מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהנועה17/08/2009
אני לוקחת פעמיים ביום כדורי אוטרוגסטן מהיום ה17 לווסת כתמיכה במידה ויהיה הריון היום אני ביום ה28 למחזור עם חום שחר גבוה של 37.0 ועדיין לא קיבלתי . יכול להיות שהכדורים הללו מאחרים את הווסת ובכמה זמן והאם זה הריון שחום השחר גבוה כבר 14 יום תודה על ההתיחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי17/08/2009פרוגסטרון יכול לעכב את הוסת . ואולי זה הריון . תעשי בדיקת דם להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאופיר17/08/2009
שלום רב שואלת בשביל חברה
ב 28.07 היא קיבלה דקא 3.75 ולאחר שהושג דיכוי קיבלה מונוגון לצורך הזרעה
היום נעשתה הזרעה והרופא שכך לומר לה עם צריך תמיכה כלשהי
האם נהוג במקרה כזה לתת תמיכה לאור כל הפרטים?
או שאוביטרל מיום קודם מספיק עד שהיא תשיג את הרופא מחר
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעיין
ד''ר דוד ישי17/08/2009כדאי להוסיף תמיכה. אפשר לחכות עם זה עד מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוךללי17/08/2009
14 יום לאחר החזרת 2 עוברים מוקפאים
עם תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום
ופרוגינובה 3 פעמים ביום
בדיקת דם הראתה פרוגסטרון- 42.
האם הוא לא נמוך מידי לתחילת הריון? (שמעתי שצריך להיות 60 לפחות)?
האם הוא אמור לעלות בימים הקרובים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ללי
ד''ר דוד ישי17/08/2009אם את בהריון , הוא אכן נמוך וצריך להעלות את המינון של התמיכה או להחליף את התכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבת ביציותמטופלת17/08/2009
שלום רב,
ביום ו עברתי באלישע שאיבת 6 ביציות. ביום שבת הודיעו לי שכולן הופרו.
ביום א' בעת ההחזרה הודיעו לי כי 3 עוברים לא שרדו.
ברצוני לברר האם במהלך השבת מתקיימת פעילות במעבדה?
אני חשה אי נוחות בעקבות הודעה זו. כיצד אני יכולה להבטיח שאכן קרה הדבר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי17/08/2009עובדים בשבת ( באים לבדוק הפריות )
אלה שני שלבים שונים. יום אחרי השאיבה ניתן לראות איזה מהביציות הופרו . יום אח"כ , הביציות שממשיכות להתפתח מתחלקות . לא כל הביציות שנשאבות מופרות ולא כל הביציות שהופרו יתחלקו ויהפכו לעוברים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה , עכשיו הכל מובן
מטופלת18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנקה כמעכבת פוריותאיילת.17/08/2009
ילדתי לפני 8.5 חודשים. מזה כחודשיים בני יונק פעם אחת ביממה (טרם שינת לילה)
עדיין לא קיבלתי מחזור.
האם נורמלי?
האם הנקה במינון כזה יכולה לעכב פוריות? עד מתי?
בתודה,
איילת המודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איילת
ד''ר דוד ישי17/08/2009זה נורמלי. כל זמן שלא יופיע וסת סימן שהמערכת בדיכוי ולא ניתן להרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מטופלת17/08/2009השאיבה התבצעה בשישי והוחזרו בראשון- זה נחשב ליום אחד?
מהו הקרטריון הנוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלקות עובריםמטופלת17/08/2009
לאחר שאיבת ביציות, הוחזרו 3 עוברים שאחרי יומיים התחלקו רק לשני תאים כל אחד , ולא לארבעה כנדרש.
הרופא הסביר שהאיכות "לא משהו", וזאת הסיבה שהוחזרו 3 ולא שניים, בכדי להגביר סיכוי להריון
האם התחלקות זו מעידה על אחוזי הצלחה נמוכים?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי17/08/2009ביום 2 העוברים צריכים להיות 2-4 תאים . כך ש 2 תאים זה בסדר. איכות העוברים נקבעת ע"י כמה קריטריונים. מס' התאים הוא רק אחד מהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשת פרוגסטרוןמתוסכלת16/08/2009
אני עוקבת אחרי הביוץ באמצעות ערכה ביתית שקצת קשה לי איתה. האם לאחר שרואים הפרשת פרוגסטרון יש סיכוי להכנס להריון? היום בערב ראיתי שהיתה הפרשת פרוגסטרון, האם קיום יחסים הלילה יכולים להביא להריון? כמה זמן לאחר הביוץ מופיעה ההפרשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מתוסכלת
ד''ר דוד ישי17/08/2009ההפרשה היא של ריר ולא של פרוגסטרון. ההפרשה נעשית שקופה ודלילה סביב הביוץ. זה כמובן אינו מדד מדוייק , אבל כמובן שיש סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת הריון תרופתיתשני16/08/2009
האם מיד בחודש שלאחר הפסקת הריון תרופתית אפשר להמשיך את טיפולי הפריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שני
ד''ר דוד ישי16/08/2009אם הרירית תקינה והשחלות חזרו לעצמם אפשר. בד"כ זה לוקח יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה יותר ד"ר?
שני16/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי17/08/2009מחזור אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי המשך טיפולדנה16/08/2009
מנסים להרות כ10 חודשים, נעשו בדיקות הורמונליות שיצאו בסדר, אני מקבלת מחזור כל חודש, מבנה שחלות פוליציסטי אבל הרופא אמר שאם המחזור מגיע אז אין סיבה לדאגה, בבדיקת זרע של בעלי יצאה מורפולוגיה של 6% וכמות של 360 וניעות של 45%, אמרו לנו שזה בינוני.
לפני כחודשיים פניתי לרופא ואמרתי לו שאנו מנסים שנה והוא הפנה אותי לטיפול של איקקלומין בשילוב הזרעות, כרגע אני בסוף הטיפול השני (צריכה לקבל מחזור עוד יום יומיים).
העניין הוא שהטיפול הזה עושה לי ממש רע, כאבי ראש, לחצים בחזה, גלי חום, כאבי בטן, לא משהו בלתי נסבל אבל זה מאוד מעיק, וגם היה לי דימום ויש לי ציסטה אבל הבנתי שככה זה עם האיקקלומין. בנוסף להכל אני מאוד לחוצה להיכנס כבר להריון וחושבת על זה כל הזמן, ומקננת בי המחשבה שאני מביאה על עצמי את המצב הזה כאשר בעצם הכל בסדר וזו רק אני שלחוצה ובגלל הלחץ אני לא נכנסת להריון. הרופא אמר שנמשיך עם האיקקלומין עוד פעמיים, אני רוצה להפסיק כי זה באמת עושה לי רע, ואשמח לעצה של רופא נוסף, תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי16/08/2009עם תופעות לואי כאלה , אני לא ממליץ להמשיך עם איקקלומין.
אני מניח שללחץ יש אולי חלק. אבל לקחת את האחריות כולה על עצמך זה ממש מוגזם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דנה17/08/2009אז על איזה טיפול אתה כן ממליץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חסויה
ד''ר דוד ישי17/08/2009זריקות של גונדוטרופינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לפני מחזורדנה16/08/2009
שלום,
האם כתמים חומים במשך כ-5 ימים לפני מחזור עלולים להעיד על בעית פריון ועל קושי לכניסה להריון?
הבנתי שיש לבדוק את תקינות הביוץ ובדיקת רירית הרחם. כיצד בודקים זאת? האם איקקלומין הוא הפתרון? האם אפשרי לבצע בדיקת אולטרסאונד ודם ללא איקקלומין במצב כזה?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי16/08/2009ממש לא.
את עובי הרירית מודדים באולטרסאונד. את הביוץ מאשרים ע"י בדיקת פרוגסטרון.
לאיקקלומין אין קשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת-
דנה16/08/2009האם בדיקת פרוגסטרון ביום 3 למחזור רלוונטי, או שצריך לעשות מאוחר יותר בזמן/ לאחר הביוץ?
(עשיתי בדיקת פרוגסטרון ביום 3 ונמצאה תקינה)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנה
ד''ר דוד ישי17/08/2009הפרוגסטרון צריך להבדק כשבוע לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הסיבה?שני16/08/2009
רופאים שלום,
ביום חמישי- בטא - 52
היום, יום א'- בטא - 60
ללא כל טיפול הורמונלי. גם לא תמיכה.
אחרי תקופה של טיפולים החלטתי לעשות הפסקה ובחודש זה הריתי. גם בחודש אפריל, כשנחתי מהטיפולים, הריתי. באפריל ההריון היה כימי. וכעת הבטא לא עולה.
1) למה הבטא לא עולה כמו שצריך??? ומה המשמעות של זה?
2) האם ההריון הזה אבוד? ואם כן - הוא ייספג לבד? או מה?
3) אני כבר לא יודעת האם אני צריכה את הטיפולים כי דווקא בחודשי ההפסקה הריתי (באפריל וכעת). מצד שני ההריונות לא מחזיקים והגיל מתקתק (36).
בבקשה תשובותיכם לכל שאלותיי. אני כבר לא יודעת מה יותר טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לדבריי
שני16/08/2009לאור העובדה שהבטא הייתה רק 60 היום (וביום חמישי 52) הרופא ביקש ממני לחזור על בטא בעוד יומיים, דהיינו ביום שלישי הקרוב וגם לעשות אולטראסאונד.
למה ? האם יכול להיות שהיא עוד תכפיל עצמה ומה הסיכוי שזה יקרה?
ומה מצפים לראות באולטראסאונד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול17/08/20091. לרוב כי העובר שנוצר אינו תקין.
2. קרוב לוודאי שהריון זה לא יסתיים בלידה. יש להמשיך ולעקוב כיצד יסתיים. סביר כי ללא צורך בהתערבות רפואית כלשהי.
3. כנראה שהטיפולים אינם מועילים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שני
ד''ר דוד ישי17/08/2009הבטא לא עולה יפה . מדובר שוב בהריון כימי , והוא יספג לבד קרוב לודאי ( צריך לעקוב ולראות שזה אכן קורה ). הריון כימי מבחינתי הוא הפלה לכל דבר . אולי צריך לשקול , לאור גילך , לעשות בירור של הפלות חוזרות. יתכן שאת באמת לא זקוקה לטיפול כדי להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול וד"ר ישי
שני18/08/20091) האם מעבר ל- IVF יכול להועיל? או שכדאי לנסות באופן טבעי ? (בת 36 ומנסים כבר 3 שנים ורק
בשנה זו היו שני הריונות שנפלו).
2) מה יכולות להיות הסיבות להריונות לא תקינים ולהפלות שחוזרות על עצמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול18/08/2009IVF אינו מונע הפלות טבעיות.
סיבות עיקריות להפלות חוזרות: גנטיות, אנדוקריניות, המטולוגיות, אנאטומיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקים-דחוףמייחלת16/08/2009
שלום, היום עשיתי מעקב זקיקים
עובי רירית 7.6 ממ
שחלה ימנית 21X17 ממ
שחלה שמאלית זקיקים קטנים
מתי לפני זה יהיה ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מייחלת
ד''ר דוד ישי16/08/2009לא ניתן לדעת על סמך הנתונים האלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור אחרי גלולותסיון16/08/2009
בת 27 פוליציסטית, הפסקתי גלולות לפני 8 חודשים אחרי 10 שנים שנטלתי גלולות.
ההפרש בין המחזורים נע בין 35 יום ל-43 יום והמחזור הנוכחי שקיבלתי אתמול פתאום הופיע
אחרי 32 יום.
האם זה סימן טוב?
האם זה אומר שהמחזורים מתחילים להסתדר ומעכשיו הם יהיו קצרים וביוציים?
האם בכלל אפשר לקבוע שמחזורים ארוכים (נניח מעל 35 יום) הם לא ביוציים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיון
ד''ר דוד ישי16/08/2009אי אפשר להגיד. אני מקוה שכן.
לא בהכרח . צריך לבדוק באולטרסאונד ובבדיקת דם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביציות מנוונותדניאלה.י16/08/2009
דר' שלום
גילי 41.5 עברתי IVF נשאבו 2 ביציות, היום כשהגעתי להחזרה נאמר לי שהביציות היו מנוונות,
1. מה משמעות הדבר? ה
2. אם יתכן שבשאיבה הבאה יהיו ביציות תקינות, או שמכאן והלאה כולן תהיינה מנוונות?
3. האם יש מה לעשות ע"מ לשנות את מצב הביציות?
חייבת לציין שזו שאיבה שלישית כאשר בשתיים הקודמות היו בין ביצית לשתיים תקינות, שהופרו באיקסי אך לא נקלטו...
מיותר לציין שאני מודאגת מאד אודה לתשובה מעמיקה כמה שניתן עם פרטים אלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביציות
פרופ' שחר קול16/08/20091. ביציות אטרטיות. לא ברות הפרייה.
2. קשה לנחש.
3. לא.
עם הגיל עולה אחוז הביציות שאינן תקינות.
לא ניתן למנוע תופעה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסיגל16/08/2009
אני בטיפול של איקקלומין בשילוב הזרעה (סיבוב 2) ושבוע לפני שאני אמורה לקבל מחזור התחיל לי דימום (מאוד מזכיר דימום ווסתי) של יום וחצי (בד"כ המחזור שלי יומיים וחצי), הייתי אצל הרופא שלא בדק אותי ואמר שיכול להיות שזה הריון או שזה מחזור שהקדים, האיקקלומין יכול לגרום לזה.
מאז אני גם סובלת מכאבי ראש.
מתי אוכל לעשות בדיקת הריון? והאם הכדורים אכן יכולים להשפיע בצורה הזו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין
פרופ' שחר קול16/08/2009בדיקת הריון - מוקדם ככל האפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)