מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הסטוריסקופיה אבחנתיתהללויה09/11/2009
שלום רב רופאים יקרים,
עברתי היום הסטו' אבחנתית ונמצא שהכל תקין ברוך השם כולל פתחים- חצוצרות.
יש לי חצוצרה שמאל חסומה. וזה כבר נמצא בצילום רחם.
שאלותיי:
1. אם החצוצרה החסומה היתה מוציאה נוזל המפריע לתקינות ההשתרשות, האם היו רואים זאת? כלומר "פתחים תקינים" הכוונה כי אין נוזל מפריע?
2. ירדו לי כמה טיפות של דם. היום הוא היום ה-24 לוסת, וברגע שאקבל וסת- בערך בעוד שלושה ימים, רק אז אתחיל להזריק גונל, כלומר הפעם פרוטוקול קצר.
האם הדימום הזה עלול להרוס להתפתחות תקינה של הרירית במחזור טיפול הקרוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לילך
ד''ר דוד ישי10/11/2009בהיסטרוסקופיה לא ניתן לאבחן מצב של סקטוסלפינגס וחדירת נוזל מהחצוצרה לרחם.
הדימום לא מפריע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר תודה ו...
הללויה10/11/2009אז איך יודעים אם חודר נוזל לרחם מהחצוצרה החולה?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לילך
ד''ר דוד ישי11/11/2009לא ממש יודעים. אבל , כדי שזה יקרה החצוצרה צריכה להיות מורחבת ומלאת נוזל שאפשר לראות אותו באולטרסאונד. אם בצילום לא מדגימים את החצוצרה , כמו אצלך , סימן שהיא חסומה בקצה הקרוב לרחם ומדובר בבעיה אחרת לגמרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהע09/11/2009
שלום, היום עברתי הזרעה ראשונה. עדיין טריה בכל הנושא, האם אפשר לעשות הכל כרגיל כגון: סאונה, ג'קוזי, מסאז'?
מצטערת על הבורות אבל חשוב לי לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן, אך במידה. לא להגזים.
פרופ' שחר קול10/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםקארין09/11/2009
במחזור טיפול קודם הוחזרו 2 עוברים טריים שנאמר כי הם יפים .
הוקפאו 3 האם בהכרח גם הם יפים או יש מצב שחלק יפים יותר וחלק פחות?
כמו כן בהחזרה הבאה יוחזרו כולם,אני בת 40, או שיעדיפו להקפיא 1?
האם יש מצב שישאלו אותי מה אני מעדיפה, ויעשו כבקשתי?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה לי שדילגתם עליי בבקשה תענו לי
קארין09/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה
דניאלה.י09/11/2009ראשית התקשרי לבי"ח ובקשי דו"ח מעבדה ותדעי את מצב העוברים, משמע מס' תאים ושברים.
את יכולה לבחור בגילך מס' עוברים להחזרה עד 4 בדר"כ, אך באם הוקפאו באותה קשית לא יוכלו להפשיר רק חלק מהם בררי אם הוקפאו יחדיו.
המון בצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורלי
ד''ר דוד ישי10/11/2009בד"כ בוחרים לבחזיר את שני העוברים הטובים ביותר. אם חלק מהעוברים היו פחות טובים אני מניח שהם שהוקפאו . אבל אפשרי שכולם היו באיכות טובה. לפי ההוראות , אנחנו מחזירים עד 3 עוברים מופשרים. לא מקובל להפשיר עובר ולהקפיא אותו שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורלי
ד''ר דוד ישי11/11/2009לפי הוראות משרד הבריאות , מותר להחזיר עד 3 עוברים מופשרים. העוברים המופשרי נותנים תוצאות מעט פחות טובות , זאת הסיבה שבגללה מחזירים כטריים את העוברים הטובים יותר.
לא ניתן להפשיר עובר ולהקפיא אותו שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל09/11/2009
שלום. ביום ראשון החזרת שלושה עוברים (נשאבו שלוש ביציות כולן הופרו)
היום כאב נסבל בבטן תחתונה מאוד וחום 37.6. לציין כי עוד לפני השאיבה כאבי אגן וגב חזקים שנמשכו גםאחריה אך הלכו ופחתו.. שייכתי אותם לאנדומטריוזיס הקשה שלי...האם צריכה לפנות לרופא???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
יעל09/11/2009וגם, אולי שאלה קצת טיפשית, האם מאמץ בזמן יציאה בשירותים מסוכן??? לאחריו הופיעה הפרשה שקופה ורירית מהי??? האם תקין???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה...שר09/11/2009
עשיתי שאיבה אתמול.
שאבו 27 ביציות, מתוכן כך נודע לי היום, הפרו 18.
נאמר לי כי יש יותר סיכוי לגירוי יתר עקב מס' הביציות הרב; יש לי מדי פעם כאבים,אבל לא חדים מאוד.
נאמר לי כי במידה וימשיכו להיות כאבים, או שאכן יראו שיש גירוי יתר,לא יחזירו עוברים,אלא רק בהמשך, כך שסביר להניח שיצטרכו, במקרה כזה, להקפיא.
1)כיצד רואים, למעשה, שיש גירוי יתר?נאמר לי שבכל מקרה ביום שאמורה להיות ההחזרה (רביעי) יעשו לי לפני כן א"ס על מנת לדעת)
2)האם באמת יכול להיות שלא יחזירו ואז יקפיאו את אלו בהתפתחו, ולאחר תקופה מסוימת יחזירו?אחרי כמה זמן?
3)האם זה נכון ש-% ההיקלטות של מוקפאים נמוך משמעותית מאלו הטריים?
תודה מראש על ההתייחסות :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שר
ד''ר דוד ישי09/11/2009גירוי יתר מזהים ע"י תפיחות הבטן. שחלות גדולות מאוד ונוזל חופשי בבטן.
ההפשרה וההחזרה נעשות לאחר שהשחלות חוזרות לעצמן וכל התופעות נעלמות
אחוז ההריונות ממחזורי הפשרה נמוך מעט מזה של מחזורים טריים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התגובה המהירה..
שר09/11/2009האם ישנה דרך להפחית את התופעות של גירוי יתר?
אני יודעת שמומלץ לשתות הרבה.
אבל באמת הבטן שלי נפוחה למדי..
מדאיג אותי קצת שלא תתבצע ההחזרה במועד...(צריכה להיות ברביעי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שר
ד''ר דוד ישי10/11/2009שתיה מפחיתה את הסיכוי של סיבוכים של גירוי יתר , היא אינה מונעת את הגירוי.
אני מבין את דאגתך , אבל גירוי יתר יכול להיות מאד מסוכן , ועוד יותר בהריון . חשוב ראשית לשמור על בריאותך ורק אח"כ אל סיכוי כזה או אחר להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה כפולהרעות09/11/2009
אתמול הוחזרו לי 3 עוברים טריים בדרגה סבירה.
היו עוד 10 עוברים באיכות בינונית, והרופא הציע לנסות לגדל לבלסטוציסטים- ואם יתפתחו,
נחזיר מחר עוד אחד.(יום 5 או 6)
האם אין סכנה לפגיעה בעוברים שאולי כבר החלו להשתרש\ להצמד לרירית, בהחזרה הנוספת?
אולי עלי לוותר על החזרה זו, במידה ותתאפשר?
סיבה להחזרה של 4 עוברים- גיל( 39++), כשלונות חוזרים (7)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
ד''ר דוד ישי09/11/2009העוברים , קרוב לודאי , לא יפריעו זה לזה בהשרשה. ובכלל כולם ישתרשו באותו זמן - יום 5-6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון לאחר החזרהT-ya09/11/2009
ערב טוב לכולם.
אני 22 יום אחרי החזרת עוברים, מקבלת אוטרוגסטאן 200 מ"ג 4 פעמים ביום ופרוגינובה 3 פעמים ביום.
מאתמול אני מצוננת עם כאבי גרון וכל שאר הסימפטומים. האם מותר לי לקחת ויטמין C, ובמקרא של חום האם אפשר לקחת אקמול?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום T-ya
ד''ר דוד ישי09/11/2009האם את בהריון ?
בכל מקרה , מותר לקחת ויטמין C וגם אקמול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
T-ya09/11/2009וכן אני בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאתי09/11/2009
עברתי החזרת 3 עוברים ב-27/10 והיום ביצעתי בדיקת דם התשובה היתה 2> BETA-HCG
ופרוגסטרון 81.8
יש לי תחושה שאני בהיריון האם יכולה להיות טעות?
אני לוקחת X3 ביום Estrofem + שלוש פעמים ביום X3 נרות אוטרוגסטאן + ויום כן יום לא זריקת גסטון.
אני פוחדת להפסיק לקחת.
תודה.
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות?
פרופ' שחר קול09/11/2009אם יש חשש לטעות - מציע לחזור על הבדיקה מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםגלית09/11/2009
קיבלתי תכנית טיפול להחזרת עוברים מוקפאים והתכנית כוללת הזרקת מנוגון החל מהיום השלישי, בהמשך צטרוטייד למניעת ביוץ ולבסוף דקהפפטיל לגרימת ביוץ. זהו מחזור טיפול שני שלי, כשבראשון קיבלתי פיוריגון, דקהפפטיל למניעת ביוץ ואוביטרל לגרימת ביוץ. במחזור הקודם קיבלתי גירוי יתר שחלתי מאוד קשה ולכן הוחלט להחליף את הטיפול (הטיפול הראשון הצליח, הוחזרו שניים ונקלטו שניהם, אולם היתה לידה מוקדמת). נאמר לי בעבר שאם אצטרך לעשות החזרה בלבד ללא שאיבה, הטיפול יהיה פשוט יותר ולא יכלול זריקות אלא כדורים כמו גלולות. האם זה נכון? האם יש כדורים שיכולים להחליף את הטיפול לפני החזרה? האם הטיפול שנתנו לי אכן לא יגרום לגירוי יתר? ומדוע בעצם צריך טיפול כשיש עוברים מוקפאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית שלום
פרופ' שחר קול09/11/2009התכנית שקיבלת אינה ברורה לי.
אפשר לתכנן מחזור הפשרה על בסיס תרופות הניתנות בכדורים ("כמו גלולות"), ללא השפעה על השחלות.
מציע לשוחח עם רופאי היחידה ולקבל הסבר לתכנית המוצעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםלימור09/11/2009
שלום רב
היום ביצעתי מעקב זקיקים, יום 12 למחזור התוצאות הן:
שחלה ימנית גודל 14X25 נצפו זקיקים קטנים
שחלה שמאלית גודל 26X31 זקיקים בגודל 21X21 ונצפו זקיקים קטנים
עובי אנדומטריום 6.5 מ"מ
דוגלס: חופשי מנוזל
שאלתי היא מתי צפוי הביוץ ומתי מומלץ לקיים יחסים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ?
פרופ' שחר קול09/11/2009בהיעדר בדיקת דם להורמונים - קשה לקבוע.
הביוץ צפוי בימים הקרובים.
מציע לקיים יחסים לפחות כל יומיים במשך הימים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןיעל09/11/2009
שלום. לאחר החזרת וברים עם תמיכת אנדומטרין פעמיים ביום. מס שעות לאחר השימוש הפרשות של חומר הטבליה ליתים רבה מאוד ולעיתים פחות. הדבר קורה לאחר כמה שעות לפעמים אפילו אחרי 6 שעות!!!!
1. האם זה תקין, איך אפשר לדעת שהחומר הפעיל נספג"??.
2. האם אפשר לקיים יחסי מין, הפרש השעות בין השימוש להפרשה משתנה לעיתים 4 ולעיתים 6 האם זה משנה???מתי ניתן לקיים יחסים????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול09/11/20091. תקין.
2. ראי שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל09/11/2009השאלה לגבי קיום יחסים מתיחסת לאנדומטרין, ולא מצאתי תשובה בשאלות נוספות(הפרשת החומ לעיתים אפילו אחרי 6 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקיים במגבלות המוזכרות
פרופ' שחר קול09/11/2009בשאלות נפוצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםמייחלת להריון09/11/2009
בוקר טוב בת 40 אחרי הפרייה חמישית שלא הצליחה ולפני החזרת מקפאים שישית האם יש דרך נוספת להפריה ולא דרך החזרת מוקפאים בדרך השיגרתית אני די מיואשת מחוסר ההצלחה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול09/11/2009לא ממש. בכל מקרה - מציע שיחה מסודרת עם רופאי היחידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מייחלת להריון09/11/2009מה לגבי החזרה כפולה או החזרה לאחר גידול במעבדה
האם מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתית נמוכהגל09/11/2009
לכל הרופאים שלום רב!
הייתי מבקשת לדעת למה הכוונה כשאומרים " רזרבה שחלתית נמוכה"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רזרבה
פרופ' שחר קול09/11/2009תגובה מעטה לגירוי שחלות = מיעוט זקיקים וביציות למרות שימוש במינון גבוה של גונדוטרופינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לדר' קול
גל10/11/2009לפי הסברך נראה לי שזהו מצבי, האם זה אומר משהו על סיכויי להרות, אני בת 41 ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/11/2009כן, הסיכוי להריון הוא בקורלציה הפוכה לגיל, ובקורלציה ישירה לתגובה השחלתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לדר' קול
גל10/11/2009שלום ותודה על תשובתך אבל צר לי כי לא הבנתי את התשובה המושגים הרפואיים ממש זרים לי האם תוכל להסביר לי בלשון קלה למה כוונתך . תודה גל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר
עדי10/11/2009לדעתי הרופא כתב לך שאם הרזרבה השחלתית נמוכה (או במילים אחרות: שאת לא מגיבה טוב לגרוי התרופתי של השחלות - כלומר יש לך מעט זקיקים אחרי טיפול) והגיל גבוה (41) אז הסיכוי שלך להיכנס להריון מביציות שלך הוא לא כל כך גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהגלית09/11/2009
שלום רב
אני פונה לגבי תוצאות בדיקות של נערה בת 14 שנוטלת באופן קבוע כדור דפלפט .
חודש לאחר נטלית הכדורים הופסק לה המחזור וכך זה נמשך כבר כשנה.
תוצאות הבדיקות:
lh=30.4
'0h=80.7 .
האם התרופה שנוטלת יכולה להשפיע על תוצאות הבדיקות
מה המלצתך?
אודה לתשובתך הדחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נערה
פרופ' שחר קול09/11/2009התוצאות לא ברורות. אפשר לשער כי מדובר על טסט דינמי, ונלקחו בדיקות דם בזמן 0 ולאחר שעה. אך יש צורך במלוא הפרטים כדי להתייחס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ראשונה- מבקשת תשובהטלולה09/11/2009
שלום,
ביום ג' אני אמורה לעבור הזרעה ראשונה... ביום א בחצות לקחתי זריקה אוביטרל 250 מיקרוגרם לפי עצת הרופא . הרופא ראה שיש עלייה בבדיקות הדם ההורמוליות וכן על פי האולטסאונד יש שינוי בזקיק ולכן נקבע הזרעה ביום ג.
בבוקר לאחר ההזרקה ראיתי שיש קצת דימום האם זו תופעה נורמלית או שמא קיבלתי מחזור.
החודש האחרון המחזור שלי לא היה מסודר והיגיע פעמיים..
מה תפקיד הזריקה?
והאם אחרי ההזרעה אצטרך מנוחה מוחלטת במיטה?
בעת שבעלי נותן זרע האם ניתן להשתמש ברוק או בסבון?
והאם בהזעה יש סיכויי לתאומים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור?
פרופ' שחר קול09/11/2009לא, אין זה מחזור, אלא דימום שיש לברר מקורו וסיבותיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)