסיקו לי את הזריקות(דקפפטיל וגונלF )והאם יש סיכוי להיכנס להריון טבעי בזכות הזקיקים שנוצרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת טיפול
פרופ' אלכס סימון02/03/2010ההורמון ירד בתוך מספר ימים. הסיכוי לביוץ למרות הכל נמוך יחסית ועל כן הסיכוי להריון טבעי נמוך אם כי לא אפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרוגסטןדנה02/03/2010
שלום,
אנו מגודרים כאי פוריות בלתי מוסברת. החודש קיבלתי טיפול של איקקלומין+אסטרופם וכמו כן אוטרוגסטן- להתחיל יום אחרי ההזרעה. למה מיועד האוטרוגסטן במקרה שלי? מהי תועלתו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטרוגסטאן
פרופ' אלכס סימון02/03/2010משמש לתמיכת הרירית - למעשה תוספת הורמון פרוגסטרון שהגוף מפריש ממלא לאחר הביוץ. הרופא רוצה להעלות את רמתו ולכן מוסיף מבחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב עזרה בהולהרווית02/03/2010
שלום
אני לאחר טיפול IVF ראשון שנכשל. עשיתי בהתאם להנחייתכם ופניתי למזכירת בית החולים בכדי שזו תשלח בקשה לאישור טיפול IVF שני אלא שמסרו לי שתשובה אקבל רק במרפאת האם. התקשרתי למרפאה ומסרו לי כי לא קיבלו אישור שכזה על כן עברתי למרפאה לפוריות האישה שם נמצא רופא הנשים אשר הפנה אותי ל-IVF ראשון שמסרו לי כי צריך לבדוק במרפאת האם ובאם יקבלו אליהם אישור יצרו עמי קשר. אני אובדת עצות שמא יגיע מועד המחזור ולא אוכל להתחיל בסבב שני כיוון שאין לי אישור לטיפול IVF שני. בבקשה עזרה איך אוכל לקדם את העניין? האם לפנות שוב למזכירת בית החולים(רמב"ם) או שמא הרופא אשר הפנה אותי לIVF ראשון יוכל לעזור? בבקשה עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איני מכיר את האדמיניסטרציה אולם
פרופ' אלכס סימון02/03/2010לטיפול הפריה מפנה רופא. הוא מבקש את ההתחיבות עבורך. לכן יש לפנות לרופא המטפל שהפנה להפריה ולבקשו להפנותך שוב לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלג'ני
לימונית02/03/2010היי ג'ני,
אני מבינה מאוד את הלחץ שלך. אז כמו שכתב לך פרופסור סימון, רופא יחידת ה-IVF בה את מטופלת אמור לעשות עבורך תכנית ואיתה הוא מגיש אותך לאישור הועדה. אישור הועדה יגיע למרפאת האם שלך, ובעזרתו את מוציאה טופס 17. כלומר, שאת צריכה לקבוע תור בהקדם לרופא ביחידת ה-IVF, כדי שיכין עבורך תוכנית ויגיש אותך לועדה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמני לקיחה של אנדומטריןרינת02/03/2010
1. אתמול עברתי שאיבה ובחמישי בע"ה החזרה, נאמר לי היום בצהריים אחרי שקיבלנו תשובה חיובית לגבי העוברים לקחת 2 אנדומטרין ביום אז לקחתי באותו רגע השאלה מתי לקחת שוב היום? בעקרון אני יודעת שאם פעמיים ביום אז בוקר וערב בערך באותה שעה ונוח לי ב7 בבוקר ואז באותה שעה בערב וכך אעשה ממחר, השאלה מתי לקחת שוב היום?
2. האם אחרי החדרת הקפסולה עדיף לשכב קצת או לשבת או ההפך ללכת? מה הכי יעיל להספגות התרופה, אין לי בעיה מבחינת הנוחות כך או כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה אוטרוגיסטן 200
קאר02/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה על תשובתכם, התגובה של יפית היא
עדי02/03/2010כנראה בטעות לשאלתי אז לא להתייחס, אכןצמדובר באנדומטרין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין
פרופ' אלכס סימון02/03/2010אחד בבוקר ואחד בערב. בשעות הנוחות לך. אין צורך לשכב אם משתמשים במחדר ומחדירים לעומק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילה והקאהקאר02/03/2010
היום הוא היום ה10 להחזרה והרגשתי מן הבוקר בחילות ולקראת הצהריים הקאתי אין זה אפייני לי בדכ להקיא האם זה בגלל האוטורגסן 200 או שזה יכול להיות סימן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא סימן להריון בשלב זה
פרופ' אלכס סימון02/03/2010יתכן מהטיפול ההורמונאלי שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם בבקשהאתי02/03/2010
היום יום ה 9 למחזור,אחרי 4 ימים פיוריגון 50 כל יום
LH - 4.98
E2 - 574
ו - נלקחה לי דגימה של פרולקטין בטעות במקום פרוגסטרון,אז אין תוצאה של פרוגסטרון
מעקב זקיקים:
שחלה ימ' זקיק 17X18
שחלה ש' זקיק 11X12 + 10X10
רירית 6 חופשי מנוזל
בדר"כ אני עושה הזרעה ביום ה 13 ואו 14
1.מה לדעתך נראה באופק?
2.האם הזרעה ביום חמישי נשמע מתאים?(כי זה מה שאמרה לי האחות,ולי זה לא כל כך נראה)
בחודש שעבר היה לי מהפיוריגון 2 זקיקים יפים, ועכשיו לא.3. זה לא משפיע?או שאולי מוקדם?
אודה לתשובתכם, אתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה נוספת-אשמח לתשובה
אתי03/03/2010האם כדאי מחר,יום חמישי,לעשות US?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אתי
פרופ' אלכס סימון03/03/2010איני נוהג להתערב בטיפולים. מבצעים מה שאומרים במרפאה ולא מנסים לקבל חיזוקים או סתירות למה שנאמר. פשוט יותר בריא לכולם. בקיצור מה שאמרו הוא שצריך להיעשות.
אם יש השגות למה שהאחות אמרה, צריך להתייעץ עם הרופא המטפל אלא אם זו ההוראה שלו לאחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור סימון
אתי04/03/2010אז ראשית תודה לתגובתך
לא נראה לי שזה נקרא ל"התערב". אבל שיהיה
יש כאן בנות ששואלות שאלות זהות - ונענות.
שיהיה לך יום טוב.אתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור סימון
אתי04/03/2010אז ראשית תודה לתגובתך
לא נראה לי שזה נקרא ל"התערב". אבל שיהיה
יש כאן בנות ששואלות שאלות זהות - ונענות.
שיהיה לך יום טוב.אתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)