מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת מוקפאיםאירית28/04/2009
אחרי הריון IVF שבו הוחזרו 2 עוברים ואחד נקלט והתפתח להריון מוצלח,
נותר באמתחתנו עוד עובר אחד קפוא שעבר מיקרופמניפולציה בעל 4 תאים שהתפתחו ביומיים
היום שנה וחצי אחרי אנו רוצים להחזיר אותו,
רוצה לדעת:
1.מה סיכויי השרידה של העובר בתהליך ההפשרה?
2. קראתי שעוברים מוקפאים מחזירים עד 3 ואילו עוברים טריים מחזירים עד 2 במחזור אחד של טיפול --- האם זאת משום שסיכויי הקליטה של הקפוא, לאחר ששרד את ההפשרה קטנים יותר...?
3. האם להקטין ציפיות למינימום מהתהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית שלום
פרופ' שחר קול29/04/20091. תלוי באיכותו ביום ההקפאה. בממוצע - סביב 70%
2. נכון.
3. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתכוננת ל-IVFמישהי28/04/2009
שלום רב,
אני בת 34, לפני שנה וארבעה חודשים ילדתי את בני הבכור לאחר 6 מחזורי IVF. עכשיו אני מרגישה כבר "מוכנה נפשית" לקראת התהליך על מנת להכנס להריון נוסף. הסיבה לכך שנצרכתי ל-IVF אינה ברורה.
- כשהייתי בשבוע 21 בהריון עברתי ניתוח חירום בשל שיזור שחלתי כפול בצד ימין. לשמחתי השחלה פעילה. רציתי לדעת מה הסיכוי שהדבר יחזור על עצמו גם בהריון הבא? (זו היתה חווייה קשה ביותר)
- האם תוכלו להפנות אותי לאתרים/כתבות על החידושים האחרונים בתחום כדי שאוכל לדון בכל האופציות עם הרופא שלי? (גם באנגלית יתקבלו בברכה)
- האם יש הכנות שאני יכולה לעשות על מנת להגביר את הסיכויים להצלחת הטיפול? (בטיפולים הקודמים הייתי נורא עסוקה בגיוס תעצומות נפש, ולא כל כך זוכרת היבטים אחרים מלבד המון זריקות בדיקות דם והמתנה מורטת עצבים....)
תודה מראש,
מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול29/04/20091. את בסיכון גבוה לעומת מטופלת אחרת.
2. חפשי בגוגל לפי ovarian torsion in pregnancy
יש המון חומר.
3. לא ממש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפלבתאל28/04/2009
רציתי לדעת באיזה יום של המחזור ניתן לעשות הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
פרופ' שחר קול29/04/2009ניתן בכל עת.
מקובל עם בוא המחזור, או שבוע לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי היום פיפל
בתאל03/05/2009קצת כאב .. ואני שמחה שאני אחרי.. עשיתי זאת למטרת הפריה רציתי לדעת מה בדיוק מתרחש ברחם ומדוע סבורים שזה עשוי לעזור לקליטה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובתכם
בתאל04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצותחסויה28/04/2009
ממה יכולה להיות התכווצות ברחם עד כאב עז לאחר החזרה יכול להיות שזו הקליטה של הרחם לעוברים ?או חס וחלילה ההפך ?אני מאוד פוחדת לאבד אותם ?מהי דעתך ד"ר ?
היום אני לא מרגישה כלום רק ביום ההחזרה כ- 3-4 שעות אחרי החזרה היתה התכווצות ?להיו אופטימית? מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול28/04/2009כאב עז לאחר החזרה אינו תקין.
השרשת העוברים אינה מלווה בכאב.
כאב כה חזק מחייב התייחסות ובדיקה ע"י הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ?
חסויה30/04/2009ד"ר שחר קול שלום
פעמיים רשמתי לך הודעה כל פעם עניתה משהוא אחר אנא עזור לי לדעת מה לעשות בזה העניין?
1.ב-23/4/09 עברתי שאיבה ונשאבו 7 ביציות 3 הופרו ב-26/4/09 בוצעה החזרה של שלושתם
בבית חולים אלישע חיפה כשהגעתי הביתה התאפקתי השלפוחית היתה מלאה וכואבת בבית נכנסתי לשירותים ואח"כ שכבתי למנוחה פתאום חשתי בכאב עז כ-חצי דקה כמו דקירות התכווצות
לא יודעת איך לקרוא לזה כאבים עבר טענתה שאין סיבה לדאגה בהצלחה.
לא היי רגועה ושאלתי שוב האם התכווצות לאחר החזרה היא בסדר ?שלום העוברים בסדר ?
טענתה שזה לא בסדר ?מה אני יכולה להבין ?
איזה בדיקה מחייבת פה ?
תודה על תשובתך בהקדם מחכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול30/04/2009סביר כי הכל תקין, אך לא ניתן לוודא ללא בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה ?
חסויה30/04/2009ד"ר תודה על התייחסותך רציתי רק לשאול כי יש מצב שהעוברים לא נפגעו למרות הכאב ואיזה בדיקה הרופא יכול לעשות לאחר החזרה יש רק לחכות לבדיקת דם לראות את תוצאת הטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול30/04/2009סביר כי העוברים לא נפגעו.
סיבוכים אפשריים:
דימום
זיהום
גירוי יתר
סיבוב השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ופרוגינובהשרון28/04/2009
שלום, אתמול יום ה-12 למחזור זקיק מוביל 14. רירית 5 ממ.ההפרשות כבר החלו ואני מרגישה שהביוץ מאד קרב. רציתי לדעת האם יש סיכוי שאבייץ ללא זקיק בשל או שרק אם הזקיק בשל אני אבייץ כלומר מה תלוי במה כי למיטב הבנתי צריך 20 בשביל הריון האם זה נכון?
בנוסף רוצים לתת לי פרוגינובה לעיבוי הרירית ממתי נותנים- מהמחזור עד לביוץ או מהביוץ עד להשרשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול28/04/2009יתכן ביוץ כאשר הזקיק קטן יותר מ - 20 ממ.
לא מציע לקחת פרוגינובה בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם כך מתי לדעתך יהיה ביוץ?
שרון28/04/2009ומתי עליי "לעשות ילדים"? :)תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת שייתכן ביוץ עם זקיק פחות מ-20
שרון28/04/2009אך האם זה ביוץ שיכול להתאים להריון? כאמור אתמול יום 12 זקיק 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר קטןעינת28/04/2009
יום הביוץ ידוע בודאות. העובר קטן ב-4 ימים מהגיל הצפוי (החל מהאולטרסאונד הראשון, בשבוע 5). נצפה דופק בשבוע 6 ופעם נוספת בשבוע 9. מה המשמעות מבחינת תקינות ההריון/העובר והסיכויים להפלה?
תודה,
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינת שלום
פרופ' שחר קול28/04/2009פער של 4 ימים הוא כנראה לא משמעותי, אם הגעת לשבוע 9 והכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצי אוביטרללילך27/04/2009
שלום רב ,
1. כיצד מזריקים חצי מכמות האוביטרל ?
2. בטעות הזרקתי אוביטרל שלם במקום חצי . כאשר שלושה ימים קודם לכן הזרקתי אוביטרל שלם כפי שהייתי צריכה - האם יכול להיגרם נזק ? {E2 ביום ההזרעה 2,000 } ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול29/04/20091. מזריקים חצי תכולת המזרק לכיור, ואת השאר לבטן.
2. לא ייגרם נזק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור חלש- האם מעיד על אי פוריות?דנה27/04/2009
שלום,
אני בת 32. נטלתי גלולות במשך 12 שנים. כבר מספר חודשים לאחר הפסקת הגלולות המחזור שלי מאוד מוזר - אם בעבר הייתי צריכה להחליף טמפונים בתדירות גבוהה, היום אין בכלל נזילה החוצה אלא רק בעת מתן שתן. אני מנסה להכנס להריון כבר מספר חודשים ללא הצלחה (הבדיקות ההורמונליות תקינות). האם יכול להיות קשר בין מחזור כזה לפוריות? מה הסיבה למחזור כזה? האם ייתכן שיש לי רירית דקה? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דנה שלום
פרופ' שחר קול28/04/2009יש מקום לברור מסודר, יתכן ויש רירית דקה.
מחזור כה דל יכול להיות סיבה לבעית פריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכת פרוגסטרוןמאיה27/04/2009
היום עברתי החזרת מוקפאים על בסיס מחזור טבעי.
הרופא עומד על כך שאין שום צורך בתמיכה כאשר ההחזרה היא על בסיס מחזור טבעי ואילו אני החלטתי על דעתי (מתוך מחשבה שאם זה לא יועיל בטח לא יזיק..?) לקחת מהיום 3 נרות אוטרגסטן 100 ביום (סה"כ מינון 300) שנשאר לי בבית מטיפולים קודמים וזאת בגלל שבמחזור הפשרה קודם על בסיס מחזור טבעי ללא תמיכה התחיל הריון שנגמר בהתכווצויות ברחם והפלה טבעית...
יש לי מספר שאלות:
1. האם נטילת הנרות יכולה להפחית סיכון להתכווצויות ברחם ודימומים?
2. האם זה יכול להזיק?
3. האם אוכל להפסיק לקחת את הנרות בכל שלב או שמא ברגע שאתחיל אצטרך להתמיד עד שבוע שביעי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול29/04/20091. אין נתונים בספרות על כך.
2. יש לשער שלא.
3. כנראה שתוכלי להפסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בסלטוציסט מופשרעינת27/04/2009
האם בלסטוציסט שהופשר בשיעור של 80% הוא עובר בעל סיכוי נמוך / בינוני / גבוה?
מהו האחוז הממוצע ששורד מבלסטוציסט מופשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה שלי לא נענתה :-(
עינת28/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה בין דקפפטיל לצטרוטיידהללויה27/04/2009
שלום ד"ר
1. האם אצל אשה בת 40 ללא הריונות קודמים מומלץ ב-IVF לתת צטרוטייד ולא דקפפטיל מחשש לדיכוי מוחלט של הזקיקים?
2. המלצת לי לעשות בדיקת פרוגסטרון למען וידוא ביוץ ספונטני , כשבוע לפני המחזור.
מהם הערכים של הפרוגסטרון אשר אמורים להיות כשבוע לפני מחזור?
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ענת
ד''ר דוד ישי27/04/2009שני הסוגים של הטיפול טובים
הפרוגסטרון אמור להיות גבוה מ 10-15* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עליי לעשות?חסויה27/04/2009
שלום
ילדתי בניתוח קיסרי לפני 5 שנים היתי מדממת רציתי להיכנס להריון נוסף הפנו אותי לטיפולים בבה"ח כרמל ראו שלא הצליחו הפנו להיסטרוסקופיה ניתוחית לארחונהכ4 שנים אחרי והפסקתי לדמם ביצעו החזרת עוברים שהיו קפואים כ שנה מאחר והחזירו 3 פעמים לפני ההיסטו ללא הצלחה והאחרון אחרי ההיסטרו ולא הצליח,קיבלתי מחזור כ פעמים מאז וממש כואבת לי הבטן ואפילו שורף לי בקיבה ואני מדממת שוב גם לאחר המחזור זאת אומרת יש לי הפרשות כהות מתמשכות קיבלתי מה15 לחודש ועדיין יש לי הפרשות כהות ושורף לי בקיבה -ברחם .מה זה יכול להיות,נמאס לי אני מיואשת לפני ההריון לא הייתי כזו היה לי מחזור כ5 ימים וזהו .אני כבר ממש על סף דכאון מה עליי לעשות?אנא סייעו ביידי לבעלי נמאס כל הזמן והוא מקטר ולא מבין שייש לי הפרשות כהות חוזרות מה עליי לעשות?האם הפרייה שוב תסייע בעדי?
תודה מצפה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה.1
ד''ר דוד ישי27/04/2009אני לא מבין בדיוק את השאלה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבקשת עזרתכםסוזי27/04/2009
שלום לך
אני בת 26 יש לי שתי בנות (היה הריון שלישי לאחר 12שבוע היה לי דימום היתה לי המטומה ובשבוע 25 הסתיים בהפלה טבעית) אחר כך נסיתי להכנס להריון כבר ששה חודשים ,המחזור כל 23 ימים עשיתי צילום רחם היה תקין עשיתי בדיקת הרמון היתה בסדר אמר לי הד"ר לנסות ivf לקחתי בפעם האשונה 3 אמפולות ממנוגון בצילום הראשון היה 5 זקזקים אחד 17 ו4 11 אחרי 3יםי היה רק רק זקיק אחד
בפעם השניה לקחתי 4 אמפולות ממנוגון מהיום השני מהווסת אחר כך ; היה ארבע זקיקם ואז לא היה ממהם עוברים בפעם השלשית לקחתי 5 אמפולות מפוסתמון עם אקאקלומין אחרי כמה ימים היה 6 זקיקם היה ממהם 3 זקיקם טובים רק עובר אחד והחזירו אותו ולקחתי דופסטון היה ל15 ימים אז אני לקחתי רק 10ימים ואחר 6 ימים קיבלתי המחזור ועשיתי בדיקת דם להריון היה שלילי ,אפשר כי אני לא לקחתי את הדפוסטון ל15 ימים לא היה הריון
........... ובדיקת של הזרע היתה תקין
ואחר כך אני מנסה בבית להכנס להריון ולא יהיה לידעתך מה אעשה
תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סוזי
ד''ר דוד ישי27/04/2009לצערי לא הבנתי את השאלה שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבקשת עזרתכם
סוזי28/04/20091) רציתי לשאול אותך נתנו לי תרופות להחזיק את העובר ל15 ימים אז אני קלבלתי אותו רק ל10ימים בשביל זה לא היה הריון או העובר לא הקליט מהימים הרשאונים ,?
2)עכשו מה חייב עלי לעשות בדיקות ומה יש התייעצות שלך ?
תודה לך ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמונים כן או לאמעיין27/04/2009
שלום ד"ר,
בת 32, אחרי הזרעה ראשונה שלא הצליחה.
סובלת מאנדומטריוזיס דרגה 4, בשנתיים האחרונות עברתי שני ניתוחים לפרוסקופיים לניקוי האנדומטריוזיס. בניתוח האחרון הצליחו לנקות את כל המוקדים.
בנוסף אובחנתי עם שחלות פוליציסטיות לפני כ- 15 שנה, כעת בגלל הדיכויים הארוכים עקב האנדומטריוזיס השחלות נראות תקינות, אבל ללא דיכוי רמות ההורמונים הזכריים מעבר לנורמה (כגון אנדרוסטנדיון).
מנסה להרות מתרומת זרע.
לאור הנתונים הנ"ל רופא הפריון שלי הציע לנסות הזרעה אחת טבעית בתוספת אוביטרל ואם לא ילך אז בהזרעה הבאה נעבור להזרקת הורמונים.
מה דעתך? האם אכן רצוי עכשיו להתחיל עם הורמונים כדי לא להחמיר את מצב האנדומטריוזיס? או שכדי לנסות עוד הזרעות טבעיות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מעין
ד''ר דוד ישי27/04/2009לדעתי , אם החצוצרות פתוחות , שוה לתת הזדמנות לכמה מחזורים של הזרעה לפני מעבר לטיפול הורמונלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהדנה27/04/2009
שלום!
אתמול בשעה 16:30 הייתה הזרעה
הזרקתי אוביטרל בשעה 9:30 בבוקר בשבת אתמול בערב קיימנו יחסי מין האם גם כדאי היום? האם זה עדיין יכול לעזור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי27/04/2009בהחלט כדאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)