מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא עניתם לשאלתי אני שואלת שובדניאל06/09/2009
שלום לרופאים היקרים
לצערי הטיפול האחרון כשל והיום קיבלתי וסת אני רוצה לנסות טיפול נוסף החודש
הטיפול כולל זריקות מונוגון במשך כ-8 ימים . מינון החודש שעבר שתוצאותיו - שני זקיקים 13 מ"מ-
4 ימים 1 אמפולה 4 ימים 2 אמפולות. 1 אובטריל.
יש לציין ולהדגיש שלפני כשבעה חודשים מינון של 2 אמפולות במשך 4 ימים ולאחר מכן 3 אמפולות למשך 4 ימים גרמו לי לגירוי יתר שהוביל אותי לבית- חולים- לאישפוז ולשאיבת נוזלים מהבטן - ליטר וחצי.
שאלותיי: מהו מינון הזריקו שמתאים לי לפי הנתונים הנ"ל ושיביא לתוצאות טובות - לזקיקים בגודל המתאים?. 2- האם מומלץ לעבור טיפול אחרי טיפול ?
3- לאחר גירוי השחלתי עשיתי הפסקה של שבעה חודשים ורק חודש שעבר ניסיתי שוב ולצערי לא צלח.
תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול07/09/20092 זקיקים זו תוצאה סבירה לטיפול על בסיס הזרעות. מעט מידי ל - IVF.
לא רצוי לבצע טיפולים ברצף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטא- לא קיבלתי תשובה דחוףףףףאורלי06/09/2009
שלום רב, לאחר 4 שנים של נסיונות להרות עקב זרע חלש של בעלי עשינו טיפולי הפרייה חוץ גופית בבית חולים כרמל, זהו הטיפול הראשון שלנו ב- 18.8 הייתה שאיבה וב-20.8 החזרת שני עוברים.
עשיתי בדיקת דם ביום חמישי( 3.9)ויצא חיובי בטא 672 היום (6.9) בטא 2755.
קראתי שרמת הבטא אמורה לעלות פי שניים או אחד וחצי ושלי היא פי ארבע..... האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורלי מזל טוב
דנה06/09/2009אורלי מזל טוב , כנראה יש לך תאומים כשהבטא עולע ככה זה אומר על תאומים
בהצלחהההההה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר גמור!!!
פרופ' שחר קול07/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר קולחסוי06/09/2009
בטא התחילה ב- 16, 21, 35 , הבנתי שהריון לא תקין.
כעת מה עושים? איך הבטא תתחיל לרדת? מתי אקבל את הווסת? יש לקבל משהו ע"מ שהבטא תרד ל- 0 ?
תודה, וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים?
פרופ' שחר קול07/09/2009בשלב זה - מעקב בלבד.
דימום יכול להופיע בכל יום.
מתערבים אם מתעורר חשד להריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר שחר קול
חסוי07/09/2009שהדימום יגיע לאחר שהבטא תרד ל- 0 , זה יהיה הווסת?
2. אמורה לעשות בדיקה בסוף השבוע ע"מ לוודא שהבטא ירדה ל- 0 , במידה ולא ירדה זה יהיה ברור שזה הריון מחוץ לרחם?
3. אם הריון מחוץ לרחם , מה עושים? ואיזה טיפול צריך עשות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/09/20091.לא, דימום יכול להופיע לפני שבטא תהיה אפס.
2. לא בהכרח.
3. הטיפול הוא אישי לפי הממצאים. לפעמים לא צריך טיפול כלל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך בטא-שאלה לד"ר ישי מודאגתאורלי06/09/2009
שלום רב, לאחר 4 שנים של נסיונות להרות עקב זרע חלש של בעלי עשינו טיפולי הפרייה חוץ גופית בבית חולים כרמל, זהו הטיפול הראשון שלנו ב- 18.8 הייתה שאיבה וב-20.8 החזרת שני עוברים.
עשיתי בדיקת דם ביום חמישי( 3.9)ויצא חיובי בטא 672 היום (6.9) בטא 2755.
קראתי שרמת הבטא אמורה לעלות פי שניים או אחד וחצי ושלי היא פי ארבע..... האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורלי
ד''ר דוד ישי07/09/2009העליה אכן מעט גבוהה יותר מהצפוי. פרט לכך שהסיכוי להריון מרובה עוברים מעט יותר גבוה אין לזה שום משמעות שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקותבלה06/09/2009
אני 15 ימים אחרי הזרעה ללא מחזור רק בבדיקה פנימית עם בד מראה על דימום קל ממש טיפה בדיקת בטא שלילית 2.2 מה זה אומר שהטיפול לא הצליח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום בלה
ד''ר דוד ישי07/09/2009כנראה שכן. בכ"ז , תעשי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנס06/09/2009
שלום לכם,
אני קצת מודאגת
אני מתחילה מחזור טיפול ראשון (פרוטוקול ארוך). משך המחזור הממוצע שלי נע בין 25-27 ימים.
המחזור שלי היה ב17/08 . הייתי בבדיקת דם ראשונה לפרוגסטרון ב03/09 (היום ה18 למחזור), ונתבקשתי לבצע שוב יום ה06/09 (היום ה21 למחזור. היום חזרו אליי וביקשו שאחזור רק ב15/09 .
לי זה נראה לא סביר כי המחזור שלי יתחיל עד אז בודאות.
האם ניתן להתחיל פרוטוקול ארוך אחרי תחילת המחזור? האם עליי לפנות שוב כדי שיקדימו את הבדיקה? מה הסיבה שהונחתי להגיע כל כך מאוחר? מה יכולה להיות הסיבה לדחיות . מה לא תקין בערכי הפרוגרסטרון
תודה רבה
נס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - אודה לקבלת תגובת הרופאים:)
נס07/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנס שלום
פרופ' שחר קול07/09/2009יתכן והבדיקה הראשונה לא התאימה למצב של אחרי ביוץ, ולכן התבקשת לחזור כעבור מס' ימים.
עדיף להתחיל כשבוע לפני המחזור, אם כי ניתן להתחיל עם בוא המחזור.
לגבי הערכים: ניתן ליעץ על סמך הנתונים המספריים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרת עוברים - אודה לעזרהע.ע06/09/2009
אני 10 ימים אחרי החזרת עוברים מוקפאים, לא קיבלתי החודש שום תרופה לעיכוב או השריית ביוץ רק תרופות לקראת ההחזרה. האם הוסת אמורה להגיע לפי התאריך (אני מקבלת מחזור כל 26 יום) שזה אומר היום או רק 12 ימים אחרי ההחזרה בזמן שעושים את בדיקת הדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א.ע.
ד''ר דוד ישי06/09/2009אני מקוה שאת בהריון ושהוסת לא יופיע. אם את לא הוא אמור להופיע 12 יום לאחר ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות (IVF)אמא06/09/2009
שלום,
1. בהנחה שיש הריון- ביום 12 מההחזרה: מה תוצאת הפרוגרסטרון וה E2 הרצויה?
2. בהנחה שיש הריון- ביום 12 מההחזרה, יתכן שביום 9 הביטא תהיה פחות מ 2?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלו אמא
ד''ר דוד ישי06/09/2009הפרוגסטרון צריך להיות מעל 50 וה E2 מעל 1000
גם אם יש הריון , עד היום ה 12 הבטא תהיה שלילית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המעודדת + המשך:
אמא07/09/2009ביום 9 - באמת היה שלילי.
הפרוגרסטרון סביב 49, ה E2 פחות מ 200. האם ה E2 צריך להדאיג אגב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתך :-)
אמא07/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתך :-)
אמא07/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אמא
ד''ר דוד ישי07/09/2009ה E2 הנמוך בהחלט מוריד את הסיכויים להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעצם יש פה 2 אופציות:
אמא07/09/20091. או שהייתי צריכה תמיכת E2 ולא קיבלתי
2. אין הריון והפרוגרסטרון שקרוב ל 50, סתם גבוה...
שאלה: במידה וזה בכל זאת הריון. יש דרך לעלות את ה E2 בשלב הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק ללא ביציתמור06/09/2009
ד"ר שלום
עברתי שאיבה של זקיק אחד שהיה בגודל 18 מ"מ במחזור ללא הורמונים למעט אוביטרל
לצערי התבשר לי שלא מצאו ביצית
1.האם יתכן הדבר שאין ביצית בכל זקיק?
2.האם יש לכך קשר לכך שאני בעלת FSH גבוה?
3.יכול להיות שבזמן השאיבה הביצית נדבקה לדופן הזקיק ולא הצליחו לשאוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מור
ד''ר דוד ישי06/09/2009יש אפשרות לזקיק שלא תשאב ממנו בייצית. זה יותר שכיח בגיל מתקדם יותר וכאשר ה FSH גבוה. אחת האפשרויות היא שהביצית לא מתנתקת מהדופן או פשוט עוברת ספיגה בגלל איכותה הלא טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהש06/09/2009
14 ימים לאחר הזרעה ו16 ימים לאחר זריקת אוביטרל בדיקת שתן שלילית דימום קל בניגוב עשיתי בדיקת בטא אין תשובות עדיין האם יכול להיות הריון למרות דימום קל שלא נראה כמו מחזור או שלא ולמרות שתן שלילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש
ד''ר דוד ישי06/09/2009יש אפשרות . תמתיני לתוצאת הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בטא
ש07/09/2009יצאה שלילית 2.2 והדימום בניגוב הפסיק יש הפשה חומה האם יש סיכוי עדייו או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ש
ד''ר דוד ישי07/09/2009לצערי לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשותא06/09/2009
ביום שישי האחרון הוחזרו 2 עוברים מלבד לחצים קלים בבטן התחתונה הכל בסדר ברוך השם, יש לי בעיה שיותר מטרידה אותי והיא - הסגריה העלובה שאני כל כך צריכה
אני יודעת שזה גורם לנזקים ואני יודעת הכל וכבר ירדו עלי מכל הכיוונים ואני יורדת עוד על עצמי אם זה לא מספיק, אבל אני ובעלי החלטנו שמכיוון שעד הבדיקה יש עוד כשבועיים וזאת תקופה גם ככה לא קלה אני אעשן בין 5-7 סגריות ביום (עשנתי כמעט 2 קופסאות) ובעזרת השם כשאקלט אפסיק טוטלית או שאולי אם ירצה השם אני אגעל וזאת תקוותי ואפסיק לגמרי,
כל סגריה שאני מדליקה אני מרגישה שאני משבשת את התה ליך וכל כך רוצה בהריון הזה ( ivf ראשון) אבל אורח החיים שלי בעבודה בייחוד הוא מלחיץ וקשה לי בלי הקביים האלה כרגע
אנא מכם בהתחשב בנסיבות תגידו לי רופאים יקרים מה עלי לעשות..
נוסף על כך אני כבר כמה חודשים בשומרי משקל אז גם האוכל מדוד אז כאילו מה עוד אני אמדוד? אני מרגישה קצת קורבן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום א
ד''ר דוד ישי06/09/2009אני חושב שאם הצלחת לרדת מ 2 קופסאות ל 5-7 סיגריות ליום זה מאד יפה ומגיע לך כל הכבוד. אני מקוה שתהרי ותצליחי , בהדרגה , לרדת עוד עד הפסקה מוחלטת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה רבה על תשובתך
ב07/09/2009ד"ר, השאלה היא מה יותר יכול להזיק לעוברים = להמשיך ולעשן עד 7 סגריות ביום או להגמל לחלוטין ואז הדאגה היא המתח העצבים והגמילה הפיזית שהגוף עובר - מה יותר מזיק זה או זה?
דברתי עם אחות שאינה מעשנת בבית החולים והיא פסקה חד משמעית - להפסיק אבל היא לא מעשנת אז בוודאי קל לה להגיד
אז קודם כל תודה שאתה נותן לי חיזוק וזה מאוד משמעותי עבורי אבל אם עוזבים אותי כרגע ומתחשבים רק בעוברים מה פחות יזיק גמילה או הפחתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר אני עדיין זקוקה לתשובה ממך
ב07/09/2009שכן היא המוסמכת מה עלי לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א
ד''ר דוד ישי07/09/2009כמובן שעדיף , גם לך וגם לעובר , שתפסיקי לעשן בכלל. אבל נראה לי שבשלב הזה , עדיף שתעשני 5-7 סיגריות מאשר תפתחי תופעות של גמילה . אם תצליחי להתרגל למצב הזה , יהיה לך יותר קל , אם תהרי , לנסות להפסיק בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא יודע
ב08/09/2009כמה אתה והרופאים הנוספים פה בפורום עושים עבודת קודש, אתם פשוט מדהימים, אם הייתי צריכה לחכות לתשובה מבית החולים בו אני מטופלת הייתי כבר שבר כלי נכון שעכשיו אני סוג של שבר כלי אבל אז הייתי לגמרי..
תהיו בריאים ושוב תודה ענקית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לפני החזרה מהפריה ראשונהשרית06/09/2009
שלום,
אני בת 37, לפני החזרה ראשונה. יש לי כמה שאלות בבקשה:
1. אני רוצה להחזיר אחד, אבל פועלת תחת ההשערה שלהחזיר שניים יגביר את הסיכוי להיקלטות. האם ניתן / מומלץ לבצע דילול עם שני עוברים, כיוון שאינני מעוניינת בתאומים
2. כמה מומלץ לשתות לפני החזרה?
תודה רבה
שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות לפני החזרה מהפריה ראשונה
ד''ר יעקב לברון06/09/2009צריך רק למלא את השלפוחית לפני כן ולא להגזים עד מצב שקשה להתאפק.
לגבי מספר העוברים חסרים נתונים חשובים שצריך לקחת בחשבון לפני כן. באופן כללי אנו מחזירים 2 ובמקרים חריגים 3 ומקסימום 4. אפשר לעשות הפחתה בכל מצב מ 2 ו 3 ל1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרעחבצלת06/09/2009
שלום, בבדיקת זרע אחרונה שעשיתי מצבי החמיר ומ 3% זרעים תקינים יש לי כעת 0% זרעים תקינים.
בהנחה שמצבי לא ישתנה מה הסיכויים שלי ושל אשתי להביא ילדים? אם בכלל?
בצורה טבעית או לא? אשמח לקבל מידע על אפשרויות הטיפול שעומדים לרשותי...
בתודה מראש, רמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע
ד''ר יעקב לברון06/09/2009מצבך לא החמיר. ההערכה של המורפולוגיה היא סובייקטיבית ולכן לא כל כך מדוייקת. בלי או עם עזרה רפואית הסיכויי שלכם להיות הורים הוא 100%.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשית לי את היום, תודה.
חבצלת06/09/2009עשית לי את היום, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' שאלה לי אליך...
דניאלה.י06/09/2009לפי איזה קריטריונים הינחת שהסיכוי שלהם להיות הורים הוא 100 אחוז???
לי אמרו שלעולם אין לדעת .... הכל עיניין של מזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישתי לא מגיבה לדרקפפטיליהודה06/09/2009
שלום לרופא
אישתי בת 26 והתחלנו טיפול של IVF במהלכו קיבלה זריקה יומיומית של דרקפפטיל למשך 14 יום
לאחר בדיקת דם ואולטרה סאונד כאילו שתתה מים לדברי הרופא כלומר אין מגמה של דיכוי השחלה
אישתי קיבלה מחזור ביום ראשון לפני שבוע ו14 יום חלפו ביום חמישי .
היום עשינו בדיקת דם ואולטרה סאונד נוספת ואין מגמה של דיכוי השחלה
אציין כי לאחר בדיקה התרופה בתוקף (9/2011) ןאישתי במקביל מטופלת בדיקור סיני
מה יכולה להיות הסיבה ומה עושים?
תודה מראש
יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יהודה
ד''ר דוד ישי06/09/2009אני ממליץ להפסיק בשלב הזה את הטיפול בדיקור סיני.
אפשר להתחיל את הדיכוי מיד עם קבלת הוסת. אפשר לקחת מחזור של גלולות ומיד אח"כ להתחיל את הדיכוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות 8 ימים אחרי החזרת עוברא.ע.06/09/2009
שלום,
לפני 8 ימים עברתי החזרה של עובר מוקפא, היום כחתי שעה לאחר שלקחתי את האוטרוגסטן (וגינלי) הייתי שוב בשירותים ובניגוב, יחד עם ההפרשות הרגילות מהכדורים היו גם מעט הפרשות חומות.
הוסת שלי בד"כ סדירה ומגיעה כל 26 יום, לפי התאריך של הוסת האחרונה אני אמורה לקבל מחר.
האם זה אומר שהטיפול לא הצליח?
האם בכל זאת לבצע בדיקת דם? אם כן, מתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בספירה - הפרשות חומות מהיום ה9
א.ע.06/09/2009היום התחילו לי גם כאבי מחזור אבל ההפרשות החומות התמעטו
אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום א.א
ד''ר דוד ישי06/09/2009ההפרשה הדמית אינה מעידה בהכרח על כשלון הטיפול. את צריכה בהחלט לעשות את הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)