מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נוזל באגן ושחלות גדולות מאודירדן12/01/2010
שלום אני 3 שבועות לאחר החזרת עוברים ב5/1 בטא 85, ב-7/1 בטר 213 ,אתמול 11/1 בטא 1575
אתמול ,אחרי הבדיקה ,נסעתי לרופא שלי והוא בדק ואמר שהכל בסדר ואפילו ראינו שק אחד בגודל בסדר ועוד שק נוסף שלא מתפתח הרופרא אמר שהשחלות שלי די גדולות (יש לציין שסבלתי מכאבי בטן די חזקים מיום ההחזרה שנחלשו לאט לאט ועכשיו רק לפעמים יש כאב קטן ) הוא גם כתב אצלו שיש מעט נוזל באגן .
האם שחלות גדולות ונוזל באגן זה מסוכן?
לתשובתך אודה
ירדן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה הפרוגסטרון >190
ירדן12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן
פרופ' מרתה דירנפלד12/01/2010יש לך כנראה גירוי יתר של השחלות
טוב שנבדקת אצל הרופא
אם היה חושד שזה מסוכן הוא היה מאשפז אותך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
ירדן12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות בחזהרינת12/01/2010
אם אין לי רגישות בחזה בשבועות הראשונים של ההריון זה אומר שאולי ההורמונים לא עלו מספיק לערכים הרצויים? שהרי עלייתם גורמת לרגישות בחזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
פרופ' מרתה דירנפלד12/01/2010את טועה
זה מאד משתנה ולרוב הנשים בהריון אין רגישות בחזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה קטנה נוספת
רינת12/01/2010אם בהריון הקודם היתה לי רגישות עוד לפני מועד המחזור שידעתי בכלל שאני בהריון אז בהכרח גם בהריונות הבאים תהיה לי רגישות או שכל הריון הוא שונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת דירה בתחילת הריוןהילה11/01/2010
אני אמורה לקבל את המחזור בעוד 6 ימים, האם אעזור בצביעת הדירה שלי בעוד יומיים עשוי לסכן את ההריון בשלב זה במידה והריתי? כלומר משאיבת הריח מהצבע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
הילה12/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם מותררונית11/01/2010
שלום ד"ר
אני בשבוע 8 להריון, סובלת מעצירות (גם לפני ההריון). האם מותר להשתמש בחוקן? (אישי שרוכשים בבית מרקחת).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר דוד ישי11/01/2010מותר. אבל רצוי לנסות לפני כן אמצעים פשוטים יותר כמו משלשלים טבעיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםחסויה11/01/2010
שלום ד"ר, אספר לך בקצרה את הרקע הרופאי לאי הצלחה להרות עד היום. אני בת 26 בעלי 27 עברתי פרופיל הורמונלי, אולטרסאונדים, צילום רחם, בדיקה של צוואר הרחם כנראה את כל הבדיקות האפשריות בבדיקות התגלה כי אני סובלת משחלות פוליצסטיות, בעלי גם כן עבר בדיקת זרע שבה התגלתה כי האיכות, הכמות, והתנועה של הזרעים לא טובה. יש לציין כי התגלתה אצלי מחלה גנטית בגיל 19 FMF (שהבנתי שזה גם פוגע בפריון) אני מטופלת ע"י כולכיצין כל יום. לאחר הזרעות שכשלו, החלטנו לעבור הפריה ביולי האחרון עברתי שאיבה של 17 ביציות בסופו של דבר הופרו רק 9 כל חודש בחודשו עד היום החזירו לי 2 מוקפאים ועד היום ללא הצלחה. יש לי 2 שאלות: האם יכול להיות שלמרות שהזרעים של בעלי עברו "שיפוץ" במעבדה הם עדיין חלשים ובגלל זה הם לא מחזיקים ברחם? השאלה השניה שלי היא האם יש עוד איזה שהיא בדיקה שאוכל לעשות חוץ מהבדיקות שכבר עשיתי? לפעמים אני מרגישה שההחזרה לא מצליחה כי איזה משהו פגום בי כי הם צריכים להשתרש ברחם וזה לא קורה מצד שני אני אומרת שחלות פוליצסטיות? לא אמור להפריע להשתרשות אני מתוסכלת. תודה רבה על עצתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי11/01/2010הזרע הלקוי מפרה פחות , אבל כאשר יש הפריה ויש עובר המשמעות של איכות הזרע קטנה יותר. אני חושב שמוקדם מדי לומר שיש אולי בעיה נוספת. את צריכה להמשיך בסבלנות . אני בטוח שתצליחי בסופו של דבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסויה
עדי11/01/2010סתם רציתי להשתתף איתך בתסכולך, אני כל כך מבינה אותך ומזדהה איתך, אני נמצאת באותו המקום שהכל נראה אצלי תקין והזרע מצליח להפרות את כל הביציות ובכל זאת העוברים לא נקלטים... מתסכל מאוד אבל תהיי חזקה ותמשיכי לנסות ולמרות שאני לא מצליחה ליישם את זה אבל ממליצה לך לנסות להיות רגועה כי אומרים שזה משפיע הממממון אבל מי כמוני יודעת שזה בלתי אפשרי להיות רגועה :-)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי הריוןרינה11/01/2010
שבועיים פחות יום לאחר הביוץ (נערך מעקב זקיקים) בחודש הפסקה מטיפולים, ערכי ה E2 - 1411 וערכי פרוגסטרון - 127. האם ניתן מהתוצאות לדעת אם מדובר בהריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רינה
ד''ר דוד ישי11/01/2010לא. תעשי בטא ותדעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף בבקשהויקי11/01/2010
אני שבוע לאחר החזרת עוברים יש לי עכשיו דימום יש מצב שקיבלתי מחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ויקי11/01/2010אני לוקחת 3 פעמים ביום נרות אדומטרין ופעמיים ביום אסטרופם
האם יש סיכוי לקבל מחזור?אם לא ממה יכול להיות הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקי
עדי11/01/2010תהיי אופטימית, גם לי היה דימום קל כמה ימים אחר החזרת העוברים אבל זה היה מהשתרשות של העובר כי היה הריון. בכל מקרה, תודיעי מייד לרופא שלך שיתן לך הפניה לבדיקות דם על הבוקר כדי לראות את רמת ההורמונים ולפי התוצאות ידע אם צריך להעלות את מינון התמיכה.
מאחלת לך שזה אכן דימום מהשרשה כי זה מוקדם מידי למחזור.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ויקי
ד''ר דוד ישי11/01/2010לא סביר שזה וסת. זה גם לא שוללאת האפשרות שהטיפול יצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות
ויקי12/01/2010אני יום אחירי הדימום תודה על תשובתכם זה היה משהו חד פעמי
אבל היום יש לי הפרשות חומות זה נורמלי???יש סיכוי להצלחה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עלי,שואלת שובאתי11/01/2010
שלום רב
היום ,יום א', יום ה 13,מחזורים סדירים מאוד
בדיקות US זקיקים בשחלה ימ' 17X18
בשחלה שמאלית 19X18, 14X15
אציין, ללא זריקות, ביוץ טבעי,
אתמול,שבת בערב,הוזרק אוביטרל
האם מחר , יום ב', זה זמן טוב להזרעה??
סיכוי טוב??
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי11/01/2010גם זמן ההזרקה וגם זמן ההזרעה מצויינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריוןריקי11/01/2010
שלום,
קיבתי היום את התוצאה שלי לבדיקת ההריון והייתי שמחה ם תוכלו להגיד לי האם אני בהריון להלן התשובה שקיבלתי:
HCG-B Quantitative (B) 5048 IU/l
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ריקי
ד''ר דוד ישי11/01/2010בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להפלה אחרי IVFשאלה11/01/2010
בת 33.
מה הסיכוי להפלה אחרי מציאת דופק תקין (IVF ICSI)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי11/01/2010פחות מ 10%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליor11/01/2010
להלן תוצאות פרופיל הורמונלי שנעשו ביום ה18 למחזור (מחזור בן 33 יום)
LH - 10.8
FSH - 6.0
Estradiol (E2) <200 pmol/L
Progesterone 2.30 nmol/l
האם ניתן להסיק משהו על מצב הפוריות שלי לפי התוצאות האלו או שרק ערכים מהיום השלישי יכולים להעיד על מצב השחלה והפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום or
ד''ר דוד ישי11/01/2010אין טעם לנתח פרופיל שלא נלקח בזמן המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם אחרי IUIאמא11/01/2010
שלום ד"ר.
היום עשיתי בדיקת דם, נמצאת ביום 18 לאחר IUI.
יש לי כאבי בטן כמו לפני מחזור וגם כאבים בחזה.
אלה תוצאות בדיקת הדם, מה משמעותן?
ESTRADIOL(E2) 1372.00 PMOL/L
HCG QUANT.(S) 978.00 IU/L
PROGESTERONE 162.50 NMOL/L
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי11/01/2010זה מעיד כמובן שאת בהריון. הבטא הגיעה לרמה שמאפשרת לאשר שההריון נמצא ברחם. לאור כאבי הבטן , כדאי שתעשי אולטרסאונד בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בדקאלימונית11/01/2010
שלום,
IVF פרוטוקול ארוך, היום זה היום ה-14 לדקא, עדיין בשלב הדיכוי בלבד, לא התעוררתי ואחרתי בכשעתיים בהזרקה.
מה ההשפעה של זה על הטיפול?
והאם זה יכול להרוס לי את הטיפול?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
לימונית11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי11/01/2010אין לזה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין -מינוןירדנה11/01/2010
אני אחרי החזרה ואמרו לי לקחת אנדומטרין 1 בבוקר ו2 בערב או בלילה , בפרוספקט של התרופה רשום שאסור לקחת 2 ביחד האם תקין ? והאם אני צריכה לקחת בלילה כשאני הולכת לישון או בערב ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עקרוני
פרופ' שחר קול11/01/2010אפשר לקחת ביחד, אפשר במרווח זמן של כמה שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח קרישיות בדםרוני11/01/2010
במסגרת טיפול IVF עברתי בדיקות קרישיות, אשמח לפיענוח:
109- 53 106 PROT-S ANTIGEN (FREE
- שלילי PTT(FSL)/PTT(FS)
125- 75 % 121 ANTITHROMBIN-III
140- 70 % 94 PROTEIN C ACTIVITY
- נורמלי FACTOR-V-LEIDEN MUT.
ptt fo r factor 27 sec. 23-31
factor viii 136 % 60-160
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)