מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הזרעה כפולהמעיין06/04/2009
שלום,
רציתי לשאול באילו מקרים נהוג לעשות הזרעה כפולה ?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם הזרע סוב - אופטימאלי
פרופ' שחר קול06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא - בבקשה דחוף דחוף...עירית06/04/2009
ד"ר קול שלום רב...
20/03/09 - החזרת 3 עוברים.
01/04/09 - בטא 485
03/04/09 - בטא 1660
06/04/09 - בטא 4860
פרוגסטרון 200 <
האם תקין ????
האם הבטא לא צריכה היתה להיות היום גבוהה יותר ??
האם הפרוגסטרון תקין ? האם יש צורך להמשיך לקחת אנדומיטרין ? (לוקחת שלו פעמים ביום + 2 פריגנובה...)..
תודה תודה מקרב לב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עירית שלום
פרופ' שחר קול06/04/2009תקין, מציע בדיקת א.ס.
אין צורך באנדומטרין.
אין צורך בפרוגינובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עירית06/04/2009
ד"ר קול שוב שלום...
האם לבצע את ה US בימים הקרובים ?
משום שקבעתי בדיקה ל 30/04/09 לבדיקת דופק...
האם קבעתי מאוחר מידי ?
נ.ב - בפעם השנייה שבצעתי בטא - היא שילשה את עצמה כעבור יומיים מ 485 ל 1660
וכעת היא רק מכפילה את עצמה - האם מעיד על משהו לא טוב חלילה ???
תודה רבה לך על המענה המהיר !!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציע א.ס. בימים הקרובים
פרופ' שחר קול06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריוזיס וכישלון בהזרעותלי06/04/2009
שלום לרופאים היקרים,
אני אחרי כישלון הזרעה שלישית. יש לציין שאני אוטוטו בת 36, עברתי הזרעות עם גונל F מינונים בין 75-150, מצב זרע תקין.
1. בכל סיבוב הזרעה הגוף הצליח "לייצר" זקיק אחד בלבד ולא יותר מזה. האם בהפריה סיכויים גדולים יותר לשאוב יותר מזקיק אחד (לאור התוצאות בתהליכי זריקות גונל)?
2. אני סובלת מאוד בזמני מחזור ברמות שלא ניתנות לתיאור עם מאפיינים הדומים לאנדומטריוזיס.
האם לדעתכם ישנו קשר בין האנדומטריוזיס לכישלון בהזרעות? אם כן, איך ניתן לגלות וכיצד פותרים את הבעיה?
3. האם מומלץ כבר לעבור להפריות לאור התוצאות וגילי?
מאוד מודה,
לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי שלום
פרופ' שחר קול06/04/20091. כן, ע"י שימוש במינונים גבוהים יותר.
2. כן, יש לשקול לפרוסקופיה.
3. בהחלט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת בטאאנושקה06/04/2009
שלום,
אני יודעת שבטא אמורה להכפיל עצמה כל יומיים לערך.היום ברגע שהיא שלילית וקטנה מ-3, נניח 2 היא מכפילה את עצמה עד סף זיהוי בבדיקת דם?נניח 2 לאחר יומיים 4 לאחר יומיים 6 וכך הלאה?
או שמא אם עשיתי בדיקה והיא יצאה שלילית אני יכולה לעשות כעבור יומיים ולקבל ערך מעל 10 לדוגמא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא
פרופ' שחר קול06/04/2009אם הבדיקה בוצעה בזמן והיא שלילית, הרי אין הריון.
לכן גם יש לשער שהתשובה תהיה שלילית לאחר יומיים או לאחר שבוע.
אם הבדיקה בוצעה מוקדם מידי - אנו בספק. לכן רצוי מאוד מאוד מאוד (למרות חוסר הסבלנות המובן) שלא לבצע בדיקות בטא מוקדם מידי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת
לורינדה06/04/2009מאוד מודה על התשובה הסובלנית,אתם נהדרים!
הבדיקה בוצעה 6 ימים לפני ווסת צפויה,עקב בלבול בתאריכים :( כמובן שהיה שלילי. לכן שאלתי.
האם יש סיכוי שהבדיקה תהייה חיובית בעוד מספר ימים?
והאם רק כשהבטא מתחילה לעלות זה הולך גם בהכפלות מ2- ל-4 כעבור יומיים וכך הלאה עד לסף זיהוי של המעבדה? או שיש מין "פרץ" בטא ברגע שיש השתרשות?
תודה רבה רבה ואשמח מאוד אם תענו.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
פרופ' שחר קול06/04/2009הפרשת הבטא מתחילה עם השרשת העובר ברחם, ויצירת השיליה הצעירה. להפרשה פונקציה מתמטית המתוארת באופן מאוד כללי כגל סינוסואידאלי, עם הכפלה בערך כל 48 שעות.
אם הבדיקה בוצעה 6 ימים לפני המועד, בוואי שיש סיכוי להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
שירז08/04/2009עשיתי בדיקת בטא לאח יום איחור יצא שלילי עדין איו מחזור (וסת) ואיחן סימנים
יש מצב שעשיתי מוקדם מידי מתי כדאי שוב במידה ולא הגיע המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול08/04/2009רצוי לוודא באותה בדיקת דם האם את לאחר ביוץ???
אם לא ניתן - בבדיקה הבאה, אולי בעוד כשבוע???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביו ץ בבקשה עזרה
שירז09/04/2009כן הייתי ביום איחור של המחזור ז"א שהמחזור האחרון היה ב 6/3/
ומאז הוא לא בא אז הבטא הראתה שלילי ז"א 2 ועדיין אין מחזור אצלי בדר"כ זה כל 32ב יום עכשיו אני 35 יום ואין לי שום סימן להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת בטא
שירז09/04/2009הכוונה ש לאחר יום איחור במחזור ולא גליתי הריון בבדיקת הדם
או שהביוץ היה מאוחר או ש אני לא יודעת
מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינון - תופעות לוואישני05/04/2009
מהן כל תופעות הלוואי האפשריות של קרינון?
האם הוא גורם/ מאיץ נשירה? (אני סובלת מנשירה אנדרוגנית-גנטית, וחוששת לקחת קרינון שעלול להחמיר/להאיץ ו/או לגרום לנשירה).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול06/04/2009קרינון לא משפיע על נשירת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומהן תופעות הלוואי של הקרינון?
שני06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה שלו מהנרתיק
פרופ' שחר קול06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח בדיקותשולי05/04/2009
ביום ה-3 למחזור:
E2 - 1079
פרוגסטרון - 1.4
OH-פרוגסטרון - 1.9
LH- 9.4
FSH- 7.9
פרולקטין - 121
ANDROSTENEDIONE - 3.3
DHEA SULPHATE - 2.6
*TSH - 3.27
כללי: גיל 44, מחזור תקין בד"כ, ילדתי לפני כ-4 שנים
הריון בהזרעה.
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולי שלום
פרופ' שחר קול06/04/2009רמת האטטרדיול מתאימה ליום לפני ביוץ, לא ליום 3 למחזור.
אין משמעות לרמת ה - FSH עקב כך.
השאר - תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה זה אומר
שולי06/04/2009ברשותך הסבר בבקשה,
מה זה אומר, שהאסטדיול מתאים ברמתו ליום לפני ביוץ - כשמועד הבדיקה הוא ביום ה-3 למחזור
האם מצביע על איזו שהיא בעייה, או שסביר ותדיר שמפעם לפעם זה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולי שלום
פרופ' שחר קול06/04/2009רצוי לחזור על הבדיקה ביום 2 למחזור הבא. כדי שלרמת ה - FSH תהיה משמעות מבחינת חיזוי התגובה השחלתית, הרי רמת האסטרדייול באותו היום ממש חייבת להיות פחות מ - 200.
אפשרות אחרת - לבדוק רמת AMH - הורמון שאינו משתנה לפי יום המחזור.
באופן מאוד כללי, רמה כה גבוהה של אסטרדיול ביום 3 למחזור מצביעה על רזרבה שחלתית נמוכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח
שולי07/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור חדש מעניין מה מבשר
שולי19/04/2009מחזור התקבל ביום חמישי בחצות ובדיקת דם ביום ראשון בבוקר - ביום ה-3
E2 - 1076
פרוגסטרון - 1
LH - 2.2
אולטרסאונד - זקיק מוביל 16/18 וזקיק נוסף 7/8
עובי רירית - 3.6
האם עצם הופעת הזקיקים מצביעה על פעילות שחלתית אם כי, מסתבר לא לגמרי תקינה, לנוכח ה-E2 בעיקר.
לא אוכל ללמוד את כול התורה,
אבל אנא הסברך המלומד
על פי מכלול הנתונים הללו - האם קיים סיכוי כלשהו לביוץ תקין ולהריון במחזור זה - מה נדרש לצורך כך.
אני מניחה שהרפואה והטכנולוגיה יודעים לטפל בחוסרים ו/או בעודפים למיניהם בהורמונים ששותפים לתהליך.
האם תוכל להציע מה הטיפול היעיל/האפשרי לצורך כך.
תודה על תשומת הלב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנא התייחסות
שולי20/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקותמילקשייק05/04/2009
שלום,
ב10.3 מחזור אחרון וב-22.3 הזרעה.
להלן תוצאות בדיקת דם שנערכו היום בבוקר:
pmol/L 4545 ESTRADIOL (E-2)
nmol/L > 190.80 PROGESTERONE
- IU/L 362 BETA-HCG
להלן שאלותיי:
1. האם הערכים תקינים לשלב זה של ההריון?
2. ב-2.4 (לפני 3 ימים) הבטא הייתה 67, האם העלייה תקינה?
3. האם לאור העובדה שהביוץ נערך 12 יום לאחר תחילת המחזור , אני צריכה לחשב את ההריון 14 יום לפני הביוץ (כלומר ה-8.3) או, לחשבו מהיום הראשון של המחזור?
תודה על העזרה ושיהיה חג שמח לכולנו (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ' שחר קול06/04/20091. כן
2. כן
3. 14 יום לפני ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לתשובה דחוףטל05/04/2009
שלום,
קראתי את תשובת ד"ר ישי שהמליץ על הזרעה בכל זאת.
אך האם כדאי ביום שני וגם ביום שלישי? (ההזרעות בבוקר).
ומתי להזריק אוביטרל?
ויש טעם לבצע מחר בבוקר US לפני ההזרעה (אולי ציסטות ואולי היה ביוץ)?
בהמשך לשאלתי: בת 36 בנסיונות להיריון ראשון.
החודש הזרעה 5:לאחר 11 יום עם גונל 112. בשחלה אחת יש 2 ציסטות צלולות (24, 31X14) ו-2 ציסטות עכורות (12X13, 17X15). וגם זקיק אחד גדול 18 מ"מ. בשחלה השניה גם זקיק גדול 19 מ"מ. לפי US היום בבוקר - שני הזקיקים "מאבדים את צורתם" העגולה והיפה לטובת מראה ציסטות...
אסטרדיול (הגבוה ביותר שידעתי) 6900 ופרוג'(הנמוך ביותר שידעתי) 2.1
רירית 14 מ"מ סדירה ללא נוזל.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי06/04/2009את האוביטרל צריך להזריק כבר. אפשר לעשות שתי הזרעות , אל אם הזרע תקין , זה לא הכרחי.
לאחר הזרקת האוביטרל איןטעם לעשות אולטרסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול.. שאלה על מחזור אחרי...שמחה05/04/2009
ביום 25.3 עשיתי שאיבה של 17 ביציות.. ולצערי לא היתה החזרה כי לא נמצא זרע..
היום 5.4 קיבלתי מחזור ( על אף שאני לא כל כך מבינה איך מקבלים מחזור כשנשאבו הביציות)... !! האם זה טבעי?.. זה לא מוקדם מדי?.. האם אני צריכה ללמוד משהו על השלב הלוטאלי. אני זוכרת שפעם בהזרעות קבלתי אחרי 12 יום ופעם 13 יום..
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טבעי ותקין
פרופ' שחר קול06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי בטאמירי05/04/2009
שלום רב,
ביום רביעי ה- 1.4 עברתי בדיקת כמותית והבטא יצאה 165.
היום ב- 5.4 עברתי את אותה בדיקה והיא יצאה 715.
האם זה תקין?
האם ההכפלה לא קטנה מדי?
תודה, מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי05/04/2009העליה נראית לי סבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בשתן והריוןמ'05/04/2009
אני מנסה להרות למעלה משנה ביצעתי את כל הבדיקות (אני ובעלי : זרע, מעקב זקיקים, בדיקות דם-לביוץ, צילום רחם) ונמצא שהכל תקין גם החודש כמו כל חודש אנו מנסים באינטסיביות לפני 2-3 ימים ביוץ ואתמול התחילה לי דלקת חריפה בשתן מלווה בדם (הרבה דם) יש אפשרות שהדלקת תמנע ממני הריון?
תודה
מ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מ'
ד''ר דוד ישי05/04/2009אם תטפלי בדלקת כמו שצריך , היא לא תפגע בסיכויים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת היריון אחרי החזרהיעל05/04/2009
שלום,
בוצעה שאיבה ב 25.3 והחזרה ב 28.3
האם לעשות את בדיקת ההיריון ביום רביעי ה 8.4 (בדיוק 12 יום אחרי ההחזרה) או לחכות ליום ראשון (מכיוון שכל המרפאות סגורות העקבות החג)?
אודה לתשובה
תודה וחג שמח
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעל
ד''ר דוד ישי05/04/2009אם יש לך סבלנות חכי ליום א'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה-דחוףהדס05/04/2009
שלום רב,אנחנו נמצאים בטיפול IVF בעקבות בעיית זרע .ב-8/3 לבעלי היה חום במשך יומיים בעקבות זיהום בדרכי הנשימה וקיבל מוקסיפן 500 3 פעמים ביום למשך שבוע . ביום שישי ה-3/4 לבעלי יש דלקת גרון והוא קיבל ראפפאן 500 2 פעמים ביום למשך 10 ימים . אני מתחילה במהלך השבוע הנוכחי פרוטוקול ארוך של IVF . איך להתייחס למינונים הנ"ל ?האם הם ישפיעו על מדדי הזרע ועל הצלחת הטיפול ? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הדס
ד''ר דוד ישי05/04/2009האנטיביוטיקה אינה מורידה את איכות הזרע , אבל חום יכול. אם היה לו חום יתכן שתהיה הרעה מסויימת במצב הזרע. אולי שוה לבדוק לפני שמתחילים בטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותמירא05/04/2009
תודה על התשובה בקשר ל דופסטון, ברשותך יש לי שאלה אחרת:
אני לקראת החזרה החודש הזה אחרי קבלת וסת, יש לנו ביצית מופרת אחת עם 4 תאים שהוקפאה ב 29.3 , ( שאיבה היתה ב 26.3)האם מספר התאים מוגדר טוב? והאם יש סיכוי להריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירא
ד''ר דוד ישי05/04/2009ראשית , מדובר בעובר בן 4 תאים. יש בהחלט סיכוי להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שורשר לא במקום הנכון...
טל05/04/2009תודה.
ההזרעה תהיה מחר בבוקר.
1. יש צורך גם ביום שלישי?
2. מתי להזריק אוביטרל?
3. האם ל US נוסף מחר בבוקר יש חשיבות, הכוונה לראות אם כבר היה ביוץ, האם יש זקיקים או ציסטות... או ללכת ישר בבוקר להזרעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בתזמון הזרעהטל05/04/2009
שלום,
בהמשך לשאלתי: בת 36 בנסיונות להיריון ראשון.
החודש הזרעה 5:לאחר 11 יום עם גונל 112. בשחלה אחת יש 2 ציסטות צלולות (24, 31X14) ו-2 ציסטות עכורות (12X13, 17X15). וגם זקיק אחד גדול 18 מ"מ. בשחלה השניה גם זקיק גדול 19 מ"מ. לפי US היום בבוקר - שני הזקיקים "מאבדים את צורתם" העגולה והיפה לטובת מראה ציסטות...
אסטרדיול (הגבוה ביותר שידעתי) 6900 ופרוג'(הנמוך ביותר שידעתי) 2.1
רירית 14 מ"מ סדירה ללא נוזל.
אני לא יודעת אם החודש הזה אכן אבוד כמו שנראה לי.
1. אם הזקיקים תקינים אזי הביוץ כבר החל?
2. יש טעם לעשות מחר בבוקר הזרעה? וביום שלישי?
3. להזריק אוביטרל? מתי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי05/04/2009אני חושב , לאור הנתונים שמסרת , שיש סיכוי , והייתי נותן אוביטרל ועושה הזרעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)