מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשך אחד והריוןתמר08/09/2009
שלום,
בעלי עבר לפני חצי שנה ניתוח לכריתת אשך עקב סרטן האשכים ולאחריו טיפול כימו' חד פעמי.
רציתי לשאול, האם בגלל שיש לו אשך אחד יהיה לנו קשה יותר להרות?
האם יש קשר בין הצד בו נמצא האשך הנותר לבין קביעת מין העובר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשך אחד
פרופ' שחר קול08/09/2009רצוי לבצע בדיקת זרע.
אין קשר למין העובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שליליל.ל08/09/2009
אני בטיפול הראשון שלי IVF
היום לאחר 12 ימים לאחר ההחזרה עשיתי בדיקת דם ולצערי התשובה הייתה שלילית
עדיין אין לי וסת
נאמר לי להפסיק עם הנרות והכדורים
מתי אני אמורה לקבל ווסת? אם לא קיבלתי וסת זה אומר משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוסת יגיע תוך ימים ספורים.
פרופ' שחר קול08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרגישה כמו בלוןב08/09/2009
החזרת 2 עוברים ב4.9 בדיקת הורמונים 7.9 = E24327
PROGגדול מ127 - ראשית אין לי מושג מה זה אומר מה שכן יש לי מושג שאני מרגישה שאני על סף התפוצצות מלאה בגזים תחושות מוזרות כאלה בבטן בקושי נכנסת לשירותים עקב עצירות לוקחת 2 אמפולות גסטון ובעוד יומיים צריכה להתחיל אסטרופם בבוקר ובערב
בנוסף כאבים איומים בחזה האם מה שאני מרגישה הוא תקין? או שמא אני צריכה לדאוג
בעיקר אני לא מבינה את הגזים ואני רואה שיש פה כמה נשים שמתארות תחושות דומות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלון
פרופ' שחר קול08/09/2009מציע לשוחח עם הרופא המטפל.
יתכן ויש גירוי יתר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה רבה ד"ר קול
ב09/09/2009שוחחתי אתמול עם הרופא שלי אמרתי לו את ההרגשה בלי תאור של הגזים כי לא היה נעים בכל אופן אמר לי לא לקחת את האסטרופם ולהגיע יום א' הקרוב לבדיקת דם שוב לראות הורמונים, לא הזכיר בכלל גירוי יתר, רציתי לדעת בבקשה מה הסימנים של גירוי יתר והאם זה מסובך בשלב בו אני נמצאת למעשה צריכה לעשות בדיקת בטא ב17.9 אחרי 14 יום
האם זה מסוכן לעובר? או לי? והאם גזים זה מיד מצביע על הבעיה הזאת
לציין כי היום אני לפתע פתאום הרבה פחות נפוחה אז אולי בכ"ז אקח ממחר את האסטרופם אני לא רוצה לשבש את התהליך בגלל אולי דימיונות או הסטריה אישית שלי אסור לי הרי להתפנק עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד לציין
ב09/09/2009כי כאשר שאלתי את הרופא שלי מדוע אם הערכים כה גבוהים עדיין לקחת אסטרופם ענה לי שלפעמים הרמות יורדות?! קצת לא נעים לי לערער על הוראותיו הוא נחמד אבל בכ"ז כשאני מדברת איתו ומנסה להפגין ידע אני מתחילה לגמגם ולכן העזרה שלי כה חשובה
לקחת אסטרופם או לא ד"ר?
אוף..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול09/09/2009תמיכה עם אסטרופם אינה חיונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ד"ר אבל האם בכ"ז יהיה מסוכן לק
ב09/09/2009לקחת את האסטרופם?האם ההורמונים הגבוהים האלו באמת יכולים לרדת פתאום?
ולגבי הגזים ממה נובע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה דוקטור
הלחוצה09/09/2009אני מאוד סומכת על דבריך מצד שני אני אמורה גם לסמוך על הרופא שלי שאמור לדעת איך הגוף מגיב אתה חושב שיקח את הסיכון ויסכן אותי ואת הצלחת הטיפול? אני עוד יותר מבולבלת לקחת אסטרופם או לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- ג'
דניאלה.י09/09/2009רק לידיעה...
פעמים רבות כשיש תחושת בלון, וגירוי יתר אחרי החזרה ופרוגסטרון מעל 127....... יש הריון!!!!!!
כך היה אצלי כשהריתי (לצערי בסוך היה לא תקין) נראיתי בחודש 5
ואצל בנות אחרות בטיפולים בהן הרו......
בכל מקרה הרבה מיים ולדבר עם הרופא...
עצירות - בגלל הפרוגסטרון.... נסי שזיפים מיובשים - לעיתים עוזר
ואינשאללללה אני צודקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך הילה
ב09/09/2009אז מה בעצם קורה איתך עכשיו? באיזה שלב את? ולמה בעצם לא הלך?
לגבי הבלון אתמול באמת שתיתי את המים של השזיפים והייתה פעילות מה אגיד ומה אומר לא כמו שאני רגילה אבל אני מנסה כל תופעה חדשה שקוראת לי לקבל בברכה סך הכל זאת פעם ראשונה.
מוזר אבל היום אני מרגישה פחות בלון ולכן נראה לי שאני אעשה מה שהרופא שלי בכ"ז אמר ואתחיל בכ"ז מחר עם האסטרופם, יש לך מושג מה עכשיו התופעות לוואי שלו?
תקופה מורטת עצבים לא יודעים איך להתנהג מה לעשות וכל כך מקווים בעזרת השם שהכאב הזריקות הדמעות הכל יהיה שווה
תודה על הזרקת המרץ מאחלת גם לך המון המון הצלחה מותק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יתכן גירוי יתר?לחוצה08/09/2009
לפני יומיים עברתי הזרעה, לא היו לי כאבי ביוץ חזקים כמו בדרך כלל סתם כאבים מציקים משני הצדדים שאני מניחה שהם מהשחלות המוגדלות אך הכאבים לא חלפו אבל לא מדובר בכאב של ממש אלא דקירות קטנות מציקות.
האם יתכן גירוי יתר או שלאחר שהיה ביוץ השחלות מתכווצות חזרה לגודלן הטבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
פרופ' שחר קול08/09/2009דקירות קטנות שכיחות מאוד, ולכן כנראה שלא מדובר על גירוי יתר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליית בטא מהירה מאד - האם תקין?דליה08/09/2009
שלום,
אני אחרי החזרת מוקפאים:
12 יום אחרי החזרה: בטא 54
14 יום אחרי החזרה: בטא 171
18 יום אחרי החזרה: בטא 1900 (לפי חישוב שלי היה צריך להיות בסביבות ה- 700-800)
האם זה תקין? או רומז על בעיה כלשהי.
למתי מומלץ לקבוע תור ל US?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שהרופאים יענו לך
לחוצה08/09/2009ממה שאני יודעת כל עוד הבטא לפחות מכפילה את עצמה אז זה טוב ומנסיון של חברה שלי הבטא היתה מאוד גבוהה יותר מהצפוי והיו ואחרי האולטראסאונד התברר שזה בגלל שהיו לה תאומים אז אולי זו הסיבה אבל רק אולטראסאונד בשבוע 7 (ככה רצוי) יעיד על כך.
מה שבטוח לא נראה לי שזה אומר שמשהו לא בסדר אז את יכולה להרגע, אם לא היתה עולה כצפוי היתה סיבה לדאוג אבל לא כך במקרה שלך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול08/09/2009אפשר מחר לבצע א.ס. כדי לדעת כמה שקי הריון מתפתחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהliz08/09/2009
שלום רב
אני נמצאת ביום ה 11 אחרי הזרעה ראשונה,זריקת אורביטל וכדורי איקוקלמין
כבר 4 ימים שיש לי דקירות וכאבים ברחם,מה אומרים הכאבים הללו? אני הולכת לקבל מחזור? או משהו לא בסדר ברחם?
הרופא שלי נמצא בחו"ל ולכן אין לי עם מי לדבר. אני נמצאת בלחץ נוראי ומחכה ליום ה 14 לעשות בדיקת בטא בתקווה שלא אקבל לפני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחופה
פרופ' שחר קול08/09/2009תחושותייך אינן חריגות, ומקובלות לאחר הטיפול שעברת .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאד מתלבטת לגבי המשך טיפוליםפופיקיתשלי08/09/2009
שלום,
כאמור אני מתלבטת אם להמשיך בטיפולים או לא. המצב הוא כזה. אני בת 35, אמא לילדה בת 4.5 שהיגעה לאחר 5 שנים של טיפולים לא עוקבים והזרעה אחת מוצלחת. מזה כ-3 שנים אנחנו מנסים להכנס להריון שוב. עברנו כבר מספר הזרעות לא מוצלחות , שאיבה אחת, נשאבו 20 ביציות, הוקפאו 10 עוברים, 2 החזרות לא מוצלחות.
אמנם יש לי עוד 5 מוקפאים אבל אני מתחילה לגבש איזו דעה, מחשבה כיוון לגבי הטיפולים. אני מפחדת מאד שכל ההורמונים האלו שאני מכינסה לגוף מסכנות את הבריאות שלי ומעלות את הסיכוי שלי חלילה לחלות בסרטן בעתיד. אני משותקת מהפחד הזה. בימים האחרונים זה ממשתלט עלי. אני לא מסוגלת לחשוב על כך שנאי מסכנת את עצמי כשיש לי ילדה בבית. אולי אני צריכה להסתפק רק בילדה אחת? בעברי הרחוק, כשנה לאחר החתונה (לפני כ-9 שנים) נקלטתי להריון שנפל בשבוע 6. כך שסיכוי מסויים להקלט יש. אולי כדאי פשוט לנסות רק באופן ספונני? מה זה החזרת מוקפאים על בסיס טבעי? יש אפשרות כזו? מה הסיכוי שזה יצליח? לא לוקחים בכלל הורמונים?
ברור לי שמצבי הרגשי כרגע הוא לא בטיבו וככה אני לא מסוגלת למצוא את הכוחות לתחילת טיפול נוסף. כוחות שזקוקים להם מאד. באופן טבעי.
אשמח לשמוע מהרופאים על הקשר בין ההורמונים למחלת הסרטן. עד כמה אנחנו מסכנות את עצמנו בתהליך הזה. לפחות מבחינת ההורמנים. אני מודעת גם לסכנה שיש בשאיבה (רהדמה), לגירוי יתר וכו'.
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת
פרופ' שחר קול08/09/2009הסיכון הוא קטן מאוד, ואינו צריך להרתיע אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר בטא חיובית - חשובנינה08/09/2009
לרופאים שלום רב,
בתאריך 2.9.09 עשיתי בדיקת דם לבטא
e2 227.0
פרוגסטרון 107.5
בטא 11.3
בתאריך 6.9.09 עשיתי בדיקה חוזרת
141 e2
פרוגסטרון 127.2
בטא 65.7
לפני יומיים ביום ראשון בלילה התחיל לי דימום בהתחלה כשנגבתי ואח"כ התחיל להתגבר שהמשיך אתמול ועד עכשיו.
אמרו לי לעשות בדיקת דם חוזרת מחר.
אני לוקחת לתמיכה 2 כדורי פרוגינובה ו 100 מ"ג גסטון ליום.
האם זה התחלה של הפלה? או שהדימום תקין?
הדימום מלווה בכאבי גב תחתונים וכאבי בטן תחתונים כאבים שלפני מחזור.
מבולבלת.
אודה לך מאוד מאוד על תשובתך לנושא.
תודה על היחס החם והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום
פרופ' שחר קול08/09/2009דימום בהריון - אינו תקין.
בשלב זהלא ניתן לנחש איך ההריון יסתיים.
יש להמשיך בטיפול שאת מקבלת ולעקוב אחר הבטא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?חסויה08/09/2009
אני אמורה בע"ה לעבור פיפל שאלתי אם אני בהריון החודש ביצוע הפיפל יפגע בהריון ?הרי זה שבוע לפני מועד הווסת שמקווה מאוד שלא אקבל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל
פרופ' שחר קול08/09/2009כן, פיפל יפגע בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתשובתך פיפל ?
חסויה08/09/2009מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/09/2009יש לשקול חיוניות הפיפל.
אם חיוני - להימנע מהריון באותו החודש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בתחילת הריון ואספרין כתמיכהלימור08/09/2009
שלום, אני בשבוע 6.4, לאחר החזרה על מחזור טבעי, מתחילת ההריון קיימות הפרשות חומות לאחרונה החל דמם בד"כ קל ולעיתים מתחזק.
קיבלתי אספרין כתמיכה, האם רצוי להמשיך לקחת אספרין?
מתי נהוג להפסיק ליטול אספרין כתמיכה?
בתודה מראש לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אספירין
פרופ' שחר קול08/09/2009אספירין מעכב את יצירת קריש הדם ע"י טסיות הדם.
אין הוא "תמיכה" במובן ההורמונלי.
יש לברר עם הרופא מדוע את מקבלת אספירין, ומתי להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותרוי08/09/2009
2 ילדים היריון ספונטני. החודש לקחתי במשך 4 ימים גונאל F
כ- 75 כל יום. בדיקת US נצפה זקיק 18.5 יום 9 לווסת.
זהו זקיק שנצפה כל חודש ומגיע למידדים של 21 ו- 22 ללא זריקות.
מדוע לא התפתח זקיק נוסף?
האם זה מעיד על רזרבה שלחתית נמוכה? או על איכות ביציות ירודה?
אודה לתשובתכם בהקדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות
פרופ' שחר קול08/09/2009לא, יתכן ומינון של 75 יח' נמוך מידי בשבילך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבר 14 יום מהשאיבהדנה08/09/2009
שלום לך !!!
עבר 14 יום מהשיאבה , 12 יום אחרי ההחזרה , נאמר לי לעשות בדיקת דם בעוד יומיים ,
1.רציתי לשאול אותך שאלה , עם אני יעשה בדיקת הריון בבית עכול להיות שהיא תראה חיובי אם אני בהריון ?
2.או יכול להיות שהיא גם תראה שלילי( אבל הבטא ביום חמישי יופיע ?
3.היו לי הפרשות היום , אבל לא חומות האם זה מעיד על שהוא ?
4.ומה בערך הבטא התקין שצריל להיות בעוד יומיים ( 16 יום )?
( אני אחרי החזרה של שני עוברים טריים )לוקחת תמיכה של אנומטרין.
5.האם לחץ נפשי בעבודה יכול להשפיע על הפלה או על אי תקינות ההריון?
תודה מחכה לתשובה בקוצר רוח ,
וחייבת להגיד שהתמיכה שלך מאוד עוזרת נפשיית ובאמת עונה על כל השאלות ,
וזה מקל על כל מהלך הטיפול.
בתודה מראש דנה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול08/09/20091. יתכן
2.יתכן
3. לא
4. מעל 3
5. לא
ראי גם "שאלות נפוצות".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שמדאיגה קצת
דנה08/09/2009רציתי לשאול אותך , 1.בבוקר היו הפרשות ללא כתם חום , לאחר כמה שעות היה לי כתמים מעטים חומים , ובנוסף עשיתי בדיקת הריון בבית מהלחץ( יצא שלילי) , האם זה אומר שאין הריון ?
2.הבדיקת הריון הביתית לפי איזה בטא היא בודקת ?
3. כבר עבר 14 יום מההחזרה ועדיין הדיקה מראה שלילי ?
בבקשה ממך תשובה , אני ממש מוותרדת מזה ,
המון תודה על התשובה הקודמת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/09/2009כנראה שאין הריון, אך אפשר לוודא רק ע"י בדיקת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציות - מוטרדתרוני08/09/2009
לאחר שנה של הזרעות , לפני חצי שנה הפלה בוששת בשבוע 7 , התחלתי ב- IVF.
טיפול ראשון , נשאבו 9 ביציות , 8 מתאימות להפרייה , 3 הפריות.
ביום השלישי החזרה של שלושה עוברים ( 4 תאים)- הטיפול נכשל.
פרופיל הורמונלי יום שלישי - תקין.
האם לאור ההפלה , והעוברים ה"לא איכותיים" ,ניתן להסיק מכך שאיכות הביציות אינה טובה.
(בת 37 , הריון ספונטני לפני 3 שנים).
האם יש לי סיכוי להרות מביציות שלי , או צריך כבר לחשוב על תרומת ביצית?
מודאגת מאוד ,
תודה ,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטרדת
פרופ' שחר קול08/09/2009בוודאי שיש סיכוי להרות מהביציות שלך!
אין מקום לחשוב על תרומה!
מציע להמשיך ב - IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רוני08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי שאיבה ל29 ביציותחסוי08/09/2009
שלום , לפני שאיבה קיבלתי דקפפטיל ונשאבו 29 בציות והפרו 21 ביציות לא עבררתי החזרה והקפיאו לי 6 עוברים טובים האם זה אומר שהעוברים מצבם בינוני ? למה רק 6 מתוך 21 האם הבעיה מהביציות או מהזרע ?אני בת 28 כמה הסיכוי לכנס להריון ? והיום אחרי 21 ימיים מהמחזור הקודם הופיע לי דימום האם זה ווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שאיבה ל29 ביציות
ד''ר יעקב לברון08/09/2009לרוב מקפיאים רק את העוברים שהתפתחו באופן מספק. את לא יכולה לצפות לתשובות מושכלות על סמך האינפורמציה המעטה שסיפקת. את צריכה לשאול את השאלות האלה במרפאה מהרופא שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרת עוברים מוקפאיםהללויה07/09/2009
שלום רופאים יקרים,
אני לאחר החזרת מוקפאים על בסיס טבעי, מיום ההחזרה התחלתי לקחת אסטרופם, ויומיים לפני ההחזרה- אנדומטרין.
שאלתי- לא לקחתי אוביטרל בטיפול זה. מדוע אין אפשרות לעשות בדיקת דם תוך עשרה ימים?
תודה לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר החזרת עוברים מוקפאים
ד''ר יעקב לברון08/09/2009את יכולה לעשות בדיקה אחרי 10 ימים אך המיהמנות שלה תהיה מעט נמוכה יותר מאשר כעבור 12 יום מההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)