מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום לאחר החזרהב11/12/2009
שלום רב אני ביום ה-12 לאחר החזרה היום התגברו הדימומים , האם זה אומר שההפריה לא הצליחה , יש לי בדיקת בטא ביום א', האם יש טעם בכלל לעשות אותה ? אודה לתשובתכם , זה הניסיון החמישי שלי , והניסיון הראשון לאחר שעברתי ניתוח להסרת שתי החצוצרות שהיו סתומות . אודה לתשובתכם, אני ממש כבר בדיכאון מהנושא.........מלאו לי 40 שנה לפני שלושה שבועות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול11/12/2009סביר שהדימום נובע מכישלון ההפריה, אך אין דרך לוודא זאת, אלא ע"י בדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריון ואנדומטריוזיסחני11/12/2009
אני בת 28 נמצאת שנה בטיפולי פריון(כרגע לפני הזרעה שלישית עם פוריגון).
באולטרסאונד נצפתה ציסטה עכורה בשחלה 3*3.5 ס"מ (דעות רופאים חלוקות: אחד אמר שזה אנדומטריומה והשני חושב שמדובר בדרמויד).
בוצע צילום רחם-הכל תקין.
השאלה שלי האם ציסטה זו יכולה ליגרום לקושי להיקלט להריון?
מה הטיפול המקובל במקרים אלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריון
פרופ' שחר קול11/12/2009כיוון שמדובר בממצא מקרי, קרוב לוודאי שאין לו משמעות, ולכן אין צורך בטיפול ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון של בןבןבן11/12/2009
שלום רב, אני אמא לשתי בנות בריאות אחת בת שנה והשנייה בת חמש. אני מתכננת הריון נוסף בשנה הבאה ומעוניינת שזה יהיה ההריון האחרון שלי. אני מעוניינת לדעת מהם האופציות העומדות לראשותי על מנת להבטיח שההריון הבא שלי יהיה בן. אני בריאה גופנית ולא הייתה לי כל בעייה להיכנס להריון בפעמים הקודמות. גם מהלך ההריונות הקודמים שלי היה תקין.
אודה לכם על תשובתכם,
***** המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נו, באמת!!
שירה11/12/2009שאלה כ"כ כללית
מי יכול לענות לך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבולבלת
בןבן11/12/2009תודה רבה על תשובתך המהירה. אני חייבת לומר שעכשיו אני מבולבלת יותר. אני חשבתי שאוכל לבחון ברצינות את נושא ההפרייה החוץ גופית על מנת שאוכל להגדיל את סיכויי להיכנס להריון של בן תקין ובריא, אולם בהתאם לקישור שצירפת נראה כי אני חייבת להיות אמא עם ארבע בנות כדי שאוכל לבצע מהלך שכזה. האם יש אפשרות לקיים מהלך כזה באופן פרטי ולהימנע מהסנקציה שנקבעה עי ידי משרד הבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק בחו"ל
פרופ' שחר קול12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצט התחשבות
דנה12/12/2009אני חושבת ששאלות כאילו לא מתאימות לפורום שכזה . בן בת למי זה משנה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהpgd
מלני13/12/2009הי
אני עוברת PGD על מנת למנוע בעיה גנטית שיש לי וכך ממיינים את העוברים ובזמן ההחזרה הם אומרים לך מה הם מחזירים אם תהיי עקשנית הם גם יחזירו לך בן ,
אבל גם אצלי היו שני הריונות שבלי בעיה נכנסתי להריון אז חשבתי ביהירות שאני כל כך פורייה שבטיפול אחד אני אצליח להיכנס להריון והנה אני בטיפול חמישי שאני מקווה שיהיה מוצלח בעזרת השם, בכל מקרה אני ממליצה לך לנסות את כל מה שהרופא הנחמד המליץ לך ולא להיכנס למיטה חולה של טיפולי פוריות שלפעמים גורמים לנזקים, כל התהליך הוא קשה ולא נעים ואם יש לך שתי בנות בריאות ברוך השם אז תנסי שיטות סבתא למינהם או תבקשי ברכה מהרב דוד אבוחצרא (מאד מומלץ לאחי יש בן אחרי שלוש בנות) אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ובהצלחה בכל דרך שתבחרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוירעות10/12/2009
שלום,
אני בת כמעט 40, בטיפולים בשל בעית זרע.
אצלי הכל תקין פרט לקרישיות יתר, מקבלת קלקסן.
עד כה עברתי 3 סבבים מלאים- תגובה שחלתית טובה( שואבים 13-19 ביציות,
10-14 הפריות)
מה הסיכוי להריון לאור הנתונים הנל?
האם בכלל יש סיכון להריון מרובה עוברים בגילי המופלג? (מחזירים 4 עוברים בכל פעם, סבירים+)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ' שחר קול11/12/20091. הסיכוי טוב, כי התגובה השחלתית טובה.
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סופרפקטרעות10/12/2009
קיבלתי סינרל לדיכוי במסגרת פרוטוקול ארוך.
כרגע גיליתי שאין יותר חומר בבקבוקון!!! (ולא קיבלתי עוד מרשם!)
יש לי סופרפקט מהסבב הקודם (לצורך תמיכה אז), אני מבינה שניתן להשתמש גם בו לדיכוי.
מהו המינון של סופרפקט לדיכוי?
כמה זמן ניתן לשמור סופרפקט שהיה בשימוש?
לכמה הסנפות הוא מספיק????
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
ד''ר דוד ישי12/12/2009אפשר להשתמש , לחרום , בסופרפקט , רק עד שתשיגי סינרל. המינון הוא הסנפה אחת בכל נחיר , 3 פעמים ביום. אין לי תשובה לשתי השאלות האחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להריון מרובה עובריםדלית10/12/2009
שלום רב,
בת 42 וחצי, זרע מתורם, לאחר שלוש הזרעות, IVF ראשון. בשאיבה 8 ביציות והופרו 7. הוחזרו 3. הרירית שלי 11 ואין לי היסטוריה של דלקות...הפלות, גרידות(הריון ראשון). עוד שבוע בדיקת בטא.
'מנתוני הפתיחה שלי' אני מאד חוששת להריון מרובה עוברים האם יש קשר בין כמות ההפריות לאפשרות שכל השלושה, שניים ייקלטו?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דלית
ד''ר דוד ישי10/12/2009יש קשר למספר העוברים שהועברו ולאיכותם. כמובן שכשמחזירים 3 עוברים עולה הסיכוי להריון מרובה עוברים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיכוי שתקין?רחלי10/12/2009
שלום,
מנסה להיכנס להריון עם תרומת זרע. אחרי IVF ראשון.
בתאריך 24.11.09 עשו לי שאיבה, בתאריך 27.11.09 החזרה, והיום, היום ה- 14 להחזרה עשיתי בדיקת דם ואלה תוצאותיה:
ESTRADIOL(E2) 3305.00 PMOL/L
HCG QUANT.(S) 33.40 MIU/ML
PROGESTERONE 115.60 NMOL/L
חשוב לציין כי אני מקבלת תמיכה של אנדומטרין 100 מ"ג פעמיים ביום ופרוגינובה 2 מ"ג פעמיים ביום.
ביום ההחזרה ושלושה ימים אחר כך קיבלתי פרגניל אך בשל תופעות של גירוי יתר הורידו לי והחליפו לפרוגינובה.
האם יש סיכוי שזה הריון תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נחמה
ד''ר דוד ישי10/12/2009רמת ההורמונים טובה מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםyael10/12/2009
שלום. עשיתי בדיקת us, כדי לבדוק התחלת טיפול (פעם 2) באקוקלמין. הממצאים:
עובי רירית: 6 מ"מ
רירית סדירה.
שחלה ימנית: גודל זקיק: ממוצע: 10 מ"מ
שחלה שמאלית: בתוכה נמצא מבנה נוזלי עכור 23 מ"מ ומבנה נוזלי צלול 16 מ"מ.
אני ביום הרביעי למחזור ואמורה להתחיל טיפול מחר, האם אפשר להתחיל או שצריך לחכות שהציסטה תיעלם לגמרי?
(אם זה רלוונטי, במחזור שעבר הממצאים היו:
עובי רירית 7 מ"מ
שחלה ימנית: ממצא ציסטי צלול בקוטר 16 מ"מ
שחלה שמאלית: גודל זקיק: ממוצע: 9 מ"מ ובתוכה נמצא ממצא ציסטי עכור בקוטר 29 מ"מ.
אז הרופאה אמרה לי לא ליטול את האקוקלמין.)
אודה על תשובה,
כיוון שאין לי דרך להגיע אל הרופאה עד יום א'.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום yael
ד''ר דוד ישי10/12/2009היה מאד עוזר אם היתה גם רמת E2 . הממצאים האלה ( בעיקר לאור העובדה שהיו קיימים גם בחודש הקודם ) יכולים להיות לא משמעותיים הורמונלית , אם כי עובי הרירית די מטריד. אני לא הייתי מתחיל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסטוסטרוןרננה10/12/2009
שלום
אני בן 30, אובחנתי עם אזוספרמיה
היום התקבלו תוצאות הטסטוסטרון שלי:
TESTOSTERONE 9.20 NMOL/L ( 5.80- 30.40) (*........)
FREE TESTOST. 27.50 PMOL/L ( 31.00- 94.00)*(.........)
האם הטסטסטרון החופשי הנמוך יכול להסביר את האזוספרמיה?
האם ניתן לפתור את הבעיה תרופתית?
תודה רבה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חנן
ד''ר דוד ישי10/12/2009לא. זה הפוך. הטסטוסטרון הנמוך הוא עוד ביטוי לתפקוד הלא תקין של האשך ולא הגורם לו . אלא אם הבעיה קשורה ברמה מאד נמוכה של FSH ו - LH .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לד"ר
רננה10/12/2009דווקא ה-FSH גבוה
מה יכול להיות הגורם למצבי? האם יש דרך לתקן את המצב, או שניתן יהיה למצוא זרע רק בניתוח ביופסיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חנן
ד''ר דוד ישי12/12/2009ה FSH הגבוה מעיד על כך שהאשך לא תקין. מאד קשה לדעת מה הגורם . הסיבות יכולות להיות מולדות או נרכשות ( מחלה , ניתוח , חבלה ) . לצערי אין דרך לתיקון המצב או שיפורו. במצבך , רק ביופסיה יכולה לתת סיכוי למציאת זרעים להפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוס יין אחרי החזרהשאלה10/12/2009
האם אפשר לשתות כוס יין אחרי החזרה אך לפני בדיקת הריון או שעדיף שלא?
האם יכול להיות נזק או שממש אין השפעה בשלב כזה מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר דוד ישי10/12/2009אם מדובר בכוס אחת של יין , אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות האיקוקלומיןרעות10/12/2009
שלום,
אני מנסה להכנס להריון מזה שמונה חודשים.
בחודש האחרון לקחתי איקוקלומין אולם לדאבוני הנ"ל לא עזר.
גיליתי כי האיקוקלומין שיבש לי את מועד הביוץ שעד כה היה קבוע (מחזור אחד ביום ה- 14 ובמחזור שאחריו ביום ה- 19, מעיין סדרה מחזורית שכזו)
בשל הכדור (לקחתי בהוראת הרופא כדור אחד למשך חמישה ימים מהיום החמישי למחזור) הביוץ אחר לי והופיע ביום ה- 16 למחזור ,
החשש שלי שכעת הכדור ישבש לי את הביוץ וזו תהווה בעיה בפני עצמה לאי כניסתי להריון.
אני אציין כי אני במעקב זקיקים אולם בפעם האחרונה הרופאה פספסה את המועד ואני שלא היתי רגילה לשינוי פספסתי גם כן אע"פ שבדיעבד כן קימתי יחסים.
מה המלצתכם האם להמשיך עם הכדור, האם הנ" יסתדר או שהוא ישבש באופן קבוע את המועד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
ד''ר דוד ישי10/12/2009לדעתי התחלת עם טיפול מוקדם מדי בודאי ובודאי כשמדובר בטיפול תרופתי ( אלא אם יש לך מחזורים מאד לא סדירים ) , לא ברור לי האם עברתם בירור כלשהו לפני הטיפול ( פרופיל הורמונלי , בדיקת זרע ) . האיקקלומין יכול לשנות את המחזור תוך כדי טיפול אבל לעיתים גם בחודש שאחרי. בד"כ השיבוש אינו קבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה ראשונהע.נ10/12/2009
עשיתי בדיקת דם ביום שני האחרון אחרי החזרת עובר והתוצאה היתה שלילית
ביום השאיבה היו לי רק 4 ביציות והופרתה רק אחת, האם מינון התרופות קובע את מס' הביציות והאם המתח הנפשי משפיע על התהליך?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ע.נ
ד''ר דוד ישי10/12/2009שני דברים קובעים את מס' הביציות. איכות השחלות ( הרזרבה השחלתית ) ומינון התרופות.
מתח נפשי יכול להשפיע ומאד רצוי להפחית אותו בכל דרך שאת מאמינה בה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף דחוף דחוווווווף בבקשהלירון10/12/2009
ד'ר שלום אני 6 ימים אחרי החזרת 2 עוברים מוקפאים בעלי 4 תאים היום בבוקר בזמןהשימוש בנירות אורגיסטן או איך שקוראים לזה הבחנתי בטיפונת דם על המוליך מה זה אומר לגבי הטיפול לתשובתך בהקדם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון שלום
פרופ' שחר קול10/12/2009כנראה שהמוליך גרם לשריטה שטחית ברירית הנרתיק.
אין לכך חשיבות לגבי הטיפול.
יש להתמיד בתרופות כפי שהורו לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי אוביטרליעל10/12/2009
ביום שני שעבר עברתי שאיבה וביום חמישי שעבר (לפני שבוע בדיוק) הוחזרו לי עוברים ובשבת בבוקר הזרקתי חצי אוביטרל.
מתי יכולה הכי מוקדם לעשות בדיקת דם להריון מבלי שתהיה השפעה של האוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 14.12
פרופ' שחר קול10/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והתשובה תהיה מהימנה למרות
יעל10/12/2009שבשבת האחרונה הזרקתי חצי אוביטרל כתמיכה ובשבת שלפני בלילה הזרקתי אוביטרל וחצי לביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול10/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים אחרי ביוץ והחזרהn/10/12/2009
ביום שישי לפני שבוע (4.12) הזרקתי בחצות אוביטרל לקראת החזרת מוקפאים על בסיס טבעי.
ביום ג' 8.12 הוחזרו 2 עוברים מוקפאים של יום 2 . האחד שרד 4 מתוך 4 תאים והשני שרד 3 מתוך 4 תאים, אבל בין ההפשרה להחזרה הוסיף לעצמו תא רביעי חדש.
1. האם העובר שאיבד תא ואחר הוסיף אותו טוב באותה מידה כמו עובר ששורד בשלמותו?
2. ביום ההחזרה (לפני יומיים) הזרקתי אוביטרל לתמיכה. היום הרופא ביקש ממני לבדוק ערכי אסטרדיול ו-e-2 ואלו התוצאות:
Estradiol (E2) Urgent 855 pmol/L
Progesterone Urgent 38.40 nmol/l
האם הפרוגסטרון לא נמוך מדי? (אני מבינה שבדקתי מוקדם מדי, כלומר לא שבוע אחרי הביוץ, אבל זו היתה ההנחיה הרפואית)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ' שחר קול10/12/20091. כן
2. תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)