מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגביי פרוגרסטרוןאופיר18/08/2009
היום היום החמישי מההחזרה עשיתי בדיקת דם לראות פרוגרסטרון אני לוקחת אוטרוגיסטן
והתשובה יצאה ככה
190nmol/l גדול מ
אשמח לדעת עם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצויין!!!
פרופ' שחר קול20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה איזה כיף לשמוע
אופיר20/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אתם מסבירים זאת רופאים?שני18/08/2009
אנחנו זוג לא מוסבר. שלש שנים מנסים להרות, ושנה וחצי בטיפולי פוריות (לא IVF) וכל הטיפולים כשלו.הרופא לא הבין למה כי כל הנתונים נראו מעולים. באפריל השנה החלטתי לקחת הפסקה מהטיפולים והריתי ספונטני- ההריון היה כימי ונפל, מה שעודד אותי לנוח עוד מהטיפולים, וכעת ממש החודש הריתי גם באופן ספונטני רגע לפני שהחלטנו שהחודש נלך ל-IVF. היום היו לי דימומים שהוסברו לי כתהליך הפלה טבעית,לצערי הרב מאד.
אני כבר אובדת עצות. אנו בני 36, וההריון החודש היה בדיוק לפני שהחלטנו שזהו - הולכים ל-IVF. אז הריתי.
אפילו שההריון נופל, המצב הזה שבחצי שנה האחרונה נכנסתי פעמיים להריון ספונטני - מה שלא הצליח לנו במשך 3 שנים, גורם לי לחשוב שאולי כדאי להפסיק את הטיפולים ואולי שוב הנס יקרה. מצד שני השעון הביולוגי דוחק וכבר היינו לפני החלטה שהולכים ל-IVF ובדיוק הריתי. מצב מבלבל.
האם אתם חושבים שכדאי לרוץ עם IVF או שבגלל שהריתי פעמיים בחצי השנה האחרונה בהפרש של 4 חודשים- יש תקווה שמשהו שם מתחיל לזוז ויכול לקרות לבד? (על אף גילנו המתקדם)?
אשמח לדעתכם המקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להסביר הלא מוסבר....
פרופ' שחר קול19/08/2009התיאור הוא אופייני, ואפילו די שכיח.
IVF עשוי להעלות ההסתברות הסטטיסטית להריון, אך כנראה שבמצבכם IVF אינו "מתקן" משהו "לא תקין", ואפילו אינו משפר הסיכוי ההסתברותי להריון.
כנראה שטיפולי IVF אינם מתאימים למצבכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול - הבהרה
שני19/08/2009לא עשינו עד כה אפילו IVF אחד.
ולמה IVF לא מתאים לנו?
ומה עושים במצב שכזה כדי להרות בכל זאת? מה האופציות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול20/08/2009IVF אינו מתאים כיוון שהרית פעמיים בתוך 4 חודשים.
IVF אינו מכשיר נגד הפלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלתי הנוספת לא נענתה - ד"ר קול
שני20/08/20091) לא טענתי ש-IVF הוא מכשיר נגד הפלות, אבל האם העובדה ששלש שנים לא הצלחנו להרות כלל, ורק בחצי השנה האחרונה הריתי פעמיים (שנפלו) לא מעידה על דבר ועל הצורך בכל זאת ב-IVF ?
2) במקרה כמו שלי- אם לא הולכים ל-IVF - איך מטפלים ? מה ניתן לעשות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול20/08/2009אם יש 2 הריונות ספונטאניים בתוך 4 חודשים הצורך ב - IVF הוא גבולי (בהתחשב בפרק הזמן הארוך שלא היה הריון כלל).
הטוב ביותר - לנסות ולהרות בהקדם האפשרי. עדיף באופן ספונטאני. ברור הפלות חוזרות - לאחר 3 הפלות רצופות (חו"ח).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלות חוזרות - המלצה מניסיון
רוני20/08/2009למרות שזו אינה ההתוויה הרפואית - ובשל גילכם והזמן שאתם מנסים - ממליצה לכם להתעקש על ביצוע בירור להפלות חוזרות כבר עכשיו ולא לחכות להפלה השלישית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריבוי זקיקים ורמות הורומנים גבוהותמדי18/08/2009
שלום,
אני נמצאתבעיצומו של טיפול IFV ונתקלתי בבעיה מטה:
היום יום 11 למחזור
כבר יומיים ללא זריקות גונל בשל ריבוי זקיקים ורמת הורמונים מאוד גובהה.
תוצאות האולטראסונד היום :
שחלה ימין : 9 זקיקים בגודל 15-22 וכנל בשחלה שמאל.
למרות הפסקת הגונל אין שינוי ברמת ההורמונים.
שאלתי :
מה קורה עם רמת ההורמונים לא יורדת?
מתי תיהיה השאיבה אם בכלל ? כמה זמ אפשר לחכות עד לירידת ההורמונים?
מה קורה לזקיקים הגדולים ללא זריקת האוביטרל שכרגע אסור לי לקחת ?
אשמח לתשובות.
בברכה,
גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבוי זקיקים
פרופ' שחר קול19/08/2009הרופא המטפל נוקט בשיטה הנקראת "קוסטינג" כדי למנוע גירוי יתר שחלתי.
יש להתמיד ולבדוק ההורמונים מידי יום כדי לתזמן במדויק מועד מתן האוביטרל והשאיבה.
ניתן להתמיד בכך במשך עד 4 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה עם רמת ההורמונים לא יורדת
מדי19/08/2009לאחר 4 ימי "קוסטינג"
האם יש סיכוי שכל הטיפול ירד לטימיון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול19/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון לא נספג כולוענת18/08/2009
שלום,
אני משתמשת בקרינון כתמיכה.
5.8 שאיבה , 8.8 החזרה.
מחר 19.8 בטא.
עד היום הקרינון נספג כולו.
היום 6 שעות אחרי החדרתו, נפלט גוש ענק של אבקה ירוקה יבשה.
משמע כלום לא נספג... למה?
האם להחדיר בלילה מנה נוספת ליתר בטחון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי19/08/2009זה נורמלי. החומר הפעיל נספג והחלק שבונה את הג'ל יוצא החוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי קרינון
סיון21/08/2009לאחר אותו אירוע יחידי ומוזר שבו נפלט הקרינון בצורה של גוש ענק אבקה יבשה ירוקה החוצה,
השתמשתי בערב בקרינון נוסף .
כל זה קרה ביום שלישי.
ביום רביעי בבוקר, 11 יום אחרי החזרת 2 עוברים טריים, בצעתי בדיקות דם.
פרוג' 100, אסטרדיול 220, בטא קטנה מ-2.
נאמר לי שאפשר להפסיק תמיכה.
היום יום שישי בבוקר, מחזור עדיין אין אבל פעם ביום בשירותים, יש הפרשה של מעט מהקרינון.
הפרשה נורמלית של מעט חתיכות קטנות לבנות.
גם 3 ימים אחרי שלקחתי קרינון יש שאריות בנרתיק שיוצאות החוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ענת
ד''ר דוד ישי22/08/2009כן. זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוי יתר שחלתי לאחר תמיכת אוביטרלאני18/08/2009
עברתי שאיבת 5 ביציות ב-9/8 , ב-11/8 בוצעה החזרה של שני עוברים.
קיבלתי תמיכת אוביטרל ב-11/8 , 14/8 של 250 .
E2 עמד על כ-3500 לקראת השאיבה.
לאחר מתן הזריקה השנייה החלה נפיחות גדולה וכאבים בבטן , לחץ בשחלות ותחושה כללית לא טובה.
בדיקת א.ס. אוששה את העובדה שמדובר בגירוי יתר .
איך קורה מצב בו לא היה גירוי יתר כתוצאה מהשאיבה/החזרה , ונוצר גירוי בשלב מתקדם יותר....
אשמח להסבר מדעי...
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוי יתר
פרופ' שחר קול19/08/2009גירוי יתר מתחיל באופן אופייני מספר ימים לאחר ההחזרה, כאשר פעילות הגופים הצהובים היא בשיאה (אמצע השלב הלוטאלי). אם מושג הריון - סביר כי תהיה החמרה במצב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות למניעת הריוןמודאגת18/08/2009
אני פונדקאית . לפני החזרה . החודש קיבלתי מחזור אך רופא הנשים אמר לא לעשות מעקב זקיקים כמו פעם שעברה , אלא לקחת מהיום השלישי למחזור גלולות למניעת הריון . לתקופה מסויימת (שבוע וחצי) מדוע להשתמש בגלולות למניעת הריון הרי אנחנו רוצים להשיג הריון . מה שיטת הטיפול הזה . כמו כן הרופא אמר שברגע שיעבור השבוע וחצי אני אקבל שוב מחזור ואז להודיע לו ואחר כך לעשות בדיקת דם ואולטרסאונד . אני לא מבינה זה לא חודש מבוזבז.
אודה לכם אם תסבירו לי ותעשו לי סדר בדברים .
חודש שעבר הכל היה תקין אצלי אך אצל הזוג הייתה בעיה ולכן לא עברתי החזרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאגת שלום
פרופ' שחר קול18/08/2009המטרה היא סינכרון מועד שאיבת הביציות של האם הביולוגית עם חלון ההשרשה ברחם של הפונדקאית.
זו גישה מקובלת, ואין מקום לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיסה לאחר החזרת עוברים קפואיםשאלה18/08/2009
האם יש מניעה מלטוס? מדובר בטיסה קצרה מאד.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריכה בהריוןללי18/08/2009
עברתי החזרת 2 מוקפאים לפני שבועיים ו5 ימים
ב"ה התוצאה היתה הריון (כעת אני כנראה בתחילת שבוע 6)
לאחר ההחזרה אמרו לי שאסור לשבת במים - ים- בריכה
האם כעת בהריון מותר כבר ללכת לים/בריכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר
פרופ' שחר קול18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתשאלה18/08/2009
שלום,
יש לי עוברים קפואים ואני לפני החזרה.
האם ניתן לעשות את הבדיקה יום או יומיים לפני ההחזרה? או שזה יזיק להחזרה?
כמה זמן מרווח צריך להשאיר בין הבדיקה לבין ההחזרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרו
פרופ' שחר קול18/08/2009עדיף במחזור נפרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה אבחנתית
שאלה18/08/2009תודה על התשובה המהירה.
אינני רוצה להפסיד חודש.
ההחזרה נעשית במחזור טבעי ללא מתן הורמונים.
מדוע אתה ממליץ להפריד בין שני הדברים לשני מחזורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול18/08/2009יתכן מגע בין הסקופ לרירית הרחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה אבחנתית
שאלה18/08/2009תודה על התשובה המהירה.
אינני רוצה להפסיד חודש.
ההחזרה נעשית במחזור טבעי ללא מתן הורמונים.
מדוע אתה ממליץ להפריד בין שני הדברים לשני מחזורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול19/08/2009"החיפזון הוא מן השטן"...
אבל, אם הלחץ גובר, אפשר לבצע היסטרוסקופיה ולהמשיך לאחר מכן מיד במחזור הפשרה, רק אם הרופא המבצע נותן לכך הסכמתו, כלומר, לא היה שום מגע עם הרירית, לא דימום ולא נזק אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהלך אחרי הריון מחוץ לרחםאנונימית18/08/2009
ב- 10.7 קיבלתי זריקת מטוטרקסט,
כמה ימים אחרי כן התחיל דימום שנמשך עד יום ראשון האחרון (16.8)הבטא מאז ירדה באיטיות אבל ירדה.
ב-10.8
בטא 11
אסטרדיול קטן מ-200
פרוגסטרון 2.6
LH-0.8
אתמול ה- 17.8
בטא סוף סוף קטן מ-2
אסטרדיול 201
פרוגסטרון 2.6
lh- 2.5
האם לאור הערכים וההתנהלות הדימום שהיה לי מאז המטוטרקסט ועד תחילת השבוע כלל בתוכו גם דימום של מחזור ועכשיו אמור להיות ביוץ או שאני אקבל מחזור בעוד כמה ימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון חוץ רחמי
פרופ' שחר קול18/08/2009לפי ההורמונים הביוץ עדיין רחוק.
ההמלצה הכללית - להימנע מהריון 3 חודשים אחרי מתן MTX.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משמעות תוצאה של fibrinogenא18/08/2009
עשו לי היום בבדיקת דם שעשו לי היום לצורך מעקב זקיקים ראיתי שהרמה היא 432 מה זה בעצם אומר כי זה מופיע כחורג מהנורמה האם זה קריטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ' שחר קול18/08/2009לא ברור מדוע בוצעה הבדיקה.
זו בדיקה הבודקת חלק ממנגנון הקרישה.
אין קשר לטרומבופיליה.
מציע לבדוק הסיבה עם הרופא שהזמין הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהליאת18/08/2009
אני מחר צריכה לעשות בדיקת דם להריון אבל אתמול היה לי דימום והיום הדימום נראה כמו מחזור יש לי סוכוי אני לא יכולה לעמוד במטח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לצערי, הסיכוי קטן.
פרופ' שחר קול18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהלילך18/08/2009
שלום,
אני כרגע בטיפול IVF שני, הבעיה היא הרירית שאינה מתאוששת לאחר גרידה שעברתי לפני שנה וחצי (לפני הגרידה היתה מגיעה ל12מ"מ בביוץ ומאז רק ל7מ"מ במקרה הטוב)
גם בטיפול הקודם וגם בנוכחי הרירית מתעבה סביב יום 7 (מגיעה ל6 מ"מ)למחזור ואז נהיית דקה יותר ב2-3 מ"מ סביב יום 11 למחזור- וזאת בלי שהיה ביוץ או ששונה הטיפול. עד הביוץ היא שוב מתעבה אך רק במעט.
האם יש הסבר\פתרון לרירית שנהיית דקה? ניסינו כבר אסטרופם,סיאליס ואספירין אך ללא הועיל
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ' שחר קול18/08/2009סביר שהיה נזק לרירית לפני שנה וחצי.
יש מקום להיסטרוסקופיה, אם לא בוצעה עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
לילך18/08/2009שלום,
היסטרוסקופיה בוצעה לפני שנה, נמצאו הדבקויות מועטות בלבד, שהוצאו
האם יש עוד משהו שניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את התשובה סליחה
חתולת בית18/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטרוגסטן עד מתי להמשיךלימור18/08/2009
שלום רב,
עברתי הפריה עקב בעית זרע ואני בשבוע 7, היום עשיתי שוב אולטרסאונד נצפה דופק, שאלתי היא עד מתי להמשיך עם האוטרוגסטן?? לפני שבוע נאמר לי אחר בדיקת האולטרסאונד להמשיך יום כן יום לא, ומהיום מה לעשות? האם עד שבוע 7 זה מספיק או להמשיך עוד שבוע יום כן יום לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך
פרופ' שחר קול18/08/2009תשובה טובה דורשת מידע טוב, ובעיקר רמת הפרוגסטרון בדמך, אך גם איזה טיפול בוצע: טרי? הפשרה?
בהעדר המידע - עדיף להמשיך שבוע נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערך פרוגסטרון לאחר תמיכה באורביטרלאריאלה18/08/2009
שלום רב
שאיבה ב7.8 החזרת עובר אחד ב 9.8
תמיכה של אוביטרל 250 ב9/8 וב13/8
בדיקת ערך פרוגסטרון ב 17/8 הראתה ערך הגבוה מ nmol/L 190
נראה לי ערך לא סביר היתכן ?
על מה עשוי ללמד ערך כל כך גבוה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון
פרופ' שחר קול18/08/2009תקין, סביר וצפוי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)