מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לכל הרופאים בוקר טובויקי06/01/2010
אם אתם אומרים שמותר לחזור לשיגרה ולעשות הכל חופשי מלבד להרים כבד אז במה תלויח בעצם קליטת ההריון מה רק במזל???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא אמיתית , נכון ...........
יפית06/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מאמי
ויקי06/01/2010למה מאמי??בטוח שזה מזל אבל לא נישמע לי הגיוני לחזור לשיגרה אחרי 3 ימים כי אז הגוף בפעילות זה לא נראה לך יכול לגרום נזק??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי "שאלות נפוצות"
פרופ' שחר קול06/01/2010קליטת הריון תלויה באיכות העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת תינוקת לאחר החזרהויקי06/01/2010
האם לאחר החזרת ערברים מותר לי להרים את ביתי בת השנה
היא שוקלת 10 ק"ג????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי שאלות נפוצות
פרופ' שחר קול06/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר שחר קול שלום ויום נפלא
ויקי07/01/2010מצטערת לא רואה את השאלה בשאלות הנפוצות אפשר בבקשה לקבל תשובה
התינוקת שוקלת בערך 10-12 ק"ג האם לאחר החזרת עוברים מהיום השלישי אני יכולה להרים אותה???
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויקי שלום
פרופ' שחר קול07/01/2010פעילות רגילה ושיגרתית אינה מפריעה לתהליך השרשת העוברים ברחם. לכן במחזורי הפשרה אין כל צורך במנוחה, וניתן לחזור לעבודה באופן מיידי.
לאחר מחזור "טרי" במהלכו בוצעה שאיבת ביציות יש לנהוג משנה זהירות, שכן השחלות עוברות טראומה די משמעותית במהלך השאיבה. ככל איבר שעבר טראומה, גם השחלות זקוקות למנוחה כדי להחלים ולהתאושש. לדבר משמעות רבה יותר, ככל מספר הזקיקים שנשאבו היה רב יותר. לכן רצוי להמנע מכל פעילות העלולה לטלטל את השחלות (ריצה, קפיצה וכד') או להילות הלחץ התוך בטני (הרמת משאות כבדים). אין מיגבלה לגבי עבודה הנעשית בישיבה.
כיוון שהשאיבה מתבצעת בהרדמה כללית עדיף ביום זה להימנע מעבודה או נהיגה, שכן השפעת תרופות ההרדמה עלולה להימשך כמה שעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםליאת06/01/2010
אני 13 יום לאחר החזרה עוברים...
כל השבוע היו לי כאבים הולכים ובאים בצד ימין ושמאל של הבטן....
אתמול קיימתי יחסי מין ובאמצע האקט עצמו היו לי ממש כאבים עזים בצד ימין...
חשוב לי להגיד שחוץ מהכאבים האלו וכאב בחזה אין לי שום תופעה מיוחד...
לא בטן נפוחה ולא בחילות... ממה זה עשוי להיות?
יכול להיות גירוי יתר רק עם התופעה הזו?
או שזה בגלל הטראומה שהגוף עבר עקב השאיבה וההחזרה??
תודה והמשך יום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר :(
ליאת06/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים
פרופ' שחר קול06/01/2010בהחלט יכול להיות.
רצוי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ענו לי בבקשההההההההההההשיר05/01/2010
שלום אני לאחר החזרת שני עוברים בבתאריך 29.12 ברצוני לדעת מתי אוכל לבצע בדיקה ביתית לאחר תמיכה בנרות אוטרוגסטן.בבקשה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול06/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון בגיל 43גלית05/01/2010
אני לאחר 2 הריונות טבעיים
כבר שנתיים לא מצליחה להכנס להריון
עברתי 2 הפריות בראשונה היה דימוםכבר ביום הראשו ןבשניה אמרו ששאבו 5 ביציות החזירו לי שלוש יפים 8 תאים אמרו " כמו פרח"
לא היה לי דימום עד ליום המחזור הקבוע שהגיע כמו שעון
מה האפשרויות בגיל כזה
למעט רירית שמעט עבה לא ידוע על בעיות נוספות
איך מברירים את האפשרות לילד נוסף המיוחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול06/01/2010אם יש עוברים יפים עדיף לחזור על הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףף דימום אחרי הזרעהאושרת מ.05/01/2010
אני אחרי הזרעה היום בבוקר ולפני כשעה היה לי דימום לא מסיבי אלא רק בניגוב רציתי לדעת האם זה מסוכן האים אני צריכה להמשיך לנוח או שזה הליך רגיל כאשר יש דימום
זה פעם השניה של ההזרעה ובפעם הראשונה לא היה לי דם
חשוב ךציין כי לא הרמתי שום דבר כב ולא התאמצתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול06/01/2010כנראה עקב קושי טכני, וללא משמעות כלשהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביציתיפית05/01/2010
שלום רב ,
יש לי מספר שאלות בנושא תרומת ביצית :
1.כיצד הגוף מתייחס לביצית הנתרמת ? האם הוא יכול לדחות את הביצית כפי שמדובר באיברים מושתלים , שהרי הביצית לא שייכת לו
2. מה המשמעות של התרומה ? כלומר לאחר שנוצר הריון והדם המוזרם לעובר הוא של האם ההרה , איך מקבל העובר את הגוף הזר של האם
3.האם בדיקות דם רגילות כמו מרובעת / משולשת ושקיפות עורפים משקפות את מצב העובר או שהדרך היחידה לדעת היא רק בשפיר
4. כיצד והאם הריון מתרומה שונה מהריון רגיל
אודה על תשובתכם בהרחבה ככל שתוכלו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאמי
ד''ר דוד ישי06/01/2010גם עובר רגיל , שלא מתרומה , זר לאישה ( חצי מהגנים והחלבונים שלו באים מהאבא ) ובכ"ז אינו נדחה. כך גם בעובר מתרומה.
אין מגע ממשי בין דם האמא לדם העובר.
הבדיקות שציינת נותנות סיכון סטטיסטי לתסמונת דאון. ניקור נותן תשובה מוחלטת יש או אין
הוא אינו שונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה לאיקקלומיןרינה05/01/2010
שלום, אני בעלת PCO , אחרי איקקלומין כדור אחד ליום (פעם הראשונה), מיום 12 למחזור עד יום 23 לא נראו זקיקים מובילים ב-U.S , רק הרבה זקיקים קטנים, עובי רירית הרחם 7.5.
השאלה, האים אפשר מכך להגיע למסקנה שאני לא מגיבה לאיקקלומין או שיש עדיין סיכוי וחשוב להמשיך לעשות מעקב זקיקים? אם כן עד מתי? מתי אפשר להגיד בוודאות שלא יקרה כלום בחודש הזה של טיפול עם איקקלומין וצריך לעלות במינון? האים אני אקבל וסת "טבעי" החודש ללא ביוץ (בעקבות חוסר התפתחות הזקיקים)?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רינה
ד''ר דוד ישי06/01/2010כנראה שאת לא מגיבה למינון הזה. אני הייתי מפסיק את המעקב ומעלה את המינון ל 2 טבליות ליום בטיפול הבא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןא05/01/2010
שלום
לפני כשנה עברתי לידה שקטה בשבוע 22 בעקבות CMV . לא מספיק הטראומה הנפשית גם היו לי סיבוכים כמו שאריות שיליה, הידבקויות שבעקבותם עברתי היסטרוסקופיה פעמיים וצילום רחם , נוזל בחלל הרחם כל הדברים הנ"ל עיכבו את הניסיונות לכניסה להריון נוסף.לאחר כ-3 חודשים רצופים של לקיחת גלולות על מנת שהנוזל יעלם (הוראות רופא) ביום שלישי ביצעתי אולטרסאונד ביום ה-13 מהווסת. תודה לאל הנוזל נעלם. 2 שאלות: 1. הרופא ראה ביום שלישי ביצית בשחלה לפי מדידות אמר לא לקיים יחסים בשלישי ורביעי ולקיים יחסים בחמישי שישי ושבת (כלומר ימים 15-17 לווסת). האם נכון הדבר?! האם יש סיכוי להריון..?
2. נצפתה הידבקות נוספת בתחתית. האם יכול להפריע לכניסה להריון? ואם אכנס להריון האם יכול להוות סיכון?
תודה ומצטערת על האורך פשוט קצת מיואשת!!!
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אישה
ד''ר דוד ישי06/01/2010אני לא יודע מה אורך המחזור הרגיל שלך ומה ראה הרופא. אז איך אפשר לענות על השאלה שלך. אם כך הוא אמר הוא כנראה צדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי אסטרודיל וביוץמבולבלת05/01/2010
לאחר 14 ימי הזרקת מנוגון ביום ה- 19 למחזור נמצא זקיק בגודל 24 מ"מ ועוד הרבה מאוד זקיקים קטנים . רמת האסטרודיל 940 ביחידות חדשותו פרוגסטרון 4.3 . לפני מס' ימים אמר הרופא שהינו מצפה לרמת אסטרודיל סביב 2000 ביחידות חדשות . ביום זה כאשר הבין את גודל הזקיק הורה על אוביטרל ? האם רמת האסטרודיל מספקת או מאחר וגודל הזקיק אינו מאפשר עוד לחכות הוא הורה על הזרקת האוביטרל ? מה הסיכוי להריון תקין ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מבולבלת
ד''ר דוד ישי06/01/2010עם זקיק אחד ועם הזרעה , כ 15%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוקופיהקרן05/01/2010
שלום, מטופלת באלישע ולאחר IVF שכשל מעוניינת לעשות בדיקת היסטרוקופיה אבחנתית(לפני כשנה צילום רחם שנעשה תקין). מהיכן אמורה לקבל הפניה והיכן נעשית הבדיקה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול06/01/2010הבדיקה מתבצעת במסגרת קופות החולים, או בבתי החולים.
הפנייה ע"י רופא נשים מטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאהיי05/01/2010
שלום
אני בשבוע 5+2
ב- 31.12 עשיתי בטא והיה 4780
היום 5.1 עשיתי שוב ויצא 14212.4
האם העליה תקינה או היה צריך לעלות קצת יותר????
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום היי
ד''ר דוד ישי05/01/2010הרמה נראית לי תקינה. בשלבים האלה של ההריון , מצב ההריון מוערך בעזרת האולטרסאונד ולא רמת הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על גירוי יתרהילה05/01/2010
שלום
עברתי בחודש האחרון טיפול IVF ראשון. הפרוטוקול כלל דקאפפטיל, מנוגון וגונל כל יום מהיום השני למחזור עד לפני הביוץ. לאחר כשבוע, E2 קפץ מ7000 ל20000 ויום אח"כ ל 32000. לאחר הקפיצה הראשונה הרופא הוריד לי מינון של גונל מ150 ל75 ולאחר הקפיצה השנייה הזרקתי במשך יומיים רק דקאפפטיל. עברתי שאיבה ביום חמישי האחרון ולאחר לבטים בגלל חשש לגירוי יתר קשה, עברתי החזרה של עובר אחד ביום ראשון. אחרי השאיבה, הייתה לי בחילה וחולשה בערך פעם ביום וגזים. עכשיו לאחר ההחזרה יש לי בחילה רוב היום ואחרי שאני אוכלת הבטן שלי מתנפחת, נהיית קצת קשה וכואבת (זה משפתר אחרי יציאה). בנוסף כל הבטן התחתונה רגישה.
האם יכול להיות שהתופעות הנ"ל הן בעקבות גירוי היתר? האם זה עדיין בגדר הנורמה או שצריך לפנות לרופא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
פרופ' שחר קול05/01/2010יתכן ומדובר על גירוי יתר, רצוי לפנות לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוד הצלחהויקי05/01/2010
מהו סוד ההצלחה להיקלט לאחר החזרת העוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי דעתי
חסויה05/01/2010אמונה בשם והרבה תפילות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי סוד ההצלחה
מייקי05/01/2010גם אמונה בשם, ריבוי תפילות, קריאת מזמורי תהילים, תזונה נכונה, הרבה פינוק מהבעל, רוגע ושלווה, אמונה בגוף וברחם שלך וכו'..
בסבב הבא אני מתכננת לקחת חופש מה-כל לקבל את העוברים בנחת וכמה שיותר חום פינוק ואהבה!
בהצלחה רבה :) ואיך ארז אומר: באנרגיות חיוביות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתריפה05/01/2010
שלום,
במהלך טיפולי IVF נוצר הריון שהסתיים בשבוע 8. שבוע אחרי ההחזרה התחיל לי גירוי יתר, שהמשיך עד שנגמר ההריון.
שאלתי היא לגבי הריון נוסף מטיפול IVF. אם אעבור עוד סבב IVF, ואגיע לשאיבה עם אותם ערכים שהיה בסבב שהניב הריון (מבחינת מס' הזקיקים, האי2 והפרוג'), מה הם הסיכויים ששוב יתפח גירוי יתר בסמוך לבטא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית שלום
פרופ' שחר קול05/01/2010סיכויים גבוהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה ד"ר קול. הבהרה...
יפה05/01/2010ייתכן שלא ניסחתי נכון את שאלתי.
בסבב שבו נקלט הריון, סמוך לבדיקת הבטא כבר החל גירוי היתר. רוב הסיכויים שהגירוי התחיל בגלל ההריון, ולא בגלל הערכים שהיו לי - היות והם לא היו כאלה גבוהים. היה מדובר באי2 בסביבות 10K על כ-9 זקיקים כאשר, בסבבים קודמים כבר הגעתי לאי2 של 16K על אותו מס' זקיקים ולא היה גירוי יתר. על כן ההנחה שלי היא שהגירוי נוצר אך ורק בגלל ההריון.
נדמה לי שמהניסוח שלי הובן שהשאלה היא האם ערכים כאלה תמיד יגרמו לגירוי יתר בלי קשר להריון, כאשר אני למעשה שואלת:
האם בכל פעם שיהיה הריון מסבב IVF בו הערכים יהיו דומים לערכים בסבב "המנצח", רוב הסיכויים הם שההריון שוב יגרום לגירוי יתר? וזאת למרות שלא מדובר בערכים כ"כ גבוהים?
מקווה שניסחתי יותר נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/01/2010לא, תלוי בפרוטוקול הטיפול. אם מדובר על פרוטוקול מבוסס אנטגוניסט וביוץ עם אגוניסט מובטח (ברמת וודאות של 100%) שלא יהיה גירוי, גם אם יושג הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שאני "חופרת"...
יפה07/01/2010ושוב תודה על המענה!
לא מדובר בביוץ עם דקא.
מדובר ב-2 סבבים זהים.
פרוטוקול זהה - ארוך, חצי דקא, אוביטרל.
בשני הסבבים סטימולציה של 9 ימים.
בשני הסבבים אי2 כ 10000, כ9 זקיקים.
פעם אחת נקלט הריון (והסתיים שבוע 8) - התפתח גירוי יתר.
אם בפעם השניה גם כן ייקלט הריון - האם בוודאות יהיה גירוי יותר, סיכוי גבוה, נמוך?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול07/01/2010אם חוזרים על אותו פרוטוקול יש סיכוי גדול שהתוצאות יהיו דומות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)