מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריוןמירי08/11/2009
ביום חמישי אני אמורה לעבור בדיקת דם להריון.
1.היום חשתי בבוקר כאבי בטן. מה יכולה להיות הסיבה?
2.האם זה סימן לקבלת וסת?
3. האם אני יכולה בבדיקת הריון ביתית לעשות מחר בבוקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
דניאלה.י08/11/2009אין טעם לעשות בדיקה לפני שעוברים 14 יום יש מצב שלא יתגלה הריון צעיר
המיחושים יכולים להיות מסיבות רבות
הלחץ והדאגה ברורים אך אין מה לעשות מלבד להמתין בסבלנות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי
ד''ר דוד ישי08/11/20091. יש סיבות רבות
2. זו אחת האפשרויות
3. אין טעם לעשות בדיקהלפני יום חמישי. היא תהיה שלילית גם אם יש הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת הריון
מירי08/11/2009מה יכולות להיות הסיבות לכאבים לאחר שבוע וחצי לאחר ההחזרה.
מדטע בדיקת הדם תצא שלילית סמוך למועד ביצוע בדיקת הדם?
תודה וסליחה זה הלחץ וחוסר הוודאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מירי
ד''ר דוד ישי09/11/2009יכולות להיות סיבות רבות שקשורות לטיפול שעברת או לא . מה שחשוב הוא שאם הכאבים חזקים , לכי להבדק.
הרמה של ההורמון שנבדק בבדיקת הריון ( בטא ) לא מגיעה לכזאת , שאפשר לזהות בבדיקות המעבדה , לפני 12 יום מההחזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול ארוךR08/11/2009
שלום ד"ר,
אני אמורה להתחיל פרוטוקול ארוך ביום 28 לוסת.
האם נתקלת בתאריך כ"כ מאוחר לתחיל הדקא בפרוטוקול ארוך?
האם יש לך משמעות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אמא
ד''ר דוד ישי08/11/2009זה אפשרי . תלוי מה אורך המחזור שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן חזקיםגל08/11/2009
שלום,
אני מטופלת כשנה באיקקלומין,אסטרופם ואוביטרל.
כשבוע לאחר האוביטרל (חמישה ימים לאחר הביוץ) התעוררתי בלילה מכאבי בטן חזקים בבטן התחתונה, בבוקר התעוררתי בלי זכר לכאבים .
השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לכאבי הבטן , יש לציין שזו הפעם הראשונה שאני חשה כך.
תודה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר
דנה08/11/2009גירוי בשחלות . גם לי היה בדיוק אותו הדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה ,תודה רבה על התגובה
גל08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נעמה
ד''ר דוד ישי08/11/2009יכולות להיות המון סיבות שאני יכול לחשוב עליהן. העיקר שהכאב חלף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר ישי,האם כאבי הבטן יכולים
גל09/11/2009להצביע על קליטה / אי קליטה להריון?
תודה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נעמה
ד''ר דוד ישי09/11/2009עדיף לא להסתמך על סימנים מסוג זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אחכה בסבלנות שבוע...
גל10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום גליה
ד''ר דוד ישי10/11/2009אני מתנצל על שבעקשנות החלטתי לקרוא לך נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך להתנצל עם כמות כזאת של שאל
גל11/11/2009שאלות מכל כך הרבה נשים שכותבות מדי יום גם אני הייתי מתבלבלת, קורה כולנו בני אדם.
אחרי הכל שמת לב!
גליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישילימונית08/11/2009
ד"ר ישי היקר שלום,
כבר כשבוע ימים יש לי את כל התחושות של היריון, כמו שהיו בפעם הקודמת.
בטן תפוחה מאוד והרבה יותר קשה, עצירויות, גודש בשדיים, כאבים בשדיים, תחושת מלאות, ועוד ועוד, וגם התאבון מוגבר מתמיד (וסימנים נוספים שלא נעים לי לכתוב).
בדיקת הבטא היום היתה שלילית, להלן התוצאות :
הערה ערכי נורמה יחידות תוצאה שם בדיקה
1 1500- 0 pmol/L 1354 ESTRADIOL (E-2)
2 76.0- 19.0 nmol/L >190.80 PROGESTERONE
- IU/L 3-קטן מ BETA-HCG
ברצוני לדעת האם ייתכן שיש טעות בבדיקה? זה קורה לפעמים?
רוצה לעשות בדיקה חוזרת, אבל לא יודעת אם כדאי בינתיים להמשיך את התרופות או לא? מה אתה אומר?
בתודה מראש,
לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימונית08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי08/11/2009יש לעיתים נדירות טעויות. אם את רוצה לחזור על הבדיקה בעוד יוםיומיים , תמשיכי בטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
לימונית09/11/2009ד"ר ישי היקר שלום,
בסופו של דבר (סתם מעצלנות) לא ביצעתי בדיקת דם חוזרת לבטא.
ד"א, האם ייתכן וכל תחושות ההיריון שתארתי נובעות מהתרופות?
האם לאור הנתונים לעיל כדאי לי לקחת פרוגסטרון להבאת המחזור?
אם כן, אנא ציין תרופה איזה וכמה, והאם רופא המשפחה יכול לרשום לי מרשם כזה?
אם רופא המשפחה אינו יכול, איך אוכל לקבל מרשם במהרה? (קבעתי תור אליך ל-24/11 וזה רק עוד שבועיים, ובינתיים הערכים גבוהים מאוד, והייתי רוצה לזרז את התהליך).
בתודה מראש
ויום נפלא,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימונית09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימונית09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי09/11/2009אין צורך בתרופות נוספות. פשוט תפסיקי את התרופות ותוך כמה ימים תקבלי וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת מוקפאיםנועם08/11/2009
לרופאים שלום,
היום ביצעתי החזרת 2 עוברים מוקפאים. עד היום לקחתי 4 פרוגינובה ליום.
האם מקובל להמשיך ולקחת פרוגינובה עד לבדיקת הבטא? (שכחו לכתוב זאת בדו"ח השחרור).
האם ניתן להחליף תמיכת פרוגסטרון באמצע טיפול? עד עכשיו לקחתי קרינון אך מכיוון שאיני מסתדרת עם התמיכה הזו, אמורה להחליף לגסטון. במידה וארצה להחליף גסטון לתמיכה אחרת או לחזור לקודמת, האם זה אפשרי או מקובל?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועם
ד''ר דוד ישי08/11/2009צריך להמשיך עם הפרוגינובה.
אפשר להחליף את הפרוגסטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות בטא-לאחר מוקפאיםתותית08/11/2009
ב-27.10.09 הוחזרו 2 מוקפאים היום 12 יום לאחר :
e2-679
prog - 35.5
בטא - 22
האם הבטא לא נמוכה ?
ב-05.2009 עברתי הפלה ייזומה בעזרת ציטוטק עקב חוסר דופק בשק הריון
הבטא ההתחלתית אז הייתה 14 וזהו היה מחזור עוברים טרי לאחר שאיבה
אני לא יודעת כבר מה לחשוב האם לשמוח או לא?
אנא חוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תותית
ד''ר דוד ישי08/11/2009הבטא תקין. תחזרי על הבדיקה בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תותית09/11/2009האם הפרוג' לא נמוך מידיי???
לא צריך להוסיף תמיכה (3*3 אוטרטרוג')???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים שנוצרו עקב מיקרומניפולציהקאר08/11/2009
האם עוברים אלו מתפתחים לתינוקות עם מומים או שהסיכוי שלהם להיות עם מומים יותר גדול ואיך ניתן בבדיקות שנעשות בהריון לבדוק זאת האם בחורה בת 26 תזדקק עקב הריון כזה לבדיקת מי שפיר ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפתי
ד''ר דוד ישי08/11/2009בהריון כתוצאה ממקרומניפולציה יש יותר הפלות אבל אם ההריון ממשיך אין בו יותר מומים. הריון כזה אינו סיבה לניקור מי שפיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתכם בבקשהמאיה08/11/2009
צירפתי לכם את הניתונים לאחר בדיקת זרע של בעלי אחרי שנתיים שלא נקלטנו:
נפח 1.5
חומציות 7.7
מספר תאי זרע בזרימה 4.3
סה"כ תאי זרע בזרימה 6.4
viabiliti - 43
dormant - 8
תאי זרע נעים 35
תנועה קוית 58
תנועה מקומית 0
מהירות ממוצעת 19.9
מבנה התאים
normal forms 2
head delecls 86
oval 10
flongated 48
amorphous 28
mead peace defects 14
tail defects 8
cytoplasmic droplet 4
מה אני אמורה להסיק מהתוצאות, באיזו דרך אני יכולה להיכנס להריון?ובאיזה טיפול הסיכויים הכי טובים.
רוצה לציין שאני בת 28 וחצי וברוך השם הכל טוב אצלי ובעלי בן 32
בעברי לפני חמש שנים נקלטנו להריון שהיינו רווקים ועברתי גרידה.....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאי הקטנה
ד''ר דוד ישי08/11/2009אם אני מבין נכון את התוצאה , מצב הזרע מחייב טיפול IVF
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות והריוןזוהר08/11/2009
ביום חמישי האחרון ביצאתי בדיקון E2 ו PROG התוצאות היו:
PROG גדול מ- 127
E2 5790
האם זה יכול להצביע על הריון שניקלט ועל כמות העוברים שניקלטו
החזירו לי 2 עוברים
תודה אשמח לקבל תשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום זוהר
ד''ר דוד ישי08/11/2009זה יכול להעיד על הריון אבל לא מחייב. חכי לבדיקת הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות - אחרי החזרהשני07/11/2009
ביום רביעי בוצעה החזרה. מאז אני עם תמיכה של קרינון בוקר וערב. מרגישה מפעם לפעם מין דקירות כאלה בבטן התחתונה שבאות והולכות לסירוגין על פני היום (נסבלות).
1) מהן דקירות אלה ולמה?
2) היום שמתי לב לכתם קטנטן ורדרד/כתמתם על התחתונים וזהו. לא הופיע יותר אף לא בניגוב.
האם יתכן שפצעתי את עצמי בעת ששמתי קרינון ולא הרגשתי ?
3) האם להרים תינוק/ת בני חצי שנה יכול לפגוע בהשרשת העוברים? ובכלל - מהי פעילות מאומצת
שממנה יש להמנע? עליית מדרגות? או מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי08/11/20091. לא יודע. אבל זה לא נשמע כמו משהו משמעותי
2. מאד סביר
3. אתיכולה להרים את התינוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני החזרהיעל07/11/2009
האם יש משמעות למיקום הרחם בזמן החזרה??? הרחם שלי במיקום אחורי, האם זה משפיע על הצורך בשציית נוזלים לפני ההחזרה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
יעל07/11/2009מאז יום השאיבה כאבים באגן באזור הASIS. וכן כאבע גב. הכאבים זהים לכאב שמלווה את האנדומטריוזיס הקשה שלי. האם עלי לדווח לרופא. ומה לעשות???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ד''ר דוד ישי08/11/2009ברחם אחורי מילוי השלפוחית אינו עוזר. לגבי הכאבים , כדאי לדווח לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הטווח של הפרוגרסטרוןאמא07/11/2009
שמעיד על ביוץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח
פרופ' שחר קול07/11/2009ביחידות החדשות - לפחות 40 - 50
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם היה 4.8, לאיזה סיפרה אני צריכה
אמא07/11/2009צריכה להגיע?
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימנים אפשריים להשרשהממשיכה לחייך07/11/2009
אני לאחר החזרת 3 עוברים שבוצע ב-28 לאוקטובר.
מספר ימים לאחר מכן התחיל לי הפשרות צהובות כהות כמעט חומות... האם זה גם סימן להשרשה ? או רק כתמי דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ממשיכה
ד''ר דוד ישי07/11/2009זאת אחת האפשרויות. יש גם סיבות אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה חדשה
ממשיכה לחייך08/11/2009אני ביום ה-11 אחרי ההחזרה ושאלתי עכשיו מצאת הכתמה ורדרד ללא סימנים בניגוב.
זה סימן לןהשרשה? או יתכן והוסת מגיע כה מוקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ממשיכה
ד''ר דוד ישי08/11/2009שתי האפשרויות באות בחשבון ויש גם אחרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 קווים - תגובות בבקשה
ממשיכה לחייך.08/11/2009היום עשיתי בדיקה ביתית לאחר 12 יום מההחזרה וכן - 2 פסים !!!!!!
מחר אעשה בדיקת דם לוודא שהכל בסדר.
האם גם אחרי 12 יום הגיוני שרואה תשובה חיובית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה חדשה
ממשיכה לחייך08/11/2009אני ביום ה-11 אחרי ההחזרה ושאלתי עכשיו מצאת הכתמה ורדרד ללא סימנים בניגוב.
זה סימן לןהשרשה? או יתכן והוסת מגיע כה מוקדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הזרעהמיה07/11/2009
שלום ד"ר
האם אחרי הזרעה בזמן המתנה עד הבטא מותר לאכול ביצת עין או שיש איסור מחשש לחיידקים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיה
ד''ר דוד ישי07/11/2009האיסור לאכול ביצת עין , אם יש בכלל איסור כזה , אינו קשור לטיפולי הפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל 4 ימים לאחר החזרהלילי07/11/2009
בת 43 ביום שלישי הוחזרו 2 עוברים בני 7 ו-5 תאים, אתמול ביום שישי והיום בעת הוצאת מוליך האנדומטרין היתה עליו כמעין הפרשה חומה\אדומה.
התמיכה שאני מקבלת הינה 2 אנדומטרין ביום ואמפולת גיסטון כל יומיים.
מה יכולה להיות סיבת הדימום...האם יש צורך בהגברת התמיכה?
הייתכן שזהו התחלת המחזור? (מחזור אחרון ב-12 לאוקטובר).
מאוד מודאגת
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי07/11/2009הדימום קשור , קרוב לודאי , בהחדרה עם המוליך. את מקבלת מינון מכובד של פרוגסטרון ולא צריך להוסיף עליו. אם יש חשד לכך שהרמה עדיין נמוכה , אפשר לעשות בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)