מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוסקופיהאנונימי08/03/2010
שלום
ברצוני לשאול מתי מבצעים את הבדיקה יש לי חשד לפוליפ ורופא הפנה אותי להיסטרוסקופיה אבחנתית האם בבדיקה זו יוציאו לי את הפוליפ אם יראו שאכן הוא קיים
אני קצת מבולבלת הקשרתי לשני מקומות לקבוע תור כמה שיותר קרוב אז במקום אחד אמרו לי שצריך לבצע מיד אחרי הוסת וזו בדיקה ללא הרדמה
ובמקום השני קבעו לי בעוד שבועיים עם הרדמה מקומית
האם הבדיקה לא אמורה להתבצע אותו דבר בשני מכונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרו
פרופ' אלכס סימון08/03/2010בדרך כלל אין צורך בהרדמה או לעיתים הרדמה מקומית פשוטה.
הבדיקה לאימות הממצא שנמצא כעל קול. אם אומנם מתאמת כי יש פוליפ יפנו אותך לכריתה שלו בהרדמה.
את הבדיקה האבחנתית מבצעים מספר ימים לאחר תום הוסת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות פריוןטליה08/03/2010
שלום,
אני בת 37 שני ילדים. הריון אחד ספונטני והשני (בגיל 31) דרך טיפול אחד עם כדורי איקקלומין וזריקת כוריגון.
כבר שנה מנסה להרות. בשלושה חודשים הראשונים טופלתי עם איקקלומין ומאחר והטיפול לא הצליח הועברתי לזריקות מנופור (סבב ראשון 23 ימים עם אמפולה אחת) וזריקת ביוץ אוביטרל. הזריקה ניתנה לי כשהזקיק היה בגודל 18 מ"מ. גם טיפול זה לא הצליח וקיבלתי מחזור.
עכשיו התחלתי סבב שני חדש של זריקות מונופור בכמות של 112.5 (כמעט שתי אמפולות) ביום. ומעקב זקיקים ובהמשך זריקת אוביטרל.
שאלתי:
1. האם ניתן לי אוביטרל מוקדם מדי? האם הביצית לא היתה מספיק מוכנה? בהריון השני ניתן לי כוריגון שהזקיק הגיע לגודל 20 מ"מ ועכשיו ניתן לי בגודל 18 מ"מ. האם הרופאה עשתה טעות בחישוב?
2. איך קורה אחרי שתי לידות שיש קושי להיכנס להריון גם עם טיפולים ככדורים וזריקות?
3. הזרע של בעלי תקין, איך ניתן לדעת אם הביצית שלי תקינה? הרופאה אמרה לפי בדיקות הדם שאין לי בעיה לייצר ביציות? למה הכוונה?
4. כמה זמן לחכות, במיוחד בגילי, עד לטיפול ב IVF ?
5. איזה בדיקות נוספות עלי לבצע?
אשמח לעזרתכם. אני מאוד מיואשת מהכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות להרות
פרופ' אלכס סימון08/03/20101. ככל שהגיל עולה שיעורי ההריון למחזור טבעי או עם טיפול יורדים
2. איני מבקר טיפולים של רופאים אחרים. אני סומך על הרופא שהחליט נכון
3. הביציות שלך תקינותלגילך. הן בוודאי פחות איכותיות מזמן היותך בת 31. הן בוודאי טובות יותר מאלו כשתגיעי לגיל 40. לא ניתן לבדוק את איכות הביציות.
נשים רבות נכנסות להריון בגיל 37. רק זה אורך יותר זמן לעיתים
4. IVF אינו פיתרון לכל בעיות הפוריות ואינו מצליח ב 100% . יש לו גם חסרונות. הטיפול אותו את מקבלת מקובל בהחלט להתבצע לפני שפונים להפריה. ויש בו הצלחה יותר מאשר IVF בגילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי ביוץ???נסיה08/03/2010
שלום רב,
בעלת שחלות פוליציסטיות וביוצים לא סדירים...
ב- 24.2.10 בדיקת דם - פרוגסטרון 13.9
ב- 3.3.10 בדיקת דם - פרוגסטרון 124.2
האם ניתן להניח כי הביוץ היה לפני ה- 24.2 ? או שמא הביוץ היה בין 2 התאריכים המצוינים מעלה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אשמח לתשובה - תודה מראש!!!!
נסיה08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה ביוץ לפני 24
פרופ' אלכס סימון08/03/2010אם אין וסת כדאי לך לבצע בדיקה להריון. וספרי לנו מה גילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אשמח לתשובה - תודה מראש!!!!
נסיה08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממש נואשתביבי08/03/2010
אז שוב להזכיר:בת 44 פרוטוקולים די ארוכים,ועשיו 7 אמפולות מנוגון אתמול ב us יום 7 למחזור רק זקיק אחד האם עדיין יכולים להתווסף עוד?בדיקות הדם היו נמוכות,האחות אמרה שזה מוקדם עדיין.בחודשים קודמים ביום העשירי היו 2 ביציות בגודל יפה.יתכן שהמנוגון בלבד לא טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ביבי
פרופ' אלכס סימון08/03/2010מדובר בתגובה ירודה של השחלות. לעיתים הן תגבנה לזקיק אחד או שניים ועיתים לא תגבנה כלל. צריך לראות מה החודש יקרה. מנוגון הוא לגעתי טיפול הבחירה אצלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשני08/03/2010
ד"ר
אני שבועיים וחצי אחרי החזרה עם תשובה חיובית
היום התקלחתי בדיוק לכמה שניות בטעות עם מים רותחים ומיד סגרתי.
האם יכול להגרם נזק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיק לביצוע הזרעהמיכל08/03/2010
שלום
אני לאחר 4 הזרעות טבעיות עם זריקה לעידוד ביוץ. הזריקה משפיעה עלי לא טוב ולכן אני רוצה לעבור הזרעה ללא הזריקה.
המחזור שלי כל 28 יום לפעמים 27 או 29 אבל בדרך כלל כל 28 יום. באיזה גודל הזקיק צריך להיות כדי שיהיה הכי טוב לבצע את ההזרעה התוך רחמית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון
פרופ' שחר קול08/03/2010התזמון תלוי בדינמיקת ההורמונים, לא קוטר הזקיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עלי לעשות????דינה07/03/2010
שלום רב!
אני מתכננת הריון. אבל לצערי המחזור הזה מאוד מוזר. בד"כ דימום וסתי נמשך אצלי 2-3 ימים, הפעם הוא נמשך 7 ימים, אבל ללא הפרשה של ממש , אלא מעין מריחה (סליחה על הפרטים). הוא גם התחיל שבוע מוקדם יותר. חום השחר היה 36.9-37.1
באולטראסאודנד ביום ה-17 לא היה אפילו זקיק אחד.
מה זה אומר?
האם עלי לעשות בירור או בדיקות?
אם כן אז איזה.
מודה לך על התייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
פרופ' שחר קול08/03/2010מציע לפנות לרופא נשים מטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ??????????????????????נוסה07/03/2010
שלום,
החזרה ב 12.2
בטא חיובית
מתי אפשר להתחיל ולקיים יחסי מין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול08/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית מעובה מאדד07/03/2010
שלום.
בעלת שחלות פוליציסטיות. לפני כשנה וחצי ילדתי לאחר שנכנסתי להריון ספונטני במפתיע(לאחר חודשים ללא מחזור). מאז הלידה לא השתמשתי באמצעי מניעה (ולא הנקתי).
מספר חודשים לאחר הלידה היו לי דימומים כבדים מאד וראו רירית מעובה ולא יציבה. מאידך , היו גם חודשים ללא מחזור. מעקבי זקיקים לא הראו ביוץ.
כיום נמצאת במעקב זקיקים ונוטלת איקאקלומין. באולטרסאונד האחרון (מספר ימים לאחר שהושג ביוץ) נצפתה רירית בעובי 19 מ"מ. בדיקה ביתית היום (בערכה לגילוי מוקדם- 10 ימים לאחר הביוץ) יצאה שלילית.
אני קצת מודאגת מעובי הרירית. ביקשתי לערוך היסטרוסקופיה או בדיקת פיפל אבל אמרו לי לחכות עוד. מה כדאי לי לעשות?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו..
ד08/03/2010אני בת 36 . האם גם בגיל זה יכול להיות סיכון לסרטן ברחם? הרירית הזו ממש מדאיגה אותי וזה נמשך כבר כשנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשלב זה אין צורך לעשות דבר
פרופ' אלכס סימון08/03/2010מעקב לביוץ והכוונה בלבד. יש נשים שזו הרירית שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקסישירה07/03/2010
שלום רב רופאים יקרים
אילו מומים יכולים להתגלות אצל ילדים שנולדו בתהליך מיקרומניפולציה?
האם אפשר לגלות מומים אלו בבדיקות הרגילות בטרם הלידה?
אנא, אנא תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ICSI
פרופ' שחר קול08/03/2010המומים לרוב על רקע בעיית הזרע: כרומוזומי מין, חוסרי DNA על כרומוזום Y, וכן באברי המין עצמם.
רוב המצבים ניתנים לזיהוי.
אם ICSI מבוצע שלא בהוריה הנ"ל אין יותר מומים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך להתייחסותך - אנא הסבר יותר
לימונית08/03/2010לרופאים שלום,
בהמשך להתייחסותו של ד"ר קול לשאלתה של שירה, שם צויין שהמומים שציינת שייכים לבעיית זרע, כלומר, שאם משתמשים במיקרומניפולציה מסיבות אחרות אזיי אין את המומים האלה?
אני למשל משתמשת בשירותי בנק הזרע, כך שאני מניחה שהסיבה שעשו לי איקסי קשורה לגיל מבוגר ואיכות הביציות ולא לבעיית הזרע. האם הבנתי נכון?
כמו כן, למה הכוונה מומים הניתנים לזיהוי? באיזה שלב? באיזה בדיקות?
אשמח כמובן גם להתייחסותם של הרופאים האחרים.
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה מכל אחד מהרופאים
לימונית09/03/2010בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופות פוריות למסירהרינת07/03/2010
שלום רב,
אחרי טיפולים רבים ומפרכים סוף סוף הגיע הגוזל. נשארו ברשותי תרופות להפריות שאשמח להעביר הלאה ללא תמורה (מקווה שגם משהו מהמזל יעבור...)
8 זריקות מנוגון (תאריך תפוגה 7/2010)
כדורי פרוורה Provera - (תאריך תפוגה 6/2010)
אוטרוגסטן 200 מ"ג - (תאריך תפוגה 2/2011)
חומצה פולית 5מ"ג - (תאריך תפוגה 6/2011)
התרופות אוכסנו בתנאים נאותים.
למי שמעוניינת בבקשה לשלוח לי
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעונין בתרופות בגלל אי אשור של הקופ
אלון12/10/20100523339547
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ואיחורבתאל07/03/2010
בדרך כלל מחזור סדיר כל 28-30 יום, חודשיים ללא כל טיפול, ביום השמיני למחזור התברר שיש שני זקיקים בכל שחלה בגודל: 20,24 (על ה24 הרופא לא היה סגור אם ציסטה או זקיק ) שאלותי :
1. כמי שהיו לה זקיקים בגודל זה ללא נוזל , רירית 8.5 סביר להניח שהביוץ היה מקסימום עוד יומיים שלושה אחרי, האם נכון לשער כך?
2. האם כשבועיים לאחר הביוץ , למי שמחזורה סדיר, במידה ואין הריון אמורה לקבל מחזור?
3. במידה והזקיק בגודל 24 היה ציסטה(שאגב מחזור לפני הכל היה תקין בא.ס) האם הוא יכול לעכב מחזור?
4. אם אכן הייתי אמורה לקבל כשבועיים לאחר הביוץשהיה לפני 23 יום והיום אני ביום ה31 , אני יכולה להעריך שאני באיחור של שבוע? \
רק ביום ג' יש לי תור אצל הרופא , בבדיקת שתן מלפני שבוע שלילי, כעשרה ימים לאחר הביוץ המשוער הייתה לי הפרשה דמית בניגוב חד פעמי ומאז כלום רק כאבי מחזור, אני תמהה ותשובתכם בהחלט תסייע לי להבין קצת יותר, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה
בתאל09/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאמור נא תשובתכם והעדכון
בתאל10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בתאל
ד''ר דוד ישי10/03/20101. במחזורים סדירים כמו שלך , קשה להגיד האם ממצאים כמו שתארת בשלב מוקדם - יום ה 8 הם זקיקים או ציסטות ולכן לא ניתן להסיק לגבי יום הביוץ
2. כן
3. כן
4. אם היה ביוץ בתאריך שחשבת , את אכן באיחור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות פוריותפולי07/03/2010
שלום
אני בת 42, מתכננת הריון ראשון
לפני מספר חודשים ביצעתי בדיקות פוריות, שתוצאותיהן היו תקינות.
לפני מספר ימים ביצעתי בדיקה ביום השלישי למחזור
תוצאותיה היו תקינות למעט בדיקת FSH שיצאה 18.4.
הבדיקות הקודמות (אוג' 09, אוק' 09) היו 4.9 ו- 4.8 (בהתאמה).
האם משהו אינו תקין? האם יש לכך משמעות קריטית שכן בכוונתי להתחיל בטיפולי הזרעה.
אודה לתשובתכם בהקדם האפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות
פרופ' שחר קול08/03/2010רמת FSH לעצמה - חסרת משמעות אלא אם מלווה בבדיקת E2.
בהנחה ש - 18 היא תוצאה אמינה (E2 היה נמוך ) - מדובר על תחזית לתגובה ירודה של השחלות לגירוי עם גונדוטרופינים, וסיכויים נמוכים להשגת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת פוריות
פולי09/03/2010תוצאת ה- E2 היתה קטן 200 pmol/L.
לדברי רופא הנשים המטפל בי מדובר בתוצאה תקינה.
מה המשמעות של הדבר אם כך לגבי טיפולי פוריות? האם ניתן לטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיקמיק07/03/2010
אני בת 30 ללא הריונות קודמים. הפסקתי לקחת גלולות לפני 9 חודשים. לפני 5 חודשים, עשיתי מעקב זקיקים ואכן היה ביוץ ביום ה-18, לפני חודשיים, גם היה זקיק בגודל 20מ"מ ביום ה-12. החודש עשיתי שוב מעקב, והזקיקים הגיעו לגול שבין 8-13, ולא היה עדיין ביוץ או זקיק מוביל. אני ביום ה-17 למחזור, בד"כ מקבלת כל 28-30 יום. בחודשים האחרונים הווסת שלי נהייתה ממש חלשה ומועטת. האם יש קשר? מה הטיפול שנותנים במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי- מקפיצה שוב
מיקמיק08/03/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ
פרופ' אלכס סימון08/03/2010ממשיכים לעקוב עד לביוץ. בשלב זה אין צורך בטיפול כי קיים ביוץ גם אם מאוחר במספר ימים ממה שקורה בממוצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיקמיק08/03/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות מתי?עידית07/03/2010
כמה ימים אחרי החזרת עוברים בני 3 ימים אמורה להיות השתרשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 8-10 ימים
פרופ' אלכס סימון07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה8-10 ימים מיום ההחזרה או השאיבה?
עידית07/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)