מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשות אחרי החזרהאנונימית13/12/2009
ב- 8.12 הוחזרו שני מוקפאים של יום 2
בדרך כלל ביום שאחרי ההחזרה יש לי הפרשות דמם ישן מפציעת צוואר הרחם בעת ההחזרה.
בלילה שבין ה-11-12.12 היתה לי הפרשה דומה מעט ל"נזלת" מעורבת עם דם ישן.
אני מבינה שזה מוקדם מדי לדמם השתרשות, ומאוחר מדי לפציעה כתוצאה מההחזרה. וגם לא נראה לי שזה ירידה בהורמונים כי ב-10.12 פרוגסטרון היה 38 (סבב טבעי) וב-11.12 הזרקתי אוביטרל לתמיכה.
האם יש מצב שהעוברים "יצאו" מהרחם בזמן ההחזרה ועשו דרכם החוצה ומה שיצא ממני זה בעצם זה?
ואם לא, מה יכולה להיות ההפרשה שתיארתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשות
פרופ' שחר קול13/12/2009העוברים לא יכולים לצאת החוצה, ואינם גורמים לדימום.
יש מקום לבדיקת רופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת נלחצתי
אנונימית13/12/2009מדוע בדיקת רופא נשים?
היה מדובר בהפרשה די מוכרת לי (בתזמונים אחרים של הסייקל - לפני ווסת ובסיומה, למשל. אאל"ט בחלק מההריונות (שהסתיימו בטרם עת). וזה היה חד פעמי ולא חזר על עצמו מאז.
אשמח אם תוכל להסביר לי את ההמלצה כי די נלחצתי. אפילו לא עדכנתי את הרופא שלי כי חשבתי שזה זניח.
עוד אציין שההחזרה הנוכחית (שישית במספר) כאבה לי יותר מהחזרות קודמות. האם יכול להיות שהפעם פשוט נפצעתי יותר מאשר פעמים קודמות? (צוואר הרחם שלי מאוד מאוד צר ותמיד נפצע בתהליך ההחזרה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול13/12/2009דימום נרתיקי ממקור לא ברור ומסיבה לא ברורה יש לברר בצורה מסודרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם בבקשהמאיה13/12/2009
בוקר טוב,
זקוקה לעזרתך:
1. אני לפני טיפול הזרעה ולוקחת גונאל.
רציתי לדעת מתפתחים שלושה זקיקים האם בשלושתם יש ביצית?
האם האוביטרל גורם לשלושתם לבייץ......גם לאלו שלא התפתחו מספיק לדוגמא נמצאים ב גודל 15?
2. מהם הסיכויים להיקלט להריון בטיפול כזה אני בת 28?
3. האם ניתן לקיים יחסים לפני ההזרעה?האם ניתן אחרי?/אנחנו עם בעיית זרע זרימה חלשה בתחום הנפח ומבנה הראש של הזרע.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורן שלום
פרופ' שחר קול13/12/20091. באופן כללי בכל זקיק יש ביצית, כולל זקיקים בקוטר של 15 ממ, אך IVF מוכיח שזה לא תמיד נכון.
2. טובים מאוד
3. כן, כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חודשיים אחרי טיפול כושל ואין ןןסתקרן13/12/2009
שלום ד"ר
לפני כשלושה וחצי חודשים טופלתי במונוגון ועשינו הזרעה .
לצערי זה הטיפול הרביעי לא הצלחה .
החלטתי לעשות חודש הפסקה . בווסת שלאחר הטיפול עשיתי הפסקה מטיפולים. וזה כבר כחודשיים וחצי אני ללא ווסת.
עשתי בדיקת הריון ואיני בהריון.
מה זה יכול להיות ומהו המשך הטיפול תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן שלום
פרופ' שחר קול13/12/2009יש לקבל את מלוא המידע לגבי הרקע הרפואי שלך (מחזור סדיר? ביוץ סדיר?), וכן מידע מלא לגבי הטיפול שקיבלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ודימום קל במקום מחזורשרון13/12/2009
שלום ,
אני בת 37. אני ובעלי מנסים להכנס להיריון מזה 4 חודשים.
אני מקבלת מחזור כל 27-28 יום.
החודש- ביום ה- 25 החלו הפרשות חומות מעטות +דימום קל בניגוב (כבר שלושה ימים) והמחזור האמיתי לא מגיע. אתמול (היום ה- 27) לא התאפקתי וביצעתי בדיקת היריון בערב- ויצאה שלילית.
מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל
פרופ' שחר קול13/12/2009יתכן ולא היה ביוץ החודש ולכן השיבוש.
יתכן ומתחיל הריון, אך עדיין לא בטווח הגילוי של הבדיקה הביתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהמלני13/12/2009
שלום אתמול (יום שבת) עברתי החזרה ב8 בבוקר היום אני נחה בבית האם מחר אני יכולה לחזור לעבוד או להמשיך לנוח ומה זה אומר לנוח?
תודה רבה מראש
מזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לחזור לעבוד
פרופ' שחר קול13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סחחרותחסוי.13/12/2009
על מה מעידות סחחרות בבוקר 10 ימים אחרי החזרת עוברים ומעט בחילות...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לא ספציפיות.
פרופ' שחר קול13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהשולה13/12/2009
בתאריך 1.12.09 הוחזרו לי 2 עוברים, בפעמיים הקודמים(אציין ללא הצלחה) היו לי כאבי בטן תחתונה גודש בחזה.
והפעם אני מרגישה רק עייפה כל הזמן בשלושה ימים האחורנים והחזה שלי קצת נפוח וגדוש. אני מאוד בלחץ וציפיה האם זה סימן למשהו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולה שלום
פרופ' שחר קול13/12/2009בדיקת דם להריון מחר תפזר הערפל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת !!יפעת12/12/2009
תודה על התשובה המהירה
כתבת לי " את לפני ביוץ"
מה הכוונה ?
פשוט לפני כשבועיים ניסינו להיכנס להריון,
לפי דברי הרופא להתחיל לנסות מהיום ה-13 למחזור!
לפני ביוץ זה אומר שאני לא בהריון??
פשוט הנושא חדש לי
תודה יפעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ביוץ
מור12/12/2009אומר שהיום ומחר זהו הזמן לקיים יחסים (או לבצע הזרעה) כדי להכנס להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל עכשיו אני כבר ביום 25 המחזור!
יפעת13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה לכם
מור13/12/2009הבנתי. אני מבינה שבדיקות הדם שלך היו מהיום ה-21 למחזור? (ולא מאתמול, סליחה).
לפי דבריו של הדוקטור בייצת בימים שקרובים לבדיקה.
ואם כך, לפני הבנתי, ביום ה-21 ו-22 היה כדאי החודש לקיים יחסים.
כדאי לחכות לדוקטור שיבוא ויסביר...
מחזיקה לכם אצבעות להריון בקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםקארין12/12/2009
שלום
ב23.11 מחזור תמיכה עם אסטופם 6 מג' ביום .
מתי מחזירים את העוברים?
זה נקראהחזרה על ביוץ טבעי?
האם אני צריכה להזריק אורביטול לפני החזרה?
הרי לפי חישןב שלי ביוץ כבר היה ,אשמח להבהרה בנושא
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עליי אפשר תשובה בבקשה
קארין13/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורלי שלום
פרופ' שחר קול14/12/2009ראי שאלות נפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם - עזרה !יפעת12/12/2009
הי,
עשיתי בדיקות דם ביום ה-21 למחזור.
והתוצאה היא :
Estradiol (E2)-968
Progesterone - 2.8
שאלה-
1)הבדיקה בסדר?!
התוצאה על מה היא מלמדת??!
לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ' שחר קול12/12/2009את לפני ביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהיפעת12/12/2009
היי , עשיתי בדיקה ביתית לגילוי הריון
שתיים שהן אותה חברה הראו שני פסים אחד חלש -הגיוני לתחילת הריון
והבדיקה השלישית הראתה רק פס אחד ( חברה אחרת)
מה זה אומר ?
זה הגיוני?
תודה שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת שלום
פרופ' שחר קול12/12/2009זו המגבלה בבדיקות ביתיות: אמינות.
לכן אין מנוס - בדיקת דם להריון מחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן מוקדם להיריוןאני12/12/2009
האם גרוד בפטמות ידוע כאחד הסימנים להריון?
אם-כן, האם יכול להופיע בשלב מאוד מוקדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוד לא ספציפי.
פרופ' שחר קול12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלס.ד.12/12/2009
היי
1. כמה זמן נמשכת בדיקת פיפל?
2. האם היא כואבת? עד כמה? (יותר מצילום רחם?)
3. האם כדאי לבקש הרדמה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
בתאל12/12/2009לא! זרקי לפח גונל פתוח העדיף עד 20 יום וזהו, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ס.ד.
ד''ר דוד ישי12/12/2009כמה שניות . כואב הרבה פחות בד"כ. נדיר שצריך הרדמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גונלש.י12/12/2009
האם ניתן להשתמש בעט של גונל שנשמר בקירור אבל נפתח לפני כחודשיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גונל פתוח עד 20 יום במקרר
בתאל12/12/2009מעבר לזה לזרוק , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכוי להיריוןלי12/12/2009
שלום רב,
אני אחרי 3 הפלות טבעיות במהלך החצי שנה האחרונה. היריון ראשון היה אחרי ivf בשבוע 5-6 דימום כאבי בטן ונפל, היריון שני ממוקפאים בשנית בשבוע 5-6 כאבי בטן דימום ונפל, היריון שלישי הגיע ספונטני אחרי ההפלה השנייה שהיתה לי חיכיתי למחזור וגיליתי שבמקום מחזור אני בהיריון, ובשבוע 7-8 היה דופק חלש ואחרי מס' ימים הדופק פסק ואז עשו גרידה. היום אני חודש וחצי אחרי הגרידה ורציתי לדעת האם יש סיכוי טוב להיקלט שוב ספונטני היות וההורמונים עדיין בגוף מההיריון ??? ושאלתי השנייה האם בטיפול חוזר של ivf הסיכוי שלי להרות שוב הוא יותר מהיר בגלל שאני אחרי היריונות או שבטיפולים זה לא קיים???? עברתי תקופה מאוד קשה משלושת ההפלות האילו בזמן כל כך קצר ומתה כבר להצליח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי12/12/2009כדאי , לפני הכל , לעשות בירור של הפלות חוזרות. אין לי מספיק מידע כדי להגי איזה טיפול עדיף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)