מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץיעל19/05/2009
שלום , קיבלתי מחזור ב 6/5 היום יום 14 עשיתי מעקב זקיקים ויצא :
זקיק ממוטט בגודל 16 בשחלה שמאלית , שחלה ימנית זקיק בגודל 10 ,מעט נוזל בדולגס ,עובי רירית 11?
השאלות :
האם זה מעיד שכבר התרחש הביוץ ?
האם יש סיכוי לזקיק שבגודל 10 יגדל ויוביל לביוץ ?
ביום שישי קימנו יחסי מין האם יש סיכוי להיריון , כמה זמן הזרע נשאר חי ?
תודה על תשובה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילנה
ד''ר דוד ישי19/05/2009נראה שאת לאחר הביוץ. אני חושב שיחסי המין שקימתם ביום ראשון חשובים ונותנים סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי הצלחהמאיה19/05/2009
מה הספרות אומרת - האם הסיכויים להשרשה בהחזרת טריים במצב של סיכון לגירוי יתר (שאיבה של 23 ביציות) גדולים יותר ממצב של החזרת טריים לאחר שאיבה של פחות ביציות (12)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול19/05/2009לא, להיפך.
על סמך הסיפרות משנת 1996- 1995 - (מאמרים מוולנסיה ספרד) רמה גבוהה של E2 ביום האוביטרל מהווה גורם שלילי מבחינת סיכויי ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלטל19/05/2009
כנראה בשבוע ה6 התור ביום שישי
בשל טעות במחשב לא עשיתי בדיק ביטא אלא בדיקות אחרות (מחר אעשה גם ביטא)
האם התשובות טובות לשבוע 6
תודה
בדיקה
VITAMIN B12 229
>54.5 FOLIC ACID
4301 ESTRADIOL (E-2)
- 190.8 PROGESTERONE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טובות מאוד
פרופ' שחר קול19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה (: אין כמוך
טלטל19/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתיתסימה19/05/2009
שלום רב
החודש טופלתי בפיורגון ואוביטרל.
12 יום לאחר זריקת האוביטרל, הבדיקה הביתית חיובית (פס שני חלש אבל ברור).
יכול להיות שאריות של האוביטרל או הריון צעיר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ביתית
ד''ר יעקב לברון19/05/200912 יום אחרי האוביטרל בסבירות גבוהה שמדובר בתבחין הריון חיובי. צריך בדיקת דם.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןלחוצה19/05/2009
עוד שאלה קטנה אם אפשר,אתמול האחות אמרה לי לקחת את האנדומטרין על מנת לקבל ווסת ואם אני אחליט לבצע החזרה בכל זאת האם עדיין עלי להשתמש באנדומטרין לא ברור לי איך הוא גם מביא את הווסת וגם משמש כתמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין
ד''ר יעקב לברון19/05/2009אנדומטרין יכול לשמש לשתי מטרות אלה.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לקראת החזרהלחוצה19/05/2009
בוקר טוב,אחרי שאיבה אתמול בה נשאבו 33 ביציות ישבתי לשיחה עם האחיות שהמליצו לא לבצע החזרה עקב גירוי יתר,
כפי שאני מבינה ישנם רופאים שדווקא תומכים ואומרים שזה מעלה את הסיכוי להריון,איני יודעת מה להחליט מאחר שזה נורא מאכזב לעבור את הכל ולא להגיע להחזרה של עוברים טריים,מה עמדתכם האם יהייה נורא אם בכל זאת אחליט לבצע החזרה?האם כדאי לי לקחת רופא באופן פרטי שיבצע את ההחזרה לאור הסיכונים?ואיך מחליטים כמה עוברים להחזיר אני מבינה שההחלטה היא שלי ושל בעלי כיצד עלינו להחליט?אני בת 27 עם ילדה בת 5 וחצי מהריון ספונטני מאז מנסים ללא הצלחה וזו ההפריה הראשונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול19/05/2009הבטיחות שלך קודמת לכל.
עדיף להקפיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייעצות לקראת החזרה
ד''ר יעקב לברון19/05/2009חסרים עוד הרבה נתונים על מנת להחליט. את צריכה להתייעץ עם הרופא המטפל שלך. בואי לא נשכח שזה לא טיפול להצלת חיים. את והרופא שלך צריכים להחליט על מידת הסיכון שאת רוצה לקחת.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר השתלת עוברים מוקפאיםאני רק שאלה19/05/2009
שלום רב,
מהם הזמנים שאחרי החזרת עוברים מוקפאים ניתן לראות שק הריון? הד עוברי? דופק?
האם סטייה של כמה ימים בכל שלב מסמנת הריון לא תקין?
אם בשבוע 6+1 לא נצפה תוכן לשק - האם כדאי לחכות עוד מס' ימים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול19/05/2009בוודאי. אין צורך להסיק מסקנות בשלב זה.
מציע המשך מעקב.
אם כי בשלב זה יש לראות לפחות "שק חלמון" (YS ) .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פחד מילדהערן18/05/2009
שלום אני בת27 3 שנים מנסה . החודש עושה הפריה חוץ גופית פעם ראשונה אחרי 3 הזרעות אין סיבה מוסברת לבעיית פוריות הכל תקין . שי לי גם בעייה שאולי היא משפיעה עלי אני חוששת מלידה רגילה אני רוצה לעשות ניתוח קיסרי בכל מחיר אני מאוד מפחדת ולא רוצה לעשות לידה רגילה בשום אופן . אני חושבת שבגלל הפחד שלי אני לא נכנסת להריון שאלתי את הרופא פוריות והוא אמר לי שבי"ח בילינסון לא עושים מה שאישה בהריון רוצה הם עושים לידות רגילות רק אם יש סיכון אז עושים קיסרי . אני רוצה לדעת לפני שאני יהיה בהריון אם אני יכולה לעשות או לקבל אישור מיוחד לעשות ניתוח קיסרי ? אני נורא מפחדת מלידה רגילה ולא רואה את עצמי עושה את זה בשום אופן לא. אני גם מוכנה לשלם באופן פרטי . אני רוצה לדעת שתיהיה לי אפשרות לעשות ניתוח קיסרי בטוח כי אני יהיה בדיכאון בטוח אני יודעת . אני יודעת מה אני מסוגלת לעבור ומה לא ואת זה לא. רוצה לדעת מה האפשרויות שלי ? בתודה אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד
פרופ' שחר קול19/05/2009יש בתי חולים המאפשרים לידה קיסרית על בסיס בקשת האישה, ללא בעיה רפואית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהגל18/05/2009
שלום,
לאחר IVF רשאון בוצעה גרידה בתחילת פברואר- עד עכשיו הרחם לא התעבה לא עם פרוגינובה ואסטרופם ולא במחזור טיבעי. המחזורים היו חלשים מאוד, מחזור אחרון רק 24 שעות.
הרופאים אמרו שאולי קרה משהו בזמן הגרידה או שנוצרו הידבקויות ברחם והפנו אותי לעשות היסטרוסקופיה (מקווה שכתבתי נכון)
שאלתי היא האם יש חשיבות לתזמון של ההיסטרוסקופיה מבחינת המחזור שלי? הרי הרירית ממילא לא עבה במיוחד כ-4-5 מ"מ ביום הביוץ
האם צריך לחכות לאחרי המחזור? יש טעם?
ומה קורה אחר כך- תוך כמה זמן ניתן להחזיר עוברים קפואים?
הרופא אמר שמיד אחרי ההיסטרוסקופיה נותנים אסטרוגן כדי לעבות את הרחם ולמנוע הדבקויות נוספות- האם על אותו מחזור ניתן לעשות החזרה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
פרופ' שחר קול19/05/2009לרוב, היסטרוסקופיה מבצעים לאחר סיום המחזור.
אם יווצר חלל רחם תקין בעיקבות הפעולה, אפשר להמשיך מיד למחזור הפשרה, בתקווה שהרירית תתעבה היטב.
לפעמים הרירית מתאוששת לאורך מספר חודשים, ואז עדיף להמתין מעט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה
רותם19/05/2009אם בכל זאת ההליך יבוצע לפני המחזור- האם זה יגרום לדימומם שהוא בעצם כמו מחזור? או שאחרי כמה ימים יופיע המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול19/05/2009לא בהכרח. השאלה מה יבוצע במהלך הבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטורוסקופיה
רותם20/05/2009אז מה האפשרויות בעצם? מה יכול לקרות? או שישי הידבקויות ואז פותחים אותן- ואז מה קורה?
ואם אין הידבקויות- מה קורה אז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול20/05/2009אין טעם להיכנס לספקולציות.
יש לדון כאשר יהיו עובדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.ס. מחר
פרופ' שחר קול20/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה??
רותם20/05/2009?? א.ס. מחר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות לרופאהללויה18/05/2009
שלום ד"ר
יש לי שתי שאלות.
1. קראתי איפשהו (אולי כאן) שכשחצוצרה אחת סתומה, עדיין החצוצרה התקינה יכולה לאסוף את הביצית גם מהשחלה הסמוכה. במקרה שלי, חצוצרה שמאל סתומה וכן שחלה שמאל מנוונת, מעולם לא הודגמה. האם זה אומר שהסיכוי שלי להרות אף פוחת מכזו שרק חצוצרה אחת סתומה ושתי שחלות תקינות? אשמח לקבל הסבר.
2. אני עומדת לעשות הזרעה שישית. לקחתי איקקלומין פעם אחת שגרם ציסטות, ולכן בחודש שאחרי לא ביצענו הזרעה, ובחודש שלאחר מכן המחזור איחר לי מאוד עד שהצטרכתי ליטול תרופה לגרימת מחזור. ראיתי כאן שאינך ממליץ על איקקלומין במצב שכזה. בחודש האחרון לקחתי לראשונה גונל שגם הוא עשה לי ציסטות ולכן אני מחכה חודשיים שוב. האם סביר כי גם הפעם המחזור יאחר לי? וגם במקרה כזה אינך ממליץ על גונל?
תודה
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת שלום
פרופ' שחר קול19/05/20091. באופן תיאורטי בלבד. בכל מקרה, אם יש שחלה וחצוצרה מתפקדות היטב באותו צד יש סיכוי טוב להריון.
2. אם את מבייצת באופן סדיר, לדעתי אין מקום לטיפול עם איקקלומין.
עדיף טיפול על בסיס גונל.
"ציסטות" לאחר טיפול - ארוע שכיח מאוד. הן חולפות לרוב ללא כל טיפול.
עדיף הפסקה של חודש בין הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהלילך18/05/2009
התחלתי ב -15.5. הפסקתי גלולות {לאחר שבוע של שימוש }
ביום 16.5 התחיל דימום ואז התחלתי פוריגון 100 ל-IVF ראשון
אני עדין במחזור והיום נתקלתי בתופעה מוזרה לראשונה בחיי - על התחבושת היה גוש ממש גדול וצמיגי של דם כהה שלא נספג בתחבושת {מתנצלת על התיאור ]
בעלון ההנחיות של פוריגון שהתרופה עלולה לגרום לקרישי דם ולעיתים קרישי הדם עלולים להיווצר אף ללא גיריו יתר שחלתי .
1. האם לדעתך קריש הדם הזה קשור לתופעת הלוואי של התרופה, והאם דורש התייחסות מיוחדת או בירור {יצויין כי אני לא סתם היסטרית זה היה ממש גוש גדול.
2האם שלוקחים את הזריקות אבל עדין יש וסת האם ההורמנים עדין אמורים לעלות והאם באותו קצב של עליה ? .
2. האם יתכן כי אני מצויה במצב של גירוי יתר למרות שאני עדין במחזור { יצוין כי בפעם הקודמת שקיבלתי מינון של 150 אחרי 5 זריקות הופסק הטיפול כיהיתה מתוכננת הזרעה ולא IVF ו היו לי הרבה מאד זקיקים ?
3. בנוסף , עליתי למשקל וגיליתי שבשבוע האחרון עליתי 3 ק"ג כנראה בגלל הנוזלים - האם גם מעיד על בעיה ?
4. בדיקת ה PTT שלי יצאה 39.1 כשסוף הטווח הוא 30.6 - האם תקין ? מה המשמעות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול19/05/20091. יש לדעת בדיוק מה היו ההורמונים ביום התחלת הפיורגון. הסיכון לקרישי דם מתייחס ליתר קרישיות בתוך כלי הדם (ורידים), ולא להופעת קריש דם מהרחם (כנראה).
2. הפיורגון אמור להעלות ה - E2 ולהביא לצמיחת הרירית תוך סיום הדימום.
3. גירוי יתר שחלתי קיים רק לאחר ביוץ. לפי תיאורך אני משער שעדיין לא היה ביוץ.
4. מכיוון שאת בתחילת טיפול לא צפויה צבירת נוזלים כה רבה.
5. PTT מאורך מצביע על תת-קרישיות, ממצא הדורש התייחסות של המטולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןעדן18/05/2009
הרופא ביקש ממני לקנות אנדומטרין תמיכה להריון לא הספקתי לקנות אבל נשארו לי 10 כדורים מהזרעות קודמות הקופסא נשמרה בארון ללא מגע יד
רציתי לדעת אם יש זמן מסוים לשימוש מזמן הפתיחה או שאני יכולה להשתמש אפילו שזה היה פתוח כמה חודשים???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שימוש
פרופ' שחר קול18/05/2009אין בעיה אם לא פג תאריך תוקף התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי הקודמתש18/05/2009
טוב זה אני שוב ש
18.05.09 09:43
ד"ר תודה רבה על התשובות
טוב שוב הסתבכתי...לאחר איחור בווסת,קבלתי ביום חמישי שזה 32 יום, שבדרכ לפני שהתחלתי את הכדורים הייתי מקבלת קבוע כל 28 יום עם ביוץ מסודרם
ואז ביום ה-33 שזה יום שישי אחרון בערב הפסיק לי הווסת, דבר שמעולם לא קרה לי
וביום שבת עשיתי בדיקת הריון ויצא תשובה שלילית
עד היום אני ללא וסת
הייתי אמורה להתחיל סבב שלישי ביום שבת האחרונה, אך לא התחלתי והעדפתי לוותר על זה
ולהקשיב להמלצתך
אין לי מושג מה קורה לי בגוף בעקבות האיקקלמין, וכרגע אני לא יודעת מה השתבש לי
מה לדעתך אני אמורה לעשות?
האם יופיע לי המחזור שנית?
והאם יופיע לי ביוץ בעקבות זה שהיה לי ווסת רק יום אחד
שוב לקחתי איקקלמין במשך כחודשיים
ולפני כן הכל היה סדיר
יכול להיות שנהייה לי נזק בגוף? אשמח לתשובותתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיבוש
פרופ' שחר קול19/05/2009אל דאגה!
השפעת האיקקלומין תפוג והכל יחזור לשיגרה. לא נגרמו נזקים ארוכי טווח.
אם את מבייצת באופן סדיר, איני סבור כי איקקלומין היא תרופת הבחירה בשבילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה אבל...
ש19/05/2009מה זאת אומרת "נזקים לטווח הארוך"?
ןלגבי זה שהשפעת הכדור תתפוגג.. על כמה זמן מדובר? האם הווסת תחזור?
ובדרכ אנחנו מתחילים לקיים יחסים מהיום ה-8 למחזור יום כן יום לא. וככה מכסים זמן הביוץ
עכשיו אני גם אמורה לספור 8 ימים מהמחזור? האם זה אותו הדבר
האם קיים ביוץ אם אין מחזור
דבר אחד אני בטוחה ויודעת שאני לא חוזרת לשתות את הכדור הנ"ל
ובכל מקרה הרופא נשים שלי אמר לי לפנות לרופא מומחה
ששם כבר הייתי....כנראה שאני צריכה להפסיק עם הכל .ואז הכל יסתדר בעז"ה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן לבקר חולים בבתי חולים בהרימיכל18/05/2009
אני בשבוע החמישי להריון ,וזהו הריון ראשון לאחר 3 הפריות ,ואחותי מתאשפזת מחר בבית חולים השרון לניתוח בפנימית א' ,האם ניתן לבקר אותה ,אני מקווה שהשאלה לא טפשית מכיוון שכמה בנות מהעבודה אמרו לי לא ללכת מחחש לוירוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול18/05/2009ההחלטה שלך. קשה לכמת הסיכון.
לדעתי, הסיכון הכרוך בנסיעה בכבישי ארצנו לבית החולים גדול יותר מהסיכון הכרוך בביקור עצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסוי18/05/2009
הייתכן שאני ביום הרביעי של המחזור ואין כמעט דימום למעט הפרשות ובכ"ז ה- E2 קטן מ- 200
האם זה תקין?
2. פרוגסטרון 5.7 ,האם ניתן להתחיל כבר בזריקות להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
פרופ' שחר קול18/05/20091. תקין.
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)