מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה?חסויה08/12/2009
אני לאחר הפריה שלישית שלפי בדיקת הדם יצא שלילי לא בטא בדיקת דם שלילי הרופא רוצה שאני יעשה בטא בדם האם זה משנה כבר ???או שיש סיכוי להריון עדיין?
כן ברצוני לשאול יכול להיות שהיה הריון בכל זאת ולא החזיק אני הרגשתי את כל התופעות של הריון (2 ילדים הריון ולידה ספונטאני )מה קורה למה אני לא נקלטת ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי08/12/2009בדיקת דם יותר מדוייקת
אפשרי שהתחיל הריון שהפסיק להתפתח בשלב מאד מוקדם. בשלב כ"כ מוקדם לא מרגישים את ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישילימונית07/12/2009
ד"ר ישי ערב טוב,
מחזור אחרון ב-14/11/09.
היום, יש כאילו סימנים של דם, אבל ממש בכמות מזערית במיוחד.
בבדיקה ב-30/11, הרירית היתה דקה, ולא נצפו זקיקים.
האם זה לא קצת מוקדם מדיי למחזור?
האם זה יכול להיות דימום על רקע אחר? (בטוח לא בהיריון).
האם זה משהו שמחייב בדיקה גניקולוגית?
בתודה מראש,
לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
לימונית08/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון מהיום
לימונית08/12/2009ד"ר ישי שוב שלום,
נכון להיום אחה"צ, התחיל דימום שדומה יותר למחזור.
אבל, אני מעוניינת לדעת, בעקבות הממצאים הבאים: מחזור אחרון ב-14/11/09, ובבדיקה ב-30/11, הרירית היתה דקה, ולא נצפו זקיקים, האם יכול להיות שזה בכלל דימום ללא ביוץ? ואם כן, כיצד הדבר יכול להשפיע על הטיפול שאמור להתבסס על מחזור זה?
האם אני צריכה להיבדק שוב לפני התחלת הטיפול, ומתי?
בתודה מראש,
לימונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם\היסטרוסקופיהלילי07/12/2009
בבקשה אם תוכלו לחדד לי את ההבדלים בין צילום רחם להיסטרוסקופיה?
1. מה כל אחד מהם בודק?
2. תהליך הבדיקה.
במידה ועשיתי צילום רחם שיצא תקין, האם אזדקק גם להיסטרוסקופיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילי
ד''ר דוד ישי08/12/2009צילום רחם נעשה ללא הרדמה , ברנטגן. מחדירים מצואר הרחם נוזל שנראה לבן בצילום. הצילום מדגים את חלל הרחם. חלל החצוצרות וגם מראה איך מתפזר הנוזל בחלל האגן
הסטרוסקופיה נעשית בד"כ בהרדמה. מחדירים לחלל הרחם , דרך צואר הרחם , מכשיר אופטי שמעביר תמונה של חלל הרחם למסך טלויזיה . הפעולה מאפשרת לראות את החלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה
לילי14/12/2009נקבע תור להסטרוסקופיה אבחנתית ליום חמישי הקרוב במרכז לבריאות האשה ברעננה (מכבי)ונאמר לי שזה ללא הרדמה, הייתכן? האם זה כאב נסבל? האם בעקבות הממצאים יוחלט בו במקום לבצע איזו פעולה כירורגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
טטיאנה14/12/2009עשיתי היסטרוסקופיה ליפני שנתיים. בלי הרדמה זה ממש לא כואב קצת לא נעים.שתי דקות וניגמר שיהיה לך בהצלחה!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה
לילי14/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליל
ד''ר דוד ישי14/12/2009אפשר לעשות הסטרוסקופיה ללא הרדמה. הפעולה נעשית עם מכשיר דק ולכן האי נוחות נסבלת. החסרון הוא שאם יש ממצא לא ניתן לטפל בו באופן מיידי אלא צריך לקבוע תור נוסף לפעולה בהרדמה. היתרון הוא שאם אין ממצא , נחסכת הרדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול IVFשרון07/12/2009
שלום,
בעבר היו הריונות ולידות סופונטניים ומוצלחים.
אנו עושים עתה טיפול IVF נוסף לאחר שלוש שנים בהם רצינו ילד נוסף ללא הצלחה וללא סיבה לאי ההצלחה.
מה יקרה אם ביום השאיבה , (לאחר אישור על זקיקים טובים ולקיחת אוביטרל) במקום לעבור שאיבה ננסה להרות באופן טבעי וספונטי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מרים
ד''ר דוד ישי08/12/2009זה אפשרי. הבעיה כמובן שבצורה הזאת אין שליטה על מס' העוברים. לכן אני ממליץ שלא תעשו את זה אם יש לך יותר מ 2-3 זקיקים בשלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריות ללא הצלחהיפה07/12/2009
בת 42 לאחר 4 הפריות. מגיבה יפה מאוד לטיפולים התרופתיים (מינוגון, גונאל F, אקקלומין) עם זקיקים בגודל 20-22 ושאיבת 6 ביציות כל פעם. תמיד נוצר רק עובר אחד בעל 4 תאים ולאחר יומיים החזרה. אנדומטרין 3 פעמים ביום לתמיכה. לצערי בטא תמיד >2. מה הסיבה שהעובר לא נקלט ברחם והריון לא נוצר? עלי לציין כי בדיקת רחם תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה מן זיווג מוגון וצטרוטייד
שירה07/12/2009שלום לך
האם נראה לך כי יש בעיה עם הזקיקים כתוצאה מנטילת המונוגון בשילוב הצטרוטייד?
כי אם כן, גם בי יש את החשש הנ"ל.
אנא שתפי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירה
יפה08/12/2009מנוגון עזר לי לייצר מספר רב של זקיקים ושל ביציות לכן לא נראה כי יש בעיה עם הזקיקים. בטא ביום ה-12 מראה שאין הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
שירה07/12/2009לא עשית בדיקת בטע ביום ה-12??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובריםהללויה07/12/2009
שלום,
החזירו לי 2 עוברים טריים בני שני תאים לאחר 46 שעות. העוברים עברו מניפולציה.
האם מס' התאים לפרק הזמן הזה הוא בסדר? מהם סיכויי ההצלחה?
בעבר היו לי כאלה שתוך 72 שעות הפכו ל-8 תאים יפיפיים ובכל זאת לא נקלטו.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה.
הללויה12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שלא נענתה כבר מה-7/12
הללויה13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ' שחר קול14/12/2009זה בסדר.
איכות מורפולוגית נמדדת ע"י פרמטרים נוספים, כך שלא ניתן לדעת מה איכות העוברים שהוחזרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציותדנה07/12/2009
אני קצת מתוסכלת...
עוברת הפריות,כל פעם שאני מזריקה(גונל,מנוגון\מנופור)אחרי כמה ימים תמיד יש זקיק מוביל בהרבה משאר הזקיקים.חשבתי שזה קרה לי בגלל פרוטוקול קצר+צטרוטיט,אבל גם ארוך זה קרה ועכשיו אני שוב בקצא+דקא0.1
ושוב אחד ממהר לו וזה גורם לכך שהשאיבה נקבעת לפיו ויש הרבה ביציות מבוזבזות כי הן צעירות.
מדוע זה קורה?הייתי שמחה להבין
האם ניתן לשנות את זה?יש איזה טריק?
חייבת לציין שבהפרייה הראשונה בפרוטוקול ארוך,דווקא היו לי כ-8ביציות בגדלים די דומים ומאז כבר 3 פעמים זה קורה לי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רציתי לשאול
שיר07/12/2009כנראה את יכולה לענות לי מה זה פרוטוקול ארוך ומזה פרוטוקול קצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה מיוחסת לביציות
שירה07/12/2009איני יודעת כיצד זה קרה
והודעתי על הזיווג של המונגון וצטרוטייד הגיע למקום הלא נכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה,דילגתם עלי
ד08/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רחם דו קרנימלי07/12/2009
אני אחרי מחזור ivf שנכשל בטא נמוכה .
אנחנו מוגדריםכבעיה זכרית מורפולוגיה 3% אבל אני בעלת רחם דו קרני , האם יש קשר בין הקליטה בivf או לא .
אני כבר מיואשת אני כבר שנתיים מנסה להכנס להריון וכלום לא נקלט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מלי
ד''ר דוד ישי07/12/2009רחם דו קרני אינו גורם לאי פוריות. אל תתיאשי ואל תפסיקי להמשיך ולנסות. בסוף תנצחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעה בלילהאילנית07/12/2009
לפני כמה ימים הוחזרו לי 2 עוברים במסגרת פרוטוקול ארוך.
בלילות האחרונים בגלל שכל כך קר אני ישנה עם טרנינג, שמיכת צמר ושמיכת פוך חמה מאוד אבל יצא שבאמצע הלילה התעוררתי כולי מזיעה כי נרדמתי איך שהתחממתי ולא הספקתי להסיר מעצמי שמיכה אחת מה שבדרך כלל אני עושה אחרי כמה דקות שאני מתחממת.
האם זה לא מסוכן שאני מזיעה ובעצם זה אומר שחום הגוף שלי עלה מאוד בלילה כי קמתי ממש מזיעה ורק מהשכבות, לא חום שחולה או משהו. האם זה מסוכן ויכול להרוס את הסיכוי להצלחת הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילנית
ד''ר דוד ישי07/12/2009חום הגוף לא עולה. זה בדיוק תפקיד ההזעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה בלוחות הזמנים בטיפולאני07/12/2009
שלום
אני אחרי IVF אחד בתחילת טיפול שני
קיבלתי היום ההנחיות לטיפול
קיבלתי המחזור בשבת, אבל אני עדיין ממש בתחילתו (אין כמעט דימום) כך גם נצפה באולטרסאונד היום.
הונחתי לקחת דקפפטיל 37.5 היום, ולהגיע שוב ב - 21 לחודש, ואז להתחיל לקחת מנופור
גיליתי עכשיו שלא אוכל להגיע ב - 21 , האם ניתן לדחות הגעתי ל- 22 לחודש למרות שלוקחת היום דקפפטיל, או שעדיף שאדחה את הדקפפטיל למחר, ואז אגיע ב - 22 לחודש (14 יום ממחר)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - בבקשה זה דחוף,להיום!!!
אני07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןחסוי.07/12/2009
האם זה בסדר שקרינון מפריש הפרשות לאחר החדרתו ?(הפרשות לא נוזליות אלא קצת גושים קטנים ?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באותו נושא של קרינון
רוית07/12/2009האם זה נכון שאחרי ששמים קרינון צריך ללכת 10 דקות כדי שיספג או לנוח?
קראתי בהרבה פורומים שבנות כתבו שאפילו כתוב כך בהוראות של התרופה אבל לא היה כתוב אז מה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון
מיכל07/12/2009כן, גם מניסיון, וגם זה כתוב באתרים שונים, וגם כאן היו על זה שאלות בעבר וזו היתה תשובת הרופאים. נאמר גם שמה שנספג מספיק ולכן אין מה לדאוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות לא עובדותסיני07/12/2009
היי
היום הודיע לי הרופא שהשחלות שלי לא עובדות בכלל
ושכמעט ואין סיכוי להיכנס להיריון
האם יש פתרון לזה ?? האם יש תחליף ?? יתכן שאין בכלל סיכוי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת כמה את?
לימור07/12/2009.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 26 נשואה
סיני07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני במצב שלך
לימור07/12/2009מה רמות FSH שלך?
עשית פרופיל הורמונלי?איך הרופא הסיק שהשחלת לא מתפקדות?
האם עברת בעבר טיפולים כימותרפיים (חס וחלילה)?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
סיני07/12/2009אין לי ווסת בלי גלולות
לא היה לי אף פעם ווסת בלי גלולות
עשיתי צילומים ובדיקות דם והיום אמר לי שהשחלות לא עובדות
אבל הוא עיצבן אותי, ישר אומר לי אין לי סיכוי להיכנס להיריון.
בהצלחה גם לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לדעת ....
לימור07/12/2009מה רמות FSH בבדיקת דם שעשית על מנת להסיק מעבר.
אני מטופלת גם בדיקור סיני ויכול להיות שיתאים גם לך.
הוא אמר לך מדוע זה קרה לך בגיל כה צעיר?
יש סיכוי ותמצאי רופא שילך איתך יד ביד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום סיני
ד''ר דוד ישי07/12/2009צריך לדעת מה מצב ההורמונים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונוגן במקום גונאל אףקאר07/12/2009
בטיפול הקודם שעברתי לפני חודש טופלתי בגונאל אף הטיפול כאמור נכשל וגם לא נשארו עוברים להקפאה עכשיו אני לפני טיפול חדש ובו שינו לי את התרופה למונוגן האם זה אינדיקציה שהטיפול הזה יותר טוב בשבילי שיגרום לי לייצר יותר ביציות טובות ולהקפאה של עוברים מה יכולה להיות הסיבה שמחליפים תרופה האם כל זה רק כדי לנסות או שידיעה ברורה שזה יותר טוב כאמור אני בחורה בת 26 ויש לי אנדומטריוזיס לא קשה ועברתי ניתוח לפרוסקופיה מוצלח לפני שנה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי
קאר07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני במצב דומה, רק הגיל שונה
מיכל07/12/2009הי מירב. אני עברתי IVF אחד עם גונאל אפ. היו לי 20 ביציות, 7 הופרו, ואף אחת לא התפתחה (אני בת 40) והטיפול נכשל
הרופא החליף לי את התרופה למנופור, ואמר שהוא מקווה לייצר פחות ביציות באיכות טובה יותר.
כך שהמנופור לא בהכרח גורם ליותר ביציות כנראה, אך משפיע אולי על איכותן לאור העובדה שלשתינו לא התפתחו עוברים
אני מתחילה את הטיפול היום, ומאחלת לשתינו שהשינוי יהיה לטובה, אז בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים לי
קאר08/12/2009אנני מבינה למה דווקא עלי מדלגים אני במתח ולחץ ומחכה מאד מאד לתשובה חשוב לי אני מאד מודה לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהקשר לשאלה הקודמת
קאר09/12/2009אנא את תשובת הרופאים ת ו ד ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות
פרופ' שחר קול09/12/2009מדובר בתרופות טובות מאוד. כיוון שאת צעירה, סיכויי ההריון טובים מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבוצת ליווי לנשים בטיפולי פוריותבתיה07/12/2009
ללא עלות כספית
קבוצת ליווי לנשים בטיפולי פוריות
הקבוצה נפתחת בעוד כשבועיים בר"ג
ע"י מאמנות אישיות ומטפלות NLP החוות בעצמן טיפולי IVF
כל המעוניינות מוזמנות ליצור קשר במייל
אשמח לעזור
בתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה המייל
לילי07/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתתקשרי אלי
בתיה09/12/2009הם לא נותנים לי לפרסם את המייל אז במידה ואת מעוניינת את מוזמנת להתקשר
050-8567789
בתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם טיפול באנטיביוטיקה פוגע בזרע?אלה07/12/2009
שלום, בעלי ואני התחלנו טיפולי IVF כיוון שלבעלי איכות זרע ירודה במספר בדיקות שהוא עבר נמצאו אצלו כחמישה מליון זרעים ומתוכם כ2% יצאו תקינים בבדיקה מורפולוגית. כעת הוא אמור להתחיל טיפול של מספר חודשים באנטיביוטיקה חזקה שבמסגרתו יהיה עליו לעבור בדיקות חודשיות למעקב אחר תפקודי כבד. השאלה שלי היא האם טיפול כזה עלול לפגוע בזרע? אולי עדיף לחכות עם אחד הטיפולים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נילי
ד''ר דוד ישי07/12/2009אני לא יודע על איזה אנטיביוטיקה את מדברת ומה הבעיה שבגללה הוא מקבל אותה. אבל לא ידוע לי על השפעה שלילית של איזה שהיא אנטיביוטיקה על יצור הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)