מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דימום ביום ה-8 לאחר החזרה- לחוצהלילי11/11/2009
ב-3 לחודש החזרת 2 עוברים. מקבלת תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום, וזריקת גיסטןן 50 כל יומיים. מהבוקר מופיע לי דימום על נייר הטואלט כשאני מנגבת (סילחו לי על התיאור) שצבעו אדום ולא חום, אין הכתמות.
מה זה יכול להיות?
מחזור?
השתרשות?
אולי פצעתי את עצמי עם המוליך?
אנא התייחסו בהקדם אני מודאגת
תודה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי11/11/2009כל 3 האפשרויות באות בחשבון. הראשונה היא הפחות סבירה מכולן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שחר קול- המשך
לילי11/11/2009אתה חושב שלא סביר שזה תחילת המחזור כי התמיכה שאני מקבלת מכובדת? מאז ההודעה הראשונה יש גם הכתמות...
אודה לתגובתך
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה דר דויד ישי-זה באמת לא אישי
לילי11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי12/11/2009גם בגלל התמיכה וגם בגלל הזמן הקצר מאז ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
עדי12/11/2009יכול להיות דימום מהשתרשות, גם לי היה כמה ימים אחרי ההחזרה ואכן היה הריון.
מאחלת לך בטא חיובית, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי תודה והלוואי-המשך לדר. דויד ישי
לילי13/11/2009היום העשירי להחזרה. הדימום ממשיך מעיו כתמים חומים. אתמול בדיקת פרוגסטרון הראתה רמה של 82.7
האם הרמה מספיקה?
מה הסיכויים שזה תחילת המחזור?
ביום ראשון בטא...תחזיקו לי אצבעות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
עדי14/11/2009מחזיקה לך אצבעות, גם ברגליים :-) תעדכני אחרי הבטא... ב ה צ ל ח ה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום קל
פרופ' שחר קול12/11/2009קשה לקבוע.
את מקבלת תמיכה טובה ומלאה.
מציע להמשיך עד מועד בדיקת ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעידכון לעדי ולרופאים המקסימים
לילי15/11/2009לצערי הבטא שלילית...נהיה בקשר בסבב הבא. תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
עדי15/11/2009תהיי חזקה ואופטימית, בסוף זה יגיע. גם אני התחלתי טיפול חדש עכשיו, פרוטוקול ארוך ומקווה שיצליח.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי תודה מחזיקה לך אצבעות-ותעדכני
לילי16/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםדיקלה11/11/2009
שלום רב,
ביום ה-23 למחזור ביצעתי בדיקות דם ולהלן התוצאות:
ESTRADIOL (E-2 - 1247
PROGESTERONE - 67.5
לפני כשבוע עברתי מעקב זקיקים בו התגלה זקיק בגודל של 23 מ"מ.
שאלותיי:
1. מה הבדיקות אומרות?
2. אם קיימנו יחסים ברביעי-חמישי-שישי-שבת לצורך כניסה להריון, מה הסיכוי שנקלטתי?
3. מתי מתחילים להרגיש תסמיני הריון במידה ונקלטתי? מתי אפשר לערוך בדיקה?
תודה רבה!
דקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקלה שלום
פרופ' שחר קול11/11/20091. היה ביוץ
2. טובים
3. בדיקת דם אם יהיה איחור במחזור הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנסה להכנס להריוןאני11/11/2009
שלום אני בת 25, מנסה שנה להכנס להריון בצורה טבעית ללא הצלחה,
יש לי מחזור בערך פעם בחודשיים וחצי, לא קבוע.
אין לי מושג למי לפנות ומה לעשות מישו יוכל לייעץ לי?
(או להגיד לי אם אני הולכת לרופא נשים, מה אני צריכה לדעת, ומה הוא הולך להגיד לי (או לבדוק אותי))
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה
פרופ' שחר קול11/11/2009צעד ראשוני - לפנות לרופא/ה נשים ליעוץ ובדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלב לוטאלי ארוך (?)אני11/11/2009
שלום,
מזה 3 חודשים שאני עוקבת אחרי המחזור החודשי שלי כיוון שאנחנו מנסים להרות. בשלושת החודשים המחזור היה 30 יום בדיוק. החודש החלטתי לנסות ולבדוק ביוץ באמצעות ערכת ביוץ והיתה תשובה חיובית ביום ה- 12 וה-13. האם זה אומר שהשלב הלוטאלי אצלי הנו 17 יום? מה זה אומר מבחינה רפואית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארוך
פרופ' שחר קול11/11/2009לא ניתן לתזמן בדיוק את הביוץ לפי בדיקה ביתית.
אם המחזור שלך סדיר, כל 30 יום יש לשער כי הביוץ קורה סביב יום15 - 16.
לשלב לוטאלי מעט ארוך מהרגיל אין משמעות רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- fshשלי11/11/2009
שלום דר'
שוב אני..
ערכי FSH ביום שלישי למחזור 6.4
ובטיפול של גונל 7 ימים 112 יח' היה רק זקיק אחד (גם בלי הורמונים תמיד רק זקיק אחד)
האם זה מראה על רזרבה שחלתית נמוכה? אני בת 40.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לי
ד''ר דוד ישי11/11/2009לא בהכרח. צריך לראות איך השחלות מגיבות לרמות גבוהות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםשלי11/11/2009
שלום רב,
מאחר והרופא המטפל כבר לא עובד להיום, אבקש לדעת אם לפי הערכים יש הריון או אין.
זו בדיקה 6-7 ימים מהביוץ, הקדמתי לבדוק עקב בעיה אישית.
הערכים הם של קופ"ח מכבי
בטא קטן מ 2
פרוגסטרון 50.3
E2 347
מה הסיכוי שמדובר בהריון למרות הבטא שנבדקה מוקדם?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה
שלי11/11/2009לא טופלתי בהורמונים במחזור זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לי
ד''ר דוד ישי11/11/2009הבדיקה נלקחה מוקדם מדי וכל נסיון לנסות לנחש על פיה מה הסיכוי להריון ניא לא רצינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עוברים מוקפאיםלילי11/11/2009
היום היתה לי החזרה של עוברים מוקפאים כשבאתי לבית החולים הפשירו 4 עוברים מוקפאים שזה מה שנשאר לי ואמרו לי ששלושה טובים והרביעי חצי חצי אז החזירו לי את השלושה הטובים..
השאלה שלי היא:(1) כשאומרים טובים אז הסיכויי טוב יחסית לעוברים מוקפאים?(רק להזכיר שאני בת 25 ולפני חודש עברתי טיפול ראשון שלי שהיה היריון כימי אז עכשיו זה טיפול שני אבל עם עוברים מוקפאים האם יש סיכוי להיקלט עם עוברים מוקפאים שהגדירו אותם טובים?
(2) האם יש כזה דבר שאחרי ההפשרה העוברים הם לא טובים אז לא מחזירים אותם?
סליחה על השאלות הרבות.
ומודה לכם מראש על הסבלנות והתשובות שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת
לילי11/11/2009על כמה ימי מנוחה את ממליץ לאחר ההחזרה?
ומה זה בדיוק מנוחה ?
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה
לילי11/11/2009היה לי עכשיו טיפת דם בניגוב(סליחה על התיאור) אבל דם בהיר אבל ממש טיפה לא דימום חזק מה זה אומר?
היום בבוקר עשיתי את ההחזרה בההחזרה לפני חודש לא היה לי כזה דבר.
אודה לכם אם אפשר לענות לי כמה שיותר מהר וגם על השאלות האחרות.
וסליחה שאני שואלת הרבה שאלות אבל אני לחוצה.
תודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול11/11/2009דימום קל לאחר ההחזרה - יתכן, לא נדיר. לא סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילי שלום
פרופ' שחר קול11/11/20091. כן, הסיכוי להריון - לפי איכות העוברים.
2. כן, לא כל העוברים שורדים.
3. מנוחה - ראי שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך מאוד דוקטור על התשובות
לילי11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לבנות
לילי11/11/2009האם מישהי היתה לה אחרי ההחזרה באותו יום טיפת דם אבל ממש טיפה?
אפילו דם ממש בהיר לא כהה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה לפני IVFגל11/11/2009
בדיקת דם של היום הראתה שה- E2 350 , פרוגסטרון 4.2
עפ"י שיחתי עם הרופא, אמר לי שאפשר היום להתחיל את הזריקות.
1. האם E2 גבוה מתי לתחילת הטיפול?
2. במידה ומתחילים אם E2 גבוה, מהן ההשלכות להצלחה או לנסיון הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי11/11/2009לא ציינת איזה טיפול את אמורה להתחיל . בעיקרון , אם מתחילים טיפול כש ה E2 עדיין גבוה , התגובה לטיפול אינה טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי
גל11/11/2009לפני ivf היום השני לווסת, קורא לי במחזורי ווסת שביום השלישי שלי ה- E2 לא יורד מתחת ל- 200 לכן לא רוצים לקחת סיכון , אז הרופא מוסר להתחיל אם E2 יחסית גבוה 350 .
מה המלצתך בנושא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גל
ד''ר דוד ישי12/11/2009עדיף להתחיל עם E2 מתחת ל 200. לא תמיד זה אפשרי במחזורים קצרים ללא דיכוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בצד שמאל לאחר החזרת 2 עובריםקרן11/11/2009
שלום רב,
אתמול הוחזרו לי 2 עוברים. הכל היה בסדר עד היום בבוקר, אז החלו לי כאבים בצד שמאל. הכאבים נסבלים אבל לא נעימים. שתיתי ליטר מיים והם נחלשו.
על מה זה יכול לרמז? האם זה סימן להריון מחוץ לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי11/11/2009בשלב זה לא ניתן לדבר על הריון ובודאי לא על הריון מחוץ לרחם. אם הכאבים יחמירו , לכי להבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
קרן11/11/2009שלום ד"ר קול,
מודה מאוד על תשובתך. אחרי שתייה מרובה הכל עבר. ועכשיו אני מרגישה מצויין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, התכוונתי לד"ר דוד ישי כמובן.
קרן11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים לשפעת ולשפעת חזיריםנס11/11/2009
הי.
האם מומלץ לקבל חיסון לשפעת ולשפעת החזירים- עכשיו, כשאני בשלב הזריקות לפני השאיבה?. אני עושה פרוטוקול ארוך. מסיימת את שלב הדקה. ומתחילה את המונוגון גונאל+ דקה.
האם קבלת החיסונים יכולה לפגוע ? לסייע? האם נכון להתחסן בתהליך הטיפול?
תודה מראש
נס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נס
ד''ר דוד ישי11/11/2009מומלץ לקחת חיסון לשפעת . לגבי חיסון נגד שפעת החזירים , אני ממליץ להמתין לחיסון שמתאים לנשים בהריון ולקחת אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קקקרוית11/11/2009
קקק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בהקלדה. מצטערת
רוית11/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוית
ד''ר דוד ישי11/11/2009לא נורא . אבל מה השאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרוית11/11/2009
האם צריך להמנע מלחיצות בשירותים בשל עצירות??? האם זה נחשב ללחץ תוך בטני גבוה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רוית
ד''ר דוד ישי11/11/2009מתי ? בטיפולי פוריות ? IVF ? הריון ?
בעיקרון , גם במצב רגיל , עדיף לטפל בעצירות ולא ללחוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
יעל11/11/2009כרגע נמצאת לאחר החזרה שהיתה ביום ראשון....העצירות מטופלת אך המצב די קשה (אנדוטריוזיס הידבקויות ברקום שטופלו בלפרסקופיה.והתרופות לא בדיוק עוזרות למצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רוית
ד''ר דוד ישי12/11/2009הלחיצות לא ישפיעו על הסיכויים שלך להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הזרעהטלולה11/11/2009
שלום,
ביום ג 10.11 עשיתי הזרעה . לאחר כשעה כשהיגעתי לביתי, ראיתי דימום שהפסיק היום בבוקר.
שאלתי היא האם זו תופעה נורמלית לאחר הזרעה?
והאם בהזרעה יש אפשרות לתאומים?
תודה
על הסבלנות וההקשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלולה
ד''ר דוד ישי11/11/2009זה שכיח יחסית , וקשור לפציעת תעלת הלידה ע"י הקטטר
אם יש יותר מזקיק אחד בשל ביום ההזרעה , אז בודאי שיש. הסיכוי לתאומים זהים הוא כמו בכל הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציות יחסית לאיכות עובריםאירית11/11/2009
שלום רב,
1) האם עוברים בדרגה 1 (הכי גבוהה) ו-2 (בינונית), אשר נוצרו מביציות באיכות ירודה מאד (דיסמורפיות, מגורגרות, מלאות פרגמנטים בציטופלזה ובPVS), סיכויים להיקלט ולשרוד פחותים מעוברים באותה דרגה אשר נוצרו מביציות "איכותיות"?
2) מה משמעות של עובר אשר ביום השני התחלק ל-5 תאים, אך קיבל דרוג של בינוני מינוס? כלומר, עד כמה החלוקה המהירה מעודדת, או לחילופין, מדאיגה?
תודה מראש על עבודת הקודש שאתם עושים.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת איכות ביציות
שירי דוד06/08/2011איכות ביציות בהפרייה , האם יש להתייחס לדרגת איכות הביציות הנמוכות מה הסיכויים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שרית
ד''ר דוד ישי11/11/2009לא . הסיכויים דומים
חלוקה מהירה מידי מעלה את הסיכוי שמדובר בעובר שאינו תקין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נערה בת 14 פרטים נוספיםגלית11/11/2009
בוקר טוב
בהמשך לשאלתי רצ"ב פרטים נוספים
בת 14 , לוקחת דפלפט כרומו עקב PETIT MAL
לא מקבלת מחזור מזה שנה וחצי ( קיבלה רק כשלוש פעמים).
במקביל לתחילת נטילת התרופה, הפסיק לה המחזור.
בבדיקות הורמנליות ביום ה 3 למחזור ( שנוצר בעקבות לקיחת הורמונים)
נמצא: LH 30.4 FSH 80.7
סונר רחם: שחלות לא פעילות , ללא רירית
TSH תקין
נשלחה לבדיקות גנטיות ופרופיל אוטואומוני ( עדיין לא בוצעו)
אודה להתייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלית
ד''ר דוד ישי11/11/2009ה FSH וה LH הגבוהים מעידים שהבעיה היא בשחלה עצמה ולא במערכת ההורמונלית שמפעילה אותה. התוצאות של הבדיקות שאליהן הופנתה יכולות לתת הסבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנערה בת 14
גלית11/11/2009ערב טוב
תודה על תשובתך.
מאחר ומדובר בבעיה בשחלה האם מצב זה הפיך ? האם הגוף לא ייצר ביציות בעתיד?
האם התרופה שנוטלת קשורה?האם יש דרך לטפל?
האם המקרה נדיר מאחר ומדובר בערה צעירה.
סליחה על עומס השאלות מאחר ואני מאוד מודאגת לגבי עתידה .
תודה מראש
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גלית
ד''ר דוד ישי11/11/2009אם הבעיה בשחלה היא מגורם גנתי , היא אינה הפיכה. אם היא על רקע אחר ( אוטואימוני ) יש סיכוי לשיפור בעתיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)