מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור הקדיםאירית06/12/2009
שלום רב,
היום יו"מ 21 ואמורה להתחיל דקא ארוך. טרם התקבלו תוצאות ב.דם מהיום.
כחודש ימים אני "נקייה" מהורמונים.
היום התחילו לי הפרשות חומות של מחזור, ז"א המחזור הקדים בשבוע.
כאשר נבדק הFSH ביו"מ 3 (לפני כ-3 שבועות), הוא עמד על 17 (מתנדנד בין 6-17). אני בת 42.
1) האם יש קשר בין הFSH לבין הקדמת המחזור בשבוע?
2) מדוע למעשה המחזור מקדים כל כך (אף פעם לא קרה לי בעבר)?
תודה.
אירית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון: פרוטוקול ארוך עם דקא קצר
אירית06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגיעו תוצאות הדם:
אירית06/12/2009אי2 - 743
פרוג' - 52.7
LH - 3.4
האם ייתכן מחזור בערכים הנ"ל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקדים
פרופ' שחר קול06/12/2009קיצור משך המחזור אופייני בנשים מעל גיל 40, בלי קשר לרמת ה - FSH.
ערכי הבדיקות לא מתאימים למחזור. יש לברר מקור הדימום וסיבתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרופם וביוץ עצמוניאנה06/12/2009
שלום רב.
אני נוטלת אסטרופם מזה כשבוע לקראת החזרת מוקפאים.
בבדיקת אולטרה סאונד היום, יום 10 למחזור, נראתה רירית יפה אך לא ראיתי שום זקיק מוביל.
האם נטילת האסטרופם גורמת לכך שלא יהיה ביוץ עצמוני החודש?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון שפעת חזיריםאפרת06/12/2009
בת 40, ללא ילדים. לאחר טיפולים ממושכים נקלטתי להריון בטיפול IVF (ממש בהתחלה..) הרופא הגדיר את ההריון בסיכון גבוה מאוד (יש שרירנים ברחם, בעבר בוצע ניתוח קיסרי להוצאת מיומה גדולה מאוד ובנוסף רירית דקה) ולכן בינתיים אני בשמירת הריון. בשבוע הבא מתחילים לחסן נשים בהריון נגד שפעת החזירים. שאלותיי:
1. האם עליי לבצע את החיסון למרות שמדובר בהריון עדין ויקר?
2. ואם כן, באיזה שלב של ההריון, כבר בשבוע הבא או לחכות לשבוע מסוים של ההריון?
אודה לתשובה. אני ממש בלחץ מהמחלה הזו כי גיסי, בחור בריא בסה"כ בן 35, חלה במחלה עם סיבוך קשה של דלקת ריאות קשה וסמויה ובאותו יום שעלה לו החום גילו את המחלה והסיבוך (כלומר הוא לא הזניח או התמהמה עד שפנה לטיפול רפואי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול06/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקת גונאל Fנעה06/12/2009
שלום,
אתמול הזרקתי גונאל F בפעם הראשונה בעזרתו של בעלי. הטפול שלי הוא להזריק 75 יחידות 5 ימים ברצף.
עשינו את כל מה שהיה כתוב בעלון ולפי ההסברים של הרופא. הזרקנו, שמענו 2 קליקים, ספרנו עד 10 והוצאנו את המחט. אחרי שהוצאנו את המחט, הייתה עליו טיפה קטנה של נוזל.
1. האם זה תקין? אם כן, למה זה קורה?
2. האם יכול להיות שלא הוזרקה כל הכמות של החומר? איך זה ישפיע על המשך הטפול?
תודה מראש על העזרה
נעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין ונורמלי.
פרופ' שחר קול06/12/2009בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה לעזרתךלירון06/12/2009
שלום רב: ביום שישי הוחזרו לי 2 עוברים בעלי 4 תאים לאחר יממה האם 4 תאים זה טוב? כ'כ הרופא הגדיר את העוברים מצב a האם זה גם טוב כ'כ אמר לי כי הסיכוי להרות הינו 40 אחוז מה זה אומר? ועוד שאלונת קטנה לא ידעתי שצריך לקחת נר פרוסטוגן(מקווה כי ככה רושמים זאת) מיד לאחר ההחזרה ולקחתי זאת לאחר 4 שעות בערך האם זה תקין או שגרמתי לכישלון הטיפול חלילה? האם צריך לשכב אחרי ההחזרה שבוע שלם מה מותר לעשות ? האם צריכים להיות סימנים כלשהם בבקשה תגובתכם לחוצה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליפז שלום
פרופ' שחר קול06/12/2009הסיכוי להריון טוב מאוד!
נטילת הפרוגסטרון לא חייבת להיות בשעה ספציפית, כך שלא קילקלת דבר!
לאחר ההחזרה אין צורך לשכב. עדיף לחזור לשיגרת החיים הרגילה.
אין סימנים המעידים על הצלחה או כישלון.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני השתרשות - שאלה לבנות!ליאת06/12/2009
לפני 3 ימים הוחזרו לי עוברים, זו החזרה שלישית שעשיתי עד היום, בהחזרה הראשונה לא היה הריון ובשניה כן ואחרי יומיים וחצי מההחזרה היתה לי טיפת דם והתחילו לי מעט הפרשות חומות למשך כמה ימים שפסקו לחלוטין ולאחר בדיקת דם הרופא אמר שאין צורך שהעלאת מינון התמיכה כי ההורמונים בסדר וזה כנראה מהשתרשות בלבד ואכן זה פסק.
היום אני שלושה ימים אחרי ההחזרה ואין כל סימן ואני רק מחכה שתהיה איזו הפרשה חומה ורודה משהו...
האם למישהי פה היה הריון ללא כל סימני השתרשות, כלומר קצת דם הפרשה חומה???
מנסה לקבל סימן שיעזור לי להיות אופטימית וכל סימני "ההריון" של חזה גדוש ורגיל מנסיון הוא מההורמונים כך שלא יכולה להאחז בהם.
תודה מראש על התשובות והבצלחה לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם ללא סימנים
חוששת06/12/2009היי אני אחרי החזרת 2 עוברים מחר יש לי בדיקת בטא ועד עכשיו לא היו לי סימנים. יש כאלה שאין להם סימנים כל הריון הוא אחר . אל תהיי בלחץ אם בעזרת השם אני יקבל בטא חיובית אני יעדכן .וזה יתן לך אנדיקציה על הסימנים בהצלחה ובלי לחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר דימומים, מה טוב
שירה06/12/2009בנות יקרות
כשהריתי עם בתי לא היתה לי ולא טיפת דם אחת מההחזרה
ולא גם כתמים חומים.
וראה זה פלא, הריתי ממוקפאים וזכיתי לבת מעלפת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד ול"חוששת"
הילה06/12/2009בהצלחה מחר!!! מאחלת לך בטא חיובית, מחכה לעדכון ומטפסת על הקירות בסבלנות לבדיקה שלי בעוד שבוע :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית + ברזלעדי06/12/2009
אני לוקחת כבר שנתיים חומצה פולית 6 חודשים לפני שהחלנו לנסות להרות ואז לצערנו היינו זקוקים לטיפולים בגלל בעיית זרע ולפני 7 חודשים עברתי מחומצה פולית לבד לכדורים של פולקס שמכילים גם חומצה פולית וגם ברזל כי לאחר שעברתי אז גרידה בגלל הפלה נדחית ההפלה כנראה רוקנה את מאגרי הברזל שלי למתחת למינימום בטווח התקין ולכן היה צורך בהשלמה של ברזל.
אני לוקחת את הכדור כל יום לאחר ארוחת צהריים אך לאחרונה יצא שלקחתי לעיתים אחה"צ ולעיתים בערב כיוון שיצא שאכלתי חלבי ואמרו לי לא לקחת בטווח של שעתיים לפני או אחרי שאוכלים משהו עם חלב.
1. האם זה נורא שהשעה של נטילת הכדור לא היתה בשעה זהה? האם זה יכול לגרום לאי ספיגה שלו?
2. ביום חמישי הוחזרו לי עוברים ואתמול דחיתי את הלקיחה לערב מאותה סיבה ובסוף שכחתי, האם זה נורא? אני יודעת שחומצה פולית מאאאאאוד חשובה להתפתחות של עובר תקין. האם כדאי לקחת היום 2 כדורים כדי להשלים את החסר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית + ברזל
פרופ' מרתה דירנפלד06/12/2009מומלץ לקחת ברזל לא עם חלב ומוצריו הואיל והם מפריעים לספיגתו
לא מדובר בתרופה אלא בתוסף מזון ולכן שעת הלקיחה לא חשובה ואם קפצת על יום לא תהיה לכך השפעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת תינוק אחרי החזרה של עוברים טרייםהילה05/12/2009
בחמישי האחרון עברתי החזרת עוברים טריים והיום שמרתי על תינוק שלי חברה שלי בן כמה חודשים ששוקל כ-5 קילו והרמתי אותו הרבה פעמים מהעגלה והנחתי אותו חזרה והחזקתי אותו הרבה על הידיים ונענעתי אותו ואז התחלתי לדאוג שמע זה כבד כי אמרו לי שלא טוב להרים כבר אחרי שאיבה ובכלל אחרי החזרה ובהריון אם בהריון, האם זה נחשב לכבד?
האם עדיף לא להרים תינוקות עכשיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הילה
ד''ר דוד ישי05/12/2009אל תדאגי . אין להרמת משקל בסדר גודל כזה השפעה על הצלחת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה10-12 ק"ג
ויקי07/01/2010והאם התינוק הוא במשקל של 10-12 ק"ג זה עדיין בסדר או כבד מידיי לאישה לאחר החזרת עוברים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאהאחת05/12/2009
עשיתי החזרת עוברים ב22/11/09 עשיתי בדיקת דם לאחר 12 ימים E
2 יצא 20054 פרוגסטרון 83 בטא 20 מקבלת תמיכה 4 אסטרופם+4 פריגנובה+ 2 נרות
עשיתי את הבדיקה אחרי 5 ימים שלקחתי חצי אוביטרל האם יש סיכוי להריון ב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול05/12/2009יש צורך בהמשך מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי בדיקת בטא?שאלה05/12/2009
שתי שאלות בבקשה:
1. ביום חמישי שאיבה, היום, יום שבת, החזרה של שלושה טריים ביום 2. מתי בדיקת בטא? נאמר לי אחרי 12 יום. האם זה ביום רביעי ה-16 לחודש או חמישי ה-17 לחודש?
2. מתוך 20 ביציות שנשאבו, רק חמש הופרו ומתוך החמש רק שלושה שרדו. מה יכולה להיות הסיבות לכך ומה ניתן לבדוק כדי לדעת למה זה קורה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול05/12/20091. חמישי 17.12
2. יתכנו סיבות רבות, כך שרק שיחה מסודרת עם הרופא המטפל עשויה להניב תשובה משמעותית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף - מצוננת לפני שאיבה
ליה אמא לאחת06/12/2009שלום רב,
מחר בערב יש לי שאיבה. והיום התחיל לי נזלת כבדה עם אף סתום ומעט צריבות בגרון.אין חום ואני מרגישה באופן כללי טוב.
האם יבטלו לי את השאיבה? לוקחת תרופות להקלה
רב תודות על העבודה הנפלאה שאתם עושים
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוננת לפני שאיבה
פרופ' מרתה דירנפלד06/12/2009אם המחלה תחמיר ויופיע חום ייתכן ויאלצו לבטל
בכל מקרה חשוב להתייעץ עם הרופא המרדים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה כלליתשני05/12/2009
שלום רב,
יש לי שאלה כללית וכנראה גם די טיפשית, עמכם הסליחה. אני ואמא שלי נכנסנו לויכוח על גיל האישה בעת כניסה להריון. אמי טוענת שהגבול הבריא העליון לכניסה להריון זה בסביבות גיל 35, ושאחרי זה זה כבר מסוכן ומעלה בצורה דרסטית את הופעת המומים ושאר הבעיות. לטענתה, כדאי לתכנן את הלידות כך שלא לעבור את גיל 35, ושזה מסוכן ללדת בגיל 37, למשל (הכוונה לילדים נוספים, לא לילד ראשון). גם לי ברור שככל שהאישה צעירה יותר, כך באופן כללי יותר טוב, אבל האם זו אכן כזאת טעות להרות בגילאי 35+, עד כדי כך שכדאי להימנע מזה במידת האפשר?
מאוד אשמח לשמוע את דעתכם, או לפחות לקבל הפניה לפורום או למידע רלוונטי במידה וזהו לא הפורום המתאים.
תודה מראש,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול05/12/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נושא : החזרת עובריםב05/12/2009
שלום רב,
החזירו לי 3 עוברים , ביומיים הראשונים של ההחזרה הרגשתי ממש כאבים בדומה לכאבי מחזור , אחרי היום השלישי הם פחתו , יש לי כאבים בחזה אני מרגישה כאילו החזה שלי נפוח , אני צריכה לעשות בדיקת דם יום א' הקרוב. האם יש קשר לכאבים שחשתי בהתחלה ונעלמו עם הזמן לנושא כניסתי להיריון ? ושהניסיון הצליח , או שאין קשר , אודה לתשובתכם בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין קשר
פרופ' שחר קול05/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הבדיקה תקינה?אילי05/12/2009
שלום רב,
אנחנו מנסים היכנס להריון טבעי כשנתיים ללא הצלחה. התחלנו בירור מרפאת פוריות.
אלה המדדים מבדיקת זרע האחרונה:
נפח-1
חומציות - 7.9
ריכוז תאי זרע -75
סה"כ תאי זרע - 75
תאי זרע נעים-45%
איכות תנועה-3
תאים חיים-80%
מורפולוגיה (עפ"י שיטת קרוגר) - 4
מעקב הביוץ היה תקין והיה ביוץ ביום ה-13. כעת אני ממתינה למחזור החודשי כדי לבצע בדיקות דם הורמונליות. הבדיקות הקודמות היו תקינות.
אשמח לדעת האם ניתן להיכנס להריון טבעי, ואם לא - מה האופציות שעומדות בפנינו???
תודה ענקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילי שלום
פרופ' שחר קול05/12/2009ניתן להשיג הריון טבעי, אך רצוי לסיים את הברור (הורמונים, צילום רחם), ובהמשך - טיפול. אולי על בסיס הזרעות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים דחוף בבקשהלירון05/12/2009
היי אני אחרי שאיבה בה נשאבו 18 ביציות מתוכן 15 בשלות ו - 12 הופרו ולאחר יממה הוחזרו 2 בעלי 4 תאים עוברים שהוגדרו A האם זה טוב?
בכל מקרה שאלתי היא אני בת 23 זו ההפריה הראשונה ואני מקווהשגם האחרונה מה הסיכויים שאקלט בפעם הראשונה אני פשוט בלחץ? אני מחדירה 3 פעמים ביום נרות פוסטרוגן(מקווה שככה קוראים לזה ) האם תקין שחלק מזה לעיתים נשפך אחוצה למרות שאני מחדירה אותם כמה שיותר עמוק ושוכבת לאחר מכן 20 ד'ק האם צריך לשכב ולנוח שבוע מההחזרה??
לתשובתך אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול05/12/2009הסיכוי להריון מצוין, בעיקר על רקע גילך הצעיר.
הפרשות נרתיקיות הן נורמליות בעת הטיפול בנרות.
אין צורך לנוח שבוע לאחר ההחזרה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תורמת תרופותענתי05/12/2009
הי שמי ענתי ויש לי כל מיני תרופות אם מישהי צריכה.
מנופור, אנדומטרין, מיקרופירין, פרוגינובה, פרדניזון,
3 מזרקים, 7 מחטים גדולות לשאיבה, 11 מחטים קטנות להזרקה, דקפפטיל, אוביטרל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ענתי
בתאל05/12/2009אשמח מאוד לקבל מימך מונופור ודקפפטיל ואוביטרל אני מאיזור יבנה מהיכן את? אגב אני ניידת אולי תרשמי לי המייל שלך ונדבר תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)