מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוריותב10/12/2009
שלום רב ,
אני ביום ה -11 של ההחזרה שלי ומאתמול התחילו לי קצת הפרשות חומות , היום זה הפך לאדום ממש טיפות , האם זה אומר משהו לגבי הצלחת ההפרייה ? בדיקת הדם שלי תהיה ביום א' הקרוב .
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות
פרופ' שחר קול10/12/2009הופעת דימום בשלב זה מקטינה הסיכוי להריון, אך לא שוללת אפשרות זו לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על טיפולי IVFשואלת10/12/2009
שנינו בני 33 בטיפולי IVF בגלל אזוספרמיה חסימתית עקב נשאות CF
עברתי 3 סבבים , כולם פרוטוקול ארוך ובעלי עבר 3 TESA
סבב ראשון: הריון שמסתיים בשבוע 8 עקב חוסר דופק
סבב שני : שלילי
סבב שלישי הריון כימי
כמו כן היו שתי החזרות מוקפאים שלא הצליחו
בכל סבב יש עוברים יפים ומוקפאים , ואני מגיבה לכמות קטנה מאוד של הורמונים (גונל 112 או פיוריגון 125 מייצרים אצלי בין 9-12 ביציות, עשיתי גם סבב עם גונל ומנוגון- אמפולה וחצי אבל דווקא בו לא היה הריון)
הזרע שנשאב מוגדר כמעולה.
עשיתי היסטרוסקופיה שיצאה תקינה (יש לי מחיצה קטנה של 25%)
האם אנחנו נופלים בצד הרע של הסטטיסטיקה וזה פשוט עניין של להמשיך לנסות או שיש מקום לבירורים.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצד הרע
פרופ' שחר קול10/12/2009אכן, נראה סביר להמשיך לנסות. בשלב זה אפשר לוותר על ברורים נוספים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! נמשיך ונקווה לטוב
שואלת10/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה מאודמיכל10/12/2009
אני בשבוע 9 לאחר IVF רביעי.
מאז השאיבה אני מקבלת אסטרופם פעמיים ליום ושתי אמפולות של גסטון.
ביום רביעי לא קיבלתי את הזיקה (חוץ מיום זה אני מקבלת זריקה זו בעקביות. בערב שמתי לב שיש קצת דימום (מס טיפות) וכאבי בטן. מיד לקחתי את הזריקה. השאלה האם זה קשור לפספוס חד פעמי של הגסטון? האם צריך לבדוק או שזה טבעי (הבדיקה הבאה רק בשבוע הבא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 9
פרופ' שחר קול10/12/2009בשבוע 9 אפשר להפסיק את כל התמיכות (אסטרופם וגסטון), כך שדילוג על זריקה לא יגרום לנזק.
המשך התמיכה בשלב זה של ההריון נועד יותר לנפש המטופלת, לא להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור מתבושששירה10/12/2009
שלום רב רופאים יקרים
מאז הטיפול האחרון שבוצע ב-14/10 ושבועיים לאחריו קבלתי מחזור ממושך ושונה מהרגיל
במשך כ-3 שבועות, לא קבלתי מחזור עד כה.
אני בלחץ ומתאכזבת קשות מכל חודש שעובר ואיני יכולה להתחיל טיפול.
מה הסיבות לפספוס בחודש? לא קרה לי מעולם.
עשיתי כעת בדיקת פרוגסטרון ו E2
מה משמעותה?
אסטרדיול 634
פרוגסטרון 42.7
תודות חמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משמעות
פרופ' שחר קול10/12/2009את לאחר ביוץ. יגיע מחזור, או הריון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא תשובתך
שירה10/12/2009שלום רב לך שוב, ד"ר
הייתכן ביוץ ללא דימום???
הרי לא קבלתי מחזור בחודש נובמבר.
תודות תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול11/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תזמוןהדס09/12/2009
שלום רב,
בת 32, נמצאת בטיפול הזרעה אחרי גונל אף (לאחר 3 הזרעות עם איקקלומין שלא צלחו). ביום ראשון (יום 12): זקיק של 21*15 E2= 1578 ופרוגסטרון 1.5. אתמול במעקב (יום 13) נצפו הנתונים הבאים: E2= 2213, פרוגסטרון=3.5 וLH=27.5. באולטרסאונד נצפה זקיק של 17*23, רירית 8.5 ומעט מאוד נוזל בדוגלס. באותו יום הזרקתי אוביטרל ב 21:00 בערב והיום בצהריים הזרעה (כלומר למחרת הזריקה)+ הנחיה להזרעה נוספת ביום חמישי. שאלותי:
1. האם התזמון נראה טוב?
2. האם עליית ה LH לא מעידה שהחל כבר ביוץ עצמאי ואז זריקת האוביטרל מיותרת? האם זה נכון שאם לוקחים את הזריקה אחרי שהתחיל כבר ביוץ אז הזריקה לא עושה את פעולתה? כלומר, האם התזמון של הזריקה היה מעט מאוחר מדי?
בתודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזמון
פרופ' שחר קול10/12/20091. כן
2. חסר משמעות שכן מדובר על הזרעה, לא IVF. שתי ההזרעות מכסות היטב את חלון הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםשרון09/12/2009
אתמול )8.12(, יום 14 למחזור, נצפו 3 זקיקים:1 בשחלה שמאל בגודל 24 מ"מ ושניים בשחלה ימין בגודל 17 מ"מ, עובי רירית 9 מ"מ. זאת לאחר טיפול באיקקלומין ופרוגינובה.
קיבלתי אורביטל הבוקר (9.12).
מה הסיכוי להריון מרובה עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי09/12/2009יש 2 זקיקים משמעותיים. הסיכוי להריון מרובה עוברים נמוך מ 10%
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאני09/12/2009
מחר אני אמורה לעבור הזרעה ללא הורמונים
הרופא שלי רוצה לנצל את מומנטום הביוץ.
בעלי ואני לא קיימנו יחסים למעלה משבועיים משום שלא היה בארץ.
האם תהיה לכך השפעה על איכות הזרע?
האם כדאי לקיים יחסים היום?
אני יודעת שלפני הזרעה מומלץ לא לקיים יחסים כיומיים
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום NIKI
ד''ר דוד ישי09/12/2009אתם יכולים לקיים יחסי מין היום. להערכתי זה לא יפגע באיכות הזרע מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דר. שחר קול-לאחר החזרהלילי09/12/2009
בת 42.9 מחזור IVF רביעי, ב30 לנובמבר הוחזרו 4 עוברים טריים ויפים בני 8 ו-10 תאים. היום, ה-9 לדצמבר הופיע דימום בזמן הניגוב (אדום ולא חום, סליחה). אני מקבלת תמיכה של 2 נרות אנדומטרין ליום וגיסטון אחת ליומיים. אני ממש חוששת שזה המחזור.
האם ייתכן שזה המחזור, אם כן הוא הקדים...למרות התמיכה?
האם ייתכן שזה השתרשות? אני מבינה שההשתרשות מתרחשת יומיים שלושה מההחזרה ואצלי זה כבר תשעה ימים אחרי.
אני ממש חוששת, האם ניתן לעשות משהו בנידון?
תודה
לילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול10/12/2009יתכן וזה המחזור.
יש להמשיך בטיפול ולבצע בדיקת דם במועד שנקבע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-עשיתי בדיקת פרוגסטרון
לילי10/12/2009PR 80.8
האם זו תמיכה מספקת?
האם ניתן לדעת אם זה המחזור?
תודה מעל כל התמיכה והעידוד
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF ללא הצלחה - מבקשת חוו"ד הרופאיפה09/12/2009
בת 42 לאחר 4 הפריות IVF. מגיבה יפה מאוד לטיפולים התרופתיים השונים (מינוגון, גונאל F, אקקלומין) עם זקיקים בגודל 20-22 ושאיבת 6 ביציות כל פעם אבל תמיד נוצר רק עובר אחד בעל 4 תאים לאחר יומיים והחזרה. לוקחת אנדומטרין 3 פעמים ביום לתמיכה. לצערי בטא תמיד >2. אבקש את חוות דעתכם למה העובר לא נקלט ברחם והריון לא נוצר? עלי לציין כי צילום רחם תקין והריון לא רצוי לפני 15 שנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפה
ד''ר דוד ישי09/12/2009הסיכוי להריון בגיל הזה אינו גבוה וצריך התמדה וסבלנות כדי להצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא..הריונית09/12/2009
אני אחרי החזרת 2 עוברים יום שני בבדיקת בטא התוצאה היתה 227 והיום יום רביעי התוצאה היתה 513 רציתי לדעת אם זה תקין?? ואם אפשר לדעת אם השתרשו ברחם 2 העוברים?? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הריונית
ד''ר דוד ישי09/12/2009עלית הבטא טוה , אבל לא ניתן ללמוד ממנה על מס' העוברים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסרת מצב רוחאני09/12/2009
שלום,אני בעלת שחלות פוליציסטיות, עשיתי בדיקת דם וא"ס ביום שלישי לווסת והתגלתה ציסטה צלולה 18*20 מ"מ ,עשיתי שנית א"ס ובדיקת דם ביום שישי לווסת והציסטה גדלה ל 23 מ"מ ופרוגסטרון גבוה לפי אינפורמציה שקיבלתי מהאחות(לא ציינה כמה).
הייתי אמורה להתחיל טיפול של הזרעה.אני כבר ממש חפצה להכנס להריון.
האם לא אוכל להתחיל טיפול החודש?
אים מטפלים בנושא הציסטה והפרוגסטרון,האם הכל בסדר?
אשמח לקבל תשובה,תודה רבה רבה
אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי09/12/2009הפרוגסטרון הגבוה מעיד שהיה ביוץ. המבנה הציסטי יכול להיות גופיף צהוב שיספג בהמשך. צריך להמתין לוסת הבא כדי להתחיל בטיפול חדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אני10/12/2009אני סיימתי מחזור אתמול.יכלתי לבייץ?
אני עם קצת קצת דימומים,זה כנראה מהצ'יסטה?
לא צריך לספוג את הציסטה שלא תגדל עוד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני
ד''ר דוד ישי10/12/2009לא צריך לנגוע בה היא תספג לבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אני10/12/2009תודה רבה רבה לך,אתה עונה ממש מהר לשלותינו וזה ממש חשוב למצב בו אנחנו שרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF לאחר מחלתרויטל09/12/2009
שלום דר'
אני אמורה לקבל מחזור ב 20.12 ושלושה ימים אח"כ להתחיל לקחת הורמונים לקראשת IVF
כרגע אני לאחר שפעת קשה . עדיין מאוד מאוד חלשה . ממש באפיסת כוחות. (היה לי חום 39 מעלות במשך כמעט שבוע)
אני אם לשלושה ילדים בני 11 7 ושנתיים ולאחר קשירת חצוצרות
האם כדאי לחכות עוד חושדש ואז להתחיל את התהליך או שאין סיבה...
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת
פרופ' שחר קול09/12/2009אם את מאוד חלשה - עדיף לדחות עד שתתחזקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIVF לאחר שפעת
רויטל10/12/2009תודה על תגובתך דר' קול
עדיף לדחות כי הגוף לא יקלוט את העוברים או כי לא יווצרו ביציות או כי השאיבה לא תהיה מוצלחת או כי ההריון לא יהיה תקין?
מה בדיוק הסיבה?
שוב תודה רבה. רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/12/2009חולשה כה קשה - עדיף להמתין עד שהגוף יתאושש ויתחזק. הריון זו מעמסה פיזיולוגית כבירה. רצוי להתחיל אותו בשיא הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלילי09/12/2009
היום בבוקר היתה לי החזרה של 3 עוברים טריים 2 מהם טובים בעלי 4 תאים וה שלישי חצי חצי.
האם 4 תאים זה מספיק להיקלטות של היריון?
(רק להזכיר זאתי החזרה שלישית שלי- הראשונה של עוברים טריים שבסוף זה היה היריון כימי בשני עוברים מוקפאים שיצא שלילי ועכשיו החזרה של 3 עוברים טריים אני בת 25).
מה הם סיכויי ההצלחה הפעם?(אני גם לפני שנה וחצי היתי בהיריון בלי טיפולים ספונטאני).
אני מקבלת תמיכה של 3 אנדומטרין ביום ושניים פרוגינובה ביום.
ושאלה אחרונה:יש לי כאבים והתכווצויות בבטן תחתונה כמו כאבי מחזור האם זה נורמאלי?מה זה אומר?
סליחה שאני שואלת הרבה שאלות.
אודה לכם על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לילי09/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילי
ד''ר דוד ישי09/12/2009ההתכווצויות הן דבר שכיח.
4 תאים זה טוב ויש לך סיכויים טובים להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך מאוד על התשובה שלך
לילי09/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאה אחרי החזרת עובריםשמרית09/12/2009
לפני 6 ימים הוחזרו לי עוברים טריים ובימים האחרונים היו לי בחילות (לא יודעת אם זה קשור) מה שמלחיץ אותי הוא שהקאתי שלשום בערב כמה פעמים את הנשמה כמו שאומרים וגם היום, האם ההקאה עצמה וההתכווצות הזו שמתרחשת בבטן כל פעם שמתכופפת ומקיאה לא יכולה להזיק להשתרשות של העוברים ברחם, אולי גם הרחם מתכווץ תוך כדי הקאה... האם יכול להזיק לעוברים במידה וכבר השתרשו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שמרית09/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שמרית
ד''ר דוד ישי09/12/2009ההקאה וההתכווצויות שמלוות אותה אינן פוגעות בסיכויים להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלה דומיננטית עם חצוצרה חסומהלולה09/12/2009
בבדיקות של השנתיים האחרונות שמנו לב שאני מבייצת באופן קבוע רק מהשחלה השמאלית (למרות שמהבדיקות עולה ששתיהן תקינות).
הבעייה היא שהחצוצרה השמאלית חסומה (הידרוסלפינגס שלא נראה באולטרא-סאונד).
הבדיקות ההרומונאליות תקינות ולא ידןע על שום בעייה אחרת. אני בת 34, בריאה ואנו מנסים להיכנס להריון כבר שנתיים.
מה אפשרויות הטיפול בביש המזל הזה?? האם רק הפרייה חוץ-גופית היא הפיתרון?
אני כבר ממש מיואשת!
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לולה
ד''ר דוד ישי09/12/2009אפשר להרות עם שחלה מתפקדת בצד אחד ועם חצוצרה מתפקדת בצד השני.
חשוב לדעת מה קורה עם החצוצרה השניה . האם נעשה צילום רחם ?
האמת היא שאחרי שנתיים ללא הריון , הייתי שוקל לעבור לIVF בחשד לבעיה מכאנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)