מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרייהסיון12/08/2009
שלום,
יש לי שחלות פוליציסטיות עם תנגודת לאינסולין , תת פעילות בלוטת התריס וכנראה אנדומטריוזיס.
עברתי 4 הזרעות טבעיות + 3 הזרעות עם גונל (2 זקיקים בכל הזרעה).
לא נוצר מעולם היריון! מחזור סדיר, ביוץ סדיר, רירית 14-16 מ"מ בכל ביוץ.
פרוג' מעל 100 לאחר הביוץ. כביכול תנאים טובים ואין היריון.
ומשם ישר להפרייה.
פרוטוקול ארוך של דקפפטיל יומי ואח"כ גונל ומונוגון.
נשאבו 7 זקיקים ויש 6 הפריות.
כשבאתי להחזרה אחרי 64 שעות (מוקדם בבוקר) נאמר לי שיש 2 עוברים של 4 תאים (הם הכי טובים).
מעבר לזה אין לי מידע.
ושאלותי:
1. האם 4 תאים זה מעט באמצע היום השלישי?
2. האם יש סיכוי בכלל להיריון?
3. האם העובדה שאין עוברים של 6 תאים מעידה שיש בעיה באיכות הביציות או שהן איטיות וייתכן כי לקראת סוף היום היו ממשיכות להתחלק?
4. לאחר ההחזרה ירדתי ישר מהכסא ונהגתי הביתה. בבית נחתי.
האם יש צורך בזמן ההחזרה להישאר שם ולנוח במיטה?
האם מנוחה רבה אחרי ההחזרה משפרת סיכויי השתרשות.
5. החזרה 8.8 ובאותו יום חצי אוביטרל לתמיכה. בתאריך 19.8 אפשר לבדוק בטא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גל
ד''ר דוד ישי14/08/20091 ביום השלישי צריכים העוברים להיות עם 6-8 תאים
2 יש סיכוי להריון אבל הוא נמוך
3 לא הייתי ממהר להסיק מסקנות מרחיקות לכת רק על סמך מחזור טיפול אחד
4 אין הוכחה ששכיבה לאחר ההחזרה משפרת את הסיכוי להריון
5 עדיף שתחכי ל 20* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיטת ivm וגיל 44בתאל12/08/2009
בתהליך ההפריות מייצרת זקיקים אך בשאיבה נשאבות 1-2 ביציות ועוברים יפים, ברצוני מאוד למצא את הטיפול ההורמונלי עם הזקיקים שעדיין גופי מצליח לייצר...חבל על כל ביצית:))
מאוד הייתי רוצה לעבור לשיטה שאלותי:
1. האם נהוג לעשות גם לנשים בגילי(אגב ביוץ מחזור ומצב הורמונלי תקין) ?
2. האם צריך להביא מעבר לאישור ההפריה גם אישור מיוחד לשיטה מהקופה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVM
פרופ' שחר קול12/08/20091. לא
2. לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול
בתאל12/08/2009מדוע גיל האישה רלוונטי לשיטה?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/08/2009השיטה מתאימה לנשים צעירות עם שפע של זקיקים קטנים (שחלות "פוליציסטיות"), או לנשים צעירות עם בעיית ביוץ.
התוצאות הקליניות בגיל 44 אינן טובות, לכן השימוש ב - IVM בגיל זה אינו מומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור קול
בתאל12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הפריהמטופלת12/08/2009
שלום רב,
ביום ו הקרוב אני עוברת שאיבת ביציות.
מבקשת לברר:
1. כמה ימים לפני השאיבה יש להימנע מקיום יחסי מין.
2. אני נשאית של טרנסלוקציה מאוזנת, האם קיימת בדיקה אשר יכולה לבדוק את העוברים טרם החזרתם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ' שחר קול12/08/20091. מהיום....
2. - איבחון גנטי טרום השרשה.PGD* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בSYNARELבוניטה12/08/2009
אני נמצאית ביום החמישי למחזור ועומדת בפני טיפול הזרעה שלישי. בביקור אצל הרופא היום רשם לי פיוריגון 50 ל5 ימים והוסיף SYNAREL לחמישה ימים גם כן. הבעיה היא שאי אפשר להשיג את הסינרל הזה בשום בית מרקחת... לאחר בירורים רבים מצאתי בבית מרקחת שנפתח רק מחר. השאלה שלי האם אפשר להתחיל את הטיפול באיחור של יום? או שעדיף לוותר בכלל החודש?
תודה מראש,
נואשת ומותשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לתשובה בדחיפות!
בוניטה12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסינרל
פרופ' שחר קול12/08/2009השימוש באגוניסט כסינרל במחזור הזרעה אינו שיגרתי. לא ברור הרקע לשימוש זה. בהעדר מידע נוסף המסביר זאת, אין אפשרות לייעץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסבר לסינרל ותודה
בוניטה12/08/2009תודה על תשובתך.
הרופא רש לי סינרל כי במזור הזרעה הקודם הייתה עלייה של פרוגסטרון יום לפני ההזרעה. הוא אמר שכך יוכל לשלוט טוב יותר בביוץ. מקווה שפרטים אלה מספיקים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול13/08/2009אם יש בעייה להשיג סינרל ניתן להשתמש באגוניסט אחר כמו דקפפטיל, או באנטגוניסטים (ציטרוטייד או אורגלוטרן).
רצוי להימנע מהתחלה מאוחרת של סינרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לתשובה בדחיפות!
בוניטה12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נראה לי שיש בעיה
טלי13/08/2009לא נראה לי שיש בעיה להתחיל סינראל באיחור של יום-אבל רק רופא יתן תשובה סופית
אם לא תשיגי יש לי תרסיס סגור חדש, אני גרה בחולון.
אני התחלתי טיפול שלם באיחור של יומיים ונקלטתי להריון ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך.
בוניטה13/08/2009מקווה שאצליח לקנות היום...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממש לא משיגה...
בוניטה13/08/2009היי. אפשר להיענות להצעה שלך ולקנות ממך את התרופה? זה פשוט אזל בכל בתי המרקחת.... אנא צרי איתי קשר ותגידי מתי נוח לך שנקפוץ לקחת. אנחנו גרים לא רחוק - בקריית שלום.
תודה לילך
נייד: 0545582521* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמנלי- FSH גבוהsarah12/08/2009
שלום רב
בבדיקת פרופיל הורמנלי ביום השלישי התקבלו התוצאות
FSH 13.39 – כשהערכים הנורמלים הם בין 1.7 ל11
LH 6.72
פרולקטין 7.98
פרוגסטרון 0.95
E2 26.16
אני בת 31
מה עלי לעשות שהרזרבה השחלתית ככ נמוכה? האם יש סיכוי להיכנס להריון טבעי או רק עם כדורים (ואם כן- איזה) או רק
IVF?
מודה לך מאוד מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר FSH
פרופ' שחר קול12/08/2009יש סיכוי מצוין להרות באופן טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
sarah14/08/2009תודה רבה-
השאלה שלי היא למה בכל מקום באינטרנט רשום שתוצאה זו די גרועה- והשיסכוי שלי להיכנס להריון טבעי נמוכה מאוד? האם יש משהו בכל זאת שאני יכולה לעשות? האם קלומיד יעזור? האם יש בדיקה נוספת שאני יכולה לעשות על מנת לדעת בוודאות אם המצב סביר או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול14/08/2009FSH הוא מדד להערכת התגובה השחלתית לגירוי ע"י גונדוטרופינים.
אם את מבייצת - אין מקום לקלומיד.
יש לברר בבדיקת זרע, וצילום רחם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
sarah15/08/2009תודה רבה-
השאלה שלי היא למה בכל מקום באינטרנט רשום שתוצאה זו די גרועה- והשיסכוי שלי להיכנס להריון טבעי נמוכה מאוד? האם יש משהו בכל זאת שאני יכולה לעשות? האם קלומיד יעזור? האם יש בדיקה נוספת שאני יכולה לעשות על מנת לדעת בוודאות אם המצב סביר או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול15/08/2009לצערי, יש הרבה מידע חלקי ברשת.
קלומיד אינו טיפול מתאים לנשים מבייצות, בלי קשר לרמת ה - FSH.
איני מכיר את כל הרקע הרפואי שלך, אך יש לזכור היטב שטיפול פריון אינו נקבע לפי רמת ה - FSH בלבד, אלא על בסיס הערכה רפואית מסודרת ומלאה של 2 בני הזוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם עדיין יתכן הריוןלונה12/08/2009
ווסת אחרונה 15/7
ביוץ נצפה ע"פ ערכת ביוץ ביתית ביום 22 לווסת
אני לקראת פרוטוקול ארוך מהיום ה 23 לוקחת דקפפטיל 0.1
יום אחרי לקיחת הדקפפטיל הראשון דימום שנמשך מס שעות מלווה בכאבי מחזור
ביצעתי בדיקת דם להריון ב 10/8(27 יום מהווסת) ויצא שלילי 0
אני עדיין סובלת מכאבי מחזור וגם בחילות
1.האם יש סיכוי שאני בהריון ושביצעתי את הבדיקה מוקדם מדי?
2.האם התופעות שאני מרגישה קשורות לדקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נואשת לא הגבתם לשאלתי בבקשה בבקשה
לונה12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת חמודה
הללויה12/08/2009מה דעתך להשאר עם שמך- ליאת? בהודעות קודמות שלך את מופיעה פעם עם השם ליאת ופעם שי לי. פשוט יש כאן שאלות שלי ושלך שעוד לא נענו היום, וזה נראה מבלבל.... שלא יתבלבלו לנו יקירנו הרופאים......
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי
לונה12/08/2009אל תדאגי בקשר לשמות
גם ככה הרופאים הנחמדים קוראים היטב את השאלות לפני שהם עונים
אז השם זה ממש ממש לא משנה להם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לונה
ד''ר דוד ישי13/08/2009קצת התבלבלתי עם התאריכים. בכל מקרה , בדיקת ההריון נעשית חיובית רק 14 יום לאחר הביוץ. אם את יודעת בודאות מתי היה הביוץ , ואם עשית את הבדיקה לפני שחלפו 14 יום , היא אכן מוקדמת מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות לוואי נפשיות של גונל Fרותם3212/08/2009
שלום לכולם
מזה יומיים אני מזריקה גונל F ומאז אני לא מפסיקה לבכות אולי זו תופעת לוואי ??
אני לא יודעת מה קורה לי האם זה נורמלי ???
עיזרו לי בבקשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רותם
הילה12/08/2009בהחלט יתכן, ממה שאני יודעת על סמך מה שקראתי ושהרופא אמר לי והכי חשוב מנסיוני :-) יש לגונל השפעה על מצבי הרוח לטובה או לרעה. במקרה שלך יצא ש"לרעה".
אצלי למזלי היה לטובה כי זה עשה לי מצב רוח טוב (מידי אפילו) ובעלי שאל את הרופא שלי אם אפשר שאמשיך להזריק עוד גם אחרי הטיפול :-) האמת שזה בהחלט היה לטובה כי כל מה שאנחנו עוברות מספיק קשה מבלי התופעות האלו של ההורמונים אבל תתעודדי זה לא להרבה זמן ומה שבטוח ההריון שיגיע שווה הכל.
מאחלת לך בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי רותם
הילה12/08/2009בהחלט יתכן, ממה שאני יודעת על סמך מה שקראתי ושהרופא אמר לי והכי חשוב מנסיוני :-) יש לגונל השפעה על מצבי הרוח לטובה או לרעה. במקרה שלך יצא ש"לרעה".
אצלי למזלי היה לטובה כי זה עשה לי מצב רוח טוב (מידי אפילו) ובעלי שאל את הרופא שלי אם אפשר שאמשיך להזריק עוד גם אחרי הטיפול :-) האמת שזה בהחלט היה לטובה כי כל מה שאנחנו עוברות מספיק קשה מבלי התופעות האלו של ההורמונים אבל תתעודדי זה לא להרבה זמן ומה שבטוח ההריון שיגיע שווה הכל.
מאחלת לך בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני טיפול הזרעההילה12/08/2009
אני ביום השני של המחזור ואמורה להתחיל טיפול לשהבחה והזרעה אך זה אמור ליפול בתאריך שהרופא שלי בחופש והוא אמר לי שכדי לא לדחות זאת כיוון שאחרי המחזור הבא יש את כל החגים וגם יתכן ולא יתאפשר טיפול אז הוא מציע שאקח מהיום גלולות עד ה-22 לחודש וב-27 להגיע אליו ואז אני מניחה למחרת שנתחיל עם הגונל.
הגלולות מונעות הריון אך מה הם אמורות לעשות במקרה הזה? האם הם יעקבו את הביוץ או ימנעו אותו?
האם לטיפול כזה סיכוי נמוך יותר להצלחה מטיפול על המועד הטבעי של הביוץ (למרות שלוקחים אוביטרל והביוץ לא טבעי)?
אני לחוצה ולא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר /
מיואשת12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום הילה
ד''ר דוד ישי13/08/2009זה הליך מקובל. הגלולות מונעות את הביוץ וכשאת מפסיקה אותן את שוב ביום 0 ויכולה להתחיל את הספירה מהתחלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
הילה13/08/2009זאת אומרת שאקבל שוב את המחזור למחרת הגלולה האחרונה?
אני מפסיקה אותן בשבת ובחמישי שאחרי יש לי תור אצל הרופא מאוחר זאת אומרת שרק אחרי שישה ימים אתחיל עם גונל, זה לא מאוחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןסיון12/08/2009
שלום,
החזרת עוברים ביום 8.8 והתחלתי יום לפני עם קרינון 8%.
אני לוקחת אותו בשעות אחה"צ.
1. האם אפשר ממחר לקחת בבוקר או שאני חייבת להמשיך לקחת אחה"צ?
2. אחרי שאני מחדירה אני יושבת/ שוכבת.
אני לא בתנועה. האם זה אומר שהוא לא נספג? האם עד היום למעשה ההחדרות היו לשווא והוא לא ביצע פעולתו? אני חוששת שנגרם נזק בימים הללו משימוש לא נכון בקרינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינון
פרופ' שחר קול12/08/2009היצרן ממליץ לקחת בבוקר, ולא לשכב לאחר הנטילה, אלא לחזור לפעילות יומית שיגרתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרינון
סיון12/08/2009אש 4 ימים כאילו לא לקחתי כלום?
הקרינון לא נספג אם לא התהלכתי?
נזק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב הריוןקמילה12/08/2009
שלום רב,
רציתי לברר מתי מקובל לגשת לרופא נשים וטיפת חלב לתחילת מעקב הריון לאחר קבלת תשובה חיובית בטיפולי IVF . האם רק לאחר בדיקה א.ס. ראשונה שרואים שק ודופק או לפני זה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שרואים שק+דופק
תותית12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח ספירת זרע - תודה מראשלימור11/08/2009
אני בת 33 ובעלי בן 35 , מנסים להרות כ-7 חודשים, תוצאות ספירה:
ph 8.0
volume 2.0
color normal
viscosity normal
concentration 17.00
total count 34.0
%motility 43.0
visability 58.0% נבדק 45 דקות מהמן
motility+4h 15.0%
TOTAL MOTILE COUNT 14.6 בזמן הבדיקה הראשונה של תנועתיות
MORPHOLOGY:
normal forms 5.0
small head +
round head +
tapered head +
pyriform ++
amorphous head +++
neck defects +
לוקוציטים בודדים /100 SPERMS
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זרע
פרופ' שחר קול12/08/2009בעיית ריכוז (אמור להיות מעל 20 מליון), ובעיית ריבוי צורות פתולוגיות (תקין - עד 86%).
יש מקום לברור רופאי, ולביצוע הזרעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור שמאחרשני11/08/2009
שלום למומחים!
מחזור אחרון 12.7 התחיל ככתמים והדימום התחיל רק ב- 15.7. המחזור שלי מאוד סדיר ומגיע כל 28 יום כבר שנים וגם טיפולים בגונל לא שינו את בואו כל 28 יום. החישוב שלי אומר שהייתי צריכה לקבל מחזור ב-10.8 ובינתיים אין מחזור ולא כתמים של התחלה אפילו. כלום.
אציין כי בחודש זה לא קיבלתי טיפול הורמונלי בכלל, ועם קבלת המחזור אני אמורה להתחיל טיפול ראשון לקראת IVF. המחזור כאמור לא מגיע. בדיקת הריון - שתן ביתית שעשיתי הבוקר (11.8) יצאה שלילית. אציין כי אתמול ושלשום היו לי כאבי גב ובטן כאילו אני עומדת לקבל מחזור, ואף הרגשתי שכאילו המחזור מגיע, ובינתיים כלום. המתח הזה.. אוף.
איך אתם מסבירים את זה? האם בכל זאת ייתכן הריון? מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאחר
פרופ' שחר קול12/08/2009בדיקת דם לאסטרדיול פרוגסטרון LH ובטא תפזר הערפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול ופרוגסטרון- ד"ר קול,
שני12/08/2009ד"ר,
בטא אני יודעת שזו בדיקת דם לזיהוי הריון .
אז למה צריך גם אסטרדיול ופרוגסטרון? מה הם משקפים בעצם? למה גם הם?
פשוט מתעניינת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרדיול ופרוגסטרון- ד"ר קול,
שני12/08/2009ד"ר,
בטא אני יודעת שזו בדיקת דם לזיהוי הריון .
אז למה צריך גם אסטרדיול ופרוגסטרון? מה הם משקפים בעצם? למה גם הם?
פשוט מתעניינת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריוןשירה11/08/2009
שלום רב
בת 27, מנסה להכנס להריון כבר כמה חודשים.
מחזור לא סדיר, בממוצע כל 38 יום (3 מחזורים אחרונים היו 37, 41, 36).
אני נמצאת עכשיו 28 יום אחרי תחילת המחזור האחרון ומחר יש לי תור לרופא נשים.
בדיקת הריון ביתית שעשיתי היום הניבה תשובה שלילית. שאלותיי הן:
1. אם אני מגיעה מחר לרופא ובכל זאת אני בהריון - האם הוא ייראה את זה באולטרסאונד?
2. מתי כדאי לעשות בדיקת הריון נוספת אם המחזור לא סדיר?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכלו לענות?
שירה12/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה חברית
מיכל12/08/2009שירה שלום,
אני לא מומחית אבל, לחברה שלי היתה בעיה דומה. מחזור לא סדיר וקושי להיכנס להריון. אני חושבת שקודם כל חשוב להסדיר את המחזור ואז הכניסה להריון קלה יותר. חברה שלי הלכה לדיקור סיני ותוך כמה חודשים הכל הסתדר. המחזור נהיה סדיר והיא נכנסה להריון. היא היתה אצל מישהי בשם אדוה מור- תחפשי בגוגל.
בהצלחה,
איה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון?
פרופ' שחר קול12/08/20091. תלוי בגיל ההריון.
2. הרופא יקבע מחר לפי תוצאות הבדיקה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אקבל מחזור?קרן11/08/2009
ב 14.7 קיבלתי מחזור - 15 יום לאחר הזרעה עם גונל F
ב24.7 התחילו דימומים קלים - אופשזתי בביח כרמל (הגעתי לברר מה קרה 10 ימים אחרי מחזור ובגלל שזה היה בשישי-שבת הוחלט על אשפוז ומעקב) ..במהלך האשפוז עקבו אחרי בטא יורדת ..התחילה ב60 ירדה ל40 (לא נצפה שק הריון רירית 7מ"מ וזאת לאחר שבהזרעה הייתה 10 מ"מ)
ביום 2.8 הבטא הייתה 6.
מאז לא עקבתי... כשדיברתי עם הרופא שלי הוא ביקש שאעשה בטא נוספת יום לאחר שאקבל מחזור.
עדיין לא קיבלתי את המחזור .
(בדר"כ יש לי מחזור של 30 יום)
אם כך האם כדאי לחכות ל14.8 ולראות אם אקבל??
האם כדאי לעשות בדיקה נוספת כבר מחר??
לא הייתי אמורה כבר לקבל את המחזור בהנחה והבטא התאפסרה כבר?? (נמוכה מ3 )
תודה מקרב לב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קרן
ד''ר דוד ישי14/08/2009מה שהיה לך זה הריון כימי שהוא בעצם הפלה טבעית . הוסת לאחר הפלה טבעית , מופיע בד"כ באיחור. הוא מתחיל פחות או יותר עם התאפסות הבטא ומסתיים בוסת כחודש אח"כ.
6 זה כמעט שלילי. כדאי לחזור פעם נוספת כדי לודא שהוא אכן התאפס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דםדניאל11/08/2009
לד"ר שלום רב
1) לצערי היום בצעתי בדיקת דם לאחר 13 יום מיום ההחזרה של שתי עוברים והתשובה היתה שלילית
מתי אני צריכה לקבל ווסת אם התשובה שלילית ואם יש סיכוי שמשהו ישתנה לטובה.
2) יש לי מספר עוברים מוקפאים כך שאני לא אמורה לעבור שוב שאיבה ,בבית חולים אמרו לי שיש צורך לחכות מחזור אחד כי כך נהוג ואז לנסות שוב,אבל אני לא מבינה אם יש לי מוקפאים ואני אקבל ווסת בלי בעיה אז למה אני לא יכולה לנסות שוב מייד עם החזרה של מוקפאים
אני מדגישה שאין צורך לבצע שאיבה או טיפול הורמנלי נוסף.
תודה רבה על העזרה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לחכות!
שירה12/08/2009עד שיענו לך הרופאים.
אין צורך לחכות כלל למחזור נוסף!
במקרה שלי לא חלמתי לחכות וגם לא היתה הנחייה לחכות.
....ויש לי תינוקת ממוקפאים!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לחכות!
הילה12/08/2009גם אני נכנסתי להריון ממוקפאים בביוץ שמיד אחרי המחזור הראשון שקיבלתי אחרי החזרת עוברים טריים שלא הניבה הריון. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיון ושירה
הללויה12/08/2009וואו! איזה כיףלשמוע את זה!
גם אני אחרי שאיבה והחזרה שלא צלחה, ונמצאת באותו מקרה- יש לי מוקפאים, אך האם ההחזרה המיידית שעשיתן היתה על בסיס מחזור טבעי?
תודה לכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דניאל12/08/2009תודה על התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ' שחר קול12/08/20091. המחזור אמור להגיע בימים הקרובים.
2. אפשר להמשיך למחזור הפשרה באופן רצוף, וללא המתנה, מיד עם בוא המחזור הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)