מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השרשה ובדיקת בטאבתאל13/12/2009
רציתי לדעת אם ההשרשה בין 4 ימים לשבוע תלוי בגיל העובר שהוחזר, אז מדוע לא עושים בטא כעבור שבוע בעצם? אודה להסבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול14/12/2009ההשרשה סביב יום 6 לאחר השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך בטאאביבית13/12/2009
שלום דוקטור לאחר איחור של 9 ימים במחזור ולאחר חששות כבדים ניגשתי לעשות היום בדיקת דם והתשובה היא IU/L 1670 BETA-HCG
אני מבינה שזה הריון ואני מאושרת רציתי לדעת שזה ערך תקין לאחר 9 ימי איחור והכול בסדר?
תודה קשה לי לכתוב מרוב התרגשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין!!
פרופ' שחר קול14/12/2009בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל....
שמרית14/12/2009במידה והבטא מחר תהיה חיובית, איך אדע על פי בדיקת הדם אם אכן מדובר בהריון או בשאריות מהחצי אוביטרל שהזרקתי ביום שבת שעבר בבוקר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכיי פרוגסטרוןשרון13/12/2009
שלום רב
אני מיועדת להחזרת שניי עוברים מוקפאים ביום רביע ה 16/12. הביוץ היה אתמול.היום בבדיקת דם פרוגסטרון 8.8.האם זה תקין? היום התחלתי בתמיכה של קרינון עד יום ההחזרה,וכמובן לאחר ההחזרה. האם התמיכה מספיקה?
אודה על תשובתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול14/12/2009הבדיקה תקינה.
התמיכה מספיקה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד בדיקת בטאשמרית13/12/2009
ביום שני לפני שבועיים פחות יום 30/11 עברתי שאיבה ולאחר 3 ימים ב- 3/12 החזרה וביום שבת שאחרי 5/12 בבוקר חצי אוביטרל.
1. הרופא אמר לי לעשות בדיקת בטא ביום שלישי אבל זה לא אמור להיות שבועיים מהשאיבה, כלומר ביום שני?
2. האם מחר התוצאה אולי לא תהיה מהימנה כי האוביטרל עדיין בגוף? עברו שבוע ויום מהאוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול14/12/20091. עדיף לציית לרופא.
2. הסיכון קטן מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל...
שמרית14/12/2009במידה והבטא מחר תהיה חיובית, איך אדע על פי בדיקת הדם אם אכן מדובר בהריון או בשאריות מהחצי אוביטרל שהזרקתי ביום שבת שעבר בבוקר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תשובה, אני לחוצה...
שמרית14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי...
שמרית14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי הרמה בדם.
פרופ' שחר קול15/12/2009בטוח שהרופא שלך ינחה אותך נכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי13/12/2009
אם ביום הביוץ אשכב אם 2 גברים (יום אחד עם אחד וביום השני עם אחר) ואכנס להריון האם זה בסדר מבחינת הזרע?שזה 2 זרעים שונים, או שאין בכך סיכון?(מצטערת אם השאלה נשמעת מוזרה אך חשוב לי לדעת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בכך סיכון
פרופ' שחר קול14/12/2009פרט לכך שלא תדעי מי האבא אם יושג הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת...
ס.ד.14/12/2009ראיתי בתוכנית טלוויזה תיעודית מקרה נדיר של אישה שנכנסה להריון משני גברים שונים והיו לה שני עוברים כשכל אחד מהם מגבר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדיר מאוד
פרופ' שחר קול15/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזונה ופוריותצמחונית13/12/2009
חג שמח לכולם,
האם ישנו קשר בדוק בין תזונה צמחונית ואי פריון אצל נשים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחונית
פרופ' שחר קול14/12/2009לא.
אפשר להיות צמחונית ולקבל את כל אבות המזון החיוניים בכמות טובה.
אפשר להיות צמחוניים ולא לקבל את כל אבות המזון החיוניים בכמות טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון מריחואנה במהלך טיפוליםרוני13/12/2009
ד"ר שלום,
שאלה דחופה לגבי עישון מריחואנה.
אני בטיפולים כחצי שנה, מעשנת כ4-5 פעמים בשבוע ג'וינט.
מהם ההשלכות לכך?
האם אכות/ כמות ביציות נפגמת?
האם הסיכוי להריון קטן יותר?
האם חובה להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון
פרופ' שחר קול14/12/2009הצלחת טיפולי פריון תלויה בגורמים רבים.
יש לעשות כל מאמץ לשפר הסיכויים להשגת הריון.
המאמצים מתחילים מהבית:
תזונה מאוזנת ואיכותית
משקל גוף תקין
שמירה על בריאות כלית טובה
פעילות גופנית סדירה
המנעות מעישון (על כל צורותיו וחומריו)
המנעות מאלכוהול
ועוד.
כך ניתן למקסם הסיכוי להריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם ההגבלה על עישון גראס נכונה
אני24/12/2009לנשים וגברים כאחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול25/12/2009הקפדה על אורח חיים בריא כוללת את שני בני הזוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון מריחואנה במהלך טיפוליםרוני13/12/2009
ד"ר שלום,
שאלה דחופה לגבי עישון מריחואנה.
אני בטיפולים כחצי שנה, מעשנת כ4-5 פעמים בשבוע ג'וינט.
מהם ההשלכות לכך?
האם אכות/ כמות ביציות נפגמת?
האם הסיכוי להריון קטן יותר?
האם חובה להפסיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכלי..
דנה13/12/2009ברור......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת שומעת את עצמך???
שירה13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
בתאל13/12/2009עישון בכלל וסמים אפילו קלים בפרט גורמים נזק ונזק רב לפוריות ולעובר, במיקרה שלך בו את צורכת סמים קלים אלה לעיתים כה תכופות ובתדירות גבוהה כדאי שקודם תשקלי גמילה שלא רק תכשיר את גופך לקלוט הריון תקין אלא גםתכשיר אותך להיות אמא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התגובה היא למיכלי
בתאל13/12/2009ועוד דבר נוסף: את נמצאת בפורום שנשים משתדלות לקיים אורח חיים בריא, ועושות מאמצים אדירים להיקלט להריון ואיך את במקום לטפח את עצמך את הורסת?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה מאוד עם בת אל!!!
ליה אמא לאחת14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל אחת יש זכות לשאול כרצונה-בנות..
מורן14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמורן
דנה14/12/2009כן כל אחת זכותה לשאןנל נכון ? אבל יש דברים שלא שאלים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לכל הבנות על התגובות,
רוני17/12/2009אך אשמח לחוות דעת מקצועית יותר
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכלי שלום
פרופ' שחר קול17/12/2009IVF הוא מסע מייגע ולא פשוט כדי להגיע למטרה המיוחלת.
IVF מצליח כתוצאה של חיבור גורמים רבים הפועלים בהרמוניה.
ההצלחה מתחילה בבית בהקפדה על אורח חיים בריא.
זה כולל תזונה מאוזנת ואיכותית, פעילות גופנית סדירה, שמירה על משקל תקין המנעות מעישון (על כל סוגיו) ושתיית אלכוהול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר - תודה רבה...!!!
רוני17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא- דחוף!!!עופרה13/12/2009
שלום ,
אני לאחר טיפול IVF ראשון.
ביום 13 לאחר ההחזרה- ערכי בטא 14
ביום 15- ערכי בטא 28
ביום ה-15 היו לי דימומים חזקים מאוד מאוד, כמו תחילת מחזור טיפוסי.
ביום 17- ערכי בטא 140
האם ערכים אלו תקינים?
האם לא נמוכים מדי?
האם זהו הריון??????
אני מפוחדת ולחוצה.. תודה על העזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עופרה
ד''ר דוד ישי13/12/2009עלית הבטא טובה. אני מקוה שלמרות הדימום זה סימן לכך שההריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימניםליה אמא לאחת13/12/2009
שלום רב,
עברתי שאיבה ב6.12 טיפול ivf שני.החזרת 3 עוברים טובים ב9.12
מתי אמורים להתחיל סימני הריון? חזה גדוש,עייפות וכו? שכחתי,ילדתי לפני שנתיים וחצי ומאוד רוצה שיצליח כבר. יש לציין שהתהליך עבר בשלום ותוצאות תקינות. בת 42.
מחכה בקוצר רוח לסימני הריון
תודה רבה של תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימנים
פרופ' שחר קול13/12/2009גודש בחזה נובע מרמת פרוגסטרון גבוהה. בטיפול IVF נותנים תמיכה, כך שאין משמעות רבה מידי לסימני הריון.
יש להמתין לבדיקת הדם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה 2- שואלת שוב לאחר שדילגתם עלילוטם13/12/2009
שלום
אני ובעלי מנסים כשנה להיכנס להריון.
ב8/12 עשינו הזרעה 2 ללא כל תמיכה הורמונלית.
בדיקות הדם שלי הם:
Estradiol (E2 1393
Progesterone 3.2
LH Urgent9.7
לפי ההשבחת הזרע של בעלי הנתונים שלו טובים...
יום לאחר ההזרעה קיימנו יחסים.
שאלותי הם:
האם הנתונים שלי הם אידיאליים לקליטת הריון? פעם שעברה הערך של האסטרדיול היה721?
מה אומר שהערך הזה גבוה כעת בזמן ביוץ?
האם זה טוב שקיימנו יחסים יום אחרי ההזרעה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' שחר קול13/12/20091. סיכוי טוב להריון.
2. כן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לוטם14/12/2009שלום,
רציתי לדעת מדוע ההורמון הראשון עלה... האם זה נותן סיכוי טוב יותר... מאשר בפעם הקודמת שהיה לי 721?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול15/12/2009הרמה טובה מאוד ותלויה בתזמון המדויק של לקיחת הדם.
השינויים יכולים להיות מאוד גדולים בפרק זמן קצר יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לוטם16/12/2009שלום,
עשיתי הזרעה 2 ללא הורמונים ב8/12 היום יום ה9 להזרעה, מתי אפשר לערוך בדיקת דם לבדיקת הריון? האם ניתן לערוך ביום ה10???
בפעם הקודמת קיבלתי ווסת ב19-20/11
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונלירונה13/12/2009
שלום רב,
במסגרת בירור של בעיות בפוריות עשיתי היום בדיקת פרופיל הורמונלי ביום ה-21 למחזור. התשובות הינן:
פרולקטין 484, פרוגסטרון- 20.6.
מה משמעות התוצאות?
תודה, ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות
פרופ' שחר קול13/12/2009פרולקטין - תקין.
יש ביוץ ספונטני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה לאחר איקקלומיןאני13/12/2009
שלום,
היום הייתי במעקב ביוץ- יום 11 למחזור, כאשר מיום 5 למחזור נטלתי כדור 1 איקקלומין במשך 5 ימים.
להלן הערכים בבדיקות דם:
IU/L 8.5 LH
pmol/L 1884 ESTRADIOL (E-2)
nmol/L 1.4 PROGESTERONE
באולטרסאונד נצפו 2 זקיקים בשחלה השמאלית: זקיק 1 בגודל 19מ"מ וזקיק 2 בגודל 10מ"מ
עובי רירית: 5 מ"מ (בד"כ במחזורים טבעיים הרירית שלי עבה יותר).
נאמר לי להזריק היום אוביטרל בין השעות 17:00-19:00 ולהגיע מחר ב- 08:00 בבוקר להזרעה.
אני חייבת לציין שבד"כ הביוץ הטבעי שלי מתרחש בין היום ה-14 ליום ה-19 למחזור ומחר יהיה היום ה-12 למחזור.
האם זה לא מוקדם מידי לבצע הזרעה? האם הרירית לא דקה מידי?
האם יכול להיות שעד מחר הרירית תתעבה מספיק?
האם נטילת האוביטרל תגרום גם לזקיק הקטן יותר לבייץ, או שהוא יבייץ רק כשיהיה בשל מספיק?
אשמח לקבל תשובות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' שחר קול13/12/20091. התזמון סביר.
2. הרירית דקה, אך עשויה לתמוך בהריון.
3. אם הזקיק הקטן יבייץ סביר כי הביצית שבו לא תהיה בשלה. אם לא יבייץ - גם לא יבייץ בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ואגינלא לאחר החזרת עובריםקרינה רויזמן13/12/2009
שלום
הוחזרו לי 3 עוברים טריים בתאריך 03.12.09
היום בבוקר הייתה לי הפרשה דמית טרייה המלווה בהתכווצויות ברחם.
חשבתי שאולי המחזור שלי הקדים כי לפי הספירה הוא אמור להתחיל מחר 14.12.09
בנתיים יש לי הפרשה חומה כזו עם דם קרוש, הטיפול התמיכתי שלי הוא אוטרוגסטן וגינלי של 9 כדורים ביום כל כדור 100 מיליגרם ופעמיים ביום אסטרופם לבליעה.
רציתי לדעת האם ההפרשות האלה תקינות או שזה באמת המחזור?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ואגינאלי לאחר החזרה דחוף
קרינה רויזמן13/12/2009שכחתי להוסיף שיש לי בדיקת דם לבטא בתאריך 17.12.09
האם לקחת בכל זאת את התמיכה?
האם להפסיק? מה לעשות.
אציין שאני בת 26 עם סיפור של חסימה מלאה בחצוצרות, בטיפולי פוריות חוץ גופיים כבר שנתיים וחצי ולעולם לא הייתי בהריון
מה לעשות? לעזרתכם אודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום
פרופ' שחר קול13/12/2009יתכן ומדובר על מחזור הוסת, אך לא ניתן לקבוע עד ביצוע בדיקת דם להריון. עד מועד זה מומלץ להמשיך בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץשואלת13/12/2009
שלום רב,
מחזור סדיר באורך של 25-26 יום.
יום 11, E2-836, Pro. 1.9, LH 15.4
זקיק 16.5, רירית 8.5
יום 12, ללא בדיקות דם
זקיק 19.5 רירית 9.5, (בדיקה לא באותו מכשיר) הפרשות מרובות
האם הביוץ התרחש ביום 12, או ב13? או אולי בכלל ב- 14?
אשמח לדעתכם ותודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול13/12/2009סביר כי ביום ה - 14.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)