מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זיהוי הריוןרינה11/01/2010
שבועיים פחות יום לאחר הביוץ (נערך מעקב זקיקים) בחודש הפסקה מטיפולים, ערכי ה E2 - 1411 וערכי פרוגסטרון - 127. האם ניתן מהתוצאות לדעת אם מדובר בהריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רינה
ד''ר דוד ישי11/01/2010לא. תעשי בטא ותדעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף בבקשהויקי11/01/2010
אני שבוע לאחר החזרת עוברים יש לי עכשיו דימום יש מצב שקיבלתי מחזור??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ויקי11/01/2010אני לוקחת 3 פעמים ביום נרות אדומטרין ופעמיים ביום אסטרופם
האם יש סיכוי לקבל מחזור?אם לא ממה יכול להיות הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקי
עדי11/01/2010תהיי אופטימית, גם לי היה דימום קל כמה ימים אחר החזרת העוברים אבל זה היה מהשתרשות של העובר כי היה הריון. בכל מקרה, תודיעי מייד לרופא שלך שיתן לך הפניה לבדיקות דם על הבוקר כדי לראות את רמת ההורמונים ולפי התוצאות ידע אם צריך להעלות את מינון התמיכה.
מאחלת לך שזה אכן דימום מהשרשה כי זה מוקדם מידי למחזור.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ויקי
ד''ר דוד ישי11/01/2010לא סביר שזה וסת. זה גם לא שוללאת האפשרות שהטיפול יצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות חומות
ויקי12/01/2010אני יום אחירי הדימום תודה על תשובתכם זה היה משהו חד פעמי
אבל היום יש לי הפרשות חומות זה נורמלי???יש סיכוי להצלחה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דילגתם עלי,שואלת שובאתי11/01/2010
שלום רב
היום ,יום א', יום ה 13,מחזורים סדירים מאוד
בדיקות US זקיקים בשחלה ימ' 17X18
בשחלה שמאלית 19X18, 14X15
אציין, ללא זריקות, ביוץ טבעי,
אתמול,שבת בערב,הוזרק אוביטרל
האם מחר , יום ב', זה זמן טוב להזרעה??
סיכוי טוב??
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי11/01/2010גם זמן ההזרקה וגם זמן ההזרעה מצויינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני בהריוןריקי11/01/2010
שלום,
קיבתי היום את התוצאה שלי לבדיקת ההריון והייתי שמחה ם תוכלו להגיד לי האם אני בהריון להלן התשובה שקיבלתי:
HCG-B Quantitative (B) 5048 IU/l
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ריקי
ד''ר דוד ישי11/01/2010בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להפלה אחרי IVFשאלה11/01/2010
בת 33.
מה הסיכוי להפלה אחרי מציאת דופק תקין (IVF ICSI)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי11/01/2010פחות מ 10%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליor11/01/2010
להלן תוצאות פרופיל הורמונלי שנעשו ביום ה18 למחזור (מחזור בן 33 יום)
LH - 10.8
FSH - 6.0
Estradiol (E2) <200 pmol/L
Progesterone 2.30 nmol/l
האם ניתן להסיק משהו על מצב הפוריות שלי לפי התוצאות האלו או שרק ערכים מהיום השלישי יכולים להעיד על מצב השחלה והפוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום or
ד''ר דוד ישי11/01/2010אין טעם לנתח פרופיל שלא נלקח בזמן המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקת דם אחרי IUIאמא11/01/2010
שלום ד"ר.
היום עשיתי בדיקת דם, נמצאת ביום 18 לאחר IUI.
יש לי כאבי בטן כמו לפני מחזור וגם כאבים בחזה.
אלה תוצאות בדיקת הדם, מה משמעותן?
ESTRADIOL(E2) 1372.00 PMOL/L
HCG QUANT.(S) 978.00 IU/L
PROGESTERONE 162.50 NMOL/L
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי11/01/2010זה מעיד כמובן שאת בהריון. הבטא הגיעה לרמה שמאפשרת לאשר שההריון נמצא ברחם. לאור כאבי הבטן , כדאי שתעשי אולטרסאונד בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בדקאלימונית11/01/2010
שלום,
IVF פרוטוקול ארוך, היום זה היום ה-14 לדקא, עדיין בשלב הדיכוי בלבד, לא התעוררתי ואחרתי בכשעתיים בהזרקה.
מה ההשפעה של זה על הטיפול?
והאם זה יכול להרוס לי את הטיפול?
בתודה,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
לימונית11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי11/01/2010אין לזה משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין -מינוןירדנה11/01/2010
אני אחרי החזרה ואמרו לי לקחת אנדומטרין 1 בבוקר ו2 בערב או בלילה , בפרוספקט של התרופה רשום שאסור לקחת 2 ביחד האם תקין ? והאם אני צריכה לקחת בלילה כשאני הולכת לישון או בערב ? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עקרוני
פרופ' שחר קול11/01/2010אפשר לקחת ביחד, אפשר במרווח זמן של כמה שעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח קרישיות בדםרוני11/01/2010
במסגרת טיפול IVF עברתי בדיקות קרישיות, אשמח לפיענוח:
109- 53 106 PROT-S ANTIGEN (FREE
- שלילי PTT(FSL)/PTT(FS)
125- 75 % 121 ANTITHROMBIN-III
140- 70 % 94 PROTEIN C ACTIVITY
- נורמלי FACTOR-V-LEIDEN MUT.
ptt fo r factor 27 sec. 23-31
factor viii 136 % 60-160
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול11/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה מדלגיםמייקי11/01/2010
שאלה - 4 ימים לאחר ביוץ וקיום יחסים ביום הביוץ הופיעה הפרשה חומה וכתם ורוד בתחתון, האם יש קשר? ואם כן מה זה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשר
פרופ' שחר קול11/01/2010הקשר לא ברור.
יש מקום לבדיקת רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןורד11/01/2010
היי בת 40 לאחר 3 טיפולי IVF אחרי 2 החזרות האחרונה ב3.1 אתמול מרוב סקרנות עשיתי בדיקה ביתית ויצאה פס אחד האם זה מעיד על משהו או שזה היה פשוט מוקדם מידי
אשמח לקבל תשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לורד הסקרנית
פרופ' מרתה דירנפלד11/01/2010מבינה אותך אבל זה ממש מוקדם מדי
יש לחכות 12 ימים מההחזרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום 11 למחזורלולה11/01/2010
שלום רב.
אני נמצאת לקראת התחלת טיפול ביום ה21 למחזור, וזאת לאחר שבסבב האחרון החזרת המוקפאים לא הניבה הריון.
הבוקר גיליתי להפתעתי דימום חלש (דם טרי) ביום ה11 למחזור.
אני בעלת שחלות פוליציסטיות ודואגת שאולי ביחידה שלי מפספסים משהו שקשור באיזון הורמונלי.
יש לציין שכל הבדיקות שנעשו עד עכשו לא הראו משהו חריג, ודימומים חלשים במהלך החודש כבר קרו בעבר.
ממה יכול לנבוע דימום זה בשלב זה של המחזור?
האם דימומים לא סדירים יכולים להיות הגורם לאי הצלחת הטיפולים?
תודה ויום נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לולה
פרופ' מרתה דירנפלד11/01/2010הדימום יכול לנבוע מכל מיני סיבות.ברוב המקרים ניתן למצוא את הסיבה ע"י בדיקת דם ואולטראסאונד
אם הבדיקה תהיה תקינה ולא תמצא סיבה ספציפית זה לא חשוב כח בטיפול שמתחיל ביום 21 במילא "מאפסים" את המערכת ו בודקים הורמונים לפני שמתחילים טיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתרסמ.11/01/2010
שלום
שאלתי היא
מה הכוונה לגירוי יתר שחלתי
יש בנות שהכרתי מיום השאיבה שגם שאבו להן 16 ביציות אך לא היה להן גירוי יתר
שאבו לי 17 ביציות ואמרו שיש לי גירוי יתר מה שרציתי לדעת במה תלוי גירוי יתר ואם חס וחלילה הטיפול הזה לא יקלט יש אפשרות למנוע גירוי יתר שחלתי ולהחזיר טריים בלי סיבוכים ועם אחוז הצלחה טוב?
שאלה שנייה
אני אחרי החזרת 2 עוברים טריים (אחרי יומיים מהשאיבה)
עדיין מרגישה כאבים והתנפחות בבטן כאבים כמו גזים האם זה בגלל גירוי יתר שהיה ואם כן האם מסוכן?
הכאבים לא חולפים (אני מקבלת גיסטון יאווריל האם יכול שתרופות אלו גורמות לכאבים דומים)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
פרופ' מרתה דירנפלד11/01/2010גירוי יתר של שחלות יכול להתפתח בואתם תנאים למצב קשה או לא להתפתח בכלל
את צרחיכה להבדק בהקדם האפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףף בבקשהויקי11/01/2010
בוקר טוב אני שבוע שעבר עברתי החזרת עוברים
רציתי לדעת אם מותר לקחת דקסמול יום ולילה לצינון והתקררות
ואם מותר לקחת אופטלגין או אקמול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויקי
פרופ' מרתה דירנפלד11/01/2010מותר לקחת בהריון במדתיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)