מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מנוחה אחרי החזרהR12/12/2009
כשאומרים שחשובה מנוחה אחרי החזרה, מתכוונים למנוחה מוחלטת במצב מאוזן או שניתן להסתובב כל עוד לא מתאמצים מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה
ש.י12/12/2009לי הרופא אמר להתנהג רגיל. ( כמובן שלא להרים כבד ולעשות מאמץ יתר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי12/12/2009לא צריך לשכב ממש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהיה יותר ספציפית - המשך -
R12/12/2009שלום ד"ר,
אני גרה בבית עם 2 קומות- אני יכולה לעלות ולרדת או שזה נחשב מאמץ?
אני יכולה להרים את ילדי בן ה 4?
אני יכולה להתכופף להרים דברים מהריצפה?
תודה
ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםקרן12/12/2009
כמה זמן לאחר החזרת העוברים הם משתרשים? וכמה זמן לאחר ההשרשה ניתן לראות בדם את ההריון? בתודה מראש וחג אורים שמח לכל הרופאים ולכל משתתפי הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ענת עד שהרופא יענה לך
בתאל12/12/2009הכי נכון במצבך שרופא יבדוק אותך ללא דיחוי, שיעשו לך א.ס. ויראו בדיוק מה מצב בשחלות שלך, בינתיים תשתי הרבה מים ותנוחי בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתרשות עוברים
ש.י12/12/2009בדר"כ העוברים משתרשים לאחר כ- 4,5 ימים לאחר ההחזרה(תלוי מתי ההחזרה). בבדיקת הדם ניתן לראות הריון לאחר 12 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן
לי12/12/2009ועוד שאלה אחת שרציתי לדעת שהאם במצב כמו שלי לא הייתי צריכה לקבל קלקסן וזה היה מונע את ההפלה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ההחזרה
ש.י12/12/2009תיקון: ניתן לראות הריון בדם 12 יום לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום קרן
ד''ר דוד ישי12/12/2009תלוי בגיל העוברים בזמן ההחזרה. ההשרשה היא ביום 5-6 . בדיקה חיובית 12 יום מההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות של המשך מעקב
רחלי13/12/2009הי,
שלושה ימים אחרי הבדיקה האחרונה חזרתי על הבדיקות ולהלן התוצאות:
ESTRADIOL(E2) 5293.00 PMOL/L
HCG QUANT.(S) 126.10 MIU/ML
PROGESTERONE 193.90 NMOL/L
מה זה אומר?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות של המשך מעקב
רחלי13/12/2009הי,
שלושה ימים אחרי הבדיקה האחרונה חזרתי על הבדיקות ולהלן התוצאות:
ESTRADIOL(E2) 5293.00 PMOL/L
HCG QUANT.(S) 126.10 MIU/ML
PROGESTERONE 193.90 NMOL/L
מה זה אומר?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נחמה
ד''ר דוד ישי14/12/2009זה אומר שאת בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי שחלתיענת12/12/2009
שלום רב,
אני אחרי IVF 2
ב 24/11 שאבו 24 ביציות
27/11- החזירו 3 עוברים
9/12- בטא 464
11/12- בטא 1411
הבטן שלי מאוד נפוחה ויש לי כאבים חדים באים וחולפים בבטן התחתונה. האם תקין? האם זה גירוי שחלתי ומה עושים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את בהיריון
לי12/12/2009ענת יקירתי, אינני רופאה אך מניסיון הבטא שלך מראה על היריון!!!! מזל טוב. בקשר לכאבים עדיף לך להיבדק ולא לחכות מניסיון אישי. ב ה צ ל ח ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ענת
ד''ר דוד ישי12/12/2009התלונות שלך מחשידות מאד לגירוי יתר. את חייבת לגשת בהקדם לבדיקה . אם הבטן מאד נפוחה , אפילו היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהליאת12/12/2009
שלום רב, ביום הביוץ שלי בעלי יהיה בחו"ל, הוא נוסע לחודש וחצי מעבודה, נאמר לי שאני יכולה לעשות בעצמי הזרעה עם מזרק ביתי מפלסטיק, את הכוס סטרילית שנתנו לי בקופ"ח עם הזרע, באיזה טמפ' ואיך אני יכולה לשמור את זה? הביוץ בעוד 6 ימים והוא נוסע מחר. זה מאוד חשוב כי כבר חצי שנה אנחנו מנסים להרות...ואני לא רוצה לפספס מועד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי ליאת
בתאל12/12/2009אם הביוץ עוד כמה ימים אין לך אפשרות להקפיא לבד רק בבית חולים או אולי מעבדה פרטית, מניסיוני האישי כשהייתי במצב דומה הקפאנו הזרע באסף הרופא, וכשהצטרכתי הזרעות הם הכינו לי אותו למבחנה שרופא היה רק צריך להזריק, גם ההזרקה היא אומנם פשוטה אך לא מומלצת בבית , אלא על ידי רופא שעם צינורית דקה הוא מזריק הזרע היישר לחלל הרחם, שיהיה לכם בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבתאל
ליאת12/12/2009בתאל, תודה רבה, אין בעיה אני אביא את הזרע למעבדה אבל עד שאני אביא אותו איך לשמור עליו?
את יכולה להמליץ על מעבדה? וכמה זה עולה, זה די חדש לנו, פשוט נקלענו עכשיו לסיטואציה כזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
פרופ' שחר קול12/12/2009אפשר להקפיא זרע במסגרת מעבדת זרע מסודרת (בנק זרע), וביום הביוץ להפשיר לבצע הזרעה תוך רחמית.
לא ניתן לשמור 5 ימים בתנאים ביתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
ליאת12/12/2009איך אני פונה לבנק הזרע? ובתנאיםם ביתיים כמה זמן ניתן לשמור ואיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
בתאל12/12/2009אני לא יודעת היכן את גרה, פני על הבוקר לבנק הזרע שנמצא כמעט בכל בית חולים בסמוך לביתך, דברי איתם טלפונית ותכיני אותם שאתם מגיעים, אם תוכלו סעו ביחד, אם לא מהרגע שהוא נותן את הזרע בצנצנת שתקחי מראש מקופת חולים או בית מרקחת, וטוסי עם מיכל הזרע כשהוא שמור בחזייה שלך ככה בין הציצים , חשוב לשמור בחום הגוף יש לך שעה שעה וחצי זמן שהזרע ישאר טרי וטוב מהרגע שהוא נותן אותו ועד הגעתך למעבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב זה עולה כ500 ש"ח
בתאל12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערוגות/חריציםדנית12/12/2009
שלום דר',
בעברי היריון ספונטני ולידה תקינה וילדה מקסימה בת 3 בבית.לאחר מכן עוד שני הריונות ספונטאניים והפלות האחת טבעית והשניה באין דופק.עקב ההפלות עברתי 3 גרידות, השלישית כתוצאה משארית רקמה.לאחר ההפלות התחלתי הזרעות וכאשר הן לא צלחו הופנתי להיסטרוסקופיה.עברתי שני ניתוחים בשל הדבקויות.לאחרונה עברתי 3 טיפולי IVF שכשלו ועכשיו פניי מועדות להיסטרוסקופיה נוספת (חשש להידבקויות ) וביצוע חריצים/ערוגות. אציין כי הרירית דקה מאוד נעה בין 4-6 מ"מ. בפעם האחרונה הגיעה ל-6מ"מ לאחר צמחי מרפא ודיקור בנוסף לאסטרופם.
הוגדרתי כבעלת אי פריון כתוצאה מבעיה מכאנית ואני מניחה שהבעיה העיקרית היא הרירית הדקה.
ביום ראשון הבא 21.12 אני עוברת את הפרוצדורה וברשותי מס' שאלות:
1. האם ניתן לנסות להרות באופן ספונטני יש לאחר הניתוח או שעלי להמתין לפחות למחזור אחד?
2. האם ניתן במקביל לניתוח להתחיל בטיפול IVF?
3.מה מומלץ בד"כ לעשות לאחר ניתוח כזה? האם להמתין מס' חודשים בכדי שהרירית תתעבה?
4.המחזור הופיע היום, האם אפשר להתחיל בדיכוי לקראת שאיבה ובמקביל בכדי לא לבזבז זמן לבצע את הניתוח?
אני בת 38, הזמן קצר והמלאכה מרובה....
סליחה על הבלבול ותודה,
דנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריצים
פרופ' שחר קול12/12/20091. כן
2. כן
3. מומלץ להמתין שכן לוקח לרירית זמן להתאושש ולהתעבות.
4. כן, במגבלה הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החזרהב12/12/2009
אני ביום ה-13 להחזרה , מיום ה-11 התחלתי לראות קצת דם בניגוב אח"כ זה קצת התגבר אח"כ הפסיק ועוד פעם. אני בת 40 החזירו לי 3 עוברים, זהו הניסיון ה-5 שלי והניסיון הראשון אחרי שעשיתי ניתוח להסרת החצוצרות , יש לי את הבדיקה מחר יום א' האם בכל זאת יש סיכוי שיש הריוןן , אודה לתשובתכם בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות קרינוןשמרית12/12/2009
אני ביום ה-10 להחזרה, לוקחת קרינון 8% מיומיים לפני ההחזרה כל יום ב6 בערב כי אז הכי נוח לי ללכת כמה דקות אחרי ההחדרה.
למחרת היום הראשון והשני של השימוש שעוד לא ידעתי שצריך ללכת אחרי, בבוקר יצא לי בניגוב גוש גדול שזה כנראה כל החומר ומאז לא יוצא למעט מעט חתיכות קטנות בימים האחרונים והבוקר שוב בניגוב יצא לי גוש (אתמול הלכתי כמה דקות בבית כי היה גשום) שמבחינת הגודל הוא מכיל בערך את הכמות שיש במזרק אז האם זה אומר שבפעמים האלו הג'ל לא נספג כלל?
אני מאוד לחוצה שמא לא נספג וזה מה שימנע מהעוברים להשתרש או להתפתח תקין במידה והשתרשו כי הרופא שלי אומר שלא צריך לעשות בדיקת דם אחרי כמה ימים לבדוק אם התמיכה מספיקה, רק ביום הבטא והטיפול הקודם שלי שהניב הריון הסתיים בגרידה כי העובר הפסיק להתפתח בשבוע 5 ושישה ימים ואני מפחדת שאולי זה בגלל שאין מספיק מעקב אחרי התמיכה מלבד יום הבטא. אני שומעת פה על בנות שעושות בדיקות של ההורמונים גם בין ההחזרה לבטא וגם כשיש בטא חיובית אז כל יומיים למשך לפחות שבוע עושות בדיקת בטא ואילו אצלי נאמר לי רק בדיקה ביום הבטא ואז לבוא לאולטראסאונד.
1. אני גם ככה לחוצה וזה לא מוסיף.... מה לעשות? האם אכן העובדה שיצא גוש זה אומר שלא נספג כי אם נספג מה זה הגוש הזה?
2.איך ניתן לדעת אם התמיכה מספיקה אם לא עושים בדיקת דם לפני הבטא שאז אולי כבר מאוחר...
3. אה וגם הגוש שיצא הפעם יצא עם מעט חום וירוק (???) וראיתי שהג'ל לבן אז מזה הירוק?
סליחה על האורך ותודה מראש על התשובות.
חג שמח עם בשורות טובות לכולן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ' שחר קול12/12/2009ההפרשה שאת מתארת היא שכיחה.
1. הקרינון נספג.
2. לא ניתן לוודא, אך הסיכון קטן.
3. הפרשה נרתיקית מעורבת עם הקרינון.
הערה - התמיכה אינה יכולה למנוע הפלה בעית על רקע הפסקת התפתחות העובר.
אפשר לבצע בדיקת דם להורמונים ובטא בכל מועד שרוצים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ ללא מחזורשירה12/12/2009
שלום רב רופאים יקרים
הבנתי כי יש דבר כזה. ביוץ ללא מחזור.
אם כן, כיצד איפוא מתחילים טיפול?
הלא הדימום הוא זה שמאפשר למטופלת לדעת כי עליה להתחיל עם הזריקות וכו'.
אני מודאגת. אנא תשובתכם
תודות חמות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול12/12/2009לאחר ביוץ הריון או דימום.
עם בוא הדימום מקובל לבצע בדיקת דם כדי לוודא תקינות ההורמונים, ובהתאם לתוצאה להתחיל בטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרהבתאל11/12/2009
אני ביום ה15 למחזור, מחזור סדיר , עברתי שאיבה ביום רביעי החזרה ביום א', בדר"כ לפני מחזור יש לי תחושת כא טרום מחזור, עד להיום לא חשתי כלום והרגשתי בטוחה יותר לקראת ההחזרה, היום בערב התחלתי להרגיש את המיחושים המוכרים שאלותי:
1. האם הרירית לפני המחזור נושרת בבת אחת או שזה תהליך הדרגתי המתחיל להתרחש לאחר הביוץ?
2. האם גם בתהליך שכזה עובר המשתרש יכול למנוע מחזור על אף שתהליך המחזור יצא לדרך?
3. האם כדאי לי להקפיא ולהמתין לחודש הבא ולהכשיר קרקע נכונה לכך?
תודה רבה לתשובתכם החשובה וחג אורים שמח ומלא ניסים אמן!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגו עלי?
בתאל12/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בת אל
ד''ר דוד ישי12/12/2009הרירית מתחילה בתהליך הנשירה ממש בסמוך לוסת
הריון שמתפתח מונע את התהליך
אני לא רואה סיבה להקפאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הלאה ?נס11/12/2009
שלום לרופאים היקרים.
לצערי אני אחרי מחזור טיפולים שכשל.
אני בת 40. בריאה - עודף משקל..
סבב ראשון נשאבו 4 ולא היתה הפריה.
סבב שני שוב פרוטוקול ארוך , שינו מינון 3 מונוגון+125 גונאלנשאבו 8 הופרו 3, איכות בינונית- 5 תאים אחרי 3 ימים.הבנתי שיש בעיה עם איכות הביציות
למה זה לא מצליח? האם יתכן שפרוטוקול קצר ייטיב עם הגוףשלי? מה השיקולים לארוך או קצר.
מה דעתכם?
תודה
נס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול
פרופ' שחר קול11/12/2009יתכן ופרוטוקול קצר יהיה טוב יותר.
ראי ב"שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין לפני הזרעהיפעת11/12/2009
שבת שלום וחג שמח
אני נמצאת לפני הזרעה שלישית היום נצפה זקיק בגודל 18 מ"מ + רירית עובי 7.2
קיבלתי הנחיה להזריק היום פיורגון + אוביטרל ב 23:00 בלילה ולהגיע להזרעה ביום א' ואולי
גם ביום ב' שאלותיי הן :
א) האם לדעתך התזמון נכון ? אני שואלת כי בההזרעה הקודמת פיספסו לי את הביוץ ?
ב) אני טובלת במקווה מחר (כמדי חודש) האם קיום יחסים מחר עלול לפגוע בטיפול?
ורצוי לא לקיים יחסים מחר ?
יש לציין שהזרע של בעלי במצב מצויין
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' שחר קול11/12/20091. כן
2. לא, רצוי לקיים יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאחנה11/12/2009
חג אורים שמח,
לאחר החזרת 2 עוברים.
בטא ראשונה 228 בטא שניה לאחר יומיים 811 ובטא היום לאחר שבוע: 16,500 .
יש שק הריון אחד.
שאלותיי:
1. לא מדובר בתאומים - אז מדוע הבטא גבוהה ?? אני בשבוע 5 .
2. האם יש מצב שמדובר בתאומים והרופא לא ראה שק נוסף?
3. לא מסוגלת להפסיק לעשן מה עושים????
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול11/12/20091. לא חריג
2. כן
3. ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג חנוכה שמח לכל באי הפורום!פרופ' שחר קול11/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה רבה
לילי11/12/2009, חג שמח לך ולמשפחתך. תבורך על ההשקעה ועל המסירות בעבודתך.
ממני ובשם משתתפות הפורום.
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אין אפשרות להפריה בנתונים אלה?מירי11/12/2009
הנני בת 46 אם לשני ילדים בני 14 ו-10 ברצוני להרות שוב, אבל כתוצאה מן הבדיקות דלקמן
קבעו שאינני יכולה להרות גם לא בהפריה חוץ גופית
Estradiol <200
FSH 22.9
האם גם לדעתכם נתונים אלה מתפרשים כך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול11/12/2009הסיכוי להריון בגילך הוא קטן מאוד. הפריה חוץ גופית לא תשפר הסיכוי.
לכן נקבע בישראל גיל עליון של 45 לטיפולים.
ישראל חריגה מאוד בנושא זה. בכל המדינות בעולם הגיל העליון לטיפולים נמוך יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות IVFמיה11/12/2009
שלום
אני לקראת טיפול IVF ויש לי במקרר הביתי זריקות של דקאפטטיל וגונל מלפני שנה.הזריקות עדין בתוקף
שאלתי - האם עדין ניתן להשתמש בהן בהנחה שטמפ' הקור שצריכה לשמור על הזריקות לא היתה תמיד אחידה מעצם השימוש במקרר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול11/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)