מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גודל זקיק לביצוע הזרעהמיכל08/03/2010
שלום
אני לאחר 4 הזרעות טבעיות עם זריקה לעידוד ביוץ. הזריקה משפיעה עלי לא טוב ולכן אני רוצה לעבור הזרעה ללא הזריקה.
המחזור שלי כל 28 יום לפעמים 27 או 29 אבל בדרך כלל כל 28 יום. באיזה גודל הזקיק צריך להיות כדי שיהיה הכי טוב לבצע את ההזרעה התוך רחמית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון
פרופ' שחר קול08/03/2010התזמון תלוי בדינמיקת ההורמונים, לא קוטר הזקיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עלי לעשות????דינה07/03/2010
שלום רב!
אני מתכננת הריון. אבל לצערי המחזור הזה מאוד מוזר. בד"כ דימום וסתי נמשך אצלי 2-3 ימים, הפעם הוא נמשך 7 ימים, אבל ללא הפרשה של ממש , אלא מעין מריחה (סליחה על הפרטים). הוא גם התחיל שבוע מוקדם יותר. חום השחר היה 36.9-37.1
באולטראסאודנד ביום ה-17 לא היה אפילו זקיק אחד.
מה זה אומר?
האם עלי לעשות בירור או בדיקות?
אם כן אז איזה.
מודה לך על התייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
פרופ' שחר קול08/03/2010מציע לפנות לרופא נשים מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ??????????????????????נוסה07/03/2010
שלום,
החזרה ב 12.2
בטא חיובית
מתי אפשר להתחיל ולקיים יחסי מין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית מעובה מאדד07/03/2010
שלום.
בעלת שחלות פוליציסטיות. לפני כשנה וחצי ילדתי לאחר שנכנסתי להריון ספונטני במפתיע(לאחר חודשים ללא מחזור). מאז הלידה לא השתמשתי באמצעי מניעה (ולא הנקתי).
מספר חודשים לאחר הלידה היו לי דימומים כבדים מאד וראו רירית מעובה ולא יציבה. מאידך , היו גם חודשים ללא מחזור. מעקבי זקיקים לא הראו ביוץ.
כיום נמצאת במעקב זקיקים ונוטלת איקאקלומין. באולטרסאונד האחרון (מספר ימים לאחר שהושג ביוץ) נצפתה רירית בעובי 19 מ"מ. בדיקה ביתית היום (בערכה לגילוי מוקדם- 10 ימים לאחר הביוץ) יצאה שלילית.
אני קצת מודאגת מעובי הרירית. ביקשתי לערוך היסטרוסקופיה או בדיקת פיפל אבל אמרו לי לחכות עוד. מה כדאי לי לעשות?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו..
ד08/03/2010אני בת 36 . האם גם בגיל זה יכול להיות סיכון לסרטן ברחם? הרירית הזו ממש מדאיגה אותי וזה נמשך כבר כשנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשלב זה אין צורך לעשות דבר
פרופ' אלכס סימון08/03/2010מעקב לביוץ והכוונה בלבד. יש נשים שזו הרירית שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקסישירה07/03/2010
שלום רב רופאים יקרים
אילו מומים יכולים להתגלות אצל ילדים שנולדו בתהליך מיקרומניפולציה?
האם אפשר לגלות מומים אלו בבדיקות הרגילות בטרם הלידה?
אנא, אנא תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ICSI
פרופ' שחר קול08/03/2010המומים לרוב על רקע בעיית הזרע: כרומוזומי מין, חוסרי DNA על כרומוזום Y, וכן באברי המין עצמם.
רוב המצבים ניתנים לזיהוי.
אם ICSI מבוצע שלא בהוריה הנ"ל אין יותר מומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתייחסותך - אנא הסבר יותר
לימונית08/03/2010לרופאים שלום,
בהמשך להתייחסותו של ד"ר קול לשאלתה של שירה, שם צויין שהמומים שציינת שייכים לבעיית זרע, כלומר, שאם משתמשים במיקרומניפולציה מסיבות אחרות אזיי אין את המומים האלה?
אני למשל משתמשת בשירותי בנק הזרע, כך שאני מניחה שהסיבה שעשו לי איקסי קשורה לגיל מבוגר ואיכות הביציות ולא לבעיית הזרע. האם הבנתי נכון?
כמו כן, למה הכוונה מומים הניתנים לזיהוי? באיזה שלב? באיזה בדיקות?
אשמח כמובן גם להתייחסותם של הרופאים האחרים.
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה מכל אחד מהרופאים
לימונית09/03/2010בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פוריות למסירהרינת07/03/2010
שלום רב,
אחרי טיפולים רבים ומפרכים סוף סוף הגיע הגוזל. נשארו ברשותי תרופות להפריות שאשמח להעביר הלאה ללא תמורה (מקווה שגם משהו מהמזל יעבור...)
8 זריקות מנוגון (תאריך תפוגה 7/2010)
כדורי פרוורה Provera - (תאריך תפוגה 6/2010)
אוטרוגסטן 200 מ"ג - (תאריך תפוגה 2/2011)
חומצה פולית 5מ"ג - (תאריך תפוגה 6/2011)
התרופות אוכסנו בתנאים נאותים.
למי שמעוניינת בבקשה לשלוח לי
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעונין בתרופות בגלל אי אשור של הקופ
אלון12/10/20100523339547
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ואיחורבתאל07/03/2010
בדרך כלל מחזור סדיר כל 28-30 יום, חודשיים ללא כל טיפול, ביום השמיני למחזור התברר שיש שני זקיקים בכל שחלה בגודל: 20,24 (על ה24 הרופא לא היה סגור אם ציסטה או זקיק ) שאלותי :
1. כמי שהיו לה זקיקים בגודל זה ללא נוזל , רירית 8.5 סביר להניח שהביוץ היה מקסימום עוד יומיים שלושה אחרי, האם נכון לשער כך?
2. האם כשבועיים לאחר הביוץ , למי שמחזורה סדיר, במידה ואין הריון אמורה לקבל מחזור?
3. במידה והזקיק בגודל 24 היה ציסטה(שאגב מחזור לפני הכל היה תקין בא.ס) האם הוא יכול לעכב מחזור?
4. אם אכן הייתי אמורה לקבל כשבועיים לאחר הביוץשהיה לפני 23 יום והיום אני ביום ה31 , אני יכולה להעריך שאני באיחור של שבוע? \
רק ביום ג' יש לי תור אצל הרופא , בבדיקת שתן מלפני שבוע שלילי, כעשרה ימים לאחר הביוץ המשוער הייתה לי הפרשה דמית בניגוב חד פעמי ומאז כלום רק כאבי מחזור, אני תמהה ותשובתכם בהחלט תסייע לי להבין קצת יותר, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
בתאל09/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאמור נא תשובתכם והעדכון
בתאל10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בתאל
ד''ר דוד ישי10/03/20101. במחזורים סדירים כמו שלך , קשה להגיד האם ממצאים כמו שתארת בשלב מוקדם - יום ה 8 הם זקיקים או ציסטות ולכן לא ניתן להסיק לגבי יום הביוץ
2. כן
3. כן
4. אם היה ביוץ בתאריך שחשבת , את אכן באיחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות פוריותפולי07/03/2010
שלום
אני בת 42, מתכננת הריון ראשון
לפני מספר חודשים ביצעתי בדיקות פוריות, שתוצאותיהן היו תקינות.
לפני מספר ימים ביצעתי בדיקה ביום השלישי למחזור
תוצאותיה היו תקינות למעט בדיקת FSH שיצאה 18.4.
הבדיקות הקודמות (אוג' 09, אוק' 09) היו 4.9 ו- 4.8 (בהתאמה).
האם משהו אינו תקין? האם יש לכך משמעות קריטית שכן בכוונתי להתחיל בטיפולי הזרעה.
אודה לתשובתכם בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות
פרופ' שחר קול08/03/2010רמת FSH לעצמה - חסרת משמעות אלא אם מלווה בבדיקת E2.
בהנחה ש - 18 היא תוצאה אמינה (E2 היה נמוך ) - מדובר על תחזית לתגובה ירודה של השחלות לגירוי עם גונדוטרופינים, וסיכויים נמוכים להשגת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פוריות
פולי09/03/2010תוצאת ה- E2 היתה קטן 200 pmol/L.
לדברי רופא הנשים המטפל בי מדובר בתוצאה תקינה.
מה המשמעות של הדבר אם כך לגבי טיפולי פוריות? האם ניתן לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיקמיק07/03/2010
אני בת 30 ללא הריונות קודמים. הפסקתי לקחת גלולות לפני 9 חודשים. לפני 5 חודשים, עשיתי מעקב זקיקים ואכן היה ביוץ ביום ה-18, לפני חודשיים, גם היה זקיק בגודל 20מ"מ ביום ה-12. החודש עשיתי שוב מעקב, והזקיקים הגיעו לגול שבין 8-13, ולא היה עדיין ביוץ או זקיק מוביל. אני ביום ה-17 למחזור, בד"כ מקבלת כל 28-30 יום. בחודשים האחרונים הווסת שלי נהייתה ממש חלשה ומועטת. האם יש קשר? מה הטיפול שנותנים במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי- מקפיצה שוב
מיקמיק08/03/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ' אלכס סימון08/03/2010ממשיכים לעקוב עד לביוץ. בשלב זה אין צורך בטיפול כי קיים ביוץ גם אם מאוחר במספר ימים ממה שקורה בממוצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיקמיק08/03/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות מתי?עידית07/03/2010
כמה ימים אחרי החזרת עוברים בני 3 ימים אמורה להיות השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 8-10 ימים
פרופ' אלכס סימון07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8-10 ימים מיום ההחזרה או השאיבה?
עידית07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותסיגל07/03/2010
אני בת 39 אם לילדה בת 12.5 מזה כשנתיים מנסה להיכנס באופן טבעי אך ללא הצלחה
כיום אני לפני מחזור שלישי של מונגון (שניים שלא היצלחו).
לפני התחלת השימוש במנגון ה-FSH היה גבוה 13.4 לאחר שימוש בגלולות ירד ל11.4
והיום הוא עומד על 8.2 אחרי הטיפול הראשון של המונגון.
כאשר אני שואלת את הרופא מה הסיבה לאי כנסתי להריון הוא עונה(בהסתמך על הניירת והבדיקות מסביב) כי איכות הביציות ירוד ופרט עינין הגיל.
כרגע בצעתי בדיקת דם ויצאה תוצאה שלילית ואני מחכה שבוע למחזור שלא הגיע
ורק לאחר קבלת המחזור התחיל את הסבב ה-3 למונגון.
שאלותי א. העידרות מחזור שבוע יכולה להעיד על הריון למרות בדיקת דם שלילית
ב. למרות שFSH בסדר עדין זה מעיד שאיכות הביציות ירוד ולכן אני לא נקלטת
ג. הרופא נתן לי רק עוד סבב אחד במונגון ולאחר מכן הפריה מבחינה האם בהפרית מבחינה זה יצליח
אם הביציות לא באיכות טובה(לאחר שימוש במונגון האחרון 2 אמפולות יצאו רק שני זקיקים)
ד.מה הסיכוי שלי להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות
פרופ' אלכס סימון07/03/2010הרופא רצה לאמור כי סיכוייך להרות הוא כמו כל אישה בת 39. הוא טוב יותר מזה של אישה בת 42 ואולם נמוך יותר מזה של בת 36. עם הגיל פוריות האישה יורדת היות והביציות "מתבגרות" יותר ונעשות פחות איכותיות. טיפולי הפריה חוץ גופית לקבוצת נשים בגילך מניבה סיכויי הריון של 20-25% למחזור טיפול. כמו לכל אחת בת 39. עד גיל 35 הסיכוי למחזור טיפול הוא כ-40%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני07/03/2010
שאלה שמטרידה אותי:
בטיפול האחרון (הזרעה עם גונל 75) - בצעתי בדיקת דם ביום התשיעי להזרקות(יום א') התוצאות היו:
LH 35
E2 3064
PR 5.9
באותו היום נאמר לי ע"י רופאי שהביוץ כבר החל ואת ההזרעה עשיתי למחרת (יום ב') בשעה 20.30 בערב.
ההזרעה נכשלה - קבלתי מחזור אחרי 12 יום מההזרעה.
אני חושבת שהסיבה לכשלון הטיפול - אולי כי הביוץ התפספס - כי אם הביוץ החל ביום א' בבוקר, עד יום ב' בערב ייתכן שכבר נגמר? (לכן גם קבלתי מחזור ביום ה-12 ולא ה-14).
אני לא מחפשת אשמים או סיבות לכשלון אלא רוצה לדעת אם בטיפול הבא עליי להתעקש עם רופאי על הזרעה באותו יום שהחל הביוץ?
תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללא אוביטרל (לא היה צורך)
אני07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא אוביטרל (לא היה צורך)
אני07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללא אוביטרל (לא היה צורך)
אני07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההביוץ לא התפספס
פרופ' אלכס סימון07/03/2010LH 35 מעיד (כמו ערכת ביוץ) כי הביוץ יגיע תוך 24 שעות. ההזרעה בוצעה בזמן! למה וסת לאחר 12 יום, זה סיפור אחר. יתכן ונדרשת תמיכה הורמונאית לאחר ההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא גבוההסיון07/03/2010
היי...
החזרת עוברים נעשה בתאריך 16.2.10 2 עופרים יפים, אחרי 12 ימים נעשה בטא 70 תשובה חיובית..
והיום אחרי שבוע שוב בטא יצא 2300, האחות ברמם אמרה שהורמנים בסדר גמור.
מידעתי הבטא אמרוה לקפוץ פי 2..ואצלי זה ממש גבוהה,זה בסיידר???
תודה רבה על התשובות המהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול07/03/2010ההכפלה היא ביומיים.
התשובה טובה. להמשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםרויטל07/03/2010
שלום רב,
ב 03/03 החזרתי עובר מוקפא (נשאבו 15 ביצים הופרו 3 הוחזרו שניים ונכשל וכעת הוחזר אחד ששרד בן 5 תאים).
אני בת 38 וכן בן זוגי. לי יש 3 ילדים מהריונות ספונטניים (ואני לאחר קשירת חצוצרות) ולבן זוגי יש ילדה אחת מנישואיו הקודמים.
האם מיעוט העוברים ששרדו מעידים על בעיה כלשהי?
האם ניתן לקבל טיפים על מנת שהעובר שהוחזר ישתרש?
תודה, רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפים
פרופ' שחר קול07/03/2010התוצאות תלויות באיכות העוברים, לרוב.
מציע ליזום פגישה עם רופא היחידה לדיון בסיבות למיעוט ההפריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפיכהשרה07/03/2010
שלום,
אני ובעלי מנסים להכנס להריון ויש לי מספר שאלות,
1. האם זה משנה כמות הזרע שיוצאת?
2. האם כאשר שפיכת הזרע היא לא בזרם חזק אלא במין טפטוף חלש, זה יכול לסמן על בעיית פוריות. והאם אפשר להכנס כך להריון?
3. האם אפשר להכנס להריון כאשר בקיום היחסים האישה למעלה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרה שלום
פרופ' שחר קול07/03/20101. כן, נפח תקין 1.5 - 4 מל'.
2. אפשר להרות.
3. כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)