מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש לחשוש מפרוגסטרון גבוה?מיטל09/10/2009
שלום רב,
יום 3 למחזור פרוגסטרון 4.6, ו - E2 114, אני מבינה שזה ערך גבוה לפרוגסטרון, האם צריך לחשוש? מה זה אומר ומה ההשלכות של זה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר P
פרופ' שחר קול10/10/2009תקין, אין מקום לחשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיטל10/10/2009הרגעת אותי :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם להזריק אוביטרל?ליבי09/10/2009
האם אוביטרל היום לא יהיה מוקדם מידי?
ההזרעה יכולה להיות או יום א' מוקדם בבוקר או יום ב' בבוקר. הנתונים הם:
תוצאות יום 11 למחזור (בדרכ מבייצת יום 14):
E2 1880
PROG 2.4 (התחיל 2.8 ירד ל1.2 ועלה)
רירית 11 (די המקסמימום שלה)
זקיק 16 (ביוצים קודמים פקע ב 20-21)
אז להזריק היום בלילה/ מחר בלילה או לא להזריק?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ' שחר קול09/10/2009להזריק מוצאי שבת, הזרעה שני בבוקר.
חבל שאין מדידת LH !
E2 גבוה ביחס לזקיק של 16....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ועוד משהו
ליבי09/10/2009עשיתי LH בייתית ואין התחלה של ביוץ.
אני אחרי 7 ימים של גונל במינון 112- בגלל זה E2?
בכל אופן לא הזרקתי גונל של היום. האם בסדר?
הרגעת אותי מאוד ועזרת מאוד מאוד
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/10/2009נקווה לטוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ועוד משהו
ליבי09/10/2009עשיתי LH בייתית ואין התחלה של ביוץ.
אני אחרי 7 ימים של גונל במינון 112- בגלל זה E2?
בכל אופן לא הזרקתי גונל של היום. האם בסדר?
הרגעת אותי מאוד ועזרת מאוד מאוד
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרומת ביצית או אימוץס.ד.09/10/2009
ערב טוב:
שאלות:
1. מה הסיכויים של אישה בת 44 בלי בעיות חוץ מהגיל להיכנס להריון מתרומת ביצית?
2. האם גם בתרומת ביצית יש צורך בזריקות הורמונים לנתרמת? כמה זמן?
3. פעם נאמר לי פה שכל עוד יש לי ביציות ועוברים כדאי להמשיך לנסות ובתשובות אחרות כאן אני קוראת שהסיכוי לאישה בגילי הוא- 0 . מה לעשות , כמה להמשיך לנסות?
4. הרופא שלי אומר לי שאם לא היה סיכוי הוא לא היה ממשיך לנסות ומצד שני גם ממליץ על תרומת ביצית. מה עלי להסיק?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביצית
פרופ' שחר קול09/10/20091. כ - 50% למחזור אחד.
2. לא, תרופות דרך הפה והנרתיק.
3. ההחלטה שלך
4. ראי 3.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד יש סיכוי
יפעת10/10/2009בוקר טוב
רציתי רק לעודד אותך ולהגיד שתמיד יש סיכוי , עובדת איתי בחורה בת 47 שכרגע בהריון מטיפול IVF ללא תרומת ביצית או זרע ...קצת אמונה ואורח רוח ...בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליווי בשאיבה והחזרה ב-IVFדורית09/10/2009
שלום רב,
האם שאיבת ביציות, ואח"כ החזרתן מופרות, האם אלו פרוצדורות שדורשות הגעה עם מלווה?
או במילים אחרות, האם אוכל לתפקד כרגיל אחריהן?
תודה,
סיגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליווי
פרופ' שחר קול09/10/2009שאיבה - רצוי ליווי בגלל הרדמה כללית.
החזרת עוברים - לא נדרש ליווי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת זמניםהדס09/10/2009
יש לי פרוטוקול של 14 יום גלולות מתחילת המחזור, ויומיים לאחר הפסקת הגלולות להתחיל להזריק דקקפטיל.
השאלות שלי:
1. אם את הגלולות לקחתי ב 16:00, האם חושב שאזריק את הדקפפטיל בשעה זו? או שאפשר גם יותר מאוחר, ואם כן אז כמה שעות יותר מאוחר?
2. האם את הגונל והמנוגון שעלי לקחת בנוסף לדקקפטיל אפשר לקחת כמה שעות לאחר זריקת הדקקפטיל? או שצריך את 3 הזריקות באותו זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זמנים
פרופ' שחר קול09/10/20091. לא עקרוני, בתנאי שממשיכים באותה שעה.
2.כמו 1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שניה - דחוף בבקשהיפעת09/10/2009
בת 32 פוליציסטית הזרעה שניה מקבלת פיורגון מזה שבועיים אתמול יום ה' ב U.S נצפו זקיקים קטנים וזקיק אחד בגודל 19.2 , קיבלתי הנחיה להזריק היום יום ו' ב 23.00 בלילה אוביטרל ולהגיע להזרעה ביום ראשון
מהי פעולת האוביטרל ?
לכמה מזמן מחזיק הביוץ לאחר זריקת האוביטרל שכן אני מזריקה היום בלילה וההזרעה רק ביום א' ? (כיום וחצי אחרי )
האם יתכן לאור הנתונים שלעיל שאני אפספס את הביוץ ?
האם בעזרת קיום יחסים באופן טבעי במהלך היומיים הללו יש סיכוי להתעברות ?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יפעת שלום
פרופ' שחר קול09/10/20091. אוביטרל גורם לביוץ.
2. הביוץ קורה כ - 40 שעות לאחר ההזרקה.
3. ברפואה הכל יתכן....ללא ערכי הורמונים - לא ניתן לדעת.
4. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומים בעוברים IVFע.ע09/10/2009
שלום,
רציתי לדעת האם נכון שבטיפולי IVF מספר העוברים בעלי המומים הוא כפול מאשר בהריון רגיל?
האם אחוז ההריונות שלא מתפתחים ב-IVF גדולים יותר?
מה האחוזים שאם אחרי טיפול ראשון של IVF ההריון של התפתח, שזה יקרה גם בהריון הבא?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוברים
פרופ' שחר קול09/10/20091. לא
2. לא
3. תלוי בגיל האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ?סתוונית09/10/2009
שלום
בעלי ואני מנסים להיכנס להריון מזה חצי שנה. עבודתו של בעלי דורשת היעדרויות רבות שלו מהבית, ולכן אנחנו מעוניינים לדעת במדוייק את מועד הביוץ, כדי לכוון את קיום היחסים ליום זה. המחזור שלי מאוד סדיר במשך שנים ומופיע כל 27 יום, ואפילו כמעט תמיד באותה שעה.
א. מאחר שהמחזור סדיר ומדוייק, האם אני יכולה לדעת בוודאות את מועד הביוץ?
ב. אם נוכל לקיים יחסים רק פעם אחת בזמן זה, האם עדיף ביום שלפני הביוץ או ביום עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול09/10/20091. יום 13
2. עדיף יום לפני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך סופרים?
יעלה10/10/2009אם המחזור האחרון שלי היה ב-1.10, אז הביוץ יהיה ב-13.10 או ב-14.10?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה13
פרופ' שחר קול10/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא הזרעהדני08/10/2009
שלום רב
האם אחת משיטות הטיפול לאדם אם מורפולוגיה נמוכה (כ5%)היא הזרעה.? לפי הבנתי שיטת ההזרעה טובה למי שסובל מבעיות עם "מהירות" הזרע ומספר הזרעים החיים. הרי בהזרעה מעבירים דרך "מסנן " שמפריד בין החיים למתים. ואותו מסנן אינו יכול להבחין בין זרעים תקינים מבחינה מורפולוגית ואלה שאינם תקינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דני שלום
פרופ' שחר קול09/10/2009יתרון גדול בהזרעה היא עליה עצומה במספר תאי הזרע המגיעים לאתר ההפריה של הביצית.
לכן זו טכנולוגיה טובה גם לבעיות מורפולוגיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטקוסקופיהדנית08/10/2009
שלום לדר ובנות הפורום,עברתי גרידה ולאחר מכן לפרוסקופיה עקב שארית,עכשיו יש לי הדבקויות קשות ואני צריכה לעבור היסטרוסקופיה אני מחפשת מומחה לתחום זה. דחוף לי ביותר שבוע הבא הניתוח
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזדהה
ענבל09/10/2009היי
אני גם במצב שלך, רק שאני עדיין לא יודעת אם יש לי הידבקויות או לא.
איך גילו אצלך שיש לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבנות הפורום
דנית10/10/2009גילו לי ע"י היסטרוסקופיה אבחנתית עם מצלמות וראו שם הידבקויות קשות יכול להיות מהלפרוסקופיה כיוון שנשארה לי שארית,מאחלת לך בהצלחה ואם תשמעי על רופא מומחה בתחום אשמח לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני עברתי
ענבל10/10/2009עשיתי היסטרוסקופיה אצל דר' שפיגל בבני ציון בחיפה. הוא עושה שם את כל הניתוחים האלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה על דר' חן גולדשמיט באסותא
דנית10/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבנות הפורום-הסטרוסקופיה
דנית11/10/2009תודה רבה בנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמס' טלפון ד"ר חן גולדשמיט
ענת10/11/2009שלום,
אני מנסה לתאם תור לד"ר גולדשמיט ללא הצלחה - האם למישהי יש טלפונים להתקשרות של ד"ר חן גולדשמיט לביצוע היסטרוסקופיה אבחונית (פרטי או בב"ח בלינסון)?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה מאוד על פרופ' לב רן אסותא
יעל10/11/2009עברתי אצלו את התהליך, הוא מדהים לא כאב בכלל הוא עדין סבלני ונחמד. היה קצת לא נעים כמו כאבי מחזור אבל לא נורא. הוא מעולה, ידי זהב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץאורית08/10/2009
שלום רב, אני ביום ה17 למחזור. שחלות פוליציסטיות. מזריקה גונל F. חמישה ימים 75 והשאר 112.5. עשיתי היום US: רירית :8.7 מ"מ. 2 זקיקים, אחד בכל שחלה בגודל: 15X13 ו15X10.
E2: 1355 ופרוגרסטרון 2.1. הרופא אמר לי להמשיך יומיים 112 ובשבת 75 ואז שוב לעשות בדיקה. האם זה בסדר? אין חשש לפספוס הביוץ? תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול09/10/2009התכנית טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה ??שלומית 11408/10/2009
14 יום לאחר החזרת 3 עוברים. להלן התוצאות:
Estradiol (E2) | pmol/l | *
19335
הודעות לבדיקת Progesterone מתאריך 08/10/2009
nmol/L -מ גדול 127
HCG-B Quantitative (B) 72
ברצוני לדעת האם הנתונים טובים ?
כמו כן באיזה שבוע אני נמצאת ?
והאם מדובר ביותר מעובר אחד?
כמו כן מהו המשך הטיפול ??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה
פרופ' שחר קול09/10/20091. הנתונים טובים מאוד.
2. שבוע: ראי שאלות נפוצות.
3. אולי
4. אין צורך בטיפול כלשהו, רק מעקב א.ס. עוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה משפיע אחרי ההחזרה?ז'אן08/10/2009
שלום
בפעמיים שעשיתי IVF, החזירו לי עוברים תקינים, אבל כעבור אשבועיים קיבלתי שלילי בבטה.
בשני המקרים רק נתנו לי נרות של אסטרופם (פעמיים ליום) ויש לי את ההרגשה שחסר יד על הדופק ... האם יש משהו לגבי הרירית שלא בדקו לי? יש דרך לעקוב??
תודה מראש על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרה
פרופ' שחר קול09/10/2009מקובל לתת תכשיר המכיל פרוגסטרון.
אסטרופם מכיל E2* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין
ז'אן13/10/2009שלום הרופא
טעיתי כשכתבתי ובאמת קיבלתי אנדומטרין פעמיים ביום - האם יש עוד משהו שניתן לעקוב או לעשות כדי להגדיל סיכוי הריון לאחר ההחזרה?
בערכה רבה
ז'אן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקוות לטוב.
פרופ' שחר קול13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות של חום לאחר החזרת עובריםקרן08/10/2009
שלום רב, בתאריך 27.09.09 החזרו לי 2 עוברים בני 4 ימים ועכשיו בשלושה הימים האחרונים בבוקר מוקדם ובערב מאוחר כשאני בודקת את חום הגוף הוא 37 מעלות ובאמצע היום הוא 36.8 . מה זה אומר? בתודה מראש וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורמלי
פרופ' שחר קול09/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בדיקות E-2 ופרוגסטרוןאלמונית08/10/2009
שלום רב,
בת 43 ניסיון ראשון של IVF
הזרקת דקפפטיל O.1 מהיום הראשון למחזור. ביום השביעי למחזור תוצאות של אסטרדיול - 641
פרוגסטרון 6.3 מה משמעות ערכים אלו ? האם תקין ? (טרם התחלתי להזריק גונל)
אלמונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסיון ראשון
פרופ' שחר קול08/10/2009הערכים אינם מתאימים לתחילת גירוי שחלות.
ההיפופיזה עדיין לא נוטרלה.
מה היו הערכים ביום 1 של המחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)