מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היסטרוקופיהקרן05/01/2010
שלום, מטופלת באלישע ולאחר IVF שכשל מעוניינת לעשות בדיקת היסטרוקופיה אבחנתית(לפני כשנה צילום רחם שנעשה תקין). מהיכן אמורה לקבל הפניה והיכן נעשית הבדיקה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול06/01/2010הבדיקה מתבצעת במסגרת קופות החולים, או בבתי החולים.
הפנייה ע"י רופא נשים מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאהיי05/01/2010
שלום
אני בשבוע 5+2
ב- 31.12 עשיתי בטא והיה 4780
היום 5.1 עשיתי שוב ויצא 14212.4
האם העליה תקינה או היה צריך לעלות קצת יותר????
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום היי
ד''ר דוד ישי05/01/2010הרמה נראית לי תקינה. בשלבים האלה של ההריון , מצב ההריון מוערך בעזרת האולטרסאונד ולא רמת הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גירוי יתרהילה05/01/2010
שלום
עברתי בחודש האחרון טיפול IVF ראשון. הפרוטוקול כלל דקאפפטיל, מנוגון וגונל כל יום מהיום השני למחזור עד לפני הביוץ. לאחר כשבוע, E2 קפץ מ7000 ל20000 ויום אח"כ ל 32000. לאחר הקפיצה הראשונה הרופא הוריד לי מינון של גונל מ150 ל75 ולאחר הקפיצה השנייה הזרקתי במשך יומיים רק דקאפפטיל. עברתי שאיבה ביום חמישי האחרון ולאחר לבטים בגלל חשש לגירוי יתר קשה, עברתי החזרה של עובר אחד ביום ראשון. אחרי השאיבה, הייתה לי בחילה וחולשה בערך פעם ביום וגזים. עכשיו לאחר ההחזרה יש לי בחילה רוב היום ואחרי שאני אוכלת הבטן שלי מתנפחת, נהיית קצת קשה וכואבת (זה משפתר אחרי יציאה). בנוסף כל הבטן התחתונה רגישה.
האם יכול להיות שהתופעות הנ"ל הן בעקבות גירוי היתר? האם זה עדיין בגדר הנורמה או שצריך לפנות לרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
פרופ' שחר קול05/01/2010יתכן ומדובר על גירוי יתר, רצוי לפנות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוד הצלחהויקי05/01/2010
מהו סוד ההצלחה להיקלט לאחר החזרת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי דעתי
חסויה05/01/2010אמונה בשם והרבה תפילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי סוד ההצלחה
מייקי05/01/2010גם אמונה בשם, ריבוי תפילות, קריאת מזמורי תהילים, תזונה נכונה, הרבה פינוק מהבעל, רוגע ושלווה, אמונה בגוף וברחם שלך וכו'..
בסבב הבא אני מתכננת לקחת חופש מה-כל לקבל את העוברים בנחת וכמה שיותר חום פינוק ואהבה!
בהצלחה רבה :) ואיך ארז אומר: באנרגיות חיוביות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתריפה05/01/2010
שלום,
במהלך טיפולי IVF נוצר הריון שהסתיים בשבוע 8. שבוע אחרי ההחזרה התחיל לי גירוי יתר, שהמשיך עד שנגמר ההריון.
שאלתי היא לגבי הריון נוסף מטיפול IVF. אם אעבור עוד סבב IVF, ואגיע לשאיבה עם אותם ערכים שהיה בסבב שהניב הריון (מבחינת מס' הזקיקים, האי2 והפרוג'), מה הם הסיכויים ששוב יתפח גירוי יתר בסמוך לבטא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית שלום
פרופ' שחר קול05/01/2010סיכויים גבוהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ד"ר קול. הבהרה...
יפה05/01/2010ייתכן שלא ניסחתי נכון את שאלתי.
בסבב שבו נקלט הריון, סמוך לבדיקת הבטא כבר החל גירוי היתר. רוב הסיכויים שהגירוי התחיל בגלל ההריון, ולא בגלל הערכים שהיו לי - היות והם לא היו כאלה גבוהים. היה מדובר באי2 בסביבות 10K על כ-9 זקיקים כאשר, בסבבים קודמים כבר הגעתי לאי2 של 16K על אותו מס' זקיקים ולא היה גירוי יתר. על כן ההנחה שלי היא שהגירוי נוצר אך ורק בגלל ההריון.
נדמה לי שמהניסוח שלי הובן שהשאלה היא האם ערכים כאלה תמיד יגרמו לגירוי יתר בלי קשר להריון, כאשר אני למעשה שואלת:
האם בכל פעם שיהיה הריון מסבב IVF בו הערכים יהיו דומים לערכים בסבב "המנצח", רוב הסיכויים הם שההריון שוב יגרום לגירוי יתר? וזאת למרות שלא מדובר בערכים כ"כ גבוהים?
מקווה שניסחתי יותר נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/01/2010לא, תלוי בפרוטוקול הטיפול. אם מדובר על פרוטוקול מבוסס אנטגוניסט וביוץ עם אגוניסט מובטח (ברמת וודאות של 100%) שלא יהיה גירוי, גם אם יושג הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני "חופרת"...
יפה07/01/2010ושוב תודה על המענה!
לא מדובר בביוץ עם דקא.
מדובר ב-2 סבבים זהים.
פרוטוקול זהה - ארוך, חצי דקא, אוביטרל.
בשני הסבבים סטימולציה של 9 ימים.
בשני הסבבים אי2 כ 10000, כ9 זקיקים.
פעם אחת נקלט הריון (והסתיים שבוע 8) - התפתח גירוי יתר.
אם בפעם השניה גם כן ייקלט הריון - האם בוודאות יהיה גירוי יותר, סיכוי גבוה, נמוך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול07/01/2010אם חוזרים על אותו פרוטוקול יש סיכוי גדול שהתוצאות יהיו דומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה - טיפול איקאקלומיןחסויה05/01/2010
שלום רב,
אני אחרי 3 טיפולים של איקאקלומין (כדור ליום, אח"כ 2, אח"כ 3)
המחזור האחרון שלי היה ב-3.12. ביום ה-14 (16.12) עשיתי US למעקב זקיקים, נמצא זקיק בגודל 22.
קיבלתי זריקת אורביטרל.
יחסים יום כן-יום לא.
ביום ה-22 (24.12) בבדיקות דם נראה HCG - 8, מה שאומר שאין הריון...
יום אחרי, ב-25.12 התחיל לי מעט הפרשות חומות ואדמדמות/שקופות למשך 3 ימים (באופן לא רציף בכלל!) ביום ה-4 זה הפסיק , ואז חזר שוב מעט ביום ה-5.
הרופאה ראתה את תוצאות בדיקות הדם ולא שללה הריון למרות ההפרשות ואמרה שאולי עשיתי בדיקת דם מוקדם מידי ושלחה אותי לעשות בדיקה נוספת ב-28.12. בבדיקה יצא HCG-0 וגם בדיקה ביתית הראתה שלילי.
הייתי אמורה להתחיל טיפול רביעי של איקאקלומין אך מכיוון שלא היה לי מחזור נורמלי אז לא התחלתי.... ועד היום עוד לא קיבלתי. אני חוששת שאולי ההפרשות האלו היו המחזור (למרות שאף פעם לא נתקלתי בזה) ופספסתי את היום ה-5 שבו הייתי צריכה להתחיל איקאקלומין... אני מבחינתי חשבתי שהתופעה הזו רק מקדימה את המחזור והוא אוטוטו יגיע אבל עד היום עוד לא...
אפשר לדעת למה זה קרה? ומה המשמעות של זה?
אני צריכה לחכות למחזור הבא?
תודה מראש וסליחה על השאלה הארוכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול05/01/2010יש לבצע בדיקת דם להריון 16 ימים לאחר האוביטרל, או 14 יום לאחר הזרעה.
לא קודם.
מציע בדיקת דם להריון, וכן ל - E2 P LH כדי להבין יותר מה קורה מבחינה הורמונלית.
לאחר 3 מחזורי איקקלומין שכשלו יש לשקול היטב ההמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שחר קול-עוד משהו בבקשה...
טל05/01/2010קודם, תודה על תשובתך המהירה.
אני מצרפת את תוצאות הבדיקת דם הראשונה שהתבצעה ב-24.12
E-2 - 910
FSH -3.6
HCG - 8
פרוגסטרון - 6.6
LH - 6.7
פרולקטין - 120
טסטוסטרון - 2.5
ואלו התוצאות מה-28.12
E-2 - 756
פרוגסטרון - 2.8
HCG-0
אשמח לשמוע את דעתך... האם יש עוד תקווה להריון אם עד עתה לא קיבלתי מחזור (חוץ מההפרשות ההן?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/01/2010הסיכוי קלוש, כיוון שרמת הפרוגסטרון אינה מתאימה לביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז...
חסויה07/01/2010אין טעם לעשות את הבדיקת דם שהצעת?
לצפות למחזור בקרוב???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוששת בבקשה דחוףליאת05/01/2010
רופאים יקרים שלום,
אני 13 יום לאחר החזרה מחר בדיקת בטא בעזרת השם...
אני בד"כ לא מעשנת...
ולא ידעתי שאסור בשום פנים לעשן בתקופה זו ושיש אפשרות שהטיפול יכשל בגלל זה....
משום מה במשך השבועיים האלו עישנתי!!! לא המון אלא בערך 6 סיגריות
עד כמה הנזק יכול להיות גרוע?? כמה אחוזים יכול להיות שהטיפול יכשל בגלל הסיבה הזו???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול05/01/20106 סיגריות בשבועיים לא יגרמו לנזק.
ועם זאת - אנא, עשי מאמץ לחדול לגמרי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה......
ליאת05/01/2010תודה רב והמשך יום מקסים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה?חסויה05/01/2010
לפני שבוע ויום עברתי פיפל ביום ה- 21 והיו דימומים לסרוגין נעצרים חומים מעט אדומים ועבר
היום אני כבר ביום ה- 29 למחזור ועדיין לא קיבלתי מחזור האם הפיפל מעקב או מה לחשוב ?
אני אמורה להחזיר עוברים חודש הבא ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ' שחר קול05/01/2010פיפל לא מעכב מחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשבתך
חסויה05/01/2010מה לעשות ד"ר עם בימים הקרובים לא אקבל הלוואי כן יש אפשרות להריון למרות ביצוע הפיפל שגם הושמד פוליפ ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפנות לרופא המטפל
פרופ' שחר קול05/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריוןא04/01/2010
מתנצלת מראש על אריכות הדברים.
אבקש מאוד תשובות מפורטות ועניניות לכל שאלה. תודה.
בת 37, מנסה להכנס להריון שנה ושלושה חודשים. מחזור כל 26 יום. ביוץ ביום 13 למחזור באופן קבוע - לפי ערכות ביוץ.
לפני חודש פניתי לרופא לפריון אחרי שבאופן טבעי לא הצלחתי להכנס להריון. נתן לי אקקלומין+ השבחה והזרעה+ זריקת אוביטרל. עשיתי הזרעה לפי המלצת הרופא ביום 13 למחזור לפי בדקת דם +U.S.במחזור זה כבר לא השתמשתי בערכת ביוץ.
החודש אני ללא תרופות פריון. עשיתי מעקב ביוץ ע"י ערכת ביוץ ולהפתעתי ראיתי שהביוץ התרחש ביום ה- 20 למחזור. (לפני השימוש בתרופות פריון הביוץ תמיד התרחש ביום 13 למחזור).
1. למה העיכוב הזה בביוץ? האם זה בגלל השפעת האוביטרל או קיקקלומין שנשארו עדיין בגוף מהחודש הקודם? מי משניהם עיכב את הביוץ?
2. עוד כמה מחזורים הביוץ יהיה ביום ה - 20 עד שיחזור לקדמותו ביום 13?
3. האם יכול להיות שבגלל העיכוב בביוץ ההזרעה שעשיתי לא הצליחה כאשר עשיתי הזרעה ביום 13 והביוץ אולי התרחש ביום ה - 20?האם האוביטרל עיכב הביוץ?
4. האם היית ממליץ לתזמן ההזרעה הבאה בחודש הבא ע"י ערכות ביוץ ודם ו-U.S בלבד בלי אוביטרל?
5. האם ערכות ביוץ אמינות ומדוייקת באותה מידה כמו בדקת דם?
תודה רבה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון
פרופ' שחר קול05/01/20101. אולי בגלל איקקלומין
2. סביר שהבא יהיה בזמן
3. לא
4. יש לשקול שוב השימוש באיקקלומין. ראי "שאלות נפוצות". יש לוודא שבוצע ברור פריון מלא, כולל צילום רחם.
5. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ????יעל04/01/2010
לאחר IVF שהסתיים בהפלה טבעית בשבוע שמונה. (לפני חודש). לא נעשתה שום התערבות.מתי לצפות למחזור??? יש לציין שהבטא התאפסה לאחר שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי שלום
פרופ' שחר קול05/01/2010בשבועיים הקרובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך בטא יורדקארין04/01/2010
אחרי 12 יום ערך בטא 9 אחרי 16 יום בטא ירד .
מה זה אומר הריון שהתחיל ולא התפתח?
או מדומה בעקבות התרופות של התמיכה אסטופם ונרות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורלי
ד''ר דוד ישי04/01/2010כן. זה מה שנקרא הריון כימי. האסטרופם והנרות לא משפיעים על התוצאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לשפעת החזיריםרונית04/01/2010
שלום ד"ר
אני בשובע 7, האם מומלץ לקחת חיסון נגד שפעת החזירים (אני מאוד חוששת)
תודה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רונית
ד''ר דוד ישי04/01/2010לדעתי כן. היתרונות גדולים מהחסרונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון או לאקרן04/01/2010
שלום רב
ב-28/11 היה לי מחזור אחרון בתאריך ה-31/12 עשיתי בדיקת הריון ביתית והתשובה היתה חיובית אך יומיים אח"כ קיבלתי מחזור שאחרי יומיים הוא כמעט נגמר, היום בתאריך ה-4/1 עשיתי בדיקת דם להריון והבטא יצא 15 האם יש הריון או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי04/01/2010זו תוצאה חיובית. צריך לעשות מעקב אחר הרמה בהפרשים של יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוטרגסטןסימה04/01/2010
אני אמורה לקחת 12 ביום (4 נרות שלוש פעמים ביום) פספסתי היום פעם אחת. אני לפני החזרת עוברים מוקפאים - האם יכול להזיק???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סימה
ד''ר דוד ישי04/01/2010להערכתי לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דםגלי04/01/2010
היי,
האם הערכים תקינים:
יום חמישי למחזור:
Prolactin 145 mIU/l
LH - Luteinizing Hormone 2.7 IU/l
FSH 6.4 IU/l
קטן מ-Estradiol (E2) 200 pmol/L
Progesterone 3.2 nmol/l
יום 12 למחזור:
Estradiol (E2) Urgent-1338
Progesterone Urgent- 3.2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי04/01/2010תקינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)