מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בטאבר05/04/2009
שלום ד"ר
תאריך אחרון של המחזור: 24/02/09
בטא ב 30/03 : 1694.4 mIU/mL
בטא היום(5/04): 16308.4 mIU/mL
האם תקין?
האם מתפתח יפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלטלטל
ד''ר דוד ישי05/04/2009העליה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דופסטוןמירא05/04/2009
שלום:
מה היא חשיבות טבליות ה דופסטון ? ומתאי משתמשים בה? האם יש לדופסטון השפעות שליליות על הגוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירא
ד''ר דוד ישי05/04/2009דופסטון הוא פרוגסטרון. יש לו שימושים רבים. השכיח הוא לזרז את הוסת כאשר יש איחור. במינון ובמשך הטיפול הרגילים , אין לו השפעה לא טובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קול שלוםמירי05/04/2009
שאלתי היא: כמה זמן אחרי הפסקת הריון (שבוע 20) + גרידה מלאה ניתן לחזור ל-iui?????? הפסקת ההריון התבצעה בעקבות תיסמונת דאון בעוברית.
מודה מראש על המענה.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר המחזור הספונטאני הראשון.
פרופ' שחר קול05/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צפוי?מעיין05/04/2009
שלום,
הסיפור שלי עד כה:
* שחלות פוליציסטיות
* מחזור הושג באמצעות פרוברה
* 2 כדורי איקקלומין למשך 5 ימים
* 9 ימים אחרי הכדור האחרון נצפתה ציסטה בגודל 27 מ"מ + בדיקת דם שהעידה על פרוגסטרון נמוך (5.1) ואסטרוגן גבוה (2965).
* זריקת אוביטרל ביום בדיקת הדם
* אחרי יומיים וחצי - אסטרוגן ירד (468) ופרוגסטרון עלה (27). הרופא אמר שהיה ביוץ.
אני הולכת מחר לבדיקת רמות אסטרוגן ופרוגסטרון ורציתי לדעת מהן "תוצאות טובות" עבורי.
תודה רבה!!
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעיין שלום
פרופ' שחר קול05/04/2009אפשר לוותר.
פשוט יותר - להמתין בסבלנות 16 יום ממתן האוביטרל. אם לא בא מחזור - בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, בכל זאת
מעיין06/04/2009ביצעתי את הבדיקה בכל זאת (אני לא מפרה הוראות של הרופא...)
וקיבלתי את התוצאות הנ"ל:
E2 - 1592 pmol/L
prog. 110.8 nmol/L
זריקת אוביטרל 6.5 ימים לפני הבדיקה.
מה פירוש התוצאות?
תודה רבה על כל העזרה!!
חג שמח,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיה ביוץ.
פרופ' שחר קול06/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני הריון???סיגל05/04/2009
מנסים כבר חצי שנה, היום שבוע אחרי ביוץ (נבדק ע"י חום שחר), כאבים קלים בבטן תחתונה, הציצים כואבים, בחילה וצרבת בבוקר, ותחושת עייפות וחום לאורך כל היום. האם ייתכן סימני הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יתכן
פרופ' שחר קול05/04/2009מאוד לא ספציפי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי בטן תחתונהציפי05/04/2009
שלום
8 ימים אחרי הזרעה על בסיס טבעי. מאתמול סובלת מכאבי בטן תחתונה כמו לפני מחזור וכאבי גב שעוברים במנוחה. מקבלת תמיכה של אנדומטרין.
האם זו יכולה להיות הסיבה לכאבים או שאני הולכת לקבל ווסת?
האם יש טעם להמשיך באנדומטרין ובכל זאת לבצע בדיקת הריון ביום ה 14?.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפי שלום
פרופ' שחר קול05/04/2009להמתין 14 יום לאחר ההזרעה, ולבצע בדיקת דם.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוברים איטייםיעל05/04/2009
שלום,
לפני שבוע הוחזרו 3 עוברים. הרופא אמר שהעוברים קצת איטיים מהממוצע וכששאלתי אותו מה זה אומר הוא ענה שזה לא נורא והם יכולים להשתרש אבל הסיכוי לשלישייה הוא נמוך מאוד. מה זה אומר? האם סטטיסטית הסיכוי אפילו לעובר אחד נופל משמעותית ומה זה אומר עובר "איטי"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפרה שלום
פרופ' שחר קול05/04/2009קצב חלוקת התאים איטי מהממוצע.
אם זה אכן המצב - סיכויי ההריון יורדים.
בשלב זה - הכל ספקולציות. יש להמתין ולראות מה צופן העתיד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עליה לא תקינה בבטאמאיה05/04/2009
ביום 16.3 החזרת עוברים
ביום חמישי 2.4 בטא 665
היום 5.4 בטא 846 בלבד...
האם יש עדיין סיכוי להריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי קטן
פרופ' שחר קול05/04/2009יש לשלול הריון חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון והורמוניםקלאודיה05/04/2009
שלום, מנסה להיכנס להריון, טבעי ללא התערבות.
עשיתי בדיקה שבוע לאחר הביוץ- יצא לי אסטרוגן 935,פרוגסטרו 76.7. האם זה יכול לרמז משהו על הריון? מתי הכי מוקדם אוכל לעשות בדיקת בטא?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה ביוץ
פרופ' שחר קול05/04/2009להמתין עוד שבוע וקצת- לבדיקת דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין הפריותחסוי05/04/2009
אני בטיפולי IVF , עברתי כ- 3 שאיבות בכל פעם כ- 5-8 ביציות, אבל אין הפריות :-(
רציתי לשאול מהן הסיבותשיכולות להיות שיש ביציות אבל אין הפריות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אין הפריות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/02/2014העדר הפריה בשלושה נסיונות של הפריה חוץ גופית מצביעה על בעיה מהותית באחד הגמטות של הרבייה-הביצית או הזרע.העדר הפריה מצד הזרע באחת משיטות ההפריה IVF או ICSI יכולה להצביע על פגם מרכזי באחד מאברוני תא הזרע ולכן חשוב לבצע גם בדיקת הלוספרם כדי לבדוק את שיעור השברים ב-DNA של הזרע שעלול להיות גורם להעדר הפריה .מצד שני באשר למצב הביציות מלבד המראה המורפולוגי שלהם יתכן מצב של פגמים גנטים בביציות המונעים הפריה תקינה.לכן מומלץ במצבים אלו לבצע גם בירור קריוטיפ של האישה כדי לבדוק את הסטטוס הגנטי שלה.
מצבים אלו לדאבוני לא תמיד ניתנים לפתרון תחת טיפולו של רופא כזה או אחר ,וזאת למרות הקרדיט הרב שניתן לרופאים ע"י המטופלים בעקבות הצלחותיהם במקרים שלעיתים הקשר בינהם לבין המקרה אינו רלוונטי כלל וכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת כולם הרב פירר מפנה לפרופ' דור
תמר22/02/2014אני מתנצלת שאני הורסת לך אבל אני היהיתי מטופלת שלו והתאכזבתי מאוד מאוד מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוב - איכות ביציות ירודה.
פרופ' שחר קול05/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי לשאלתך
טלי08/04/2009יכול להיות שאין הפריות כי הזרע מאוד חלש.
יכול להיות שהטיפול ההורמונלי שניתן לך הוא לא נכון , אל תהי בטוחה שמדובר בביצית באיכות ירודה
(למרות שזו יכולה להיות הסיבה והרופא צודק)אל תתייאשי . זה תלוי בת כמה את , וכמה פעמים זה כבר קרה.
בכל מקרה ממליצה לך לפנות לפרופ' יהושע דור . (לי המליצו על תרומת ביצית וטענו שאיכות הביצית ירודה) פניתי לפרופ' דור בהמלצת הרב פירר, טיפול אחד בלבד ונקלטתי להריון מהביציות שלי!!!
אני כבר בשבוע 17.למה אני עדיין פה? לעודד בנות ולעזור.
אם תרצי עוד פרטים , תכתבי. בהצלחה!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרב פירר
מלאי20/02/2014היי , איך אוכל להגיע לרב פירר בכדי להתייעץ גם בנושא זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלי,כל הכבוד על התמיכה.ושאלה
סוניה23/02/2014בת כמה את אם אפשר לשאול???
מה תוצאת הFSH ואולי ה AMH... איך החליטו שאיכות הביציות ירודה??
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
דניאל09/04/2009היי טלי את יכולה לתת לי יותר פרטים על הרופא ???
איפה הוא מקבל וכו'.....
תודה וחג שמח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי
מירא09/04/2009שלום לך ,גם אני יש לי אותה בעיה והרופאים אמרו לי לחשוב על תרומת ביצית כדי לכנס להריון, אני די מחפשת על כל דרך לתקווה, אם את יכולה לתת לי פרטים על הרופא ואיך לפנות אליו אהיה מודה לך ושיהיה לך בהצלחה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' יהושוע דור
עירית09/04/2009הי בנות...
פרופ' יהושוע דור הוא מנהל יחידת IVF בתל השומר..
ניתן להיות מטופלת שלו באופן פרטי בביה"ח אסותא בתל אביב (רחוב ז'בוטינסקי..)
הוא עם פרופ' משיח ופרופ' לב רן המדהים ממקימי היחידה שם.. ויש להם הרבה הצלחות...
שיהיה לכן ולכולנו בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, האם הרב פירר היפנה אותך? והאם
נטע09/04/2009זה בתשלום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לכל הבנות!!!!
טלי10/04/2009הרב פירר הפנה אותי לפרופ' יהושע דור.
הפנייה לרב פירר היא ללא תשלום, בעלי מקורב לאנשי דת מכובדים וכך הגענו לפירר (אנחנו לא דתיים)
לגבי פרופ' יהושע דור, הוא מנהל המחלקה החוץ גופית בתל השומר.
אני פניתי אליו באופן פרטי , המרפאה שלו ברח' יהושע בן נו ן 20 בת"א (ממש ליד בי"ח אסותא):
הטלפונים במרפאה03-5235-395
03-522-1496
ניתן להשיג את מזכירתו בעיקר ביום א' וביום ה' בין השעות 17:00-22:00 (לעתים זה משתנה ...)
הוא אדם מקסים, רופא משכמו ומעלה, תחשבו על זה שהייתי הולכת על תרומת ביצית ....והופ תוך טיפול אחד , חודש אחד נקלטתי להריון!!!!
בנות ביום שני יש לי דיקור מי שפיר (כמובן שפרופ' דור עושה לי ) תתפללו בשבילי ותחזיקו לי אצבעות .)(אני בת 38 הריון ראשון)
בכל מקרה , אם יש שאלות נוספות אני אענה לכולם !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
חסוי10/04/2009את מקסימה ותודה על המענה ., תבורכי!
האם תוכלי לומר מהן העלויות שהפרופ' גובה?
תודה, וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם תוכלי לפרט עלויות ?
נטע10/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות
טלי10/04/2009יעוץ ראשון 1000 (לפעמים לא צריך יותר מזה כי נקלטים בפעם הראשונה)
שאיבה +החזרה 1200
יעוץ שני והלאה נדמה לי 850 .
עסק יקר (לא כולל תרופות ו-600 ש"ח לבי"ח הפרטי בו מתקיימת הפעולה, אם אתן חברות מכבי באסותא זה בחינם, אני בכללית ולכן שילמתי 600 ש"ח )
במיוחד למי שכבר עשתה כמה הפריות באופן פרטי. ניתן לבקש החזר על 3 יעוצים בשנה דרך קופת חולים. ניתן לקבל החזר אם יש לכן ביטוח חיים פרטי.
לצמצם קניית בגדים (בקרוב תהיו בהריון אז גם ככה שום דבר לא יעלה עליכן....)
לצמצם בשיחות יוצאות בסלולרי
לוותר על איפור חדש, תיק חדש וגם להפחית בילויים בחוץ.
אפשר גם לשתף את הסביבה הקרובה ולהסביר להם שאתן לא ממש מתחדשות בביגוד ובנעליים
האופנתיות ביותר, שאתן מעדיפות לשוחח בטלפון הביתי ולא בסלולרי מכייון שאתן בלחץ כספי עקב טיפולים שעולים הרבה כסף!!!! (תאמינו לי , אנשים מבינים ומאוד מפרגנים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
רויטל11/04/2009טלי שלום..
איך מגיעים לרב פירר אני רוצה התיעצות לגבי רופא שאני מטופלת בו טיפולי פורית
אני בהזרעה רביעית , מחכה לתשובה ואני רוצה לדעת האם אני ביידים טובות ..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרויטל
חסוי12/04/2009תקראי את כל התגובות של טלי וכל הבנות, ושם תקבלי תשובות למה ששאלת.
חג שמח, ו הרבה הצלחה לכולנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ניתן להגיע לרב פירר
רויטל03/05/2009איך ניתן להגיע לרב פירר?
אני אחרי אינספור טיפולי הפריה וכבר על סף ייאוש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרב פירר-פרטים
טלי03/05/2009אני הגעתי לרב פירר דרך אנשי דת מכובדים שבעלי מכיר (צריך קצת פרוטקציה בחיים )
אבל ניתן להגיע לרב גם אם לא מקושרים לאנשי דת (רב הפונים הם חילוניים גמורים, כמוני )
תקלידו בגוגל את המילים "הרבה פירר" י ש שם את כל הפרטים , שעות קבלה, מספרי טלפון וכו'
בהצלחה לכל הבנות .
דרך אגב אני כבר בשבוע 21, עשיתי מי שפיר (פרופ' דור עשה לי ) התשובה תקינה והכל בסדר:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרב פירר
אסתר16/03/2010על מי עוד המליץ לך הרב פירר בתחום הפריון?
במה טופלת?האם נקלטת באופן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה הי,
שני11/04/2009קראתי את דברייך בנושא השמנה. גם אני במשקל דומה לשלך וגם לי חשוב מאד לשמור על הפיגורה שטיפחתי (ולא בקלות) משך השנים, וגם אני, לצערי, בטיפולים כעת.
אני השתמשתי בגונל במשך 5 חודשים במינון 75 ובמינון 112 גם. אני יכולה לומר לך מניסיוני שהיו חודשים (במהלך 5 החודשים האלה) שבהחלט הרגשתי את הבטן תפוחה, נפוחה ואף עליתי במשקל בחודש מסויים 2 ק"ג בלי ששיניתי כלום (!) מבחינת התזונה ומאוד דאגתי, אבל המשכתי לשמור ולאכול מסודר. כעת זה החודש החמישי שאני מזריקה ומשקלי חזר לעצמו (כשהייתי מקבלת מחזור לרוב הנפיחות ירדה קצת), אבל מה שאני מרגישה בכל אופן, שעל אף שהמשקל שלי חזר לעצמו, הבטן עדיין לא חזרה לעצמה לגמרי, וגם עוד דבר שאני שמה לב אליו זה שהמכנסים אותם לבשתי לפני הטיפולים במשקל שאני שוקלת היום היו מאוד נוחים לי ואף "גדולים" מעט, והיום על אף שאני באותו המשקל, רוב המכנסים צפופים לי ולא יושבים אותו דבר, אולי מהנפיחות של ההורמונים כי אני עדיין בטיפולים. לי מאוד חשוב לשמור על משקלי ועל מראה גופי ואני ממש שמה לב לכל מה שנכנס לפה שלי בתקופה הזאת ועד כה אני באמת מצליחה, כדי שאוכל לדעת בסופו של התהליך הקשה הזה, האם באמת הורמונים משמינים מבלי שאוכלים יותר, או שהורמונים פותחים תאבון ומשמין מי שאוכל יותר בעקבות זאת..
בגדול אני יכולה לומר לך על עצמי שאם אמשיך ואשמור כמו שהקפדתי עד עתה על מה שאני אוכלת, ואעלה בלי סיבה 1-2 ק"ג מההורמונים לטובת הריון, אני מוכנה, אחרי הכל אני מאמינה שאולי צריך להקריב קצת למען מטרה כל כך רצויה.
אני מנסה כעת להתרכז במטרה לצד שמירה על תזונה מסודרת ואני מאחלת גם לי וגם לך ולכל מי שרוצה הצלחה בתהליך הזה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' דור
נאוה31/05/2009הי טלי,
קודם כל תודה שאת נשארת כאן כדי לעודד ולייעץ מנסיונך!
קראתי את ההמלצה שלך על פרופ' דור וזה מאוד חיזק אותי כי כרגע אני שוקלת ברצינות לקבוע איתו פגישת ייעוץ לאחר 2 IVF שנכשלו.
רציתי לשאול אותך אם את יודעת האם הוא מתמחה גם באנדומטריוזיס
(הדבקויות של רירית הרחם)? "פשוט" הבעיה שלנו היא זרע גבולי, איכות ביציות לא טובה ורזרבה שחלתית נמוכה ולקינוח - אנדומטריוזיס.
האם את מכירה בנות שטופלו אצלו עקב בעיות דומות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת להמלצה על פרופסור דור.
אנונימי03/05/2009לפני כ-5 וחצי שנים הגעתי אליו דרך המלצה של הרב פירר, (בזמנו הוא היה דרך מכבי חינם). לבעלי בעיית זרע, והוא ישר כתב לי פרוטוקל שהצליח ברוך השם בפעם הראשונה וכיום יש לי תאומים בן ובת (הוחזרו 2) בני 4 וחצי. יש לי גם מוקפאים באסותא שהיום אני רוצה לנסותם (צריך להתפלל חזק) אך לצערי אין לי תקציב להגיע לדור ולכן נאלצת ללכת לאחר שמתעקש לעשות לי בדיקות היסטרוסקופיה וכ"ו למרות שאין לי צורך בכך (כאמור ישר הריתי)ודור אז בכלל לא המליץ כלל לגעת ברחם האישה ,אלא לאחר 3 הפריות שלא מצליחות. יש למישהו מושג למה הוא מתעקש לעשות לי היסטרוסקופיה? הוא טוען שבשביל לבדוק שאחרי הלידה הכול בסדר? האם אכן צריך לעבור בדיקה זאת סתם כך אחרי לידה,בשביל לדעת שהכול תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרו'פ דור או ד"ר ברקוביץ (ברטוב)?
רויטל03/05/2009אני אחרי 6 טיפולי הפרייה ivf שלצערי לא הצליחו.
כעת אני רוצה לעבור לרופא אחר.
אני מתלבטת בין פרופ' דור יהושע לבין ד"ר ברקוביץ שמטפל בשיטת ברטוב.
אשמח לקבל המלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי מה הבעייה
טלי03/05/2009אם הבעיייה היא בעיית זרע קשה אז שיטת ברטוב היא מעולה.
אם הבעייה היא באיכות הביציות +בעיית זרע (לא ממש קשה) דור מצויין .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה לידה עברת?
עינת03/05/2009לאחר ניתוח קיסרי למשל, עלולות להיות הידבקויות, ולכן הגיוני לבצע היסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין הפריות
ד''ר יעקב לברון31/05/2009האינפורמציה שאת נותנת אינה מספיקה ע"מ לתת לך תשובה מלומדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר לברון
חסוי31/05/2009
האם במצבים שאין הפריות בעקבות איכות ביציות "ירודה" (בעלת שחלות פוליצטיות) עפ"י הרופא העוברים ממש ממש "לא יפים" ולכן אין סיכוי שיניבו הריון
מתי נורה אדומה אמורה להדלק אצלי שאדע מתי ללכת לתרומת ביצית?
ושאלה שניה, האם ייתכן שככל שאעשה ואנסה פרוטוקולים יהיה סיכוי שפרוטוקול אחד יתכן איכות של ביציות טובה וכמובן עוברים טובים?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה אחרי הזרעהנועה05/04/2009
נקלטתי להריון לאחר הזרעה על בסיס ביוץ טבעי לאחר שכבר נקלטתי והפלתי וגם ההריון הזה לא החזיק מעמד והפלת בשני המקרים בשבוע הרביעי מהם הסיבות לכך? ומה אני צריכה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מצפה ומחכה
ד''ר דוד ישי05/04/2009יכולות סיבות רבות. קרוב לודאי שמדובר במקריות. לדעתי נסי שוב. רוב הסיכויים שהפעם יהיה הריון תקין. אם לא , יש בירור די מורכב שצריך לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהתזמון?
טל05/04/2009תודה.
ההזרעה תהיה מחר בבוקר.
1. יש צורך גם ביום שלישי?
2. מתי להזריק אוביטרל?
3. האם ל US נוסף מחר בבוקר יש חשיבות, הכוונה לראות אם כבר היה ביוץ, האם יש זקיקים או ציסטות... או ללכת ישר בבוקר להזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדנה05/04/2009
שלום הזרעה ביום 23/03
משבת בבוקר יש לי הפרשות חומות אדומות רק בניגוב ממש טיפות במשך יומיים כבר. מה זה יכול להיות? אני היום ביום 13 אחרי ביוץ יש לי כבר 3 ימים כאבים אך לא ממש חזקים בבטן תחתונה אך יש לי כמה טיפות רק בניגוב. מה זה יכול להיות האם זה יכול להיות שזה מחזור כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דנה
ד''ר דוד ישי05/04/2009זה יכול להיות דימום של התחלת הוסת אבל באותה מידה גם דימום של השרשה. ולכן אל תתיאשי ועשי את בדיקת הדם להריון ביום שנקבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעות עם ציסטותטל05/04/2009
שלום,
בת 36 פוליציסטית בנסיונות להריון ראשון.
5 הזרעות ב-5 חודשים.
3 הזרעות טבעיות כשבאחרונה עפ"י US הזקיק הפך לציסטה (ועפ"י בדיקות דם היה ביוץ).
הזרעה רביעית עם גונל 75 - 2 זקיקים גדולים.
יש לציין כי בכל ההזרעות בשחלה אחת יש 2 אנדומטריומות והזקיק תמיד היה בשחלה השניה.
החודש הזרעה 5: 11 יום עם גונל 112. בשחלה עם האנדומטריומות יש 2 ציסטות צלולות (24, 31X14) ו-2 ציסטות עכורות (12X13, 17X15).
וגם זקיק אחד גדול. בשחלה השניה גם זקיק גדול.
לפי US שני הזקיקים "מאבדים את צורתם" העגולה והיפה לטובת מראה ציסטות...
1. האם מומלץ לקחת גלולות לנטרל את הציסטות? האם יכול להיות שנוספו עוד 2 מהגונל?
2. מה ההבדל בין העכורות לצלולות והאם הן נעלמות לבד?
3. האם מיציתי את שלב ההזרעות וכדאי לעבור להפרייה או שיש טעם להמשיך בהזרעות עם גונל במינון גבוה יותר?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שיני
מירא05/04/2009שלום לך, קודם כל אני מאחלת לך המון הצלחה,
ברשותך אני רוצה לשאול אותך מספר שאלות כי אני לקראת החזרת ביצית מוקפאת וכלכך צריכה לחיזוק :
1- האם החזרת מוקפאים או טריים?
2-מתי הגיעה ההתחלקות ל 8 תאים ( ימים)?
תודה רבה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טל
ד''ר דוד ישי05/04/2009גם הציסטות הצלולות וגם העכורות ( אלא אם מדובר באנדומטריומות ) נעלמות לבד. צריך לעשות עוד מחזור של גונל F. הרעיון של חודש או חודשיים עם גלולות , לפני כן , הוא מצויין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
טל05/04/2009העכורות הן אנדומטריומות שנמצאות כבר כמה חודשים ולא נעלמות.
גלולות עוזרות להן?
הצלולות חדשות, מקווה שתעלמנה לבדן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה וביוץמעיין05/04/2009
שלום לרופאים,
אני פוליציסטית ולרוב אינני מבייצת באופן עצמוני. טופלתי באיקקלומין 1 ליום +הזרעב במחזור טיפולי ראשון שכשל.
עקב ציסטה בשחלה שבייצה ניתנו לי גלולות למשך 10 ימים. היום יום 10 הציסטה קטנה אך בנוסף נראה זקיק 18 מ"מ.
שאלותי:
אם אפסיק את הגלולות יופיע מחזור?
האם יתכן שהתפתחות הזקיק מושפעת מהטיפול באיקקלומין שנטלתי בחודש שעבר?
האם יש טעם לבצי הזרעה במצב זה?
המון תודה לתשובתכם המהירה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידכון קטן
מעיין05/04/2009התכוונתי שהיום יום 10 לנטילת הגלולות אך יום 14 במחזור הנוכחי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילאיל שלום
פרופ' שחר קול05/04/20091. סביר שכן.
2. לא
3. לא אם את נוטלת גלולות כעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטריןקמילה05/04/2009
שלום רב,
האם יש חשיבות לקחת אנדומטרין בשעות קבועות לאחר החזרה של עוברים (כמו הזריקות לעידוד זקיקים) או שאפשר לחרוג +/- שעתיים.
בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לחרוג
פרופ' שחר קול05/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)