מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פיענוח בדיקות דם הורמונאליותשואלת.11/03/2010
שלום, אני בחורה בת 21 עם חשד לשחלות פולצסטיות התחלתי גלולות בזמן הבדיקה וביצעתי את הבדיקה ביום השלישי לווסת.
אשמח אם תסבירו לי את תוצאות הבדיקות! תודה.
127.0 nmol/L
SHBG
0.8
FREE ANDROGEN INDEX
[60 pmol/L
ESTRADIOL (E-2)
2.25 nmol/L
17-OH-PROGESTERONE
4.58 mIU/L
TSH
10.2 pmol/L
T4- FREE
2.50 IU/L
LH
1.90 IU/L
FSH
242.6 mIU/L
PROLACTIN
1.00 nmol/L
TESTOSTERONE- TOTAL
4.95 nmol/L
ANDROSTENEDIONE
6.03 µmol/L
DHEA SULPHATE
543 nmol/L
CORTISOL-BLOOD
הערות לבדיקה :ESTRADIOL (E-2)
Follicular phase 69 - 905
Midcycle 130 - 2095
Luteal phase 82 - 940
Postmenopausal ND - 163
הערות לבדיקה :LH
follicular phase 1.9-12.5
midcycle peak 8.7-76.3
luteal phase 0.5-16.9
pregnant [ 0.1-1.5
Postmenopausal 15.9-54.0
הערות לבדיקה :FSH
follicular phase 2.5-10.2
midcycle peak 3.4-33.4
luteal phase 1.5-9.1
pregnant [ 0.3
Postmenopausal 23.0-116.3
Males 13-70years 1.4-18.1
הערות לבדיקה :PROLACTIN
Postmenopausal 38-430
Nonpregnant 59-619
pregnant 206-4420* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לה ?
אני16/03/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,תקין
פרופ' שחר קול17/03/2010יש לקחת בדיקת דם לפרוגסטרון כשבוע לפני מועד המחזור הצפוי כדי לוודא ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטןדנה10/03/2010
אני בשבוע 7 ויש לי כאבי בטן, האם זה טבעי? נורא בלחץ
תודה, תודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לתשובתכם
דנה10/03/2010כואבת לי מאוד הבטן ואני ממש בלחץ, במקביל יש לי הפרשות רבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהלימונית10/03/2010
שלום,
מיועדת לעבור גרידה ביום א ה-14.3 עקב היריון שלא התפתח, תחילת שבוע 9.
עד היום הזרקתי גסטון וקלקסאן.
רציתי לדעת האם הפסקת התרופות הנ"ל עלולה לגרום להפלה באופן טבעי, או שאין קשר ולא זה מה שישפיע על הפלה טבעית או על האפשרות שאוכל להמתין ליום א' או לא?
בתודה ,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לימונית
ביבי10/03/2010אני מצטערת בשבילך !אך לא נורא בפעם הבאה יצליח!בע"ה אני כבר חושבת על תרומה......
חזקי ואמצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
קטקטית10/03/2010מה אחוזי ההצלחה בסוג טיפולים אלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה "טיפולים אלה"
פרופ' אלכס סימון10/03/2010אם הכוונה תרומת ביציות - סיכויי ההריון 50%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבייבי
לימונית10/03/2010בייבי שלום,
תודה על האכפתיות.
אני מבינה שגם אצלך לא הצליח ומאחלת לך שתצליחי בדרכך.
בת כמה את? האם זו אכן ההמלצה לגבייך - תרומת ביציות?
שנדע ימים נעימים יותר.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לימונית
ביבי11/03/2010שוחחנו מספר פעמים ,אני בת 44 יש לי שלושה ילדים עכשיו פרק ב, אני כבר מאוגוסט עים פרוטוקולים ארוכים ונאדה!ליפני שנתיים היה לי הריון תאומים ללא טיפולים ובשבוע 9 גרדה,ללא דופק! החודש 7 אמפולות מנוגון ולא היתה תגובה,כבר נמאס לי לפי הרופאים האחוזים קטנים!אנסה עוד כמה טיפולים ואז אולי תרומה?זה נשמע לי קשה שחצי ילד כביכול גנטית לא יהיה שלי?!המחשבה קשה אך רוב הרופאים אמרו זאת.לא תאמיני חברה שלי צריכה ללדת כל יום בת 48 נכנסה להריון אחרי 3 חודשים ללא מחזור תינוק בריא אז יש ניסים!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימונית
שירה11/03/2010לימונית היקרה
מאד מצטערת לשמוע שלא הצליח. תחזיקי מעמד
אם את נחושה ומאמינה בסופו של דבר תזכי לחבוק ילד!
מחזקת אותך מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לביבי ולשירה
לימונית11/03/2010בהצלחה גם לכן, מכל הלב.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין השפעה להפסקת הטיפול התרופתי
פרופ' אלכס סימון10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך לימונית
בצל12/03/2010את עוברת מה שעברתי עם אישתיבדיוק לפני חודש לקחנו איזה כדור שאני לא זוכר את שמו אבל הוא גורם להפלה טיבעית כי רצינו להמנע מגרידא את צריכה לקכת בחשבון שזה גורם לכאבים שבוע פחות או יותר ומלווה בדימומים אני מקווה שעזרתי עם פיסת המידע הזה ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, בצל
לימונית12/03/2010תודה לך,
בכל מקרה אצלי תוכנן ניתוח לסיום ההיריון, ולא הזריקה שציינת.
שיהיה גם לכם בהצלחה.
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא עונים?amhביבי10/03/2010
למה לא בודקים הורמון זה ליפני כל הטיפולים?מפאת גילי המתקדם לא היה יותר כדאי לדעת בדיוק רב יותר כמה ביציות נותרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר AMH
פרופ' אלכס סימון10/03/2010נניח שהרמה תעיד על רזרבה ירודה. האם לאור זאת המטופלת תפסיק את כל הטיפולים ותפנה לתרומת ביציות? אם התשובה החלטית כן, אז זו בדיקת הבחירה לקבלת ההחלטה.
הבדיקה רק מעידה על רזרבה נמוכה, אינה יכולה לספר לנו באופן כמותי כמה ביציות נותרו בשחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עדכון ושאלה דחוףבתאל10/03/2010
ראשית אודה להתיחסות על שאלותי הראשונות.
שנית אתמול עברתי בדיקה אצל הרופא וא.ס נמצאה רירית 13 שגדלה (מלפני 3 שבועות הייתה 8.5), והרופא אמר שיש לי ציסטות ומכאן נובע העיכוב המחזור (עיכוב שמאוד לא אופייני) שאלותי האם יתכן שתוך חודש וקצת פחות כבר יצמחו להן מספר ציסטות?
והאם יש סיכוי סביר שלאחר המחזור יעלמו כפי שבאו?
ומה גורם במהירות כזאת לציסטות לצמוח (כשאני כבר שלושה חודשים ללא כל טיפול הורמונלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בתאל
ד''ר דוד ישי10/03/2010ציסטות יכולות להתפתח במשך זמן קצר , אפילו מס' ימים. הן קשורות בד"כ לתקלה בתהליך הביוץ.
יש סיכוי טוב שהן תעלמנה לאחר הוסת הבא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור לאיזה סוג של תקלה
בתאל11/03/2010התכוונת? אודה לך אם תוכל לפרט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןמישהי2 -10/03/2010
שלום לכולם.
אנחנו זוג לאחר IVF שבוע 6+3.
שאלתי היא , האם אנו יכולים לקיים יחסי מין? חשוב לציין שמיום ההחזרה נמנענו מלקיים עקב החשש שלנו לפגוע בהריון.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל זמן שההריון תקין אין בעיה
ד''ר דוד ישי10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהרולי1510/03/2010
כמה זמן אחרי שמפסיקים לקחת את הכדורים אמורים לקבל וסת....? (לקחתי 2 כדורים ביום למשך 5 ימים...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד 5 ימים מיום סיום הכדורים
ד''ר דוד ישי10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אולטרסאונד לאחר הפריה. בבקשה עזרה !ציפי10/03/2010
שאיבה ב-09.02, החזרה ב-11.2. בטא שעולה בצורה תקינה במשך 4 בדיקות.
היום באולטרסרונד נצפה שק הריון שמתאים לשבוע 5 (אני בשבוע 6+0) וללא דופק.
הרופאה אמרה בצורה נחרצת כי ההריון לא תקין ואם אני רוצה אפשר להגיע לעוד אולטרסאונד בעוד שבוע בשביל השקט הנפשי.
האם באמת להתחיל להספיד את ההריון או שיש עדיין סיכוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניראה בעייתי אך אין מה למהר
פרופ' אלכס סימון10/03/2010המשיכי תרופות ובדקי על קול עוד שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית בזמן הטיפולים מותר?דנה10/03/2010
אני נמצאת בטיפולים כרגע ספורטאית בד"כ רצה , משקולות , יוגה .
שאלה: האם לאחר הפרייה 3-4 ימים אני צריכה לשכב או שאני יכולה ללכת הליכה מהירה לבצע תרגילים בישיבה עם משקולות מתיחות האם לא יגרם נזק?
האם זה שאני יעלה דופק לא בריצה יש בעיה?
האם מותר לקיים יחסי מין לאחר ההפרייה או להיזהר בתנוחות מסויימות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מציע לאתגר את העוברים לאחר הפריה
פרופ' אלכס סימון10/03/2010יחסי מין לא מפריעים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מחזור?נסיה10/03/2010
שלום רב,
בעלת שחלות פוליציסטיות, לפני 15 ימים היה ביוץ טבעי....
בדיקת הריון מהיום יצאה שלילית, המדדים הנוספים מהיום הם:
| pmol/L | *estradiol
244
|
Progesterone Urgent | nmol/l | *
7.7
LH Urgent | IU/l | *
4.1
נכון להיום, אין מחזור ...הפרשות חומות בניגוב בלבד
אני צריכה להתחיל הזרקת פוריגון, אז מתי אם כך, להתחיל עם הזריקות במידה והדימום לא יתגבר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המתיני עוד יומיים שלשה
פרופ' אלכס סימון10/03/2010הדימום יתגבר כשרמת פרוגסטרון תרד עוד.
מתי להתחיל טיפול - בררי עם הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהמיכל10/03/2010
האם כאשר מדברים על נתוני זרע לאחר השבחה הכוונה היא לכך שכל הזרעים בתנועה? ביצעתי הזרעה של 3 מליון לאחר השבחה (לפני השבחה היו מעל 20 מליון). אחוז התנועה הינו 25.
האם כל השלושה מליון הם בתנועה, או לפחות האם כך זה אמור להיות.
האם בנתונים אלו יש לעבור ל IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עושים חשבון
פרופ' אלכס סימון10/03/2010אם כתוב הזרעה של 3 מליון שמהם 25% בתנועה - הזריקו 0.75 מנליון תאים בתנועה וזה נמוך
אם כמות תאים שמזריקים חוזרת על עצמה להיות נמוכה ממליון - כדאי IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
מיכל10/03/2010האם לאחר השבחה לא כל הזרעים שמוחדרים אמורים להיות בתנועה? אלא רק 25% (כמות הזרע לפני השבחה היתה 23 מיליון)האם השבחה לא אמורה למיין את הזרעים שאינם בתנועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוףעדי10/03/2010
אני ביום ה15 אחרי החזרה של 2 עוברים בבדיקת בטה היום התוצאה היתה 731 הים אני בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיגיע רופא
מאיה10/03/2010אכן- מבשר היריון. צריך לבדוק שוב הכפלה של הבטא אחרי יומיים אבל בעיקרון התשובה מעולה, בטא גבוהה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, אני מניח שאת כבר יודעת
פרופ' אלכס סימון10/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת ...רופא במרכז ממוחהרוזי10/03/2010
שלום לכולם
אני מחפשת מומחה לפריון באזור ת"א, רשל"צ
בבקשה תמליצו לי על רופא(אני בקופת חולים מכבי) אני צריכה רופא טיפה אינושי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא תפסידי
טל10/03/2010ממליצה מאוד על דר' עזאם ,הוא נמצא ברחוב התקומה ביפו. בהצלחהההההה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל עוד פרטים
רוזי11/03/2010טל אשמח לקבל את הטלפון או שם משפחה ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטי הרופא
טל11/03/2010דר' עזאם פואד ,רח' התקומה 36 ,יפו. ניתן להזמין תור דרך זימון תורים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותד10/03/2010
מה הבדל בין צריבה וניקוז ציסטה עכורה בשחלה לבין הוצאת הציסטה בשלמותה מבחינת התוצאות?
האם במקרה של צריבה וניקוז בלבד הסיכוי שהציסטה תחזור גדולה יותר? במה זה תלוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצא את ההבדלים
פרופ' אלכס סימון10/03/2010ניקוז - מרוקנים במחט. בדרך כלל חוזרת
צריבה - "שורפים" את הקליפה של הציסטה. עלולה לחזור 50%
הוצאה בשלמותה - כשמה כן היא. נדיר שתחזור.
אז למה לא תמיד להוציא? כי לא תמיד ניתן ולעיתים כשניתן, מוציאים יחד עם הציסטה חלקים מהשחלה. ותסכימי איתי שזה חבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא ואולטראסאונדאני10/03/2010
שלום רב.
ביום א' האחרון, 4 שבועות לאחר שאיבה, התקבלה בטא 124 ואושפזתי בשל גירוי יתר.
כעבוד יומיים - הבטא הוכפלה ל240 ושוחררתי מהאשפוז.
ביום א' הקרוב נתבקשתי לחזור ליחידה לשם בדיקת US ובדיקת בטא נוספת.
האם יש טעם לבצע בטא גם מחר? האם ביצוע הבדיקה דרך קופ"ח יכול לתת תוצאות שונות משום שמדובר במעבדה שונה ועל כן אין טעם לבצעה בדיקה מחר?
האם בבדיקת US ׁבשבוע 5+0 אמורים לראות כבר שק הריון? אני חוששת שזומנתי לבדיקה מוקדם מידי.
אשמח לתשובות.
אנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין טעם בעוד בדיקה
פרופ' אלכס סימון10/03/2010בצעי על קול לראות שקית הריון בשבוע 5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)