מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובהשני10/09/2009
אני בת 30 ומאז שהתחלתי בטיפולים עם הורמונים הFSH עלה מ9 ל-20
האם יש קשר בין הדברים?האם הורמונים יכולים לזרז אישה להגיע לבלות שלה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' שחר קול10/09/2009ראי "שאלות נפוצות".
FSH יכול להגיע לרמה של 20 + גם אצל בחורה פוריה בת 18... השאלה מתי?!!!!
לערך עצמו אין כל חשיבות ללא התייחסות במקביל לשאר המדדים.
טיפולי פריון אינם מזרזים הבלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הפריה פעם ראשונהליה אמא לאחת10/09/2009
שלום ד"ר,
שמי ליה ואני בת 42.6 אם לילדה מתוקה הריון טבעי ומהיר.מזה שנה פלוס מנסה להכנס להריון והיו 2 הריונות כמיים ובהם נקלטתי מאוד מהר.3 נסיונות הזרעה שנכשלו ולצערי פניי מועדות להפריה.אני לוקחת דקפפטיל 0.1 כבר 10 ימים מהיום 21 למחזור (1.9)ועדיין לא קבלתי מחזור. ביוםה 15.9 אני אמורה לעשות אולטרסאונד לשלילת ציסטה.האם עליי להיות מודאגת מכך שעדייו לא הגיע המחזור?האם יהיה עיכוב במתן הטיפול?יש לציין שיש לי רגישות יתר בחזה האם יכוךל להיות הריון?(למרות שאינני מרגישה בהריון).ןעןד דבר, הבטן נפוחה האם זה חריג?
מלא שאלות.....
תודה מראש על ההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני הפרייה
פרופ' שחר קול10/09/2009אם אכן ב - 1.9 נבדקו ההרומונים ונמצאו מתאימים לאחר ביוץ, יתכן ויש הריון.
לכן רצוי לבצע בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפני הפריה ראשונה
ליה אמא לאחת10/09/2009שוב אני ליה,
לא נבדקו הורמונים ב1.9 ואין לי מושג אם אני אחרי ביוץ.התחלתי טיפול ביום ה 21 לווסת.הכל משובש כעת.מה שמדאיג או לא...אם עליי לקבל את המחזור? בגלל אי קבלת מחזור האם יעכבו לי את הטיפול?
ולא ענית לשאלתי...הבטן שלי קצת נפוחה מדקפטטיל האם זה חריג? נראית בחודש 2...
תודה
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/09/2009בכל מקרה מציע בדיקת דם להורמונים והריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקראת IVF ראשון=פרוטוקול ארוךלני10/09/2009
שלום רב,
בעברי היריון ספונטני ולידה תקינה אחת. לאחריה שני הריונות ספונטניים שהסתיימו בהפלות האחת טבעית והשניה כי לא נצפה דופק. עברתי שתי הפלות וסה"כ 3 גרידות כיוון שנשארה שארית רקמה בהפלה השניה. לאחר ההפלות לא הצלחתי להרות. נשלחתי להיסטרוסקופיה אבחנתית ונאמר לי כי הידבקויות קשות. עברתי בעקבות כך שתי היסטרוסקופיות ניתוחיות להסרת ההידבקויות.
לאחר הניתוחים הנ"ל עברתי 3 הזרעות שלא הניבו פרי ועכשיו אני לקראת IVF ראשון.
התחלתי פרוטוקול ארוך מה-20.08 אני עם סינרל ומה- 02.09 אני עם פיריגון בכמות 200.
היום כשהייתי בא.ס. נצפו זקיקים רבים, יפים וטובים אך לצערי הרב עובי הרירית היה 4 מ"מ.אני נמצאת כבר ביום ה-9 להזרקות והרירית היתה אמורה להתעבות. ( באחת ההזרעות הרירית הגיעה ל-7 מ"מ )
יש לי מס' שאלות:
1. האם הפריה יכולה " לעקוף " את הרירית ולהצליח?
2. במידה ויושג היריון, איך שומרים עליו בשליש הראשון מפני הרירית?
3. במידה ולא יושג היריון, מה ניתן לעשות בקשר לרירית?
תודה ,
לני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לני שלום
פרופ' שחר קול10/09/2009לא ניתן להעריך המצב בלי פרטים מלאים, כולל רמות ההורמונים, וגודל הזקיקים.
1. לא, רירית תקינה חיונית להשגת הריון.
2. ?
3. לברר מדוע היא לא תקינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' שחר קול-בהמשך לתשובתך
לני10/09/2009ראשית אני מודה על תשובתך המהירה.
יש לי שאלה נוספת,
מה עושים במצב בו התחלתי כבר פרוטוקול והזקיקים מתפתחים יפה? האם שואבים ללא החזרה? האם בעת השאיבה ניתן לבצע פרוצדורה נוספת כמו היסטרוסקופיה וכו'?
תודה רבה,
לני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/09/2009כן, ניתן להקפיא העוברים.
לא נהוג לבצע היסטרוסקופיה בעת שאיבת ביציות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להתפתחשני10/09/2009
האם יכול להתפתח הריון מעובר שהוחזר והוא בן 5-6 תאים ביום השלישי ?
מה הסיכויים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול10/09/2009הסיכויים תלויים בפרמטרים מורפולוגיים ודינמיים רבים נוספים!
לא רק מספר התאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשביל מה אסטרופם?שני10/09/2009
עובי הרירית אצלי שנמדדה לפני השאיבה הייתה 6.6.
ביקשו ממני שבוע לפני תאריךבדיקת הבטא להתחיל אסטרופם. בשביל מה ? האם אני חייבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשביל מה?
פרופ' שחר קול10/09/2009קיימת תמימות דעים לגבי הצורך בתמיכה עם פרוגסטרון.
לגבי הוספת אסטרדיול (אסטרופם) - הדעות חלוקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול
שני10/09/2009עם רירית 6.6 לדעתך, אני חייבת אסטרופם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/09/2009בשלב הלוטאלי אין משמעות מעשית לעובי הרירית שכן עברה כבר טרנספורמציה מרירית שיגשוגית להפרשתית.
אסטרופם לא יעבה אותה עוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תדירות טיפולי IVFליטל10/09/2009
ד''ר שלום,
אני עושה טיפולי IVF על בסיס מחזור טבעי. כרגע אני אחרי טיפול הראשון ובעוד 3 ימים אצטרך לעשות בדיקת דם כדי לבווא האם אני בהריון.
שאלה:
אם יתברר שהבדיקה תהיה שלילית, מתי אפשר להמשיך בטיפולי IVF?
ליתר דיוק, באיזה תדירות מומלץ לבצע טיפולי IVF אפילו על בסיס מחזור טבעי, כי
עדיין קיימים כמה ימים שאני מזריקה הורמונים וגם לאחר שאיבה לוקחת הורמונים
לתמיכה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות
פרופ' שחר קול10/09/2009לפחות חודש הפסקה בין טיפול לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד''ר
ליטל10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין שאיבה להחזרהיעל09/09/2009
ביום שלישי שאיבת 2 ביציות, ביום שישי החזרה. מה הדין לגבי יחסי מין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלום שאלה על הכתמותשושה09/09/2009
ב-2/9 קיבלתי תוצאה של בטא 61 ב- 7.6 בטא 471 אבל פרגסטרון 24 ויש לי כבר מעל שבוע הכתמותשל דם מעוקר וחום , אני נעזרת בתמיכה של קרינון רק בבוקר , האם ההריון בסכנה והאם יש צורך בתמיכה יותר חזקה ? אולי ליטול פעמיים ביום קרינון?
תודה מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אור שלום
פרופ' שחר קול09/09/2009נתונים נוספים:
מחזור טרי?
הפרשה?
יחידות מדידה של פרוגסטרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
שושה09/09/2009דם עכור לגמרי , רמת פרוגסטרון 24.7 (עשרים וארבע נקודה שבע) , אסטודריל 507
שוב תודה על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדם עכור הפרשות
שושה09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/09/2009מחזור טרי / הפשרה?
יחידות פרוגסטרון: ננומולליטר? ננוגרם למיליליטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
שושה09/09/2009אני אחרי הזרעה טיפול של 7 ימי הזרקת פיורגן , וזריקת אוביטרל .
תוצאת הפרוגסטרון nmol/L - 24.7* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/09/2009יש מקום להעלות רמת הפרוגסטרון, אולי ע"י תכשיר אחר.
מציע המשך מעקב צמוד, שכן אין לשלול הריון חוץ רחמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאן הלך החשק המיניהלחוצה09/09/2009
אני אחרי החזרה של 2 עוברים לפני שישה ימים עד לפני השאיבה הייתי מסוגלת לעשות סקס ולחשוב סקס מאז ההחזרה אני בחרדות שאם אקיים יחסי מין זה יזיק לעוברים ואז פסיכולוגית לא יכולה להתגרות, הייתי כל כך מינית עד לפני הטיפולים מה קרה לי? אני מזריקה בכל יום ג'סטון וההורמונים מאוד גבוהים כך גם אתם אמרתם, אני נפוחה, מרגישה כמו גוש בשר שנדקר כל יום (בידי בעלי המסכן), שלא לדבר על זה שאני ממש לא מרגישה מושכת, ואני מרגישה בסוג של דיכאון האם זה טבעי הירידה בחשק? האם אחזור לעצמי?
האם סקס באמת יכול לסכן לי כרגע את העוברים? אורגזמה גורמת להתכווצות ברחם האם זה רצוי? סליחה על מליון השאלות אבל אני לא מוצאת את עצמי..
אשמח לשמוע אם למישהיא כאן זה גם קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א שלום
פרופ' שחר קול09/09/2009הכל יחזור למקומו בשלום.
אפשר לשקול חלופות אנושיות יותר לגסטון.
פרטים: ראי שאלות נפוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלחסויה09/09/2009
מהו פיפל?הבנתי שמכניסים צינורית אבל מה גורם התהליך ?והאם עושים אותו ממש צמוד לטיפול הבא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ראי "שאלות נפוצות".
פרופ' שחר קול09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאיםשלי09/09/2009
שלום
יש לי שאלה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי.
החלטנו להתחיל שוב טיפולי פוריות, רק שהפעם יש לנו 3 מוקפאים,
כך שלא מתחילים ממש מאפס.
שבוע הבא פגישה ראשונה עם פרופסור דור לתחילת טיפול.
השאלה היא, איזה ואם בכלל מקבלים טיפול הורמונאלי לפני החזרת המוקפאים?
ברור לי שכל אישה מקבלת תוכנית טיפול שונה, פשוט אשמח לדעת אילו אפשרויות קיימות.
תודה רבה והמשך ערב נעים
שלי
פרופ' שחר קול09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שלי10/09/2009תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלוםחסויה09/09/2009
היי עברתי שאיבה והחזרת עוברים לפני שבועיים, ביום שישי האחרון קיבלתי ווסת היום יום רביעי 6 ימים, הדם פסק אך יש לי במשך יומיים מיום שני הפרשות חומות בדר"כ ווסת רק 5 ימים מה זה יכול להיות? תודה רבה. קצת מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה שכיחה לאחר IVF שכשל.
פרופ' שחר קול09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפני החזרהיעל09/09/2009
שלום, לאחר שאיבה שבוצעה ביום שלישי, נקבעה החזרה ליום שישי. בנתיים היום מעט חום37.3 וכאבי בטן תחתונה קלים.הרגשה דומה לדלקת בדרכי השתן. אם אכן מדובר בדלקת בדרכי השתן האם משפיע על ההחזרה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסת לאחר טיפול שנכשלאני09/09/2009
בתאריך 24.06.09 קיבלתי זריקת דקפפטיל 3.75. בתאריך 19.07.09 היתה השאיבה. בתאריך 03.08.09 בדיקת הדם היתה שלילית להריון. לאחר יומיים ב- 05.08.09 קיבלתי וסת.
בד"כ המחזור שלי די מסודר 27 - 28 יום. עד היום 35 יום לא קיבלתי וסת.
השאלה: האם יתכן שהגוף עדיין מושפע מהדקפפטיל ותרופות הפריון?
אם לא, מה יכולה להיות הסיבה לעיכוב בוסת (לפני 3 ימים בדיקת הריון שלילית)?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור
פרופ' שחר קול09/09/2009כנראה שכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעקבות תשובתך
אני10/09/2009אז כמה זמן מחזור במקרה כזה זה סביר. כלומר, ממתי עלי להתחיל לדאוג?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/09/2009בכל מקרה אין מקום לדאגה. ההשפעה תפוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמת E2 והסיכוי לקליטת ההריוןשני09/09/2009
יום לפני שהזרקתי אוביטרל רמת ה- E2 שלי הייתה 2700 , ורמת הפרוגסטרון הייתה 5.5
החזרת העוברים בוצעה היום.
1) האם זה נכון שרמת E2 נמוכה כשלי, יכולה להעיד על כך שסיכוי השתרשות ההריון נמוכים?
2) והאם לעובר בן 5-6 תאים , ולעובר נוסף בן 4 תאים יש סיכוי להשתרש ברמת E2 שכזו?
אני כל כך דואגת וכבר נעשית עצובה.. פשוט כבר אין לי כוח יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי09/09/2009רמת ה E2 סבירה אם היא נוצרה ע"י 2-3 זקיקים. ההצלחה תלויה יותר באיכות העוברים ובעובי הרירית. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ישי
שני10/09/2009רמת E2 - 2700 הייתה כשנוצרו כ-10 זקיקים, מהם היו 5-6 בגדלים של 19-25. הייתר היו בגדלים 13-14. בוצעה שאיבה והחזרה של 2 עוברים שהופרו.
1) מה הסיכויים של עוברים אלה להשתרש עם רמת E2 כזו? (אחד מהעוברים בן 5-6 תאים ביום ה-3, והשני בן 4 תאים ביום ה-3).
2) מה הסיבה לשלשולים מהם אני סובלת מהשאיבה ועד היום ? (הרי רמת האסטרדיול אצלי לא מעידה על גירוי יתר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)