מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקאקלומיןיסמין26/04/2009
שלום
אני בת 35 + ילד בן 4 כמעט קרוב ל- 7 חודשים מנסה להיכנס לנהריון .בחודש הזה בפעם ראשונה נטלתי כדורי אקאקלןמין - רציתי לדעת מה הטווח הרחב של מועד הביוץ . יש לציין שהמחזורים שלי ארוכים
בין 38 ל49 יום . האם הפעם המחזור יהיה קצר יותר
בנוסף ביצעתי בדיקה של פרוגסטרון שהראה 11.50 ביום ה- 21 של המחזור . האם זה תקין
אשמח לקבל תשןבתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אביבה
ד''ר דוד ישי26/04/2009הביוץ עם איקקלומין מתרחש בממוצע כ 5 ימים לאחר סיום הטיפול. אבל הטווח גדול בין 3 ימים ל 10 ימים או יותר ולכן רצוי לעשות מעקב אולטרסאונד.
קרוב לודאי שהמחזור יהיה קצר יותר
רמת הפרוגסטרון מעט נמוכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- "הנצה"חסוי26/04/2009
רציתי לשאול מה זה הנצה של העוברים?
למי זה מיועד?
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי26/04/2009הנצה הוא יציאת העובר מתוך המעטפת שלו , כמו בקיעה של האפרוח מתוך הביצה שלו. התהליך טבעי והכרחי ומתרחש ביום ה 5 לחייו. את מתכוונת כנראה לעזרה בהנצה שזו פעולה שנעשית על הדופן לפני החזרת העובר כדי להקל על יציאתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה בדחיפות את עזרתכם!איה26/04/2009
תודה עבור התשובה!
אבל בבדיקה האחרונה אמרו לי ככה ביום ה- 14 ונמצאו לי רק מספר זקיקים קטנים ורק בשחלה ימנית. בשחלה שמאלית לא הודגמו זקיקים. 1)מה זה אומר???
2) יש סיכוי שמחר ימצאו לי זקיק גדול? ביום ה- 16 ?
3) כתבתם אולי בעיה בביוץ מה זה אומר??
כי המחזור מגיע כל חודש !
4) זה שאני בת 35 יכולה להיות הסיבה כשאר הבדיקות בסדר!
תודה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד דבר קטן
איה26/04/2009הי,
מחכה לתשובתכם
יכול להיות שהזקיק הקטן לא מתפתח לגדול ולכן נעלם
לזה התכוונתם?
מתי זקיק נחשב לגדול מספיק והוא כבר לא קטן??
עדיין מקווה שמחר יהיה בסדר ויהיה אור בקצרה המנהרה :))
תודה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איה
ד''ר דוד ישי26/04/2009יש אפשרות שזקיק מגיע לגודל מסויים ואז נספג ונעלם.
זקיק בשל הוא זקיק של20 מ"מ או יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איה
ד''ר דוד ישי26/04/2009יש סיכוי שיתפתח זקיק בהמשך.
עם מחזור סדיר , קרוב לודאי שאיןצ לך בעיה עם הביוץ.
יש לגיל שלך השפעה על הפוריות אבל היא עדיין קטנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיתוי לבדיקתfshאור26/04/2009
שלום רציתי לדעת מתי הfsh הכי נמוך ביום ה2 ה3 או ה4 למחזור תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אור
ד''ר דוד ישי26/04/2009ביימים האלה הרמה שוה פחות או יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייאושיעלי26/04/2009
שלום
בת 31 כשבעברי ניתוחים גינקולוגיים (היו לי ציסטות שחלתיות ועברתי לפרוסקופיה מרושלת שגרמה לדימום תוך בטני ונאלצתי לעבור לפרוטומיה) כתוצאה הידבקויות גרמו להידרוסלפינגס. ניסיתי 4 מחזורי IVF במצב זה ולבד מהריון כימי אחד תמיד תשובה שלילית. לפני חודשים מספר עברתי כריתה לפרוסקופית של החצוצרות ומאז נכשלו עוד 2 מחזורי הפריה ועוד החזרת מוקפאים. זרע תקין, עוברים מעולים, רירית עבה תמיד... יש לציין כי במחזור האחרון שכשל עברתי חריש. הוחזרו 3 עוברים של 8 תאים בלי שברים שעברו הנצה. הטיפול כלל מנופור 5 אמפ' ודקא יומיות החל מיום 2 למחזור. התמיכה היתה אנדומטרין 3 פרוגינובה 2 וגסטון פעם ביומיים. לאור כל זאת - האם יש סיבה הגיונית שחוזר על עצמו כשלון בהשרשות? אני גם מטופלת במקביל בדיקור סיני מעל שנה.
עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית עם החריש ועלה כי חלל הרחם תקין לחלוטין ללא כל מחיצות, פוליפים או אנדומטריוזות.
האם ישנן בדיקות נוספות שכדאי שאבצע? סה"כ עברתי מעל 9 החזרות ואני כמעט קורסת מייאוש. הרופא שלי טוען שבוצעו כל הסידקות הנחוצות למרות שמעולם לא עברתי קריוטיפ, קרישיות או PGD
אודה לעצתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנני
ד''ר דוד ישי26/04/2009לא ברור אם הבדיקות שציינת , שמבוצעות במצב של הפלות חוזרות , רלוונטיות גם לכשלון חוזר של IVF. ה - PGD הוא פעולה מורכבת , שאחת האינדיקציות הלא שכיחות שלה היא אכן כשלון חוזר של IVF. לדעתי , הדבר שיתן את הסיכויים הגדולים ביותר , הוא לא להתיאש ולהמשיך עד הצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון הזוי-דעתךתותית26/04/2009
היי
אני מותשת נפשית
לאחר תהיות של הכפלת בטא התחלה מאוד נמוכה 14 לא הכפיל מלא אחרי זה הכפיל ולאחר ההכפלה התהייה של הריון חוץ רחמי שלאחר בדיקה אושר שק הריון+חלמון בתוך הרחם לאחר בדיקת איתור דופק וכו
בצעתי א.ס בחמישי האחרון בה נאמר ע"י הרופא כי הוא אינו רואה דופק למרות שאני בשבוע 7+5 נתן הפניה למיון נשים לביצוע גרידה/כדורים
הגעתי בבוקר המחרת לאחר שהופסקה התמיכה וחוסר שינת לילה בשל התהייה מה יהיה ובכי בכל הבוקר עד שהגענו
שם הרופאה בקשה לבצע א.ס נוסף (מציינת שהמכשיר שם מתקדם יותר מזה של הרופא) ושם נאמר לי "מזל טוב יש דופק"
אני ובעלי בהלם מוחלט ולא יודעים מה לומר
שם נאמר שהעובר מתאים לשבוע 5+5 (הפרש של שבועיים)
אני מוזמנת לא.ס. נוםף ביום שני מעקב
אפשר חוות דעתך בנושא
מצטערת על כל ההשתלשלות אני ממש לא יודעת מה לומר-זה הריון מאוד הזוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותית שלום
פרופ' שחר קול26/04/2009אם יש דופק - זו בשורה טובה.
ועם כל זאת, יש בהחלט סיכון גבוה שההריון יסתיים בהפלה טבעית, ולא בלידה.
בכל מקרה, אין מה לעשות כעת פרט להמשך מעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המענה המהיר
תותית26/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לדוקטור בעניין הזה
טלי27/04/2009אני במצב די דומה והתפלאתי לקרוא שאתה כותב שעדיין סיכוי להפלה. זאת אומרת האם ייתכן שאחרי בטא שלא הכפילה את עצמה כל כך יפה בהתחלה אבל אחר כך ראו כבר פעמיים דופק, עדיין יש סיכוי להפלה? זאת אומרת יותר מבהריון רגיל? האם צריך לשכב במיטה במקרה כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול27/04/2009נכון. נקודה נוספת - העובר קטן משמעותית לגיל ההריון.
שכיבה במיטה לא תמנע הפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף!!!!נאווה26/04/2009
אני אחרי החזרה ביום שישי . בטן נפוחה כמו הריון ללא גירוי יתר שחלתי רציתי לדעת במידה ואני בהריון תוך כמה זמן הנפיחות יורדת בבקשה זה דבר שמציק לי מאוד?ותוך כמה זמן אני יכולה לחזור לספורט ולשחיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נאווה שלום
פרופ' שחר קול26/04/2009יש לאבחן הסיבה לנפיחות הרבה.
המלצות להמשך תלויות בסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה את עזרתכםאיה26/04/2009
הי בוקר טוב
אצלי המחזור מופיע כל חודש אבל בתאריכים שונים
למשל :13/1 9/2 8/3 9/4
שלחו אותי למעקב זקיקים כי עד כה לא הצלחתי להיכנס להריון.
עשיתי בדיקה ראשונה ביום ה-12 מהמחזור ונמצאו רק מספר זקיקים קטנים בשתי השחלות .
כעבור יומים חזרתי על הבדיקה כלומר ביום ה- 14 ונמצאו לי רק מספר זקיקים קטנים ורק בשחלה ימנית. בשחלה שמאלית לא הודגמו זקיקים.
עובי רירית הרחם הכפיל את עצמו בין שתי הבדיקות והוא עומד על 7.2 מ"מ.
אמרו לי לבוא עוד יומים לבדיקה נוספת.
שאלותי : אז קודם כל אני מודאגת.!!!
1) לפי תאריכי המחזור שרשמתי מתי הייתי צריכה לבצע את בדיקת הזקיקים? כמה ימים מהמחזור?
2) זה בסדר שרק בשחלה אחת נשארו זקיקים?
3) למה לא מופיע עדיין זקיק גדול??
מחכה לתשובתכם
תודה איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איה שלום
פרופ' שחר קול26/04/20091. המעקב - תקין מבחינת ימי הבדיקה.
2. יש זקיקים בשתי השחלות.
3. אולי יש בעיית ביוץ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלותלילך26/04/2009
שלום רב - אשמח לקבל מענה :
1. עשיתי הזרעה לפני יומיים , אתמול לקחתי אוביטרל לתמיכה ואיני מרגישה תופעות לוואי של גודש בחזה וכד' - האם יתכן ?
2. באופן קבוע יש לי כיום לאחר הביוץ דימום שנמשך מס' ימים . אתמול כאמור לקחתי אמפולה אחת של אוביטרל אך הדימום לא הפסיק - בהנחה שהדימום לא מצוואר הרחם ו/או מההזרעה - מה יכול להיות מקור הדימום ? והאם מהווה בעיה כלשהי בקליטה ? ומה המשמעות לכך שהאוביטרל לא הפסיק את הדימום ?
{יודגש , תמיד ערכי הפרוגסטרון כשבוע לאחר ביוץ תקינים, ותמיד 10-11 ימים אחרי ביוץ מתחיל דימום . חוצ מהדימום שיש כאמור תמיד מיד אחרי ביוץ }* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול26/04/20091. כן
2. בעיה ברחם עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
לילך26/04/2009למה הכוונה בעיה ברחם עצמו- כמו מה למשל ? וכיצד ניתן לאיבחון ?
יצויין שצילום רחם יצא תקין + בדיקת פיפל תקינה .
והאם זה שהאוביטרל לא הפסיק את הדימום מוביל אותך למסקנה הזו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמנההללויה26/04/2009
שלום ד"ר
בשנה האחרונה העלתי 25 ק"ג וכעת אני נחשבת לאשה שמנה-מלאה. אני מנסה להכנס להריון.
חשוב לציין כי השמנה זו היא דרסטית ונובעת ממתח וממשבר אישי. ולפניה הייתי די רזה-ממוצעת.
רציתי לדעת מה הם הבדיקות שעליי לבצע על מנת לבדוק אם המשקל מפריע לקליטת הריון?
טסטסטורון - תקין.
בלוטת התריס- מאוזנת לאחר נטילת אלטרוקסין כ-13 שנים. כמובן בשל תת פעילות של בלוטת התריס כל השנים הייתי חייבת כל חיי לשמור ולעשות דיאטה וספורט. (דבר שלא עשיתי בשנה האחרונה)
תודה רבה
רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוית שלום
פרופ' שחר קול26/04/2009יש לוודא ביוץ ספונטאני, ע"י בדיקת פרוגסטרון כשבוע לפני המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לגבי תזמון ההזרקהשני25/04/2009
אם התחלתי להזריק גונל ביום השישי למחזור במקום ביום החמישי (כי הדימום החודש לא היה ברור לי וחישבתי נאמר את היום השישי למחזור בטעות כיום החמישי למחזור)- מה יכול לקרות מבחינת התפתחות הזקיקים והצלחת הטיפול? האם התחלת הזרקה ביום השישי הורסת את הטיפול כולו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול26/04/2009התחלה מאוחרת עלולה להקטין מספר הזקיקים המגויסים במחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי להפסיק שימוש באוטרגסטןאורלי25/04/2009
שלום רב!
אני בהריון בשבוע 11+5 לאחר שתי הפלות בשבועות מוקדמים יותר.
בהריון זה אני מקבלת תמיכה של אוטרגסטן 200 לנרתיק 3 פעמים ביום,
באופן נסיוני ולא על סמך אינדיקציה ברורה כלשהיא.
קראתי בדף התרופה הוראה ברורה כי יש לקחת את הכדור רק עד שבוע 12 לכל היותר
וכן הבנתי כי הוא יכול לגרום להפרעות בהתפתחות אברי המין בעובר ואחרות.
ע"פ הרופא עלי להמשיך באותו מינון, אך פגישתנו רק בעוד שבוע, ופעם האחרונה שנבדקתי אצלו היתה לפני כחודש, איני בטוחה כי הנחיה זו ניתנה במלוא תשומת הלב.
האם יש להפסיק לקחת בהדרגתיות?
מה הסיבוכים הידועים של התרופה?
האם עלי להפסיק או להוריד במינון לקראת שבוע 12 לדעתך?
אוסיף כי נערכה בדיקת דופק והכל תקין נכון ללפני יומיים.
בתודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד הערה קטנה
אורלי25/04/2009שכחתי לציין שההריון ספונטני, לא בהפריה, אם יש לזה משמעות לגבי שאלתי.
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר להפסיק בבת אחת. מיד.
פרופ' שחר קול26/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה .דחופה .....נטליה25/04/2009
דוקטור שלום עלי להתחיל ליטול אוביטרל מהיום ה-3 למחזור , מתי עלי לעשות בדיקות דם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע שלום
פרופ' שחר קול25/04/2009שימי לב!
יש לך טעות!
עיצרי!
לא מתחילים אוביטרל מיום 3!!!!!!!!!!
אולי גונל? אולי פיורגון? אולי מנוגון????
אם לא בטוחה - שאלי את רופאך לפני תחילת הטיפול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
נטליה25/04/2009האמפולות שיש לי הם אוביטרל וברוויל ...את הברוויל עלי להתחיל מהיום ה-3 למחזור?ומתי בדיקות דם ל-LH , אסטרדיול ופרוגסטרון ארגנט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול26/04/2009יש להתחיל בברוול מיום 3 למחזור.
ביקורת לאחר 4 - 5 ימי זריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופאאיתי25/04/2009
אני קופת חולים מכבי, הלכתי לרופא שאמרו לי שהוא טוב ואחרי שלוש הזרעות הוא הודיע שהוא מכן לא ממשיך לטפל. אני אמורה התחיל טיפול ממש בקרוב, וכפי הנראה צריך רופא מומחה לפריון, או אם אני מבינה נכון משהו שגם מטפל בזריקות וגם בהמשך בהפריות, במידה ואצטרך.
אני לא יודעת אם נהוג לבקש הכוונה העניין או נהוג להמליץ, אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים לחפש... רופא באזור ת"א- אפשר גם באזור של ת"א... גבעתיים וכו/.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על רופא
רונית25/04/2009יש לי רופא מקסים שמטפל בי. אשמח לעזור. הטל' שלי הוא 0544710585
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש תודה, אתקשר
איתי26/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןכרמית25/04/2009
אני שומרת על דיני הטהרה ומנסה להיכנס להריון כבר 5 חודשים.
הרופא המליץ לי לקחת איקקלומין כי כנראה והביוץ שלי הוא בזמן הנידה.
היום אני נמצאת ביום ה 13 מהמחזור האחרון וסיימתי את השימוש באיקקלומין אחרי 5 ימים כי שהרופא אמר. אני טובלת רק עוד יומיים כלומר ביום ה 15 אבל היום היו לי "עיקצוצים" בבטן התחתונה האם יכול להיות שהיום אני מבייצת והחל מיום הטבילה כבר אין סיכוי שאכנס להריון?
ואם כן איך אפשר לאחר או לדחות את הביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום כרמית
ד''ר דוד ישי25/04/2009קשה לתת תשובה רק על סמך התחושות שלך. חשוב מאד לעשות מעקב ביוץ מסודר כדי לקבוע שבאמת יש בעיה ולא לקבוע שיש בעיה רק על סמך התחושות שלך או של הרופא. . אם אכן יש בעיה של ביוץ מוקדם יחסית לטבילה , אני מציע לגשת למרפאת פוריות . איקקלומין יכול אולי לפתור את הבעיה אבל יש לו מחיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)