מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם לדאוג?ירדן08/01/2010
שלום
עברתי הפריה והחזרה של טריים ב5/1/10 בטא 85 ב7/1/10 בטא 245 היום בבוקר (8/1/10) שכבתי על הגב ובטעות קיבלתי מכה בינונית בבטן התחתונה מאחיינית שלי בת ה3 האם אני צריכה לדאוג יש לציין שמאז ההחזרה היו לי כאבי בטן חזקים שלאט לאט עוברים היום כבר אין כאב בכלל ושום תחושות שקשורות להיריון האם לדאוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול09/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס ווגינליבתאל08/01/2010
לפני מחזור בדרך כלל מתפתח אצלי הרפס ווגינלי מזה שנים מספר, הוא מופיע בשפתיים החיצוניות , כרגע הוא בשלבי ריפוי סופיים אני עם משחת זובריקס, אמורה לעשות הזרעות בשבוע הבא שאלותי:1. אם מתפתח הריון האם יש סכנה לעובר , למרות שההרפס מעולם לא התפתח אצלי בשפתיים הפנימיות או בנרתיק.
2. האם הרפס חיצוני כזה עלול להפריע לקליטה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס
פרופ' שחר קול09/01/20101. לא
2.לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור קול הסרת אבן מליבי
בתאל09/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך הודעהגל08/01/2010
אולי, שאלותיי מוזרות אך הן לא נותנות לי מנוח תענו לי בבקשה, שבת שלום וכל טוב גל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי08/01/2010אני לא יודע מה השאלות. אני מקווה שקבלת תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר' שחר קול-הריון?אורית08/01/2010
ב20/12 עברתי זריקת ביוץ בערב, נאמר לי שהביוץ בין ערב 21/12 לבוקר 22/12 ,לפיכך קיימתי יחסים בתאריכים אלו. בנוסף קיבלתי כדורי אטרופם+נרות נרתיק החל מה-24/12.היום ה-8/1 ערכתי בדיקה ביתית יצאה שלילית, ביום א' אחזור על הבדיקה האם ייתכן הריון היות ולא קיבלתי מחזור עדיין?
האם להמשיך בכדורים אלו או שלא? האם הבדיקה הביתית מטעה? לתשובתך אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון?
פרופ' שחר קול08/01/2010מציע בדיקת דם ביום א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמון הזרעה ואוביטרלטלי08/01/2010
שלום לרופאים,
היום יום 13 למחזור: זקיק 22.5 (ממוצע) רירית 8.5
אי 1315, פרוג- 3.5
ביום ה 11- זקיק 18, רירית 6.3
אי 991, פרו- 1.6
בוצעה היום - יום 13 הזרעה.
נתבקשתי לקחת אוביטרל בערב ולבצע שוב הזרעה ביום א בבוקר.
שאלתי היא:
האם יש טעם בכך? האם יש טעם בלקיחת אוביטרל? האם לא החל כבר ביוץ עצמוני כך שהזרעה ביום א היא מיותרת?
תודה על חוות דעתכם ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי08/01/2010לא ניתן לקבוע האם החל ביוץ ללא בדיקה של רמת ה LH . התוכנית נראית לי סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך ד"ר..
לי08/01/2010תודה על תשובתך והתייחסותך ד"ר .
לצערי, על אף בקשתי לא בודקים לי LH ואכן חבל...
מקווה שנצליח.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות לפני הזרעהמילי08/01/2010
שלום, עשיתי היום מעקב זקיקים ובדיקות הורמונליות. אודה לעזרתכם בפענוח הבדיקות ההורמונליות:
פרוגסטרון- 9.3
E2 2123
האם זה אומר שאני לקראת ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מילי
ד''ר דוד ישי08/01/2010כדי להשיב צריך לדעת מה רמת ה LH ומה גודל הזקיקים באולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגבי מעקב זקיקים
מילי08/01/2010תודה על התגובה המהירה.
גודל הזקיקים: 22 בשחלה שמאלית, 18+14 בשחלה ימנית.
אין לי את רמת ה LH.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מילי
ד''ר דוד ישי09/01/2010לפי גודל הזקיקים , הביוץ צפוי ביום יומיים הקרובים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיכוישאלה08/01/2010
רציתי לשאול מה הסיכוי לראות דופק תקין לאחר IVF עם הכפלות בטא יפות בהתחלה?
עד כמה ההכפלות מנבאות המשך הריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי08/01/2010הסיכוי טוב
אין כזה מדד. אם העליה של הבטא טובה הסיכוי להריון תקין טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאיזי08/01/2010
שלום רב
אתמול עשיתי בדיקת הריון ביתית ,הפס השני חלש ,אבל רואים אותו,10 ימים מהאוביטרל ו 9 ימים מההזרעה.
יכול להיות הריון צעיר?
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איזי
ד''ר דוד ישי08/01/2010אני מעדיף לא להתיחס לבדיקה שנעשתה שלא בזמנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה אל תדלגו עליאתי08/01/2010
שלום דוקטור
אני בת 37,אן לילד בן 4,שנולד מהזרעה (ביוץ טבעי+הזרעה ראשונה)
עברתי לפני מספר ימים צילום רחם – תקין.
היום יום 10 לווסת,ביצעתי בדיקות דם ו US
ללא זריקות(טבעי),צפויה לעבור הזרעה (מתרומת זרע)
להלן תוצאות:
זקיקים בשחלה ימנית : 15X13
זקיקים בשחלה שמאלית: 17X12 + 15X12 + 12X10
עובי רירית, 6.5
חופשי מנוזל
בדיקות דם:
PROGESTERONE 1.51
ESTRADIOL(E2) 694
FSH 3.61
PROLACTIN 164.40
LH 5.73
שאלות
זאת הפעם הראשונה שיש לי זקיקים גדולים יחסית בשתי השחלות,גם הטכנאית שאלה אותי אם הזרקתי משהו, ואמרתי שלא, אז , יש לזה הסבר?
ע"פ התוצאות מתי עלול להתרחש הביוץ?
האם כדאי לי להזריק אוביטרל?
האם לעשות US נוסף ביום א'?
תודה רבה, יישר כח !!
יש תוספת, הרופא אמר להזריק אוביטרל ביום שבר בערב וללכת להזרעה ביום ב', זה לא יהיה מאוחר מידי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי08/01/2010יש ריבוי זקיקים בגלל השלב המוקדם של הבדיקה . סביר להניח שיבשילו לא יותר מאחד או שנים. לא ניתן בשלב הזה לדעת מתי יהיה הביוץ. התוכנית של הרופא שלך נראית לי תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאופיר08/01/2010
בוקר טוב תמיד לאחר החזרת עוברים בתחילתו של השבוע השני להמתנה מתחיל להיות לי כאבים לאורך הגב מלמעלה למטה, אוףףףףףףףףף אני יודעת שהטיפול הזה שוב לא הצליח הכאבים האלו זה הסימן שלי, תגיד לי שלכאב הזה אין שום שייכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אופיר
ד''ר דוד ישי08/01/2010לכאבים האלה אכן אין שום קשר לסיכויים להצלחת הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה מספר 3גל08/01/2010
אני תשעה ימים לאחר הזרעה, המתח בשיאו, יש לי תופעות מאוד מוזרות של שתן מרובה וגירוד בכל הגוף , מה זה יכול להיות כלומר מה מקור תופעות אלו? אודה על תשובתכם ושבת שלום גל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד ושתן מרובה
גל08/01/2010אנא רופאים יקרים תענו לי שכן אין לי את מי לשאול, ה' יברך אתכם ואת פועלכם הרב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
ד''ר דוד ישי08/01/2010קשה לדעת. את צריכה להבדק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול בלתי מתאים לאשה?שירה08/01/2010
בוקר אור רופאים יקרים
האם פרוטוקול בלתי מתאים לא יניב את התוצאה הרצויה? משמע מספיק ביציות שגם תוכלנה לעבור את תהליך ההפריה?
קבלתי פרוטוקול שונה מהפעמים הקודמות.
בפעמים הקודמות היות כ- 15 בד"כ(11 הפריות). וכעת עם הפרוטוקול האחר, פעם ראשונה שלא היתה הפריה. עשו מיקרומניפולציה. הופרו 3.
וגם הפעם מסתמן המחזור בפתח. שמא לבקש את הפרוטוקול הקודם?
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ' שחר קול08/01/2010כן, רצוי לחזור על הפרוטוקול שהוכיח עצמו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה וטיפוליםיעל07/01/2010
הי,
אני מניקה את בתי כבר שנתיים. ההריון לאחר PGD מסיבות גנטיות (נשאות)
טרם קיבלתי מחזור (ברקע גם שחלות פוליציסטיות)
כמה זמן מתום ההנקה אוכל לחזור לטיפולים?
המחזור לא בהכרח יופיע מעצמו....כמה זמן לוקח לרמות הפרולקטין לרדת?(אני מניקה לא מעט...)
תודה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנקה
פרופ' שחר קול08/01/2010אפשר לחזור לטיפול מיד עם תום ההנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןמורן07/01/2010
שלום רב
אני בעלת שחלות פוליצסטיות. מחזורים קבועים של חודשיים
החודש נטלתי איקקלומין בפעם הראשונה ביום החמישי למחזור. שני כדורים ליום במשך 5 ימים.
ביום ה 12 למחזור נמצאו שני זקיקים מובילים בשתי השחלות בגדלים 11 ו 13 מ"מ ורירית בעובי 6 מ"מ
היום, יום ה 14 למחזור נעלמו כל הזקיקים המשמעותיים, המון זקיקים קטנים ועובי הרירית 5 מ"מ.
הרופא המליץ לחזור ביום שני למעקב זקיקים
האם משמעות הדבר שהאיקקלומין לא עבד? האם יש עוד סיכוי לביוץ החודש?
המידה ולא אוכל להגיע ביום שני למעקב זקיקים, האם עדיף ללכת ביום ראשון או ביום שלישי?
תודה, מורן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול08/01/2010בשלב זה כנראה שאין תגובה לטיפול, אך יתכן ותהיה תגובה בהמשך.
אפשר מעקב ביום ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומה לגבי...
מורן08/01/20101)האם יש עוד סיכוי לביוץ החודש?
2) במהלך נטילת האיקקלומין היו לי המון הפרשות פוריות, היום אני יבשה לגמרי. האם יכול להיות שהביוץ התקיים בחמישה ימים אלו?
4) האם מעקב ההפרשות בזמן נטילת האיקקלומין הוא סדיר ואמין כמו בדרך כלל?
תודה, מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
מורן08/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/01/20101. כן
2. כידוע - ברפואה הכל יכול להיות.
3.
4. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מורן09/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל07/01/2010
אני ובעלי מנסים להכנס להריון.
בעבר היו לי דלקות בדרכי השתן, ולכן לאחר קיום יחסי מין אני ישר הולכת לשירותים וגם שוטפת את המקום.
האם הדבר פוגע בקליטת הזרע? לפעמים אני יכולה לראות את נוזל הזרע "נופל" לשירותים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול08/01/2010שטיפת הנרתיק מיד לאחר קיום יחסים עלולה להקטין הסיכוי להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)