מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ליזיןנלי11/01/2010
שלום רב,
האם מותר לקחת ליזין(לטיפול בהרפס) למי שבהריון או מנסה להכנס להריון?
אם כן באיזה מינון ניתן לקחת?
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול נגד הרפס
פרופ' מרתה דירנפלד11/01/2010מותר
באשר למינון הוא ייקבע על ידי רופא מטפל בהתאם לבעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר שחר קול שלוםשיר10/01/2010
ביום ה29.12 החזרת שני עוברים.תמיכה של נרות אוטרוגסטן . היוה ראיתי כתמים חומים כמו ווסת אבל חומים.יום שלישי בדיקת דם לחצים בבטן תחתונה מה זה אומר?הטיפול לא הצליח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח
פרופ' שחר קול11/01/2010רק בדיקת דם במועד תוכיח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיללילך10/01/2010
שלום רב,
קיבלתי כתמיכה שבוע אחרי הזרעה זריקה אחת של דקפפטיל 0.1 .
רציתי לדעת מה המנגנון שלה כתמיכה כי הבנתי שבד"כ מזקירים אותה כמדכא .
ומה ההבדל בין תמיכה של אובירטל לבין תמיכה של דקפפטיל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ' שחר קול11/01/2010דקפפטיל גורם להפרשת LH מבלוטת יותרת המוח.
LH חיוני כדי לשמר פעילות הגופיף הצהוב האחראי על הפרשת פרוגסטרון ואסטרדיול.
אוביטרל מכיל HCG שלו פעילות ביולוגית דמויית LH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפל וסיכוניםהילי10/01/2010
ערב טוב,
אני לאחר מספר כשלונות של טיפולי IVF (נמצאת בטיפולים על רקע של בעיית זרע).
הרופא הציע לבצע פיפל. האם קיימים סיכונים לבדיקה? כגון: פגיעה ברירית, פגיעה ברחם וכד'.
אני מבינה שיש שתי פרוצדורות לביצוע הבדיקה- בצורת שאיבה ובצורת שריטה.
מה מומלץ יותר? ושוב- האם אחת הפרוצדורות מסוכנת מהאחרת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ' שחר קול11/01/2010הסיכון הוא קטן מאוד.
פיפל עובד על עיקרון שאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץמיטל10/01/2010
אורך המחזור שלי הוא 25 יום.
חשתי כאבים מאוד חזקים במשך 12 שעות שלדעתי הם כאבי ביוץ - ביום 20.
האם יכול להתפתח להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול11/01/2010אם היה ביוץ יש סיכוי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות החזרת מופשריםmims10/01/2010
שלום רב,
נמצאת בטיפולי ICSI בשל בעיה בזרע. לי יש PCOS. בשלב זה אנו מבצעים החזרות של מופשרים (מוחזרים 3 בכל פעם ויש עוד 11 עוברים להחזיר.) לאחר ההחזרה הקודמת (ראשונה במספר) לא נקלט הריון והרופא המטפל המליץ להפסיק תמיכה, לקבל ווסת ואז להמתין עד לווסת הבאה לפני התחלת טיפול נוסף. שאלתי היא האם זה הכרחי ואם אי אפשר להתחיל מחזור טיפול נוסף באופן מיידי. מטופלת בפרוגינובה* 3 ובהמשך תוספת אנדומטרין*3.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות
פרופ' שחר קול11/01/2010אפשר להמשיך מיד למחזור טיפול נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטארעות10/01/2010
שלום,
לפני 3 ימים- ביום 14 להחזרה- בטא 393.
היום, 3 ימים לאחר הבדיקה הקודמת- בטא 1000.
האם העליה תקינה? לא היה אמור להיות יותר גבוהה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי..
רעות10/01/2010מצפה לתשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול11/01/2010מציע לעיין היטב היטב בתשובה. אולי כתוב גדול מ - 1000????
אולי עם הסימן < ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובתך,,
רעות11/01/2010לא, . כתוב- בטא 1025.
האם העליה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוך ניסיון..............
טלי11/01/2010נראה בסדר גמור!!!! בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/01/2010מציע בדיקת א.ס. להדגמת שק ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיות ואיקקלומיןבננית10/01/2010
שלום רב,
אני בת 31, אובחנתי כסובלת מ PCO כבר בגיל צעיר (ללא מחזור כלל) ומאז גיל 16 נוטלת דיאנה (פרט להפסקה של חצי שנה לצורך מעקב לפני 6 שנים בה לא הופיע מחזור אך הופיע אקנה נרחב בפנים ובגב). לפני כ-4 חודשים הפסקתי את נטילת הגלולות (במטרה להכנס להריון) ולא הופיע מחזור מאז. לאחרונה קיבלתי טיפול ראשון באיקקלומין ומאז אני במעקב זקיקים. שאלותי נוגעות לתוצאות הבדיקות ההרמונליות ומשמעותן. את בדיקות הדם בצעתי בימים השני, החמישי, השביעי והתשיעי לאחר הכדור האחרון ואלו התוצאות (לפי ציר הזמן הנ"ל):
estradiol [ pmol/L] : (<200), 469, 299, 211,317
progesteron [nmol/l]: (3.2), 3.7, 4, 4.6, 3.9
LH[IU/l]: (2.2), 5.8, 9.1, 10.1, 11
(הערכים בסוגריים הם הערכים שנמדדו לפני תחילת הטיפול).
בבדיקות האולטרסאונד נצפתה רירית דקה (בכל הפעמים) וזקיק בגודל 15מ"מ בבדיקה השלישית (ברביעית בוצעה רק בדיקת דם).
שאלותי הן:
1. מה המשמעות של התוצאות עד כה?
2. איך אמור כל אחד מההורמונים הנ"ל להתנהג לקראת ביוץ - לעלות? לרדת? ואיך כל אחד משפיע על התרחשות הביוץ?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממתינה לתשובה לשאלתי...
ערמונים11/01/2010הרבה שאלות שנשאלו אחרי כבר נענו... נשכחתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה לשאלתי...
ערמונים11/01/2010הרבה שאלות שנשאלו אחרי כבר נענו... נשכחתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ערמונים
ד''ר דוד ישי11/01/2010נראה שהשחלות שלך לא הגיבו לאיקקלומין במינון שקבלת.
בעקרון עם גדילת הזקיק/ים צריכה לעלות רמת האסטרדיול ובעקבות זאת להתעבות הרירית . הפרוגסטרון צריך להאר נמוך. ה LH עולה מאד 24 שעות לפני הביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה10/01/2010
אני עברתי פיפל ב-28/12/09 ועדיין לא קיבלתי מחזור כאבים כל הגוף וכלום ?
מה לעשות האם יכול להיות הריון גם לאחר הפיפל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ' שחר קול10/01/2010יש לברר באיזה שלב של המחזור הפיפל בוצע.
יתכן הריון לאחר פיפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהאני10/01/2010
שלום,
עברתי גרידה ב-05/11 (היריון מ-IVF) ועברתי בדיקת אולטרא סאונד אחרי הווסת הראשונה.
בשחלה הימנית נצפה זקיק בגודל של 20 מ"מ ובשחלה השמאלית היו זקיקים קנטים מאוד והרירית 10 מ"מ.
יש לציין שאני בטיפולי IVF בגלל בעיית זרע ולא בעיה שקשורה בי.
האם פעילות השחלה השמאלית נפגעה כתוצאה מהגרידה? מה יכולה להיות הסיבה לזיקיקים קטנים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ד דילגת עלי
אני11/01/2010אודה להתייחסותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרידה
פרופ' שחר קול11/01/2010הממצא תקין. גרידה לא גורמת נזק לשחלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי טיפולאייל10/01/2010
שלום שלום, אחרי גילוי שחלות פוליציסטיות אצל זוגתי, היא קבלה טיפול שכלל-
איקקומן ל 5 ימים
אסטרופם (שזה אסטרוגן)
פרוגסטרון ל 12 יום
אחרי כמה זמן ניתן לעשות בדיקת הריון בעלת וודאות גבוהה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14 יום לאחר הביוץ
פרופ' שחר קול10/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונאליגלית10/01/2010
קיבלתי תשובות לבדיקת דם:
LH- 7.1
FSH-3.8
ESTRADIOL-213
PROGESTRONE-3
ביצעתי את הבדיקה בתק' המחזור.
האם תקינות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופיל
פרופ' שחר קול10/01/2010הכל בתחום הנורמה, אך היחס בין LH לבין FSH מעלה אפשרות של בעיית ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, המשך שאלה
רוני10/01/2010ד"ר תודה רבה.
עוד שאלה קטנה..
כאשר דיברתי עם הרופא- במרפאת הפריון בה אני מטופלת הוא אמר שהוא לא מוכן להגיש בקשה לועדה בשלב הזה, רק אחרי שנעבור עוד 2 השבחות עם זריקות. לא מבינה מדוע הוא מתעקש להמשיך בהזרעות שבהן הזסיכויים כה נמוכים.
מה עליי לעשות?
אם אלך לרופא אחר במסגרת מכבי זה כן יכול לעזור?
ולקדם אותנו איכשהו בתהליך הארוך והמייגע הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נעלם המחזורשרון10/01/2010
שלום אני בת 36. ילדתי בניתוח קיסרי את בתי הראשונה לפני 4 חודשים
כניסה טבעית ומהירה להריון.
קיבלתי פעם אחת מאז כ 7 שבועות מהלידה
ומאז כחודשיים וחצי אני ללא מחזור.
לא מניקה. שאבתי כחודש לאחר הלידה באופן חלקי . כמות קטנה.
הייתי אצל רופאת נשים שאמרה לי להמתין עוד חודש. בבדיקת US הרחם נמצא תקין.
לא בהריון לפי בדיקת דם.
עשיתי את הפרופיל ההורמונלי שלא במחזור ולהלן התוצאות:
| IU/l | *LH - Luteinizing Hormone
22.2
FSH | IU/l | *
17.6
Estradiol (E2) | pmol/l | *
686
Progesterone | nmol/l | *
2.8
HCG-B Quantitative (B) | | 2 IU/L -קטן מ
|
איזה בדיקות נוספות מומלצות?
האם לפנות למומחה פריון או שרופא נשים ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעלם
פרופ' שחר קול10/01/2010לפי בדיקת הדם צפוי כי את לפני ביוץ.
צפוי מחזור או הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, המשך שאלה
עוד שאלה קטנה..
כאשר דיברתי עם הרופא- במרפאת הפריון בה אני מטופלת הוא אמר שהוא לא מוכן להגיש בקשה לועדה בשלב הזה, רק אחרי שנעבור עוד 2 השבחות עם זריקות. לא מבינה מדוע הוא מתעקש להמשיך בהזרעות שבהן הזסיכויים כה נמוכים.
מה עליי לעשות?
ולקדם אותנו איכשהו בתהליך הארוך והמייגע הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, המשך שאלה
עוד שאלה קטנה..
מה עליי לעשות?
ולקדם אותנו איכשהו בתהליך הארוך והמייגע הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהרוני09/01/2010
שלום,
אנחנו זוג בני 30, מנסים כשנה וחצי להיכנס להריון.
אני לאחר 2 הזרעות עם איקקלומין והזקעה אחת עם גונל,
בעלת שחלות פוליצסטיות, בדיקות הזרע של בעלי-
כמות 6 מליון, % תנועה פחות מהנורמה ומורפולוגיה 1%
נאמר לי ע"י הרופא שבכדי לעבור לטיפולי IVF עלינו לנסות עוד 3 הזרעות עם זריקות.
שאלתי היא כזאת- מדוע לא לעבור כבר עכשיו לטיפולי בהפרייה?
אני מרגישה שאין טעם להמשיך בהזרעות, במיוחד כשאר נתוני הזרע לא משתפרים.
מרגישה שהרופא איכשהו מנפנף אותנו כרגע, בעיקר משיקולים כלכליים של קופת החולים.
אני בקופ"ח מכבי, האם הגיוני שלא ניתן לעבור ועדה בשלב שלנו?
אודה להתייחסות גם של בנות הפורום, האם יש מישהי עם מקרה דומה שכן החלה בטיפולי הפרייה בשלב שלנו? לא אכפת לי גם לקבל המלצה על רופא מסויים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להמשיך
פרופ' שחר קול10/01/2010אפשר להגיש בקשה ל - IVF. יש סיכוי סביר שתאושר.
טופס הבקשה ממולא ע"י רופא הנשים שלך.
קופ"ח מכבי שוקלת שיקולים מקצועיים בנושא, לא כלכליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה-
עוד שאלה קטנה..
מה עליי לעשות?
ולקדם אותנו איכשהו בתהליך הארוך והמייגע הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
עדי11/01/2010תעברי רופא, לבעלי היה שיפור משמעותי בזרע ועל פיו יכולים להרות אפילו טבעי ועדיין גם הרופא אחרי 2 הזרעות שלא הצליחו וגם במכבי אישרו לנו מיידית IVF.
לא יודעת מי הרופא שלך אבל לא חסר רופאים טובים ולפעמים "משנה מקום משנה מזל" :-)
איפה את גרה? אולי יכולה להמליץ לך על רופא טוב באיזור שלך.
ובכל מקרה בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעדי
רוני12/01/2010תודה רבה רבה!!
אני מטופלת במרפאת פריון בראשלצ, אני מתכוונת לעבור למרפאת פריון אחרת.
את יודעת אולי אם במרפאה יתנו לי את כל התיק הרפואי שלי?
על מי יש לך להמליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעדי
רוני12/01/2010תודה רבה רבה!!
אני מטופלת במרפאת פריון בראשלצ, אני מתכוונת לעבור למרפאת פריון אחרת.
את יודעת אולי אם במרפאה יתנו לי את כל התיק הרפואי שלי?
על מי יש לך להמליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
ויקי11/01/2010רוני שלום
סיפור שלי זהה כמעט 100% לסיפור שלך - זרע חלש מאוד, 3 הזרעות ורצו שנמשיך עוד.
מי כמוך יודעת כמה קשה להיות בטיפול שלא מאמינים בו... אנחנו עשינו הפסקה של חצי שנה מטיפולים מסיבות אחרות וכאשר חזרתי ליחידה נפלנו על רופא אחר ( יש להם 5 רופאים) והוא שאל אם אנחנו רוצים IVF !!
קיבלתי אישור ממכבי במיידי וכרגע צריכה להתחיל טיפול.
רוני, פשוט תבקשי. אני מאמינה שילכו לקראתך!
בהצלחה!
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לויקי-
רוני11/01/2010תודה רבה..
איפה ההמרפאה בה את מטופלת?
אני מטופלת בראשלצ ושם יש 2 רואפים, אין סיכוי שהרופא שלי יתחלף..
והוא לא מוכן לנסות בכלל להעמיד אותנו לועדה עד שלא נעשה עוד 2 הזרעות.
אני די מיואשת מכך ושוקלת אולי לעבור למרפאת פוריות אחרת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני- מרפאה
ויקי12/01/2010רוני, אני אשקלונית, מטופלת בברזילי...
לפני שנפלתי על רופא הזה (ד"ר מלצר) 3 רופאים סרבו לי, כי לבעלי היתה בדיקה "טובה" 13 מיליון עם 5% תקינים מורפולוגית. כל השאר 2-6 מיליון.
אסור להתייאש! תבדקי מרפאות אחרות, בטוח תמצאי רופא שילך איתך.
בהצלחה רבה!!!
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לויקי-
רוני11/01/2010תודה רבה..
איפה ההמרפאה בה את מטופלת?
אני מטופלת בראשלצ ושם יש 2 רואפים, אין סיכוי שהרופא שלי יתחלף..
והוא לא מוכן לנסות בכלל להעמיד אותנו לועדה עד שלא נעשה עוד 2 הזרעות.
אני די מיואשת מכך ושוקלת אולי לעבור למרפאת פוריות אחרת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
ויקי11/01/2010רוני שלום
מי כמוך יודעת כמה קשה להיות בטיפול שלא מאמינים בו... אנחנו עשינו הפסקה של חצי שנה מטיפולים מסיבות אחרות וכאשר חזרתי ליחידה נפלנו על רופא אחר ( יש להם 5 רופאים) והוא שאל אם אנחנו רוצים IVF !!
בהצלחה!
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
ויקי11/01/2010רוני שלום
בהצלחה!
ויקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאג
ויקי11/01/2010סורי זה באג בפורום, אני לא שלחתי 3 הודעות:))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.........
סמ.12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודדדיסמין09/01/2010
שלום היה לי איחור במחזור במשך כמעט חודש ביצעתי 3 בדיקות הריון ביתיות שהתוצה הייתה שלילית כשבוע לאחר בדיקות הריון אלה התחלתי לקחת פעמים ביום חמישה ימים בשבוע את הכדור דופסטון שאמור לזרז מחזור. יומים לאחר סיום נטילת הכדורים עדיין לא קיבלתי מחזור ולכן עשיתי שוב בדיקת הריון שיצאה חיובית . האם י סיכוי שאני בהריון ? או שבגלל שהכדור גורם לייצור בגוף של ההורמון פרוגסטרון שנוצר גם בהריון , הבדיקה אינה מדויקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין שלום
פרופ' שחר קול10/01/2010הכדורים אינם משפיעים על הבדיקה.
מציע בדיקת דם להריון ומעקב רופא נשים מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)