מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גסטוןדניאל12/04/2009
האם במקרה של אי קליטת העוברים גסטון יכול לגרום לעיכוב מחזור למרות שאין הריון?
ביום השביעי לאחר החזרת 3 עוברים דימום חזק שהפסיק באותו היום, אך עדיין נשארו כאבי בטן וגב תחתון כמו במשך המחזור. האם יש למה לקוות עדיין?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול12/04/20091. כן
2. כן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת מחזורתמי12/04/2009
קיבלתי מחזור אחרון ב-10/2 ב-20/3 עשיתי בדיקה ביתית להריון ויצא שלילי.
היום כבר 12/4 עדין לא קיבלתי את המחזור והחזה כואב לי האם יש סיכוי שאני בהריון.
או שבגיל 43 המחזור מפסיק פתאום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום תמי
ד''ר דוד ישי12/04/2009יש סיכוי שמדובר בהריון. וכמובן שיש סיכוי של שיבוש במחזור. לא נראה לי שמדובר בהפסקת הוסת. במצב כזה לא סביר שהיה לך גודש בשדיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אני אמורה לקבל את המחזור או לסרוגין לדעת אם אני בהריון?ד``ר אליעזר גירש12/04/2009
שלום
ב31/3 עברתי הזרעה ומאז אני לוקחת אוטרוגסטן ל15 יום.שאלתי:
1. מתי אני אמורה לקבל את המחזור או לסרוגין לדעת אם אני בהריון?
2. האם אפשר לעשות בדיקת הריון לאחר 14 יום כשלוקחים אוטרוגסטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איתי
ד''ר דוד ישי12/04/2009את הבדיקה צריך לעשות 14 יום מההזרעה. האוטרוגסטן אינו משבש את התוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה מחזורי טיפול ?לילך12/04/2009
שלום ד"ר וחג שמח
אני מתחילה מחזור שלישי של פוריגון בהזרעות - רציתי לדעת כמה מחזורי הזרעה על בסיס פוריגון מקובל לעשות ?
יודגש , הוגדרתי כפולציסטית רק בעקבות תגובת יתר לטיפול {מחזורים סדירים } .
הרופא ממליץ שאם ההזרעה השלילית לא תצלח כדאי לעבור ל IVF - אני קצת חוששת "לעלות כיתה" - האם 3 טיפולים מספיקים - ובמיוחד לאור העובדה שבטיםול אחד השוגו 2 זקיקים ובטיפול נוסף הושג רק זקיק אחד { וזאת בגלל שקיבלתי מינון נמוך מאד כדי למנוע את תגובת היתר } .
כלומר , האם העובדה כי לא הושגו הרבה זקיקים בכל טיפול עשויה להשפיע על ההחלטה עדין לא לעבור לIVF ?
ושאלה נוספת - לגבי תמיכה - מתי מקובל לתת תמיכה של אוביטרל ולא של אנדומטרין {באופן קבוע 10 ימים אחרי ביוץ לעם הפרשות חומות למרות שהערכים בבדיוקת הדם תקינים } ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילך שלום
פרופ' שחר קול12/04/2009תלוי בגיל האישה, וברקע הרפואי האישי שלה.
נשים צעירות - מקובל 3 - 6 מחזורי פיורגון ודומיו לפני IVF.
מספר מדויק - גם לפי רצונה של המטופלת.
לגבי תמיכה - מיותר בטיפול אותו את מקבלת. חיוני בטיפולי IVF.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
לילך12/04/2009תודה על מענה מהיר וענייני .
אני בת 33 וחצי . ללא עבר רפואי ספציפי . בדיקות תקינות שלי ושל בן הזוג . ללא הריונות ו/או הפלות בעבר . לפני תחילת הטיפול בפוירגון בוצעו 5 הזרעות על בסיב מחזור טבעי + 2 מחזורים על בסיס פויריגון כשלו, וכעת אני בעיצומו של מחזור הפויריגון השלישי.
האם היית ממליץ לעבור ל - IVF היה והטיפול הנוכחי לא יצלח?
והאם נכון לומר כי עקומת הסטטיסטיקה יורדת משמעותית לאחר הניסיון השלישי ?
ובמידה ותשובתך חיובית - אזי האם תשובתך משתנה שעה שבמחזורי הטיפולים לא הושגו מס' רב של זקיקים ואז לא נכון לומר שהסיכוי סטטיסטית יורד לאחר 3 פעמים {כי הבנתי שמטרת הטיפול להגדיל את הסיכויים ואם הושגו פעם אחת 2 זקיקים ופעם אחת רק זקיק אחד אז למעשה לא הוגדלו הסיכויים ואז לא נכון ליישם את הסטטיסטיקה על מקרה זה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטרפת לשאלה
טל12/04/2009אני עם בעיה דומה, בת כמעט 36.
מחזור וביוץ סדירים אך פוליציסטית.
3 הזרעות טבעיות.
2 הזרעות עם גונל, בכל הזרעה 2 זקיקים.
הבנתי שייתכן שחלק מהזקיקים ריקים אצל פולי' ולכן מנסים ליצור ריבוי של זקיקים עם הורמונים בתקווה שאחד מהם יהיה עם ביצית. אך מצד שני ההורמונים גורמים לי לציסטות, עליה דרסטית באסטרדיול, ואם אני מעלה מינון ייתכן גירוי יתר. ובמינון נמוך נשארת עם זקיק אחד...
מה מיקרה בהפרייה?
מגיעים להפרייה בלי הורמונים? האם הסיכויים יהיו גדולים יותר בהפרייה עם מינון נמוך של הורמונים (המינון שקיבלתי בהזרעות)? כי גם אז ייתכן שאיבה של זקיק עד שניים גדולים, וכל השאר קטנים מ-10 מ"מ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדי - בתגובה לשאלתך
לילך12/04/2009הי , באמת נראה כי יש לנו בעיה דומה ...
כעיקרון לפי מה שאני הבנתי מהרופא שלי אם מגיעים ל-IVF לא נותנים מינון נמוך כי אז אין חשש שיהיו הרבה זקיקים כי בכל מקרה שואבים את הזקיקים ויש שליטה על מה שמחזירים לרחם {מה שאין בהזרעה} , ולכן המינון יהיה גבוה ....
קצת הפחדת אותי שרשמת שידוע שלך שלפולציסטיות יש ריבוי זקיקים ללא ביציות בפנים - לא ידעתי את המידע הזה .... מי הרופא שלך ?
אם תרצי להמשיך לשוחח בענין את יכולה לשלוח לי אימייל ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוליציסטיות
טל12/04/2009היי
אפשר לפתוח שרשור חדש ותעלי את השאלה לגבי זקיקים ריקים,
הבנות בפורום מחליפות הרבה מידע על בדיקות / מעקב ומה שקשור.
על סמך מה אובחנת כפוליציסטית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/04/2009אם הטיפול הנוכחי ייכשל, מציע להמשיך ב - IVF.
ההמלצה אינה תלויה במספר הזקיקים שהושגו במחזורי הטיפול עד כה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות ביטהיסמין12/04/2009
שלום ד"ר ישי
ביום 22/3 עברתי שאיבה, ביום 24/3 היתה החזרת 3 עוברים
בתאריך 6/4 עשיתי בדיקת ביטה ראשונה היתה 87
והיום 12/4 תצואתו הבדיקה 2540
להלן התוצאות של שאר ההורמונים:
2209 = ( ESTRADIOL (E-2
PROGESTERONE = 125.8
2540 = BETA-HCG
קשה להשיג את המרפאה עקב החג
שאלתי היא האם לפי דעתך תואצות אלה מראות על הריון תקין,?
האם יש חשש של הריון יותר מעובר אחד ?
תודה
וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יסמין
ד''ר דוד ישי12/04/2009עלית הבטא טובה ורמת ההורמונים מצויינת. יש אפשרות של הריון מרובה עוברים , אבל היא עדיין קטנה יותר מהאפשרות של הריון של עובר יחיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהההה רבהההה לד"ר דויד ישי
יסמין12/04/2009ברצוני להודות לך על התשובה המהירה, ולומר לך שההחזרה נעשית על ידך יש לך ידיים טובות, שולחת לך את ברכותיי
שאלה נוספת: מתי יש לעשות אולטרסאונד ראשון כדי לזהות תקינות העובר/מס' עוברים
תודה וחג שמח
יסמין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריגנובהעירית12/04/2009
שלום רב..
1. האם ניתן לקבל מחזור במקביל ללקיחת פרוגינובה (כתמיכה לאחר החזרת עוברים) או שבמידה והמחזור צריך להגיע הוא יגיע רק אם מפסיקים את הפריגנובה ?
2. מה תפקידו של כדור הפריגנובה לאחר ההחזרה ? מדוע לוקחים אותו ? כמה זמן נהוג לקחת אותו במידה והתשובה חיובית ויש הריון ?
תודה רבה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עירית
ד''ר דוד ישי12/04/2009הפרוגינובה היא אסטרוגן. אבל היא לא התמיכה העקרית. התמיכה העקרית לאחר החזרת עוברים היא של פרוגסטרון. המשך נטילת הפרוגינובה אינה מונעת את הדימום אם אין הריון . היא יכולה אולי לדחות אותו מעט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני היריוןטל12/04/2009
שלום,
כ-7 ימים לפני המחזור יש לי גלי חום בבוקר.
כך זה נמשך בשנתיים האחרונות.
גם כיום שאני עושה הזרעות עם גונל, זו תופעה שמלווה אותי לפני המחזור.
רק שעם הגונל זה נמשך קצת לתוך המחזור ובעוצמה יותר חזקה.
האם ברגע שגלי החום מופיעים כשבוע אחרי ההזרעה, זה סימן שההזרעה נכשלה?
או שהתופעה יכולה להופיע גם אם יש היריון.
כלומר תסמיני PMS למינהם מופיעים בדיוק באותה תדירות ועוצמה בזמן ההשרשה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי12/04/2009התופעה יכולה להיות גם אם יש הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר לטיפול פוריותשירי12/04/2009
הי,
יש לי חסימה דיסטלית בצד ימין, חצוצרה שנייה תקינה. בדיקת זרע של בעלי תקינה.
החסימה נגרמה כתוצאה מהריון חוץ רחמי שעברתי.
אני מטופלת במרפאת פוריות ולאחר כישלון בחודש שעבר (קיבלתי טיפול של איקקלומין -2 כדורים ביום וזריקת אוביטרל+ קיום יחסים בימים שלפני הביוץ וביום של הביוץ עצמו).
שוב בחודש זה, למורת רוחי, החליט הרופא על מתן טיפול זהה.
1) האם לו מומלץ לעבור גם הזרעה ע"מ למקסם את הטיפול?
2) בחודש שעבר נצפו הזקיקים המובילים בצד ימין ((הצד החסום), כך שזה היה אבוד מראש....האם לא מומלץ להתקדם בטיפול?
3) האם ניתן ונהוג לבקש זאת מהרופא המטפל שיקדם את הטיפול? אולי לעבור כבר עכשיו להפרייה חוץ גופית?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי שלום
פרופ' שחר קול12/04/2009לדעתי האישית, אותה אני מזכיר שוב ושוב בפורום זה, טיפול באיקקלומין אינו מתאים לנשים עם ביוץ סדיר.
רופאים רבים מאוד סבורים שאני טועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- pgd לאחר 2 הפלות X שבירמלני12/04/2009
שלום ד"ר,
אני לאחר שני הרויונות ספונטניים (שנקלטו בניסיון ראשון)
של עוברים שחלו בX שביר (אני נשאית).
ולכן פניתי לPGD על מנת למנוע עוגמת נפש כזאת שוב.
עברתי מחזור טיפולים ראשון וטופלתי בפרוטוקול השראת ביוץ מסוג GONAL F
בשילוב עם DECAPEPTYL1 3.75.
בבדיקת דם אחרונה לפני מתן HCG נמצאה רמת E2 של 2267 PG/ML
בתאריך 26/03/09 נשאבו 16 ביציות, 11 ביציות הופרו בטכנולוגיית ICSI
ובתאריך 31/03/09 הוחזרו אליי 2 עוברים תקינים לאחר PGD, סבלתי מגירוי יתר שטופל ע"י עירויים של נוזלים ונעלם לגמרי.
לא נמצאו עוברים מתאימים להקפאה,
בתאריך 10/04/09 בוצעה בדיקת BHCG ונמצאה שלילית.
עכשיו ב10/05/09 יש לי שיחה מחדש עם הרופא על מנת להתחיל מחזור טיפולים שני, אני רוצה לדעת האם יכול להיות שהעוברים לא נקלטו מאחר והיה גירוי יתר? והאם יש דרך למנוע בעתיד? ואם היה לי בעבר גירוי יתר האם זה מעיד על כך שיהיה לי גם בפעם הבאה? בתקופת הזרקת הגונאל עשיתי פעילות גופנית האם יכול להיות שזה מה שהרס הכל?
והאם בכלל יש לך טיפ של אלופים איך להצליח סופסופ?
תודה רבה רבה
וחג שמח :)
מלני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלני שלום
פרופ' שחר קול12/04/2009גירוי היתר לא גרם לכישלון.
בעתיד יש להשתמש במינונים קטנים יותר של גונל ודומיו כדי למנוע גירוי יתר.
פעילות גופנית לא גרמה לכישלון.
אין טיפ. יש להקפיד על 1001 פרטים...זו המתכונת להצלחה ב - IVF....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה והמשך טיפולמעיין12/04/2009
שלום,
לאחר טיפול באיקקלומין אובחנו ציסטות בעיקבותן נטלתי 10 ימים גלולות.
במחזור הטיפולי הבא אני אמורה לעבור לגונל.
ב-US ביום 4 למחזור אובחנה עדיין ציסטה של 15 מ"מ.
האם במקרה כזה עדיין צריך לחכות שהציסטה תעלם לגמרי לפני התחלת טיפול חדש בגונל?
עד לאיזה גודל נהוג לחכות שהציסטה תקטן?
המון תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילאיל שלום
פרופ' שחר קול12/04/2009עדיף להמתין עד היעלמות הציסטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל וכל השארחדשדשה12/04/2009
שלום ד"ר,
קראתי שמתחילים להזריק את הדקפפטיל ביום ה 21.
הרופא שלי הורה לי על מינון 0.1 החל מהיום השלישי למחזור. (?)
אני מחכה למחזור הבא (הייתי עם גלולות) והוא מתעכב...
1. מתי בערך תהייה השאיבה - ההפריה ?
2. האם יש לחכות למחזור ע"מ שאוכל להתחיל בזריקות פיוריגון ?
ואם יתעכב מאד (המחזור האחרון שלי איחר בשבועיים (??!!)
3. כמה זמן לוקח לדקפפטיל להשפיע ?
תודה רבה
חדשדשה - שכבר ממש לא חדשה פה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקפפטיל
פרופ' שחר קול12/04/20091. בערך 26 ימים לאחר תחילת דקפפטיל.
2. לא בהכרח, לפי החלטת הרופא שלך.
3. בערך 10 ימים.
4. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים לאחר החזרהשרית12/04/2009
שלום!
עברתי החזרת עוברים לפני כ-6 ימים.
שאלתי, האם קיום יחסים מפריע להשתרשות?
אם כן, האם אסור בכלל לקיים יחסים (חדירה) או שאסור גם להגיע לאורגזמה? האם יש הבדל בין שניהם?
אם אסור אז מהם הימים הקריטיים ומתי מותר לחזור לשיגרה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית שלום
פרופ' שחר קול12/04/2009הנושא נדון פעמים אין ספור בפורום זה. ראי דפים קודמים.
כללית - קיום יחסים (מלאים) לא מפריע להשרשת העובר ברחם.
ההמלצה להימנע היא במתאם לתגובה השחלתית, שכן השחלות רגישות לטראומה לאחר השאיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרת מוקפאים, לא היתה שאיבה
שרית12/04/2009תודה ד'ר שחר.
לא היתה שאיבה, החזירו לי מוקפאים.
לפי מה שאני מבינה אין מניעה לקיים יחסים וזה לא מפריע להשתרשות...
סליחה על הבורות, אבל, איך אני יכולה למצוא את הדיונים על הנושא?
שוב תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/04/2009לאחר מחזור הפשרה אין כל מיגבלה על קיום יחסים, או כל פעילות גופנית אחרת.
אם הטיפול כולל תכשירים הנלקחים דרך הנרתיק יש לתזמן יחסים לפני החדרת התרופה.
לגבי חיפוש - מציע פשוט לדפדף אחורה....או לבצע "חיפוש בפורום זה" לפי מילות מפתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות11/04/2009
שאלה לי,
מזה מספר שנים, ישנה תופעה של דימום די כבד בזמן מחזור, עם קרישים (ליום-יומיים),
סהכ הדימום נמשך כשבוע. בהמשך, עד לביוץ (אותו אני חשה) יש הכתמות קלות.
לאחר הביוץ אין עוד הכתמות. סהכ אורך המחזור כ-30 יום.
על מה הדבר עשוי להעיד? פרופיל הורמונלי תקין.
אציין שהריתי עי הפריה (בעית זרע קשה) כאשר היו כבר התופעות הנל.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלומית שלום
פרופ' שחר קול12/04/2009מציע לשלול בעיה אנאטומית ברחם, כגון שרירן, או פוליפ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?שירה11/04/2009
אני כחודש לאחר IVF ראשון שנכשלה המחזור היה 7 ימים והפרשות חומות עוד 4 יום היום אני אחרי 30 יום מהמחזור ועדיין לא קיבלתי מחזור יכול להיות שלמחזור האחרון יש השפעה לאיחור כי אני כל 28 גג מקבלת מחזור לפני כמה ימים היה לי כאב עז ברחם כמו התכווצות חזקה מה דעתך ?תודה וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול11/04/2009אם קיבלת תרופה לטווח ארוך, למשל דקפפטיל 3.75 מ"ג, תתכן השפעה גם לחודש ויותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי אוביטרלמעיין11/04/2009
שלום,
אשמח לדעת כמה ימים אחרי זריקת אוביטרל ניתן לבדוק הריון עם בדיקה ביתית (בדיקות דם אישרו ביוץ).
חג שמח,
מעיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 18
פרופ' שחר קול11/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)