מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסותא ציבורי ivfאיריס13/11/2009
רציתי לדעת האם אסותא ציבורי הוא בית חולים טוב לטיפולי פיריון ואיך הרופאים שעובדים שם והאם יש אחוזי הצלחה טובים לטיפולי ההפריה שמה אשמח לקבל תשובה מהירה כי אני מעונינת לעבור ממקום אחר לשמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסותא ציבורי
קאר18/11/2009רציתי לשמוע חוות דעת לפני שאני מחליפה מבית חולים אחר שהתאכזבתי משום מה אני קוראת ביקורות שליליות כי נאמר שהוחלפה הנההלה וגם הרופאים ויש בלגן גדול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסותא ציבורי
קרן18/11/2009הי, אני עברתי לשם אחרי שנה של טיפולים בתה"ש.
מאוד מרוצה.
לא יודעת לגבי ענין אחוזי ההפריות או ההריונות, אבל היחס נעים, הם נותנים מענה רחב יותר מבחינת השעות, והצוות נחמד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש ועוד איך יש בלאגן
אני19/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא הסבירי למה את מתכוונת
קרן20/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי המדהים!!! ופ' מרתהלירוני13/11/2009
שלום,
שמי לירון אינני יודעת אם אתה זוכר אותי אבל לפני 10 חדשים בערך עשית לי החזרה של שני עוברים מקסימים אשר שוכבים לידי כרגע בעריסות בן ובת. לשמחתי כמו שהחזרת אותם כך גם הוצאת אותם גדולים ויפים לפני כחודש בבי"ח כרמל.אז הגעתי ללידת תאומים עם מנחי ראש ראש לידה שהתפתחה בצורה תקינה הגעתי לפתיחה מלאה אך המוניטור של הבן היה לא ראקטיבי והתמהמהו עם ההחלטה ם להכניס אותי לקיסרי חירום. למזלי הקפיצו אותך בערב שישי (כנראה מארוחת ערב ולכן אני חייבת לך ארוחה:-)) ואתה הכרעת את הכף ובדיקה שלך הראתה שעלה לי החום באופן פתאומי ומייד החלטת על קיסרי. צוות שלם של רופאים התמהמה ואתה החלטת. איננטי יודעת מה היה קורה לעובר הזכר אם לא היית מגיע אז פשוט רציתי לאמר תודה. תודה על הכל על היחס החם למרות שלא הייתי מטופלת באופן פרטי תמיד חייכת ועזרת!!!!
נתראה בהחזרה הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללירון
לימונית14/11/2009היי לירון,
מזל טוב לך על התאומים!!!
איזה כיף לך שזכית להחזרה ולידה על ידי ד"ר ישי, שכמו שכתבת, תמיד עושה את עבודתו מכל הלב, עם חיוך ושלוה ויחס, כאילו אנחנו מטופלות פרטיות שלו. מאחלת גם לעצמי החזרה ולידה על ידי ד"ר ישי המדהים והמקצועי, שהציל לך כנראה את הילד.
מאחלת לך שתהני מגידול הילדים.
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהאני13/11/2009
לפני כשבוע עברתי הזרעה ראשונה (ללא זריקות או כדורים) כי אין בעיה בביוץ והמחזור סדיר, הבעיה היא באיכות זרע נמוכה של בעלי. הערכים ביום ההזרעה היו :
LH 121.8
E2 1192
PROGESTRONE 4.0
שאלותיי:
1. קראתי בכל המקומות שהזרעה מתבצעת באמצעות קטטר ואילו אצלי ההזרעה התבצעה בעזרת מזרק, מדוע?
2. לפני מחזור קיימת אצלי תופעה של רגישות וכאב בשדיים וזה מה שיש לי כעת, האם זה אומר שההזרעה לא הצליחה ואני אמורה לקבל מחזור?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
פרופ' שחר קול14/11/20091. המזרק מחובר לקטטר הזרעה.
2. לא
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן הזרעה - דחוףחיובית13/11/2009
אני ללא טיפול הורמונלי והחודש אנו עשינו הזרעה על בסיס טבעי , אצלי הכל תקין , הבעיה היא בזרע . (מורפולגיה 2% )
ביום ה - 15 של המחזור תוצאות בדיקות הדם היו:
E2 - 668
LH - 11.10
P -2.3
בבדיקת זקיקים ביום ה- 15 היה לי זקיק 17 מ"מ בצד ימין וזקיק של 13 מ"מ
בצד שמאל היו זקיקים קטנים
ללא נוזל בדוגלאס
ביום ה-16 של המחזור בשעה 11:00 בבוקר בוצע הזרעה .
היום יום ה-17 של המחזור ביצעתי בדיקת ביוץ ידנית (ביוצית) וראיתי 2 פסים ברורים ומובהקים .
האם לא פספנו את יום ההזרעה המדוייק ?
האם יכול להיות סיכוי שאני כן אקלט להריון ?
בכל זאת בסופ"ש אני אקיים יחסי מין ביום שישי וביום שבת על מנת לכסות את יום הביוץ.למרות שאיכות הזרע היא הבעיה
(נאמר לי כי הזרע יכול לחכות לביצית . כמה שעות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמן
פרופ' שחר קול13/11/20091. יש סיכוי.
2. הזרע יכול לשרוד מספר ימים בגוף האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת טיפולי הפריה וCMVמאיה13/11/2009
שלום רב,
לפני ארבעה חודשים חליתי ב-CMV. בבדיקת דם משבוע שעבר התוצאות:
Ab IgG AU/mL 86.8
CMV Ab IgM Index 2.58 Reactive
בהשוואה לבדיקות שעשיתי ביולי ובאוגוסט IgM במגמת ירידה ו - IgG במגמת עלייה.
השאלות שלי:
1) האם כבר יכולה להתחיל טיפול IVF ?
2) האם המחלה עדיין מדבקת? (האם אני יכולה להיפגש עם חברה בהריון שהיתה חולה בעבר ב-CMV)?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
פרופ' שחר קול13/11/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=186 id=link]הריון בסיכון גבוה[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר הזרעהחיובית13/11/2009
ביום חמישי עשיתי הזרעה .
כאשר הרופא ביצע את ההזרעה את הפעולה עצמה היה לי כאב קטן כזה לשנייה אחת .
לאחר כמה שעות מההזרעה נכנסתי לשירותים וראיתי דימום מאוד קטן על התחתונית .
שאח"כ עבר .
באותו ערב של ההזרעה קיימתי יחסי מין ולא כאב לי בכלל הזרע נשאר בפנים כמובן .לא שטפתי את עצמי לאחר קיום יחסי מין אך בבוקר שלמחרת היה לי שוב דימום / הפרשה דמית על התחתונית .
יש לציין כי בניגוב אין לי .
האם זה בסדר ?
אין לי כאבים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בסדר, בהצלחה.
פרופ' שחר קול13/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הפלהשרית13/11/2009
שלום רב.
אני בטיפולי IUI ובתאריך 15.10.09 עברתי הפלה (שאיבה) מאחר והעובר לא התפתח, הייתי בתחילת שבוע 7.
יום למחרת התחיל לי דימום שעם הזמן נראה כמו ווסת, במשך כ 5 ימים. מאז ועד היום לא קיבלתי ווסת חדשה, עשיתי אתמול בערב בדיקת היריון ביתית אך התוצאה הייתה שלילית.
אציין כי אורך המחזור שלי הוא 25 ימים.
האם יש הסבר לכך?
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי13/11/2009לוקח לפעמים בין 5-6 שבועות מההפלה עד הופעת וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
עדי13/11/2009גם אני עברתי אותו הדבר וקיבלתי אחרי שלושה שבועות שזה מוקדם אז אמרו לי שזה כנראה לא ממש מחזור אמיתי כלומר אחרי ביוץ כי אחרי עוד שבועיים קיבלתי שוב ואז זה כנראה היה המחזור ומאז מקבל רגיל, ממה שאני יודעת זה אמור לקחת עד חודש וחצי שמקבלים ואם עובר חודש וחצי לא מגיע אז כדאי ללכת לרופא שיבדוק.
הכי חשוב שתהיי רגועה, אני כל כך יודעת מה את מרגישה ומאחלת לך מהר להרות שוב ושהפעם יצליח. אני בדיוק התחלתי טיפול IVF חדש (פרוטוקול ארוך) ומקווה שנקלט ושהפעם ההריון ימשיך ותקין.
תהיי חזקה, בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה לך שיהיה המון בהצלחה!!
שרית13/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הווסתקרן12/11/2009
שלום ד"ר
אני בת 30 וסובלת מתסמונת ששחלות פוליצסטיות. עברתי טיפולי פוריות שכללו זריקות מנוגון
והזרעה לצערי ללא הצלחה. עשיתי הפסקה מהטיפולים חודש אחד ועדין לא קיבלתי מחזור ,
כחודשיים.
עשיתי בדיקת הריון ביתית- שלילית. יש לי נפיחות בבטן לעיתים גלי חום קצת בחילות בבוקר מה זה?
האם עליי ללכת לרופא כדי לקחת כדורי שיחזירו את הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי13/11/2009לאור זאת שמדובר לא רק בעיכוב של הוסת , אלא בתלונות נוספות , אני מציע שתלכי לרופא לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' יעבץ חייםא.12/11/2009
היי, לאחר 3 הזרעות ללא הצלחה החלטתי לפנות ולקבל חוות דעת נוספת של עוד רופא כיוון שאני מטופלת אצל רופאה אחת בלבד. המליצו לי על פרופ' יעבץ.
אשמח לקבל חוות דעת על הרופא ואם מתמחה בבעיות כמו שלי
פוליציסטית ובעלי עם ממדי זרע בינוניים(מורפולוגיה 3%, ריכוז- 17מיליון, תנועתיות - 50)
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
א.14/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריוןעדן12/11/2009
היי
אני אובחנתי כאזספרמי על רקע חסימתי .נשלחתי לדופלר אשכים והתוצאה תקינה.
ההורמונים שלי תקינים והרופאים חושבים שיש ייצור .שאלתי היא האם דופלר אשכים יכול להראות מצב של חסימה ?או שיש בדיקות אחרות לחסימה? אם הבדיקה תקינה וההורמונים תקינים מה עוד יכולה להיות הסיבה שאין זרע ?
ואם יש זרע שמיוצר לאן הוא נעלם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עידו
ד''ר דוד ישי13/11/2009דופלר לא יכול לקבוע האם יש חסימה או האם יש ייצור זרע באשך. נכון להניח שאם האשכים בגודל נורמלי וההורמונים תקינים , הסיכוי למצוא זרע גבוה יותר. אבל ישנה גם אפשרות של פגיעה משנית או ראשונית בתהליך יצירת הזרע שתיתן תמונה קלינית דומה. הדרך היחידה , שמשמשת גם בדיקה וגם דרך לקבלת זרע לצורך טיפול , היא ביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהשחר12/11/2009
אתמול , יוממים אחרי השאיבה, הוחזר עובר אחד יפה שהתחלק לשני תאים. האם מחזירים בשני תאים או מחכים לארבע? האם זה לא מוקדם מדי?בנוסף יש לי כאבים דמויי מחזור מאתמול, שנרגעים במנוחה. הטיפול הנוכחי היה עם "מעט" הורמונים יחסית, מונוגון וצנטרוטייד מהיום השמיני, ושאיבה של שתי ביציות שאחת הופרתה, ללא הרדמה. בנוסף קיימנו יחסים בלילה, אחרי שנאמר לנו שזה טוב להשרשה. מה דעתכם? האם זה קשור ליחסי המין, האם זה יכול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שחר
ד''ר דוד ישי13/11/2009ביום 2 של העובר , הוא צריך להיות עם 2-4 תאים. אז 2 תאים זה טוב. התחושה הדומה לתחושה שלפני וסת היא תלונה מוכרת וחסרת משמעות. אני לא יודע אם יחסי מין ישפרו את הסיכויים אבל קרוב לודאי שהם לא יורידו אותם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שחר13/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מוזרהדפנה12/11/2009
אני 3 שבועות וחצי לאחר הזרעה , עדיין לא קיבלתי מחזור והבטא יצאה שלילית.
האם במצב כזה יכול להתרחש ביוץ?
מה יכולות להיות הסיבות לאיחור הגדול כ"כ במחזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר
פרופ' שחר קול12/11/2009כנראה שלא היה ביוץ תקין.
יש מקום לבדיקת דם להורמונים + א.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. אבל יכול להתרחש ביוץ כעת?
דפנה12/11/2009בימים הקרובים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול
פרופ' שחר קול12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמונליתודה רבה!12/11/2009
שלום רב, מנסים שנה וחצי להיכנס להריון, לפני שנה הפלה בשבוע 10 (בUS נצפה שק הריון ריק). התחלנו בבירור אצל רופאת נשים. אלו תוצאות הפרופיל ההורמונלי. אשמח לתשובה!
(הבדיקות נעשו ביום ה3 למחזור, אחרי שעתיים ערות, אכלת ושתיתי לפני הבדיקה).
ANDROSTENED. 1.30 NMOL/L
DHEA SO4 3.60 UMOL/L
ESTRADIOL(E2) 139.00 PMOL/L
FSH 5.82 MIU/ML
LH 7.34 MIU/ML
PROLACTIN 223.20 M/UL
TESTOSTERONE 1.01 NMOL/L
TSH 1.03 MIU/ML
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול12/11/2009אם המחזור סדיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 4 טבליות אוטרוגסטן ביום ?נועה12/11/2009
שלום,
אני אחרי החזרת מוקפאים וההנחיות שקיבלתי הן לקחת 4 אוטרוגסטן ביום עד לבדיקת הבטא.
קראתי בעלון המצורף לאוטרוגסטן ושם כתוב שהמנה המומלצת ליום היא עד 3 טבליות.
האם המינון שאני צורכת הוא גבוה מדי? האם יש סיכון במינון יתר של אוטרוגסטן ?
האם כדאי לעשות בדיקת דם נוספת לפני בדיקת הבאט כדי לבדוק את רמת הפרוג' הנוכחית ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, מדובר בטבליות אוטרוגסטן 200
נועה12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה800 מ"ג ליום - סביר.
פרופ' שחר קול12/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום באמצע מחזורחגית12/11/2009
אני מנסה להרות חצי שנה, מחזורים ארוכים לא סדירים, לא נמצאת בטיפולי פוריות.
מה יכול לגרום לדימום קל באמצע המחזור (שלושה ימים של הכתמה חומה קלה מאד שהתחילה בהפרשה בצבע ורדרד)?
אינני יודעת מתי אני מבייצת וקיימנו יחסים בערך 4 ימים לפני הדימום כך שלא מדובר בדימום השתרשות. לא קיימנו יחסים שבוע או עשרה ימים לפני.
בינתיים עברו שבועיים מהמקרה ללא וסת עדיין.
האם הביוץ עשוי לגרום לדימום שכזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול12/11/2009יתכנו אפשרויות רבות.
יש מקום לבדיקה מסודרת של מקור הדימום וסיבותיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)