מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרומת ביציתרחל09/11/2009
שאלות לד"ר קול.
תרומת ביצית בית חולים אלישע.
1. ברצוני לדעת איזה בדיקות עוברות הנשים שתורמות ביצית מסלול בית חולים אלישע?
2. האם יש קטלוג לבחירת התורמת לפי מאפיינים חיצוניים, השכלה וכו'?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומה
פרופ' שחר קול09/11/20091. המסלול מתבסס על היחידה בקייב שזכתה להכרה של משרד הבריאות הישראלי.
2. אין קטלוג, אלא התאמה של התורמת לבקשת הנתרמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לתורמת ביצית
רחל09/11/2009עדיין לא הבנתי אם לתורמות בקייב מבצעים בדיקות ואם כן איזה בדיקות?
בתודה מראש.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הורמוניםדנה08/11/2009
היי
רציתי לשאול לגבי תשובות שקיבלתי על בדיקות הורמונים שעשיתי ביום ה-4 למחזור
Estradiol (E2) Urgent- 215 pmol/l
Progesterone Urgent- 3.4 nmol/l
האם תקין ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי09/11/2009תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקאפפטיל יומיגל08/11/2009
שלום,
אני מזריקה דקאפפטיל 0.1 יומי החל מהיום ה- 21 למחזור.
היום אני מזריקה את הזריקה מספר 11, כאשר הבוקר החל דימום קל של מחזור.
מחשש שהטיפול ייערך ביום בו יש לי מבחן שאיני יכולה להפסיד, האם יש חשש בדחיית תחילת הזרקת הגונאל, כך שההזרקה תחל לאחר 16/17 ימי דקאפפטיל ולא 14 ימים?
האם יכול לפגוע בטיב הביציות? מה כדאי לעשות במקרה זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
דניאלה.י09/11/2009דברי עם הרופא, ניתן להמשיך הזרקת דקפפטיל עוד מספר ימים בשביל לדחות את
הסטימולציה עם הגונאל, כי הדקפפטיל מונע תהליכים הורמונילים ע"י השפעה על ההיפופיזה שהיא האחראית על מתן ההוראות של הפרשת ההורמונים בגוף.... כמו להמשיך נטילת גלולות לזמן ארוך יותר
הרי את הטיפול וכל השליטה היא חיצונית.
התיעצי עם הרופא המטפל על המשך דקפפטיל מס' ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיומי
פרופ' שחר קול09/11/2009בהחלט ניתן, ללא חשש וללא פגיעה בסיכויי ההריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעחיובית08/11/2009
שלום דר'
קודם כל תבורך על מה שאתה עושה . יישר כוח!!!
בתאריך 24/3/09 עשינו בדיקת זרע ולהלן התוצאות :
הבדיקה נעשתה לאחר 3 ימים של התנזרות
n - viscosity
3 - volume
8 - ph
concentration -45 mill/ml
total count -135 million
motility 80%
morphology
normal - 2%
borderline -8%
head defects -90%
midpiece -10%
tail defects 10%
premature cells -+
wbc - ++
לאחר 3 שעות ניצפו מעט תאים בתנועה (בודדים)
האם הבדיקה תקינה ?
עשינו היום לאחר 7 חודשים בדיקה נוספת האם יכול להיות תוצאות אחרות ?
האם לעבור להזרעות או להפריות ? או שאפשר לנסות טבעי ? אצלי הכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חיובית
ד''ר דוד ישי09/11/2009נפח הזרע, הרכוז שלו וכן התנועתיות תקינים. מה שלא תקין הוא אחוז התאים הנורמליים במבנה שלהם שהוא נמוך בהרבה מהצפוי. יש גם ריכוז גבוה של לויקוציטים ( WBC ) מה שיכול להעיד על זיהום שאולי מסביר את עניין הירידה באחוז התאים הנורמליים. כמובן שההחלטה על הצורך בטיפול ועל צורתו צריך להעשות על סמך בדיקה עדכנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממוצע עוברים לאחר שאיבהחן08/11/2009
שלום רב,
ידוע לי ששאלתי תלויה בהרבה גורמים ובכל זאת, רציתי לדעת מהו היחס של עוברים תקינים לאחר שאיבת בייציות. האם בדר"כ כמות העוברים התקינים זהה לכמות הביציות פחות או יותר, האם חצי הכמות או יותר?
האמור, בהתחשב בכך שקיימת בעיית וריקוצלה קלה בזרע
אשמח לתשובתכם המהירה,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חן יקרה
דניאלה.י09/11/2009לכמות הביציות אין יחס לכמות ההפריות
יכול להיות כולן ויכול להיות אף אחת ויכול להיות חלק
תלוי באיכות הביציות איכות הזרע ובמזל.....
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוברים
פרופ' שחר קול09/11/2009בממוצע מקבלים כ - 60% - 70% הפריות.
לגבי עוברים תקינים - הבעיה היא להגדיר "תקינות". כנראה שחלק גדול מאוד מהעוברים (אולי אפילו רובם) אינם תקינים גנטית. נתון זה נתמך ע"י תוצאות PGD.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשני08/11/2009
שמתי קרינון והיה לי קשה משום מה להכניס אותו, ונדמה לי שפצעתי את עצמי כי קצת כואב לי.
1) האם זה עלול לפגוע בעוברים או בהשרשה ? ואם טיפה ידמם לי מחר זה מסוכן?
2) אני מקפידה להכניס את המוליך של הקרינון כמעט עד חציו ורק אז משחררת את ג'ל הקרינון, כדי
להבטיח שהכל נכנס. אני נוהגת בסדר או שזה יכול לפגוע בעוברים ועדיף להכניס רק את קצה המוליך אפילו בסיכון שלא כל החומר יספג?
תהליך מתיש ומרובה דאגות ה-IVF הזה.. רק שיצליח כבר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני יקרה
דניאלה.י09/11/2009הגל מוחדר לנרתיק והעוברין ברחם אין חשש לפגיעה בהם
אם פצעת את עצמך אז הדימום אינו מהרחם ואינו מדאיג
המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - דעת הרופאים חשובה לי
שני09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי10/11/2009אין שום סיכוי שתגיעי אל העוברים עם המוליך ותגרמי להם נזק. להיפך , את צריכה להכניס את המוליך עמוק ככל שניתן כדי להגיע ליעילות מקסימלית של הטיפול. פציעה של הנרתיק אינה נעימה אבל לא גורמת לנזק לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר ישישני08/11/2009
אני כאמור ארבעה ימים לאחר החזרת עוברים ופעמיים ביום עם קרינון וזהו.
אני מרגישה כבר מאתמול הרגשת מלאות, ותפיחות של הבטן וממש הרגשה דובונית כזו, איכסית, אציין שרמת ההורמונים לפני השאיבה הייתה נמוכה (אסטרדיול 2700) ,אין לי תופעת בחילות, הקאות וכו' וגם נשאבו בסה"כ 11 ביציות כך שלא נראה לי סביר שיש לי גירוי יתר.
הבעייה שיש לי עוד 10 ימים עם הקרינון פעמיים ביום (עד לבדיקת ההריון המיוחלת) ובינתיים אני לא מרגישה דובונית ומלאות מגעילה ממש (במשקל בסה"כ עליתי קילו).
1) האם יש קשר בין הרגשת הדובונות והמלאות בבטן שאני חשה לבין הקרינון (שהוא בעצם הורמון
הפרוגסטרון)???
2) איך אפשר להקל על עצמי?
3) אם חס וחלילה, הטיפול יכשל, האם תחושת המלאות, ההתנפחות והדובוניות הזו תעלם או
שאשאר דובה כזו? (ושוב לא מדובר על עליה במשקל מהותית אלא על הרגשת מלאות בלתי
נסבלת שמתרכזת בעיקר בבטן - המכנסיים לוחצות לי ומתפוצצות עוד רגע!!)
אכן בעצב תלדי בנים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה כי דילגו עלי
שני08/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי08/11/2009יתכן שהתחושות שלך קשורות לפרוגסטרון
אפשר לנסות תכשיר אחר
תחושת המלאות עוברת עם הפסקת הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי השראת ביוץמבולבלת08/11/2009
בת 32 , לראשונה החודש לקחתי במשך 5 ימים 75 מ"ג איקוקלומין וביום ה- 17 הזרקתי אוביטרל ( לפני חמישה ימים ) מא זמועד ההזרקה יש לי כאבים המומים - חזקים לסירוגין בצד ימין ( בצד בה היה זקיק מוביל ) וכן בכל הבטן . כמוכן אני נאלצת לעיתים מאוד קרובות להטיל שתן . אני קצת מודאגת מהכאבים שאינם מרפים . ממה הם נגרמים ? מה עליי לעשות ? לציין כי הנני מוגדרת בהסתמך על הפרופיל ההורמונלי כפוליציסטית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ,תגובה
א.08/11/2009למרות שאינני רופאה, אני מרשה לעצמי לענות לך, כי אני בדיוק כמוך. בחודש הראשון עד שהגוף מתרגל לדברים החדישים שמכניסים לתוכו מרגישים קצת כאבים פה ושם. תשתי המון המון המון מים זה עוזר וזה לא סתם עוד אמרה של סבתא, לא מאחלת לך לקחת את זה יותר מחודש אחד אבל במידה וכן תצטרכי הגוף לאט לאט מתרגל והתופעות לוואי של האיקקלומין והאוביטרל פוחתות.
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IMSIשאלה08/11/2009
אנחנו לפני IVF ראשון עם IMSI (עד עכשיו עשינו ICSI והיו שני הריונות לא תקינים)
שאלות::
1. האם יש חשיבות למספר ימי ההתנזרות לפני מתן הזרע ביום השאיבה או שזה לא משנה?
2. האם מומלץ לגבר לקחת VITAMALE או שזה לא משנה אם גם ככה עושים IMSI?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IMSI
פרופ' שחר קול09/11/20091. מומלץ על 3 ימים.
2. אין נתונים ברורים על כך, בוודאי לא יזיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןנעה08/11/2009
שלום
לפני יומיים התחלתי לקחת איקקלומין (2 כדורים של 50 ביום- במשך 5 ימים).
חשוב לציין שזה הסבב הראשון שלי...
1.לאחר כמה ימים מסיום נטילת הכדורים צפוי להגיע ביוץ?
2.יש לציין שהרופא זימן אותי לביקורת 5 ימים מסוף נטילת הכדורים- האם זה לא מאוחר?
3. במקביל לאיקקלומין קיבלתי גם זריקה של אוביטורול- באיזה שלב השימוש בזריקה?
אודה על תשובתכם.
איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איק'
דניאלה.י09/11/2009הכדורים אמורים לגיס זקיקים
כאשר רמות ההורמונים וגודל הזקיקים יהיו ברמה הרצויה
הרופא ירצה להשרות היוץ ואז תזריקי את האוביטרל והביוץ יהיה כ - 36 שעות מהזרקתו
ואז תהיה הזרעה או אם ביחסי מין תורו על זמנים לקיום יחסי מין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
נעה09/11/2009שלום
אשמח לתגובת אחד הרופאים לשאלותי... במיוחד לשאלה, האם 5 ימים לאחר סיום נטילת הכדורים זה לא מאוחר מידי לבדיקה אצל רופא?
יש אפשרות שיהיה לי ביוץ לפני זה?
תודה
איילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיקקלומין
פרופ' שחר קול10/11/20091. לא קבוע, משתנה ממטופלת אחת לאחרת.
2. סביר שלא, אין לדעת בוודאות.
3. אוביטרל - לפי הוראת הרופא לצורך תזמון הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות???יעל08/11/2009
שלום וברכה. שאיבה ביום 5/11חמישי.. החזרה ביום ראשון 8/11.
בטופס שחרור נאמר לבצע בדיקת דם רק ב22/11- יום ראשון. (היום ה15 משאיבה) זאת כנראה בגלל שיוצא סופשבוע.
שאלתי :. קיבלתי הוראה לקחת אנדומטרין 12 יום , האם לספור את הימים מהיום הראשון כלומר לקחת עד ה=19/11???
הרי בדיקת הדם תתבצע רק ביום ה15,ויהיו שלושה ימים שלא אקח אם אכן היתה השרשה והריון .האם זה לא בעייתי??? האם להמשיך עד לבדקת הדם???
אודה מאוד לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
דניאלה.י08/11/2009תמיד לוקחים את התמיכה עד בדיקת ההריון, ובאם שפר מזלך ועתהיי בהריון גם עד שבוע 12
המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יעל
ד''ר דוד ישי08/11/2009צריך להמשיך עד בדיקת הדם. ואם היא חיובית , להמשיך עד שבוע 7-8 להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הורמוניםסיגל08/11/2009
היי
רציתי לשאול לגבי תשובות שקיבלתי על בדיקות הורמונים שעשיתי
Estradiol (E2) Urgent- 215 pmol/l
Progesterone Urgent- 3.4 nmol/l
האם תקין ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרגות
דניאלה.י08/11/2009דרגה 1 היא הטובה ביותר
לעיתים בהסתכלות במיקרוסקופ קשה לראות את מס' התאים (הם מוסתרים) ולעיתים הם במצב חלוקה, לכן יתכן... נשמע כמו עוברים יפים המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום 6 להחזרת עוברים-עזרה דחופה!מיכל08/11/2009
התחלתי לדמם ולכן הרופא שלח אותי לבדיקות.
מצ"ב התשובות:
E2- 417
פרוגסטרון 33.6
מה זה אומר??
אני במחזור? יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דניאלה
ד''ר דוד ישי08/11/2009זה אומר שבייצת . להערכתי עדיין לא בוסת. יש סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת זריקת גסטון
דניאלה09/11/2009דבר ראשון, תודה על תשובתך.
הרופא אמר לי לקחת 3 ימים זריקת גסטון.
האם הזריקה תגרום להשתשרות העוברים? או שאם הם לא השתרשו עד עכשיו, הם כבר לא ישתרשו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאלה
ד''ר דוד ישי09/11/2009הגסטון יכול לשפר את הסיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובותיך המהירות :)
מיכל09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיכה ומחזור
מיכל12/11/2009שלום,
אני מקבלת שני אנדומטרין ביום +זריקת גסטון יום כן יום לא.
מחר זה שבועיים מיום השאיבה (30/11). ההחזרה הייתה ב 2/11.
במידה ולא נקלטתי, האם אני אקבל מחזור או שעם התמיכה הזאת אני לא אקבל ואקבל רק כשאפסיק את התמיכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה
עדי12/11/2009אני לא קיבלתי מחזור למרות שלא הייתי בהריון ולקחתי כתמיכה רק 2 אנדומטרין ליום ולאחר בדיקת דם ביום ה-12 מההחזרה שלצערי היתה שלילית הפסקתי עם האנדומטרין ורק לאחר 3 או 4 ימים קיבלתי.
תהיי אופטימית ותעדכני אחרי הבטא. מחזיקה לך אצבעות שתהיה חיובית.
ואגב, עשיתי IVF אחד כלומר עם שאיבה ועוברים טריים ולא היה הריון ובביוץ שלאחר המחזור כבר החזירו לי מוקפאים ואחרי 3 ימים מההחזרה היה לי מעט דם והפרשות חומות כמה ימים וזה כנראה היה מהשתרשות העובר כי היה הריון אז תהיי אופטימית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדי
מיכל13/11/2009תודה על התמיכה.
כמובן שאנסה להיות אופטימית.
בפעמיים הקודמות לקחתי רק אנדומטרין (בלי גסטון) וקיבלתי את המחזור עוד לפני בדיקת הבטא.
מקווה לבשורות טובות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאלה
ד''ר דוד ישי13/11/2009בד"כ המשך התמיכה דוחה את קבלת הוסת למרות שאין הריון , כמובן עד גבול מסויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטא- 147.5
דניאלה15/11/2009שלום,
אני 13 יום אחרי החזרת עוברים טריים.
הביטא היא 147.5.
האם התוצאה טובה?
אני מזריקה גסטון יום כן, יום לא. האם אני אצטרך להמשיך להזריק גסטון גם במהלך ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאלה
ד''ר דוד ישי15/11/2009התוצאה טובה מאד . את צריכה להמשיך את התמיכה עד שבוע 7-8
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל08/11/2009
הום החזרה של של שלושה שנים 8 תאים דרגה אחת ועוד אחד חמישה תאים.מה המשמעות של דרגה אחת. אגב , לפני ההחזרה אמר הרופא שמדובר בעובר אחד עם 8 תאים אחד חמישה ועוד אחד גרוע אך מיד אח"כ אמר האמבריולוג שלפי דעתו שנים עם שמונה תאים ואחד עם חמישה , כיצד זה יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי08/11/2009הדרוג של העוברים משתנה מיחידה ליחידה . תצטרכי לברר איתם. גם את המסר הכפול שקבלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדם??ענבל08/11/2009
המחזור האחרון שלי ב 22.10
אחרי פרימולטנור
ביומיים האחרונים אני מרגישה כל הזמן שהאוכל קצת עולה לי וכל הזמן יש לי , סליחה על הביטוי, גרפצונים קטנים, כפי שהיה לי בהריון הקודם שנאלצתי להפסיקו.
האם יתכן סימני הריון בכזה שלב מוקדם? האם יתכן שהביוץ היה שבוע מהמחזור??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענבל
ד''ר דוד ישי08/11/2009מאד לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)