מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחיית ביוץדפי29/04/2009
שלום,
אני מטופלת באמצעות פוריגון 125 וצפויה לעבור הזרעה. אתמול בבוקר (יום ג') נצפו שלושה זקיקים בגדלים של 14-15 מ"מ כ"א + זקיקים רבים (שחלות פוליציסטיות), כאשר הרירית הייתה בעובי של 7-8 מ"מ באזור פונדוס (ואינה הומוגנית). נתוני בדיקות הדם שביצעתי במקביל: פרוגסטרון 1.4 ו- E2 - 1404. שאלותיי הינן:
על פי קצב צמיחה של זקיק (2-1 מ"מ ביום) ככל הנראה ביום שישי הזקיקים צפויים להגיע ל- 20 מ"מ. האם המשך שימוש בפוריגון עשוי לעכב את הביוץ, וניתן יהיה לתזמן הזרעה ליום א' אחה"צ?. אם לא - האם קיימות הדרכים הנוספות לדחיית ביוץ (הזרעה לא מתבצעת בשבת)? כמו כן - האם קיימת אפשרות של ביוץ עצמוני אשר לאחריו יתרחש ביוץ בעזרת אוביטרל?
בכל מקרה, אשמח לשמוע רעיונות נוספים.
תודה,
דפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפי שלום
פרופ' שחר קול29/04/2009ביוץ עצמוני יכול לקרות ללא שליטה לגבי תיזמונו.
ניתן לעכב הביוץ ע"י שימוש באנטגוניסטים כגון אורגלוטרן או ציטרוטיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה סתומההללויה28/04/2009
חג עצמאות שמח ד"ר,
החצוצרה השמאלית שלי סתומה, כמו כן, השחלה השמאלית שלי לא מודגמת אף פעם ולא מוצאים בה כמעט זקיקים. נורא מעניין אותי לדעת כיצד פועל הגוף מדי חודש. האם הזרע חודש אחד מגיע לחצוצרה שמאל וחודש לאחריו לימין? וכמובן אצלי מחטיא כל חודש שני?
תודה רבה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת שלום
פרופ' שחר קול29/04/2009לרוב הביוץ קורה לסירוגין בשתי השחלות.
הזרע מגיע בכל מקרה לשתי החצוצרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל זקיקים?חסוי28/04/2009
מהו גודל הזקיקים המינימלי שבו ניתן לבצע שאיבה?
ועובי רירית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי שלום
פרופ' שחר קול29/04/2009ב - IVM שואבים זקיקים של ממ ספורים.
עובי רירית אינו גורם מגביל בשאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקטור קול לאחר החזרת מוקפאיםtelisi28/04/2009
הגעתי להחזרת מוקפאים לפני יומיים ב-27 ופרופסור בן עמי אמר לי שהעוברים שהופשרו חלשים ולא התפתחו לאחר ההפשרה ושהוא מעדיף להחזיר 3 עוברים כדי להגדיל את הסיכוי אני בת 30 ללא בעיות (עם בעית זרע של בעלי) אני מקבלת 2 אסטרופם 4 נרות . ועוד שאלה ביקשו ממני מנוחה ל-3 ימים האם כוונתם לשבת במיטה ללא תפקוד או שישנה אפשרות לחזור לשגרה ? ושאלה אחרונה אני לפני ההחזרה מקוררת עם משהו ויראלי כאבי ראש וצינון שלא עובר .לגבי תרופות נגד כמו אקמול צינון או משהו לגרון האם ישנה אפשרות או שעדיף לסבול קצת עד שזה יעבור לגבי הכאבי ראש נאמר לי שמותר לי אקמול רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוקפאים
פרופ' שחר קול29/04/2009אין צורך במנוחה לאחר החזרת מוקפאים.
מותר לקחת אקמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיומהחסוי28/04/2009
בת 43, בטיפולי IVF שנתיים, בדיקות הורמונליות תקינות, צילום רחם תקין, לפני 3 חודשים בוצע איסטרוסקופיה נמסר תקין, לפני חודש הייתי אצל רופא הנשים שלי מסר שחושב שיש לי מיומה, אתמול הייתי אצל רופא הפוריות שלי שאמר שחושב שיש לי מיומה (כולם רק חושבים ולא בטוחים).
שאלותי: 1. האם מיומה לא מאבחנים באיסטרוסקופיה?2. מהן ההשלכות במידה ויש מיומה לגבי המשך הטיפול?3. מהן הסכנות בניתוח להסרת המיומה?.4. מה המלצתכם בנושא/ מה עלי לעשות?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה
פרופ' שחר קול29/04/2009מיומה - ממצא שכיח מאוד בגילך. לרוב חסר חשיבות.
חשוב לדעת: מיקום? גודל?
אם רחוקה מקו הרירית - מדובר בממצא חסר משמעות, ללא השלכות כלשהן לגבי הפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייבים מונוגן הערב ואין בית מרקחתזוג במצוקה28/04/2009
חברות וחברים
אנחנו באמצע טיפול פוריות
חייבים לקחת מונגן הערב ומחר ןאין לאף בית מרקחת
נתקענו בלי ואנחנו ממש במצוקה
יש למישהו רעיון אנחנו גרים באיזור ת"א
אנא צרו קשר
נרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה אמפולות את צריכה
בתאל28/04/2009אני באשדוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה אמפולות אתם צריכים?
אנחנו28/04/2009אם אפשר לתת מייל או טלפון וניצור אתכם קשר
אנחנו מתא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6 אמפולות
יעל29/04/2009את מוזמנת... יש לי 6 אמפולות. גרים בהוד השרון. 052-5398048
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זמן הפסקה בין הפריה להפריהבתאל28/04/2009
ב26/4 הייתה שאיבה לאחר קבלה של מונוגון וגונל , מחזור הפריה קצר, לקחתי הורמונים כשבוע ורק זקיק אחד מוביל שבסופו של דבר לא הניב תוצאות \ שאלותי:
1. ברצוני כבר במחזור הקרוב להתחיל טיפול להפריה נוסף (ומקווה שיהיה גם אחרון ולא אצטרך יותר) האם יש מניעה לכך או שמא עלי להמתין חודש הפסקה?
2. במחזור הפריה ארוך יותר שהיה תקופה ארוכה עם דקפפטיל לפני מחזור ואחר כך הורמונים, קיבלתי תוצאה טובה יותר של ריבוי זקיקים האם זמ אומר שזה המתכון הטוב יותר בשבילי?
ושאלה אחרונה אם בכל זאת הולכים על זה.. דקפפטיל.. כמה ימים לפני מחזור עלי להתחיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
פרופ' שחר קול29/04/2009מציע לוודא ביוץ ספונטאני , ולהתחיל דקפפטיל, לקראת פרוטוקול ארוך, שכנראה יותר מתאים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה נוספת..
בתאל29/04/2009אני אמורה לקבל מחזור בעוד שבוע וחצי האם אוכל להתחיל דקפפטיל או שבעצם רק לאחר שאקבל , ביוץ ואז דקםםטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול30/04/2009בדיקת דם ביום א 3.5, ואם תקין - להתחיל דקפפטיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהסוזי28/04/2009
שלום לך
אני בת 26 יש לי שתי בנות (היה הריון שלישי לאחר 12שבוע היה לי דימום היתה לי המטומה ובשבוע 25 הסתיים בהפלה טבעית) אחר כך נסיתי להכנס להריון כבר ששה חודשים ,המחזור כל 23 ימים עשיתי צילום רחם היה תקין עשיתי בדיקת הרמון היתה בסדר אמר לי הד"ר לנסות ivf לקחתי בפעם האשונה 3 אמפולות ממנוגון בצילום הראשון היה 5 זקזקים אחד 17 ו4 11 אחרי 3יםי היה רק רק זקיק אחד
בפעם השניה לקחתי 4 אמפולות ממנוגון מהיום השני מהווסת אחר כך ; היה ארבע זקיקם ואז לא היה ממהם עוברים בפעם השלשית לקחתי 5 אמפולות מפוסתמון עם אקאקלומין אחרי כמה ימים היה 6 זקיקם היה ממהם 3 זקיקם טובים רק עובר אחד והחזירו אותו ולקחתי דופסטון היה ל15 ימים אז אני לקחתי רק 10ימים ואחר 6 ימים קיבלתי המחזור ועשיתי בדיקת דם להריון היה שלילי ,אפשר כי אני לא לקחתי את הדפוסטון ל15 ימים לא היה הריון
........... ובדיקת של הזרע היתה תקין
ואחר כך אני מנסה בבית להכנס להריון ולא יהיה לידעתך מה אעשה
1) רציתי לשאול אותך נתנו לי תרופות להחזיק את העובר ל15 ימים אז אני קלבלתי אותו רק ל10ימים בשביל זה לא היה הריון או העובר לא הקליט מהימים הרשאונים ,?
2)עכשו מה חייב עלי לעשות בדיקות ומה יש התייעצות שלך ?
תודה לך ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה
סוזי28/04/20091) לפני ההופלה היה המחזור חזק 5 \6 ימים ועכשו היא חלשה מאד 3\4 ימים יש קשר כי שאני לא נכנסת להריון
????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוזי שלום
פרופ' שחר קול29/04/20091. זו לא הסיבה לכישלון.
2. הסיבה ל - IVF אינה ברורה. יש לוודא איכות הביציות שנשאבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחלת סינרלפאי28/04/2009
אני לפני התחלת מחזור שני של IVF. היום היום ה - 20 ועשיתי בדיקת דם לפני התחלת הסנפת סינרל. יש לי שתי שאלות:
1.
הערכים היום הינם פרוגסטרון 323 ואסטרוגן 81.
האם הביוץ היה ואפשר להתחיל סינרל? (בעיקרון אמרו לי ביום ה - 21)
האם מתחילים סינרל רק לאחר הביוץ?
2.
יש לי סינרל שפתחתי בסבב הקודם ב - 1/09. התוקף שלו עד 12.09. האם אפשר להשתמש בו (עמד בצל אבל לא חדש)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאי שלום
פרופ' שחר קול29/04/20091. אפשר להתחיל
2. לא מכיר את הוראות היצרן בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה של גונלאילאיל28/04/2009
רופאים יקרים שלום,
ראיתי את ההודעות הארונות לגבי מיקום ההזרקה ודובר בכולן על הזרקה בבטן בעוד אני נוהגת להזריק בעכוז.
רציתי לדעת האם יש איזשהוא הבדל בין הזרקה בבטן או בעכוז?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היצרן ממליץ על הזרקה תת עורית.
פרופ' שחר קול29/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםאירית28/04/2009
אחרי הריון IVF שבו הוחזרו 2 עוברים ואחד נקלט והתפתח להריון מוצלח,
נותר באמתחתנו עוד עובר אחד קפוא שעבר מיקרופמניפולציה בעל 4 תאים שהתפתחו ביומיים
היום שנה וחצי אחרי אנו רוצים להחזיר אותו,
רוצה לדעת:
1.מה סיכויי השרידה של העובר בתהליך ההפשרה?
2. קראתי שעוברים מוקפאים מחזירים עד 3 ואילו עוברים טריים מחזירים עד 2 במחזור אחד של טיפול --- האם זאת משום שסיכויי הקליטה של הקפוא, לאחר ששרד את ההפשרה קטנים יותר...?
3. האם להקטין ציפיות למינימום מהתהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אירית שלום
פרופ' שחר קול29/04/20091. תלוי באיכותו ביום ההקפאה. בממוצע - סביב 70%
2. נכון.
3. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתכוננת ל-IVFמישהי28/04/2009
שלום רב,
אני בת 34, לפני שנה וארבעה חודשים ילדתי את בני הבכור לאחר 6 מחזורי IVF. עכשיו אני מרגישה כבר "מוכנה נפשית" לקראת התהליך על מנת להכנס להריון נוסף. הסיבה לכך שנצרכתי ל-IVF אינה ברורה.
- כשהייתי בשבוע 21 בהריון עברתי ניתוח חירום בשל שיזור שחלתי כפול בצד ימין. לשמחתי השחלה פעילה. רציתי לדעת מה הסיכוי שהדבר יחזור על עצמו גם בהריון הבא? (זו היתה חווייה קשה ביותר)
- האם תוכלו להפנות אותי לאתרים/כתבות על החידושים האחרונים בתחום כדי שאוכל לדון בכל האופציות עם הרופא שלי? (גם באנגלית יתקבלו בברכה)
- האם יש הכנות שאני יכולה לעשות על מנת להגביר את הסיכויים להצלחת הטיפול? (בטיפולים הקודמים הייתי נורא עסוקה בגיוס תעצומות נפש, ולא כל כך זוכרת היבטים אחרים מלבד המון זריקות בדיקות דם והמתנה מורטת עצבים....)
תודה מראש,
מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול29/04/20091. את בסיכון גבוה לעומת מטופלת אחרת.
2. חפשי בגוגל לפי ovarian torsion in pregnancy
יש המון חומר.
3. לא ממש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפלבתאל28/04/2009
רציתי לדעת באיזה יום של המחזור ניתן לעשות הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתי שלום
פרופ' שחר קול29/04/2009ניתן בכל עת.
מקובל עם בוא המחזור, או שבוע לאחר הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי היום פיפל
בתאל03/05/2009קצת כאב .. ואני שמחה שאני אחרי.. עשיתי זאת למטרת הפריה רציתי לדעת מה בדיוק מתרחש ברחם ומדוע סבורים שזה עשוי לעזור לקליטה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאודה לתגובתכם
בתאל04/05/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצותחסויה28/04/2009
ממה יכולה להיות התכווצות ברחם עד כאב עז לאחר החזרה יכול להיות שזו הקליטה של הרחם לעוברים ?או חס וחלילה ההפך ?אני מאוד פוחדת לאבד אותם ?מהי דעתך ד"ר ?
היום אני לא מרגישה כלום רק ביום ההחזרה כ- 3-4 שעות אחרי החזרה היתה התכווצות ?להיו אופטימית? מה דעתך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול28/04/2009כאב עז לאחר החזרה אינו תקין.
השרשת העוברים אינה מלווה בכאב.
כאב כה חזק מחייב התייחסות ובדיקה ע"י הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ?
חסויה30/04/2009ד"ר שחר קול שלום
פעמיים רשמתי לך הודעה כל פעם עניתה משהוא אחר אנא עזור לי לדעת מה לעשות בזה העניין?
1.ב-23/4/09 עברתי שאיבה ונשאבו 7 ביציות 3 הופרו ב-26/4/09 בוצעה החזרה של שלושתם
בבית חולים אלישע חיפה כשהגעתי הביתה התאפקתי השלפוחית היתה מלאה וכואבת בבית נכנסתי לשירותים ואח"כ שכבתי למנוחה פתאום חשתי בכאב עז כ-חצי דקה כמו דקירות התכווצות
לא יודעת איך לקרוא לזה כאבים עבר טענתה שאין סיבה לדאגה בהצלחה.
לא היי רגועה ושאלתי שוב האם התכווצות לאחר החזרה היא בסדר ?שלום העוברים בסדר ?
טענתה שזה לא בסדר ?מה אני יכולה להבין ?
איזה בדיקה מחייבת פה ?
תודה על תשובתך בהקדם מחכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול30/04/2009סביר כי הכל תקין, אך לא ניתן לוודא ללא בדיקת רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה ?
חסויה30/04/2009ד"ר תודה על התייחסותך רציתי רק לשאול כי יש מצב שהעוברים לא נפגעו למרות הכאב ואיזה בדיקה הרופא יכול לעשות לאחר החזרה יש רק לחכות לבדיקת דם לראות את תוצאת הטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול30/04/2009סביר כי העוברים לא נפגעו.
סיבוכים אפשריים:
דימום
זיהום
גירוי יתר
סיבוב השחלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיקים ופרוגינובהשרון28/04/2009
שלום, אתמול יום ה-12 למחזור זקיק מוביל 14. רירית 5 ממ.ההפרשות כבר החלו ואני מרגישה שהביוץ מאד קרב. רציתי לדעת האם יש סיכוי שאבייץ ללא זקיק בשל או שרק אם הזקיק בשל אני אבייץ כלומר מה תלוי במה כי למיטב הבנתי צריך 20 בשביל הריון האם זה נכון?
בנוסף רוצים לתת לי פרוגינובה לעיבוי הרירית ממתי נותנים- מהמחזור עד לביוץ או מהביוץ עד להשרשה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול28/04/2009יתכן ביוץ כאשר הזקיק קטן יותר מ - 20 ממ.
לא מציע לקחת פרוגינובה בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אם כך מתי לדעתך יהיה ביוץ?
שרון28/04/2009ומתי עליי "לעשות ילדים"? :)תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבת שייתכן ביוץ עם זקיק פחות מ-20
שרון28/04/2009אך האם זה ביוץ שיכול להתאים להריון? כאמור אתמול יום 12 זקיק 14
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)