מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איחור במחזורפאי07/04/2009
בת 35, לפני 3 חודשים מחזור ראשון של IVF (נכשל), לפני חודשיים החזרת קפואים (נכשל) ובחודש האחרון מחזור טבעי ללא כל הורמונים (למעט חומצה פולית לא באופן סדיר).
בדר"כ המחזור שלי הינו סדיר בן 30 יום, למעט בחודשי טיפולים שאז מגיע עד ל 37 יום בשל האוטרגסטן (אבל בדר"כ סביב ה - 34).
היום אני ביום ה - 39 ואין לו זכר... ביום ה 35 עשיתי בדיקת היריון ביתית שנתנה תשובה שלילית.
מה יכולה להיות סיבת העיכוב? מה מוצע לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פאי שלום
פרופ' שחר קול07/04/2009איחור בביוץ?
מחזור לא ביוצי?
הריון?
מציע בדיקת דם ל - E2 P LH HCG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך איחור במחזור
פאי07/04/2009תודה על התשובה המהירה אבל רק כדי להבהיר...
חוץ מהיריון ששללתי ע"י בדיקה ביתית, מה זה משנה אם הביוץ אחר/ללא ביוץ (דבר שלא היה לי בעבר) וכיו"ב מטפלים בכך או שממילא ממתינים למחזור ואז זה בדיוק מה שאני עושה עכשיו?
בחודש האחרון אני ללא טיפולים ולא בא לי לדקור את עצמי אם זה לא יביא למשהו אופרטיבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול07/04/2009יתכן ביוץ מאוחר והריון שעדיין לא זוהה בבדיקה הביתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות יעוץ לד"ר שחר קולמורן07/04/2009
אני מטופלת בפרטי.
בוצע בעבר צילום רחם שיצא תקין.
ברקורד 5 הזרעות 2 ivf
לאחר 2 שאיבות מתוכן החזרת טריים אחת והשאר מוקפאים
שאיבה ראשונה נשאבו 21 הופרו 8.
שאיבה שנייה נשאבו 13 הופרו רק 4.
מתוך ההפריות היה הריון עד שבוע 8 והריון כימי אחד.
יש לנו בעיית זרע.(קיים אבל בכל הפרמרטרים לא טוב)
אני יודעת שזה נורא אישי לפי כל מטופלת אבל אני ממש מיואשת. יש בדיקות שהיית ממליץ לעשות?
(חשבתי למשל לנסות לבצע קרישיות יתר והיסטרוסקופיה.מה דעתך?)
הרופא הפרטי לא ממש מתלהב לשלוח אותי ואני לא שקטה עם זה(מרגישה שעד שלא אבדוק לא אהיה רגועה שאולי שי משהו שלא עולים עליו)
אודה מאד על תושבתך.ואשמח לדעת אם אכן תמליץ על בדיקות למי עליי לפנות(האם להגיע אליך?) אין לי רופא נשים בקופה. המון המון תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחף שלום
פרופ' שחר קול07/04/2009מציע להמשיך ניסיונות IVF בלי ברורים נוספים.
סיכוי טוב להצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא + U/Sעירית07/04/2009
ד"ר קול שלום רב..
החזרת עוברים 20/3/09 - נכון להיום שבוע 4 + 6 ימים.. בטא נכון לאתמול עומדת על 4860, פרוגסטרון נכון לאתמול עומד על 200 <.
לפי המלצתך לבצע US בימים הקרובים.. ניתן לראות משהו בשבוע כזה ?? מה היית מצפה לראות ?
(קבעתי תור ל 20/04/09)
האם קבעתי מאוחר מידי את ה US ?
*אציין שאני ללא 2 חצוצרות (בעקבות שני הריונות חוץ רחמיים) כך שאני מניחה שלא יכול להיות הריון מחוץ לרחם עכשיו...
תודה רבה לך על הסבלנות !!!!!!!
הפורום שלכם מעולה מעולה מעולה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירית שלום
פרופ' שחר קול07/04/2009מציע א.ס לפני 20.4 כדי לוודא מיקום ההריון ברחם, ולא בגדם חצוצרה, או בזווית הרחם (קורנו).
מצפה לראות שק הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמיטל07/04/2009
שלום וחג שמח, שאלתי היא האם זה נכון שכשיש הפריה או קליטה להריון חום גוף האישה אמור להיות מעל הנורמל דהיינו מעל 36.6 ואני לא מתכוונת לבדיקת חום השחר של הבוץ אלא למצב של הריון כי מצד שני היום האחות בקופ"ח אמרה לי שיש גם נשים בהריון שנקלטו ובמהלך ההירון כולו יש להם חום 35.8 או בכלל פחות מ36.6 ושאין קשר שלחום יש חשיבות רק לאחר הביוץ וללא קשר להריון ומצד שניבתארים פה רשום אחרת השאלה היא מה באמת נכון והאם יש קשר בין חום גוף האישה כשישנה הפריה והאם אפשר להסתמך עליו כעל עוד ניסיון כושל של הריון או אין קשר בין הדברים, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיטל שלום
פרופ' שחר קול07/04/2009לפני שנים רבות, בהיעדר אפשרויות טכנולוגיות אחרות, "הקדמונים" הסתמכו על פרמטרים גסים לגבי ביוץ והריון.
אחד מהם הוא חום הגוף.
אכן, פרוגסטרון, העולה לאחר הביוץ, ובעת הריון, מעלה את חום הגוף. מדובר בפרמטר גס שאינו מדויק, ובוודאי שאין מקום להסתמך עליו בעידן בו קיימים לרשותנו כלים רבים ומדויקים להפליא כדי לתת תשובות אמינות לגבי מצב האישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום אחרי החזרהדניאל07/04/2009
ב30.03 שאיבה וב 2.04 החזרה של 3 עוברים, כתמיכה מקבלת כדור פרוגינובה וזריקת גסטון. יום לאחר ההחזרה הופיע דימום שנמשך עד היום.מה לחשוב? מה לעשות?
מראש,תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לולו שלום
פרופ' שחר קול07/04/2009מהלך לא תקין, יש מקום לבדיקה ע"י צוות היחידה המטפלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום לאחר החזרת עובריםנועה06/04/2009
לפני כשלוש שנים עברתי מספר רב של טיפולי ivf (טריים + מוקפאים), במהלכם גם 2הריונות מחוץ לרחם וכתוצאה מכך כריתת חצוצרות. בסופו של דבר הריון תקין ובסופו לאחר לידת ואקום ילד מתוק.
לפני כשנה התחלתי בטיפולים נוספים (2 מוקפאים שנשארו מהסבב הקודם, טרי אחד ומוקפא אחד) כשבכולם מספר ימים לאחר ההחזרה החל דימום די כבד. לאחר ההחזרה של הטיפול הטרי הייתה בטא חיובית שאף עלתה ולאחר חמישה ימים ירדה. בשאר 3 המחזורים בטא שלילית.
יש לציין כי באף מחזור טיפול מאילו שעשיתי לפני 3 שנים לא היה דימום מעולם.
שאלתי היא מה עשויה להיות הסיבה לדימום? נראה כי הוא מקשה מאד על קליטת העוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נועה שלום
פרופ' שחר קול07/04/2009יש לברר סיבה אנאטומית-רחמית, ע"י בדיקת א.ס., ו/או צילום רחם ו/או היסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנטע06/04/2009
שלום , רציתי לדעת בבקשה האם בתהליך ההזרעה, ההשבחה שנעשית היא משפרת את איכות הזרע ומפחיתה את הסיכוי להפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטע שלום
פרופ' שחר קול07/04/2009תהליך הכנת הזרע במעבדה מאפשר הזרקתו לחלל הרחם.
משתדלים להזריק זרע בתנועה, לו יכולת הפריה.
אין קשר לנושא ההפלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פוליתמאיה06/04/2009
האם בטיפולי פוריות כדאי לקחת חמצה פולית במינון 5 מ"ג?
זה לא יותר מדי?
אפשר לקחת את זה לאורך שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מאיה
ד''ר דוד ישי06/04/2009מספיק 0.4 מ"ג. ואפשר לאורך שנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת ספירת זרעלימור06/04/2009
שלום רב
בעלי ואני מנסים כחצי שנה להיכנס להריון מבדיקות שעשו לי הכל תקין. בשלושת החודשים האחרונים ביצעתי מעקב זקיקים עקב מחזור קבוע אך לא סדיר ועדיין זה לא קורה. האם כדאי לבצע ספירת זרע או לחכות? אנחנו בני 32
תודה
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי06/04/2009חצי שנה זה פרק זמן קצר. לדעתי אתם צריכים להמשיך לנסות בסבלנות עוד חצי שנה לפני שמתחילים בבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם כמותית להריוןדפנה06/04/2009
המחזור האחרון התחיל ב-8 למרץ. היום בדיקת דם להריון 128. האם תקין או נמוך מדי. מדובר בהריון טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקין
פרופ' שחר קול06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא משלשת את עצמהעירית06/04/2009
ד"ר קול ערב טוב...
האם ייתכן מצב שבתחילה הבטא משלשת את עצמה ולאחר מכן מכפילה את עצמה ?
1/4/09 בטא 485 ולאחר מכן ב 3/4/09 בטא 1660 זאת אומרת שילשה את עצמה לאחר מכן - היום 6/4/09 בטא 4860 זאת אומרת הכפילה את עצמה... האם זה תקין ? האם העובדה שבתחילה שילשה את עצמה וכעת מכפילה את עצמה מעידה חלילה על משהו לא בסדר ?? כמו כן אם אני אמשיך לקחת תמיכה בהמלצת הרופא שלי כאשר הפרוגרסטרון שלי היום עומד על 200 < האם זה מסוכן ? האם יכול להיות עודף פרוגסטרון ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירית שלום
פרופ' שחר קול06/04/2009בערכים כאלו אין טעם לעסוק בספקולציות וסברות כרס...פשוט מבצעים בדיקת א.ס. האורכת כ - 30 שניות, ומקבלים תשובות.
אם פרוגסטרון מעל 200 - המשך תמיכה מיותר, לא נחוץ, לא נוח, לא נעים, לא חיוני, לא תורם, לא מועיל....
גם לא מזיק. נכון. יש עוד המון דברים שאפשר לקחת והם לא מזיקים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ?מעיין06/04/2009
שלום ד"ר,
אני לפני הזרעה טבעית.
האם ייתכן שיש לי הפרשות ביוץ כבר יומיים ולפי בדיקות הדם ומעקב הזקיקים אני עדיין רחוקה מביוץ?
אני ביום ה- 14למחזור, אתמול ביום ה- 13 רמת הE2 הייתה 385, P- 2, LH-3.2. זקיק בגודל 12 בכל אחת מהשחלות.
כבר יומיים שיש לי הפרשות ביוץ, האם ייתכן ביוץ למרות שלפי המעקבים אני רחוקה עדיין מהביוץ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין שלום
פרופ' שחר קול06/04/2009לפי בדיקת הדם הביוץ צפוי עוד 4 - 5 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרתך בבכקשהעדי06/04/2009
אני כבר פניתי וענית לי נפלא אז פונה ברשותך שוב.
בת 29 מבייצת טבעי .החודש כבר 11 ימים פיוריגון שהתחיל ב-75 ועלה עד 150 יחידות.
היום ב-US אין זקיקים ורירית 4 מ"מ. בדיקות דם-
בפעם קודמת :E-2 היה 68 nmol ופרוג' 3.9
היום:פרוג' 6 אסטרדיול 235 nmol
1)האם הפרוגסטרון גבוה?אם כן האם זה פוגע באיכות הביציות?
2)האם לומר נואש החודש?
3) אני מבייצת גם ללא הורמונים אז מדוע אין זקיק אחד לפחות כמו בחודש טבעי?
4)גם חודש שעבר שהייתי עם איקקלומין היתה עליית פרוגסטרון ללא זקיקים.האם יש קשר?
תודה רבה אני כבר נואשתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי06/04/2009הפרוגסטרון מעט גבוה , אבל זאת לא הבעיה. נראה לי שאין טעם להמשיך בזריקות. השחלות שלך לא מגיבות למינון הזה של הורמןנים. את כנראה זקוקה למינון גבוה יותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול דחוףתותית06/04/2009
היי
אני פוחדת אפילו לשמוח
היום ביצעתי בטא נוספת לאחר שהבטא ב-27.03 = 14 בטא 29.03 = 23 בטא 31.03 = 44 והיום ב-6.04.09 בטא 663 על מה זה מרמז האם בכל זאת יש סיכוי לאחר שאמרו לי להפסיק את התמיכה ב-31.03.09 אמרו לי היום לקחת אותה שוב כי E2 - 1921 ופרוגסטרון 24.6
מה לחשוב
האם באולט. יהיה אפשר לראות משהו עכשיו (שאיבה 13.03 החזרה 15.03 )
מה עושים
אנא עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תותית שלום
פרופ' שחר קול06/04/2009מציע א.ס. מחר, כדי לוודא מיקום ההריון, ולשלול הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר קול - המשך נא תשובה מהירה לחוצה
תותית06/04/2009נאמר לי היום בשיחה עם היחידה שכרגע אין צורך בא.ס כיוון שהבטא מתחת ל1000 ולכן לא ניתן לבצע .,
1. מה הסיכוי שבכל זאת מדובר בהריון תקין, והאם יש תקווה.
2. האם להתעקש לבצע מחר את הבדיקה, זומנתי לבדיקת דם ביום שישי ביחידה?
3. עד 31.03 נטלתי אוטרוגיסטן 100 3*3 כיוון שנתבקשתי היום בעקבות התוצאות להמשיך בתמיכה אני משתמשת באנדומטרין שהיה ברשותי משימוש קודם 100 מ"ג 3 פעמים ביום, האם תקין ולהמשיך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית שלום
פרופ' שחר קול06/04/20091. הסיכוי אינו גבוה.
2. מציע בדיקת א.ס. מחר.
3. אין הבדל בין השניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רק עוד שאלה
תותית06/04/2009אז למה בעצם נתבקשתי להפסיק עם התמיכה?, מה היה אמור לקרות?, ולמה נשאלתי ביחידה היום כשקיבלתי את התשובות מדוע הפסקתי את התמיכה ?, לא ברור לי מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול06/04/2009נושא התמיכה הוא שולי. המשך תמיכה או הפסקתה לא ישנו דבר.
בשלב זה יש לוודא מיקום ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעתי לעצתך
תותית07/04/2009היי
היום ביקרתי אצל רופא הנשים שלי להלן התשובה:
על קול-רחם 53 ממ אנדומטריום מעובה 14 ממ עם חלל נוזלי בקוטר 7 ממ ללא YOLK SAC -שק הריון ?? מימין שיחלה מעט מוגדלת ל-37 ממ דוגלס חופשי
הוא אמר שזה עדיין מוקדם לראות כי זה מאוד קטן והוא רוצה שהבטא צעבור את ה-1000 על מנת לראות משהו יותר מאסיבי
הכל די מעומעם
אפשר לשלול חוץ רחמי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שכן
פרופ' שחר קול07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
תותית07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר קול ד"ר ישי -חג שמח
תותית07/04/2009חג שמח לכם ולכל בנות הפורום
אתם עושים עבודת קודש של ממש עם התשובות המהירות והבאמת קולעות
יישר כח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום בטא
תותית10/04/2009היום בטא נוספת 1687 E2 1661 פרוג. - 52.6 האם תקין מחכה ל-16.04.09 לא.ס
בינתיים כאבים בבטן תחתונה האפ סביר+בחילות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/04/2009קצב העליה של הבטא אינו מבשר טובות.
מציע א.ס. ב- 12.4 או 13.4 כדי לוודא שניתן למחוק סימן השאלה מהבדיקה הקודמת (שק הריון?).
יש לזכור כי במצבים של הריון חוץ רחמי יתכן ממצא "דמוי שק הריון" ברחם, העלול להוליך שולל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כך-המשך
תותית10/04/2009אז אני לא מבינה
למה הבטא ממשיכה לעלות האם בהריון חוץ רחמי הבטא גם עולה ככה"פתאום"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול10/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור מוקדםאלה06/04/2009
שלום רב,
ביום 31.3 הוחזר בלסטוציסטוס אחד- כחמישה ימים לאחר השאיבה. ערכי בדיקת הדם ביום 2.4: אסטרדיול 4000 ופרוגסטרון מעל 127 בערכים חדשים (ללא תמיכה). כיצד יתכן שקיבלתי וסת אתמול??? (מדובר בוסת בודאות ולא בהשתרשות).האם יתכן שבגלל שלא ניתנה לי תמיכה הטיפול נכשל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לורינדה06/04/2009היי, איך את בוודאות יודעת שזו ווסת?
יש נשים גם שמדממות במשך כמה חודשים ובטוחות שזו ווסת והן עדין בהריון...
חכי בסבלנות לבטא :) מאחלת בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהודאי
אלה06/04/2009הי, אין לי ספק שמדובר בוסת. המחזור הזה זה אחד הקשים שהיו לי, כאבים בכל הגוף משהו בלתי נסבל. אני אעשה בכל מקרה בדיקת פרוגסטרון מחר אבל אני בספק...תודה בכל אופן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה שלום
פרופ' שחר קול06/04/2009רצוי לבדוק הורמונים מחר, כולל בטא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)