מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרימולוט נוראורית10/09/2009
שלום , אני ביום ה30 למחזור . בהפסקה בין טיפולים (הזרקת גונל F) . אני אמורה במחזור הבא להזריק אך טרם קיבלתי ווסת. נאמר לי לקחת פרימולוט נור לקבל ווסת. אם יש מצב שאני בהריון, פרימולוט נור יזיק? האם לקחת פרימולוט רק לאחר בדיקת דם? אמרו לי לעשות ביום ה40 אך עדיף לי לקחת לפני אם אין הריון.. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט
פרופ' שחר קול10/09/2009יש מקום להתייעצות טרטולוגית אם יש אפשרות של הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אורית10/09/2009סליחה על הבורות.. אך מה הכוונה התייעצות טרטולוגית? עם מי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים בנושא השפעת תרופות
פרופ' שחר קול11/09/2009על הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- APLA - ו- IVFחופית10/09/2009
שלום רב.
אני אחרי 4 הריונות טבעיים: הריון ראשון תקין ויש לי ילדה בת 4 ואח"כ הגיעו 3 הפלות רצופות.
בבדיקת קרישיות נתגלה APLA וניתן טיפול של קלקסן+אספירין החל מבטא.
אחרי ההפלות לא נכנסתי שוב להריון (קריוטיפ תקין, זרע תקין, פרופיל הורמונלי תקין) ועברתי 4 סבבים של גונל+הזרעות. לקראת IVF ראשון יש לי 2 שאלות:
1. האם להתחיל בקלקסן +אספירין מההחזרה או מהבטא?
2. האם בגלל APLA יש להימנע מהריון עם תאומים? (האם להחזיר רק עובר 1 כל פעם?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר APLA
פרופ' שחר קול10/09/20091. אמפירי לחלוטין - מההחזרה.
2. רצוי אחד בכל מקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חופית
לני10/09/2009היי חופית,
גם אצלי נתגלתה קרשיות מסוג APLA. יש לי ילדה בת 3 היריון ספונטני ותקין. לאחר מכן 2 הפלות ועכשיו כבר שנה וחצי מנסה להרות.
מההזרעות שכשלו עברתי להפריה. בשל APLA אני מטופלת בקלקסן משלב תחילת הפרוטוקול ולא משלב הבטא שכן קיים סיכון בעת טיפול הורמונאלי.
לאחר ההחזרה עליי להמשיך בקלקסן עד לבטא. במידה ובטא שלילית יש להפסיק בקלקסן.
האם הומלץ לך לקחת קלקסן רק לאחר ההחזרה?
האם ההפלות גרמו לך לפגיעה ברירית ?
בהצלחה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי לני
חופית10/09/2009תודה על התשובה.
ההפלות לא פגעו ברירית.
הומלץ לי לקחת קלקסן+אספירין החל מבטא
כי אז בכלל לא הייתי מטופלת פוריות.
רק אח"כ החלו הטיפולים שלי עם גונל ובהם לא לקחתי קלקסן מההזרעה
אלא חיכיתי לבטא חיובית (שלצערי לא הגיעה).
כמו שקיבלתי כאן תשובה ב IVF זה שונה וצריך להתחיל מההחזרה.
את מחזירה כל פעם עובר אחד בכלל ה APLA? התייעצת עם רופא מומחה לגבי זה?
אני ישמח לכל מידע
ושיהיה לך המון בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא יודעת לגבי מס' עוברים
לני11/09/2009היי חופית,
ביום שני אני עוברת שאיבה ולדעתי ההחזרה תהיה ביום חמישי/שישי.( זו פעם ראשונה שלי )
כמו שהסבירו לי בתחילת הדרך, אני זו שמחליטה כמה עוברים להחזיר.
בתחילת התהליך חשבתי להחזיר בכל מקרה 2 בתקווה שלפחות 1 ישרוד.
עכשיו שיניתי את דעתי, מכיוון שיש לי בעיית רירית ולהשיג היריון זה סיכוי קטן מאוד אבקש להחזיר 3 ונקווה לנס. בכל מקרה אהיה חכמה יותר לאחר השאיבה.
בהצלחה ושנה טובה
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא יודעת לגבי מס' עוברים
לני11/09/2009היי חופית,
ביום שני אני עוברת שאיבה ולדעתי ההחזרה תהיה ביום חמישי/שישי.( זו פעם ראשונה שלי )
כמו שהסבירו לי בתחילת הדרך, אני זו שמחליטה כמה עוברים להחזיר.
בתחילת התהליך חשבתי להחזיר בכל מקרה 2 בתקווה שלפחות 1 ישרוד.
עכשיו שיניתי את דעתי, מכיוון שיש לי בעיית רירית ולהשיג היריון זה סיכוי קטן מאוד אבקש להחזיר 3 ונקווה לנס. בכל מקרה אהיה חכמה יותר לאחר השאיבה.
בהצלחה ושנה טובה
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום אפשר לראותשירלי10/09/2009
הכי מוקדם שק הריון על מנת לשלול הריון חוץ רחמי? ובאיזה שבוע הריון חוץ רחמי מהווה סכנה לאישה ?
תודה מראש על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כ-3 שבועות לאחר השאיבה.
פרופ' שחר קול10/09/2009סכנה - מעבר ל- 3 - 4 שבועות לאחר השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מחזורב10/09/2009
פעם ראשונה עברתי ivf רציתי לדעת מכיוון שיש פה הרבה נשים שאומרות שלאחר החזרת עוברים אם הן מחשבות מתי אמורות לקבל מחזור אז זה צריך להיות ב... בכל אופן אם עברתי פרוטוקול ארוך ודקא זריקה שמשפיעה לחודש ומדכאת את כל המערכת אז איך בכ"ז אני אמורה לדעת או לשער אם המחזור שלי 28 יום מתי כביכול אמורה או הייתי אמורה לקבל
המחזור האחרון היה ב13.8 ואני שישה ימים אחרי החזרת 2 עוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור
פרופ' שחר קול10/09/2009את לא אמורה לקבל, אלא להתמיד בטיפול שניתן לך ולבצע בדיקת דם להריון ביום שנקבע לך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיזמון הזרעה מספר שאלותהדס10/09/2009
שלום רב
בת 32, מנסה מזה שנה להכנס להריון (ראשון) ללא הצלחה. בדיקות הורמונים, מעקב זקיקים והיסטרוסקופיה (בשל דימומים בשלב לוטאלי) תקינות. בדיקות זרע של בעלי מראות תנודיות גדולה במדדים (לעיתים ריכוז 100 מליון ולעיתים 10 מליון וכך גם התנועתיות ומורפולוגיה של 5%).
החודש בטיפול הזרעה רביעי עם איקקלומין כדור אחד ( 2 הזרעות קודמות על ביוץ טבעי ואחת איקקלומין חצי כדור). שאלותיי:
1. באיזה שלב כדאי לעבור לטיפולים עם זריקות והזרעה? האם כדאי עוד מס' מחזורים עם איקקלומין או לעבור כבר בחודש הבא על מנת להגביר הסיכוי? (מבייצת כפי הנראה באופן טבעי ותקין)
2. ההזרעה הנוכחית (עם איקקלומין מינון 1): יום 14 בדיקת אולטרסאונד הראתה זקיק אחד מוביל בגודל 21*29+ זקיקים קטנים, דם באותו יום: E2= 2800, פרוגסטרון=3.3 (nmol) ו LH=12.5 ו FSH=5.2. באותו יום בוצעה הזרעה ראשונה, באותו יום בעשר בלילה זריקת אוביטרל (יום א') וביום ג' בצהריים הזרעה נוספת. האם בדיקות הדם וגודל הזקיק תקינות? האם ההזרעות בוצעו בתזמון טוב? האם ייתכן שזריקת האוביטרל ניתנה מאוחר מדי והתחיל כבר ביוץ?
3. האם התגובה שלי לאיקקלומין כדור אחד, שהניבה רק זקיק אחד יכולה להעיד על מצב הרזרבה השחלתית??
בנוסף אני לוקחת תמיכה של קרינון בשל דימומים בשלב הלוטאלי. האם ניתן "לדלג" על פעם או פעמיים , למשל במידה והולכים לים? האם זה קריטי ויכול להשפיע על השתרשות?
אני יודעת שיש לי הרבה שאלות, פשוט כבר מיואשת ולחוצה...
תודה מראש,
הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזמון
פרופ' שחר קול10/09/20091. לגבי שימוש באיקקלומין בנשים מבייצות - ראי "שאלות נפוצות".
2. התיזמון טוב. הביוץ לא הקדים אוביטרל.
3. לא
4. לא קריטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשני10/09/2009
אני בת 30 ומאז שהתחלתי בטיפולים עם הורמונים הFSH עלה מ9 ל-20
האם יש קשר בין הדברים?האם הורמונים יכולים לזרז אישה להגיע לבלות שלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' שחר קול10/09/2009ראי "שאלות נפוצות".
FSH יכול להגיע לרמה של 20 + גם אצל בחורה פוריה בת 18... השאלה מתי?!!!!
לערך עצמו אין כל חשיבות ללא התייחסות במקביל לשאר המדדים.
טיפולי פריון אינם מזרזים הבלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הפריה פעם ראשונהליה אמא לאחת10/09/2009
שלום ד"ר,
שמי ליה ואני בת 42.6 אם לילדה מתוקה הריון טבעי ומהיר.מזה שנה פלוס מנסה להכנס להריון והיו 2 הריונות כמיים ובהם נקלטתי מאוד מהר.3 נסיונות הזרעה שנכשלו ולצערי פניי מועדות להפריה.אני לוקחת דקפפטיל 0.1 כבר 10 ימים מהיום 21 למחזור (1.9)ועדיין לא קבלתי מחזור. ביוםה 15.9 אני אמורה לעשות אולטרסאונד לשלילת ציסטה.האם עליי להיות מודאגת מכך שעדייו לא הגיע המחזור?האם יהיה עיכוב במתן הטיפול?יש לציין שיש לי רגישות יתר בחזה האם יכוךל להיות הריון?(למרות שאינני מרגישה בהריון).ןעןד דבר, הבטן נפוחה האם זה חריג?
מלא שאלות.....
תודה מראש על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הפרייה
פרופ' שחר קול10/09/2009אם אכן ב - 1.9 נבדקו ההרומונים ונמצאו מתאימים לאחר ביוץ, יתכן ויש הריון.
לכן רצוי לבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני הפריה ראשונה
ליה אמא לאחת10/09/2009שוב אני ליה,
לא נבדקו הורמונים ב1.9 ואין לי מושג אם אני אחרי ביוץ.התחלתי טיפול ביום ה 21 לווסת.הכל משובש כעת.מה שמדאיג או לא...אם עליי לקבל את המחזור? בגלל אי קבלת מחזור האם יעכבו לי את הטיפול?
ולא ענית לשאלתי...הבטן שלי קצת נפוחה מדקפטטיל האם זה חריג? נראית בחודש 2...
תודה
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/09/2009בכל מקרה מציע בדיקת דם להורמונים והריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVF ראשון=פרוטוקול ארוךלני10/09/2009
שלום רב,
בעברי היריון ספונטני ולידה תקינה אחת. לאחריה שני הריונות ספונטניים שהסתיימו בהפלות האחת טבעית והשניה כי לא נצפה דופק. עברתי שתי הפלות וסה"כ 3 גרידות כיוון שנשארה שארית רקמה בהפלה השניה. לאחר ההפלות לא הצלחתי להרות. נשלחתי להיסטרוסקופיה אבחנתית ונאמר לי כי הידבקויות קשות. עברתי בעקבות כך שתי היסטרוסקופיות ניתוחיות להסרת ההידבקויות.
לאחר הניתוחים הנ"ל עברתי 3 הזרעות שלא הניבו פרי ועכשיו אני לקראת IVF ראשון.
התחלתי פרוטוקול ארוך מה-20.08 אני עם סינרל ומה- 02.09 אני עם פיריגון בכמות 200.
היום כשהייתי בא.ס. נצפו זקיקים רבים, יפים וטובים אך לצערי הרב עובי הרירית היה 4 מ"מ.אני נמצאת כבר ביום ה-9 להזרקות והרירית היתה אמורה להתעבות. ( באחת ההזרעות הרירית הגיעה ל-7 מ"מ )
יש לי מס' שאלות:
1. האם הפריה יכולה " לעקוף " את הרירית ולהצליח?
2. במידה ויושג היריון, איך שומרים עליו בשליש הראשון מפני הרירית?
3. במידה ולא יושג היריון, מה ניתן לעשות בקשר לרירית?
תודה ,
לני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לני שלום
פרופ' שחר קול10/09/2009לא ניתן להעריך המצב בלי פרטים מלאים, כולל רמות ההורמונים, וגודל הזקיקים.
1. לא, רירית תקינה חיונית להשגת הריון.
2. ?
3. לברר מדוע היא לא תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' שחר קול-בהמשך לתשובתך
לני10/09/2009ראשית אני מודה על תשובתך המהירה.
יש לי שאלה נוספת,
מה עושים במצב בו התחלתי כבר פרוטוקול והזקיקים מתפתחים יפה? האם שואבים ללא החזרה? האם בעת השאיבה ניתן לבצע פרוצדורה נוספת כמו היסטרוסקופיה וכו'?
תודה רבה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/09/2009כן, ניתן להקפיא העוברים.
לא נהוג לבצע היסטרוסקופיה בעת שאיבת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להתפתחשני10/09/2009
האם יכול להתפתח הריון מעובר שהוחזר והוא בן 5-6 תאים ביום השלישי ?
מה הסיכויים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול10/09/2009הסיכויים תלויים בפרמטרים מורפולוגיים ודינמיים רבים נוספים!
לא רק מספר התאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשביל מה אסטרופם?שני10/09/2009
עובי הרירית אצלי שנמדדה לפני השאיבה הייתה 6.6.
ביקשו ממני שבוע לפני תאריךבדיקת הבטא להתחיל אסטרופם. בשביל מה ? האם אני חייבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשביל מה?
פרופ' שחר קול10/09/2009קיימת תמימות דעים לגבי הצורך בתמיכה עם פרוגסטרון.
לגבי הוספת אסטרדיול (אסטרופם) - הדעות חלוקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול
שני10/09/2009עם רירית 6.6 לדעתך, אני חייבת אסטרופם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/09/2009בשלב הלוטאלי אין משמעות מעשית לעובי הרירית שכן עברה כבר טרנספורמציה מרירית שיגשוגית להפרשתית.
אסטרופם לא יעבה אותה עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות טיפולי IVFליטל10/09/2009
ד''ר שלום,
אני עושה טיפולי IVF על בסיס מחזור טבעי. כרגע אני אחרי טיפול הראשון ובעוד 3 ימים אצטרך לעשות בדיקת דם כדי לבווא האם אני בהריון.
שאלה:
אם יתברר שהבדיקה תהיה שלילית, מתי אפשר להמשיך בטיפולי IVF?
ליתר דיוק, באיזה תדירות מומלץ לבצע טיפולי IVF אפילו על בסיס מחזור טבעי, כי
עדיין קיימים כמה ימים שאני מזריקה הורמונים וגם לאחר שאיבה לוקחת הורמונים
לתמיכה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות
פרופ' שחר קול10/09/2009לפחות חודש הפסקה בין טיפול לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד''ר
ליטל10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין שאיבה להחזרהיעל09/09/2009
ביום שלישי שאיבת 2 ביציות, ביום שישי החזרה. מה הדין לגבי יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום שאלה על הכתמותשושה09/09/2009
ב-2/9 קיבלתי תוצאה של בטא 61 ב- 7.6 בטא 471 אבל פרגסטרון 24 ויש לי כבר מעל שבוע הכתמותשל דם מעוקר וחום , אני נעזרת בתמיכה של קרינון רק בבוקר , האם ההריון בסכנה והאם יש צורך בתמיכה יותר חזקה ? אולי ליטול פעמיים ביום קרינון?
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול09/09/2009נתונים נוספים:
מחזור טרי?
הפרשה?
יחידות מדידה של פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
שושה09/09/2009דם עכור לגמרי , רמת פרוגסטרון 24.7 (עשרים וארבע נקודה שבע) , אסטודריל 507
שוב תודה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם עכור הפרשות
שושה09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/09/2009מחזור טרי / הפשרה?
יחידות פרוגסטרון: ננומולליטר? ננוגרם למיליליטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
שושה09/09/2009אני אחרי הזרעה טיפול של 7 ימי הזרקת פיורגן , וזריקת אוביטרל .
תוצאת הפרוגסטרון nmol/L - 24.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/09/2009יש מקום להעלות רמת הפרוגסטרון, אולי ע"י תכשיר אחר.
מציע המשך מעקב צמוד, שכן אין לשלול הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאן הלך החשק המיניהלחוצה09/09/2009
אני אחרי החזרה של 2 עוברים לפני שישה ימים עד לפני השאיבה הייתי מסוגלת לעשות סקס ולחשוב סקס מאז ההחזרה אני בחרדות שאם אקיים יחסי מין זה יזיק לעוברים ואז פסיכולוגית לא יכולה להתגרות, הייתי כל כך מינית עד לפני הטיפולים מה קרה לי? אני מזריקה בכל יום ג'סטון וההורמונים מאוד גבוהים כך גם אתם אמרתם, אני נפוחה, מרגישה כמו גוש בשר שנדקר כל יום (בידי בעלי המסכן), שלא לדבר על זה שאני ממש לא מרגישה מושכת, ואני מרגישה בסוג של דיכאון האם זה טבעי הירידה בחשק? האם אחזור לעצמי?
האם סקס באמת יכול לסכן לי כרגע את העוברים? אורגזמה גורמת להתכווצות ברחם האם זה רצוי? סליחה על מליון השאלות אבל אני לא מוצאת את עצמי..
אשמח לשמוע אם למישהיא כאן זה גם קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א שלום
פרופ' שחר קול09/09/2009הכל יחזור למקומו בשלום.
אפשר לשקול חלופות אנושיות יותר לגסטון.
פרטים: ראי שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלחסויה09/09/2009
מהו פיפל?הבנתי שמכניסים צינורית אבל מה גורם התהליך ?והאם עושים אותו ממש צמוד לטיפול הבא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)