מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהאיה27/04/2009
הי תודה אתם מקסימים
אז אני ובעלי יכולים החל מהיום לנסות להיכנס הריון.
ולוותר על בדיקת הזקיקים מחר?
יש סיכוי שאני אהיה בהריון בימים הקרובים\ יש אפשרות שזה הביוץ וזה יצליח?
תודה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איה
ד''ר דוד ישי27/04/2009יש סיכוי. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיניחסוי27/04/2009
אני בטיפולי IVF נמסר לי שדיקור סיני יכול לעזור.
1. האם בזמן הזריקות שאני לוקחת כעת ניתן ללכת לעשות דיקור סיני?
2. כמה טיפולים צריך?
תודה, ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי27/04/2009יש עדויות , בחלק מהמחקרים , שיש תועלת בדיקור סיני. את פרטי הטיפול את צריכה לקבל מהמטפלים בדיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופיתנועה27/04/2009
שלום ד"ר,
עד כה עשיתי 12 טיפולי הפריה ללא הצלחה.
הרופא טוען שהביציות באיכות לא טובה. יש לציין שבכל ההפריות היו עוברים של 6-7 תאים.
בטיפול האחרון הביציות לא הופרו. האם כדאי להמשיך את הטיפולים. אני בת 36 ויש לי ילדה מהפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נועה
ד''ר דוד ישי27/04/2009זה עניין של גישה. אני מאמין שכל זמן שנוצרים עוברים , שוה להמשיך. צריך במקביל לחשוב על תרומת ביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום ביום 26 למחזור אחרי איקקלומיןתמר27/04/2009
אני לאחר סבב ראשון של איקקלומין. מעקב זקיקים ובדיקות דם הראו ביוץ כנראה ביום מחזור 16.התחיל עכשיו דימום קל. נדיר שאני מקבלת מחזור באופן טבעי ובדרך כלל זקוקה לעזרה של דופסטון,פרוברה וכו'. האם אפשר עוד לקוות שלא מדובר במחזור או שאין יותר תקווה החודש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמר
ד''ר דוד ישי27/04/2009טיפול עם איקקלומין הוא כמו טיפול בפרוברה . אחריו מופיע וסת , גם אצל נשים שיש להן מחזור מאד לא סדיר. יש עדיין סיכוי שמדובר בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית עבהrony4127/04/2009
שלום, לאחר החזרת מוקפאים שנכשלה (בטא שלילית ב-19.4) יום מחזור ראשון - 22.4. נלקח אסטרופם 4 כדורים ליום החל מה-23.4 אחה"צ לקראת סיבוב נוסף של החזרת מוקפאים. היום בבדיקת א.ס. נצפתה רירית בעובי 10 מ"מ. זה נראה מוזר גם לי וגם לרופא, משום שבדר"כ מושגת רירית של 8 מ"מ לאחר כ-8-10 ימי אסטרופם וכאן לאחר 3 ימים. התבקשתי להגיע למעקב בדם + א.ס. רק ביום א' הבא ולבדוק גם בטא. בת 41.
מה לדעתך יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום rony41
ד''ר דוד ישי27/04/2009יתכן שרירית הרחם מהמחזור הקודם לא התרוקנה לגמרי. יש גם אפשרות שמדובר בפוליפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית עבה
rony4128/04/2009בהמשך לתשובתך לגבי פוליפ, האם פוליפ עלול לגדול תוך 4 חודשים? ביצעתי היסטרוסקופיה אבחנתית בדצמבר והכל היה תקין. לגבי המחזור - הוא אכן היה קצר מהרגיל. אודה לתשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרירית עבה - דילגתם עלי
rony4129/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי29/04/2009אפשרי אבל מאד לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"רשני27/04/2009
באיזה אזור בגוף הכי כדאי להזריק מנוגון?היכן הוא נספג הכי טוב?
אני מעדיפה בבטן אבל אם יש אזור אחר טוב יותר אז אשמח לדעת
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי היצרן: אפשר בבטן, אפשר בשריר
פרופ' שחר קול27/04/2009העכוז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהאיה27/04/2009
תודה דוקטור
על הכל!
אם אני אקיים יחסי מין היום וזה יצליח זה בסדר לעשות מחר את הבדיקה של הזקיקים או שזה יכול לפגוע ברחם?? או שאפשר לנסות היום וגם מחר וגם לעשות שוב בדיקת זקיקים מחר??
תודה רבה
איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זקיקים אינה פוגעת ברחם.
פרופ' שחר קול27/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
איה27/04/2009אז אני ובעלי יכולים החל מהיום לנסות להיכנס הריון.
ולוותר על בדיקת הזקיקים מחר?
יש סיכוי שאני אהיה בהריון בימים הקרובים\
תודה איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאיבה והחזרהרינת27/04/2009
ד"ר שלום רב,
אתמול עברתי שאיבה של 18 ביציות, היום התקשרתי למעבדה ונאמר לי ש- 5 מהן הופרו... האם זה נורמלי שמתוך 18 5 בלבד יופרו? מהן הסיבות שחלק לא מופרות? מחר מתבצעת ההחזרה בעז"ה מהם הסיכויים להצלחה כבר בפעם הראשונה???? (אציין שאני בת 24 והבעיה שלי היא חסימה בשתי החצוצרות).
אודה מאד על תשובתך......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת שלום
פרופ' שחר קול27/04/2009אחוז ההפריות נמוך מהממוצע.
יש לדון עם רופא היחידה לגבי הסיבות לכך.
סיכויי ההצלחה טובים מאוד כי את צעירה, ועל רקע סיבת אי הפריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לדוקטור קולנטליה27/04/2009
שלום, הא בעת נטילת ברוול עם סיומו של המחזור ניתן לקיים יחסי מין? בסיום ההזרקות של הברוול מה מצפים לראות בבדיקות דם? ובאולטרסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע שלום
פרופ' שחר קול27/04/2009מותר לקיים.
הברוול עובד בדיוק כמו גונל או פיורגון.
מצפים לראות עוצמת התגובה שחלתית לפי בדיקות דם וא.ס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנוחה?חסויה27/04/2009
כמה מנוחה צריך לאחר החזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנוחה
פרופ' שחר קול27/04/2009הנושא נדון בעשרות שאלות קודמות, אנא, בצעי חיפוש בפורום זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שני27/04/2009מה שהתכוונתי לומר הוא שהביוץ התרחש אצלי כעבור 4 ימים מבדיקת הא.ס., כלומר 4 ימים לאחר שאבחנו זקיקים גדולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל27/04/2009
אני בסבב רביעי של ivf + icsi. בסבבים הקודמים נוסו פרוטוקולים שונים שהניבו במקרה המוצלח 3 ביציות בשלות. סה"כ עד כה 2 החזרות (פעם אחת של עובר אחד ופעם שניה של 2 עוברים "יפים"), ללא קליטה.
הסבב הפעם הוא טבעי, כשבזמן הביוץ אקח מינוגון וצטרוטייד.
היום עשיתי US ונראו שני זקיקים, אחד 17 מ"מ והשני 11 מ"מ. עובי רירית 8 מ"מ תלת שכבתי.
מה השלב הבא לדעתכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול27/04/2009לברר בדיקת דם היום.
אם מתאים - אפשר לתת אוביטרל ולשאוב עוד יומיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ובהמשך
יעל27/04/2009בבדיקת הדם יצא E2 178. לקחתי צטרוטייד ומינוגון 3 אמפולות. מחר עוד בדיקת דם ו- US. מה דעתך? ושוב, תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקראת שאיבה
יעל28/04/2009שלום ד"ר, בהמשך לדברים שכבתי קודם לכן, עשיתי היום בדיקות דם: E2=202 ולפי US זקיק אחד בגודל של 18 מ"מ. רירית תלת שכבתית 9 מ"מ.
נקבעה לי שאיבה ליום ה' בבוקר, היום אני לוקחת צטרוטייד 0.25 ו- 3 אמפולות של מינוגון, ובלילה (22:30) 2 אוביטרל.
האם אתה מתרשם שהתהליך אופטימי? מה הסיכוי לביצית בשלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל שלום
פרופ' שחר קול29/04/2009סיכוי טוב לביצית בשלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץנורית27/04/2009
שלום,
אני בת 27 בעלת שחלות פוליציסטיות, מטופלת בגונל F 75 אתמול 26/4/09 ביצעתי מעקב זקיקים נצפה זקיק בגודל 21 , הרופא אמר להזריק אורביטול היום 27/04/09 ולקיים יחסי מין בתדירות גבוהה במשך כל שלושת הימים הקרובים, שאלתי היא אם זריקת האורביטול מייצרת ביוץ רק אחרי 36 שעות מתי בדיוק אני צריכה לקיים יחסי מין, מפחדת לפספס את הביוץ, יכול להיות שאבייץ גם לפני זריקת האוביטרל כלומר היום ?
האם לקיים יחסי מין כל יום בכדי לא לפספס את הביוץ?
לתשובתך המהירה אודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נורית שלום
פרופ' שחר קול27/04/2009מציע יחסים היום, מחר, מחרתיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ביתיתלימור27/04/2009
ב 14 לאפריל היה לי ביוץ ועברתי הזרעה, היום 27 לאפריל עשיתי בדיקה ביתית והתוצאה היתה שלילית, האם להספיד או שאין סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימור שלום
פרופ' שחר קול27/04/2009בדיקת דם להריון - 14 יום לאחר ההזרעה.
לא ממליץ בדיקה ביתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהדנה27/04/2009
שלום אתמול עברתי הזרעה
ושלשום אני הניתי חולה- נזלת כאבי גרון אך אין חום- האם זה ישפיע לרעה על סיכוי להיכנס להריון?
האם אפשר לקחת אקמול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לורי27/04/2009היי, אני מתארת לעצמי עד כמה מדאיג זה יכול להיות. אבל בעיקרון לא אמור להשפיע על סיכוי ההיקלטות. את יכולה לקחת אקמול. עדיף לא לקחת אדוויל,נורופן ודומיו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה27/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לבנות............נטליה27/04/2009
היום אני מתחילה הזרקות בבטן ..האם יש מקום מסויים בבטן דרך מסויימת שאפשר להקל על הכאב?
אשמח לשמוע חוויות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפ
רותם27/04/2009,תצבטי את האיזור בו תזריקי חזק עם ידיים קרות זה יעמעם את הכאב
חוץ מזה זה באמת לא כ"כ נורא כמו שנראה לך- בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי פעם ראשונה עם האחות וגם..
בתאל27/04/2009רצוי מתחת לטבור כשאת אוחזת בשתי אצבעות ויוצרת כמו קפל של בשר בבטן , חשוב צמר גפן עם אלכוהול לפני ואחרי ההזרקה (בשום אופן לא לשפשף.. זה עלול לגרות את העור או שטפי דם.. ) כדאי לטפוח עם הצמר גפן בעדינות על המקום, ואת המחט להזריק כשהיא באלכסון.
וכדאי שוב בפעם הראשונה לעשות זאת בליווי והדרכה של האחות, שבדרך כלל הן מאוד מבינות ומגלות רגישות למצב.
זהו ממי שיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול הציע
תותית28/04/2009לשים קרח על האיזור לפני ואז להזריק אני עשיתי זאת וזה עוזר מאוד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)