מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחזור לאחר הפריה - דחוף!!בתאל17/05/2009
היום ה35 למחזור סוף כל סוף קיבלתי.. לאחר שאיבה לא מוצלחת טיפול הורמונלי, לא הייתה החזרה , המתנו למחזור כדי להתחיל מחזור טיפולי נוסף.
בינתיים כשבוע וחצי לפני המחזור מקבלת כל יום 0.1 דקפפטיל, כאמור קיבלתי מחזור עם כאבי בטן אבל דימום חלש ביותר, יותר מוגדר כהפרשה דמית מאשר מחזור ועוד מחזור שהגיע לאחר 35 יום,
אני מבינה שהטיפול ההורמונלי אולי הדקא עשויים להשפיע, אבל תופעה כזו מעולם לא קרתה לי!
אני מודאגת בפרט שאמורה לעשות ביום ה4 למחזור בדיקות דם ולא יודעת כלל כיצד להתייחס/לחשב לאור המחזור המשונה.
הריון אפשר לשלול עברתי בדיקת דם שלשום.
קבעתי תור לרופא מחר אבל בינתיים אני בסימן שאלה גדול אנא עיזרו לי..תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לאחר הפריה - דחוף!!
ד''ר יעקב לברון17/05/2009תעשי את בדיקת הדם וגם אולטראסאונד של עובי הרירית אם הדימום לא יתגבר ולפי זה הרופא שלך ידע.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בתאל17/05/2009הבדיקות שאני אמורה לעשות מחר הן: פרוגסטרון, e2'lh urgent' אלה הן בדיקות שאני מבצעת לפני הפריה , האם במקרה הזה הן מספקות כדי לראות תמונת מצב או שנדרשות בדיקות דם נוספות? ואודה לכם אם תגידו לי ממה זה נובע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
בתאל17/05/2009בבקשה תשובה זה חשוב מחר אני אמורה לעשות בדיקות דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור שחר קול אפשר בבקשה תשובה..
בתאל18/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץלילי17/05/2009
האם אפשר להכנס להריון ביום ה12 לאחר הוסת או ביום ה-16 למרות שהביוץ היה ביום 14
בבקשה תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
ד''ר יעקב לברון17/05/2009בעיקרון כן. אם מעד הביוץ ודאי הסיכוי לכך יותר נמוך.
דר' לברון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרהשני17/05/2009
יום חמישי האחרון לאחר 11 ימים מנוגון 3 אמפ' נצפה רק זקיק אחד של 12 מ"מ והערכים בדם עוד ירדו.(פרוג' 5.8 ואסטרדיול 538 ביחידות חדשות)
בבדיקות היום :
ב-US נצפה ציסטה עכורה בקוטר 24 מ"מ ובבדיקות דם פרוגסטרון 12.3 ואסטרדיול 650 ביחידות חדשות.
1.האם הציסטה זה זקיק שבייץ?אם לא זה מסוכן?
2.איך יכול להיות שב-3 ימים מזקיק שהיה 12מ"מ הוא גדל ל-24 מ"מ וכבר בייץ?
3.יש טעם להזרעה?
4.האם ביצית מזקיק כזה יכולה להיות באיכות טובה?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה
ד''ר יעקב לברון17/05/2009לפי הפרוגסטרון נראה שכבר בייצת. ה"ציסטה" העכורה היא הגופיף הצהוב ושה נורמלי ולא מסוכן. תנסי שוב במחזור הבא ואני מקווה שהרופא שלך יפיק את לקחי הנסיון הזב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםאילאיל17/05/2009
רופאים יקרים שלום,
אני לאחר 10 ימים של גונל 112.5יח', לקראת הזרעה.
ביום ה' האחרון (14.5) נצפה זקיק 1 בכל שחלה, שניהם בגודל 12 מ"מ. E2= 655 pmol ו- p=0.9nmol
היום יום א' (17.5) נצפה זקיק אחד בלבד בשחלה שמאל 17X19.
מה יכולה להיות הסיבה לכך שזקיק אחד פשוט נעלם לו? האם יתכן שבייץ?
תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב זקיקים
ד''ר יעקב לברון17/05/2009קרוב לודאי שהוא הפסיק לצמוח לכן בבדיקה לא טורחים להתייחס איליו כי הוא לא חשוב יותר לצורך המשך ההחלטות.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- העברת עוברים מוקפאים לחו"לנטשה17/05/2009
שלום,
האם מישהו יודע מה הנוהל לגבי העברת עוברים מוקפאים לחו"ל? איזה אישורים נדרשים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת עוברים מוקפאים לחו"ל
ד''ר יעקב לברון17/05/2009צריך מכתב לבטחון בנתב"ג מבית החולים בארץ וגם לשלטונות המכס במדינת היעד. בשני המקומות לבקש שלא יקרינו את המיכל. צריך גם לבקש הנחיות מבית החולים במדינת היעד.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרענורית17/05/2009
שלום,
היום קיבלתי את בדיקת הזרע של בעלי אודה אם תעזור לי לפענח אותה:
NORMAL MOORPHOLOGY -9%
לפי מיטב הבנתי יש כאן בעיה מכיוון שהנורמאל הו מעל 14%
לתשובתך אודה,
ואם יש בעיה מה הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתונים נוספים
ד''ר יעקב לברון17/05/2009הנתון הזה בלבד אינו מספיק. תשלחי את כל הנתונים כולל מעט פרטים על ההיסטוריה והרקע הרפואי שלכם.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול חדשחנה17/05/2009
שבוע טוב,
אני בעלת רזבה שחלתית נמוכה.
הרופא שלי אמר לי שיש טיפול חדש שנקרא IVA או משהוא כזה...
מדובר בקבלת 3 זריקות עבור הבייצית הטבעית שלי ולאחר מכן העברת הבייצית לאינקובטור.
אנא הסבירו לי על הטיפול החדש.
**בנוסף עוד שאלה: אני מזריקה גונל F במינון 350 למשך 6 ימים ויש לי כאבי ראש קשים.
האם זה תקין??
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר /שלום חנה
ד''ר דוד ישי17/05/2009מדובר ב IVM - ראשי תיבות של הבשלה חוץ גופית ( הכוונה היא , כמובן , של הביציות ) . הרעיון הוא לשאוב זקיקים קטנים , עוד לפני שנבחר הזקיק המוביל וכך להשיג יותר ביציות , אמנם לא בשלות , ולהבשיל אותן במעבדה.
כאבי ראש חזקים זה בודאי לא תקין. האמת שזאת לא אחת המתופעות הלואי המוכרות של גונל F . תתיעצי עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהשדאסנת17/05/2009
שלום
אני בת 29 ונמצאת בטיפולים (איקקלומין ועכשיו גונל).
אחת הפטמות שלי נמצאת לרוב במצב כאילו הקצה מקופל כלפי פנים. מידי פעם אני מבחינה כשאני בצביטה קלה משחררת אותה שיש על הפטמה הזו משהו שנראה כמו מעט משחה לבנה דביקה. בשד השני אין תופעות כאלו. מצב זה היה קיים גם לפני טיפולי הפוריות. בבירור הורמונלי שעשיתי היה פרולקטין תקין-יש לציין כי הבדיקה נעשתה בתקופה שלא קיבלתי מחזור 3 חודשים (במהלך החודשים האלו ולא בזמן מחזור). האם זה יכול לנבוע מבעיה הורמונלית או שמא יש חלילה חשש לבעיה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אסנת
ד''ר דוד ישי17/05/2009אם הפטמה היתה תמיד שקועה זו לא בעיה . זו תופעה די שכיחה יחסית. לגבי ההפרשה. קרוב לודאי שזה חלב ( למרות הפרולקטין התקין ) מה שמטריד מעט הוא העובדה שזה חד צדדי. אני ממליץ לכן , למען הסר ספק , שתבדקי בכ"ז ע"י כירורג שד. אם הפרולקטין תקין אין לזה השפעה על הפוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתבילבי16/05/2009
אני אצטרך לעבור טיפולי הפריה חוץ גופית/טפולי פוריות.
אני מתכננת לפני כן לעשות ניתוח אף
כמה זמן לפני מותר לי לעשות ניתוח האף והאם זה בכלל משבש הליכי טיפולי הפוריות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה חוץ גופית
ד''ר יעקב לברון17/05/2009רצוי לא "לערבב שמחחה בשמחה". רק כשתהיי בסוף תהליך ההחלמה את יכולה להתחיל בהליך הפריון.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה חוץ גופית
ד''ר יעקב לברון17/05/2009לא כדאי "לערבב שמחה בשמחה".
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ציטוטקרעות16/05/2009
שלום,
לאחר IVF, בשבוע 7 עובר ללא דופק.
קיבלתי ציטוטק, היה דימום.
אני כ-10 ימים לאחר ציטוטק, עדיין דימום קל. ב-US הרחם עדיין לא נקי לגמרי.
המליצו לי 1. גרידה בימים הקרובים או 2. להמתין לראות אם הרחם יתנקה במחזור הבא.
מה לדעתכם עדיף?
נמנעתי מגרידה בשל קיסריים בעברי.
מעוניינת לחזור כמה שיותר מהר לטיפולים בשל גילי (39)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרם קיבלתי תגובה
רעות17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רעות
ד''ר דוד ישי17/05/2009כפי שאת מבינה , אם היה יתרון ברור לאחת האפשרויות , לא היו נותנים לך את הבחירה.
אני אישית בעד לתת אפשרות , לתוכן שנשאר , לצאת , ללא התערבות כירורגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור שחר קול תודהtelisi16/05/2009
אני קודם מתנצלת שאני שואלת כלכך הרבה שאלות .. אני כרגע עם אםטרופם אפשר להגיד שבסוף יצא שבלעתי אותם כמעט חודשיים האם אין סכנה לגוף מהם והאם ההשפעה של הדקפפטיל תעבור לי בסוף כי כרגע יש הקלה חוץ מקצת כאבים בראש ובפנים (מין דקירות ועיקצוצים) רציתי לדעת שאחרי שאני יקבל את הווסת הבאה (מקווה שלא) יעלמו כבר תופעות הדקא והגוף יחזור לנורמל או שיכול להיות מצב שתופעות נשארות לתמיד (פוחדת מאוד )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ' שחר קול17/05/2009אין מקום לחששות.
השפעת התרופה תפוג לבסוף, והכל יחזור לקדמותו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדוקטור קול אתה מקסים תודה מכל הלב
telisi17/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ארוך ןקרישי דםאני16/05/2009
שלום
לאחר טיפול בגונל קיבלתי מחזור שהתחיל 10 ימים אחרי הביוץ. לאחר 6 ימים של דימום חזק עדיים יש דימום רציני וביומיים האחרונים מלווה בקרישי דם. האם יש צורך בבדיקה או שזה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום ארוך ןקרישי דם
ד''ר יעקב לברון17/05/2009כדאי להיבדק ע"י הרופא שלך.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נחיצות צרוטיידשירה16/05/2009
רופאים יקרים
בIVF ראשון קבלתי 5 זריקות פיוריגון ותו לא.
כעת לקראת טיפול שני רשם הרופא צרוטייד.
איני מעוניינת לקחת תרופה זו כלל.
שאלתי אם הצרוטייד כה נחוץ, מדוע לא קבלתי פעם קודמת?
טיפול קודם הניב תינוקת שהיום בת 7 חודשים.
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול16/05/2009ציטרוטיד - תרופה בטוחה, חסרת תופעות לוואי.
יתכן ובפעם הקודמת קיבלת GNRH אגוניסט, ולא ציטרוטייד.
תרופות ממשפחה זו חיוניות כדי למנוע ביוץ מוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היה צרוטייד ודומיו
שירה16/05/2009דר קול
בפעם שעברה קבלתי 5 זריקות פיוריגון בלבד בכמות של 125.
התוצאה היתה 28 ביציות. פיוריגון בלבד. וכמובן לקראת השאיבה אוביטרל.
שאלתי אם נחיצות הצרוטייד משמעותית.
ברצוני כמובן לשחזר את תגובת הגוף מהטיפול הקודם ולא לשנות דבר.
שאלתי אם נחיצות הצרוטייד משמעותית?
ומה יקרה אם אסתפק בפיוריגון בלבד?
תודות על הסבלנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול17/05/2009סיכוי טוב שהכל יהיה בסדר גם בלי ציטרוטייד.
יש בערך 15% סיכון לביוץ מוקדם וביטול הטיפול עקב כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה מהשד
ד''ר יעקב לברון17/05/2009כדאי להבדק קודם ע"י כירורג שד שיבדוק במה מדובר.
דר' לברון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFאמא16/05/2009
בפרוטוקול החדש (IVF), ראיתי שאני צריכה גם להתחיל (אחרי שאיבה/ החזרה- טרם בדקתי) לקחת
פרדניזון +דיקסילין. למה זה מיועד?
עשיתי 2 פרוטוקולים לפני כן ולא קיבלתי את שני התרופות הללו. למה הם עוזרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IVF
פרופ' שחר קול16/05/2009פרדניזון - סטרואיד
דוקסילין - אנטיביוטיקה.
הצורך בהם אינו ברור.
מציע להתייעץ עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץיעל16/05/2009
שלום, קיבלתי מחזור ב 6/5 טווח בין כל ווסת 31 -32יום החודש הזה ללא טיפול ואחרי צילום רחם אתמול עשיתי בערכת הביוץ הביתית בדיקה ויצא שני קווים כהים דומים בצבע צריך לעשות מעקב זקיקם ביום 13 נא להציין שיש הפרשות מוגברת
השאלות :
האם יתכן שהביוץ יתרחש תוך 24 -48 שעות או מוקדם ?
להתחיל לקיים יחסי מין או מוקדם?
האם הערכה אמינה ולסמוך עליה ?
האם ההפרשות המוגברת סימן שמתקרב הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביוץ
פרופ' שחר קול16/05/20091. יתכן מוקדם
2. להתחיל.
3. די אמינה.
4. כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיוק עכשיו קראתי באינטרנט: (שאלה)
אמא16/05/2009"שהפרידניזון יכול לשמור על פרוגסטרון נמוך במהלך הסטימולציה ו/או לשפר איכות ביציות ו/או להגביר מעט את סיכויי ההשתרשות"
האם שמעת על כך? מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא שלום
פרופ' שחר קול16/05/2009מדובר בטיפול בעל אופי אמפירי, שלא הוכח באופן מדעי במחקר מבוקר ומסודר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סכנה בלקחת פרידניזון? יש לי אופצ
אמא16/05/2009יש לי אופציה לסרב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול16/05/2009אם מדובר במינון נמוך (5 מג ליום) - אין סכנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן- זה המינון בדיוק! הרגעת אותי...
אמא16/05/2009תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)