מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת בטאתותית18/03/2009
שאיבה 13.03.09 בד' בטא ב-27.03.09 זה יוצא יום שישי מעבדות הקופה אינן עובדות בשישי האם אפשר לבצע יום לפני ב-26.03.09
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
תותית18/03/2009האם גם את התמיכה אוטורגסטן 100 3 נרות *3פעמים ליום צריך לקחת באותה השעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תותית
דניאל18/03/2009שוב אני דניאל שיהיה לך המון בהצלחה אני מחזירה כנראה שתי עוברים ביום שיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאל-שיהיה בהצלחה :-)
תותית19/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תותית
ד''ר דוד ישי18/03/2009פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תותית
ד''ר דוד ישי18/03/2009לא. עדיף יומיים אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתותית, איפה את גרה ?
טלי18/03/2009איפה את גרה ? באיזה קופת חולים את ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
תותית19/03/2009גרה בצפון קופ"ח מכבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר שאיבה??דניאל18/03/2009
צהרים טובים אתמול עברתי שאיבה של 12 זקיקים מתוכם הופרו 8 שאלתי היא איך מתבצעת ההחלטה של כמה עוברים להחזיר מה שיקולו של הרופא? ושאלה נוספת יש לי כאבים חזקים בבטן שלא עוברים מאז השאיבה האם זה ייתכן או שצריך לפנות לרופא המטפל?? תודה והמשך יום נעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל גם לי בייחוד בצד שמאל למטה
תותית18/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תותית
דניאל18/03/2009נורא כואב לי מה את עושה כל דבר שאני עושה כואב לי חוץ מלשכב ולמה הבטן כל כך קשה ושיהיה לך בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל שלום
פרופ' שחר קול18/03/2009ההחלטה היא שלך, ושלך בלבד!!!
הרופא לרוב ממליץ על מספר העוברים לפי הממצאים.
אם יש כאבים - רצוי לפנות לרופא המטפל, או ליחידה בה את מטופלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהחן18/03/2009
לאחר טיפול ראשון של הפריה חוץ גופית, נאמר לי שהביצית לא היתה טובה.מה זה אומר. מה עושים בענין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חן
ד''ר דוד ישי18/03/2009זה אומר שהציון שבעזרתו אנחנו מעריכים את איכות הבייצית , היה נמוך ובהתאם הסיכוי להצלחת הטיפול נמוך יותר. אין מה לעשות בעניין אלא לקוות שבפעם הבאה תהינה בייציות איכותיות יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד"ר- שאלה דחופה!!!!!אתי18/03/2009
שלום, אתמול ב 22:00 בעלי הזריק לי אוביטרל לקראת שאיבה מחר בע"ה כשהוא החדיר את המחט הוא כנראה לחץ גם על הבוכנה של המזרק ובסיום ההזרקה ראיתי בערך 3 טיפות על הבטן שיצאו מהאוביטרל האם זה יכול לשבש את הטיפול או את הבשלת הביציות? שלא כל החומר הוחדר? אני מאוד חוששת ולחוצה אשמח לתשובתך אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ety
ד''ר דוד ישי18/03/2009לכמות כזו קטנה אין משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהמירי18/03/2009
שלום רב, לפני כשנתיים וחצי עברתי השבחה והזרעה עקב בעיית זרע קלה אצל בעלי. נכנסנו להריון בפעם הראשונה. עכשו אנחנו מנסים להיכנס להריון ללא הצלחה. בעלי נשלח לבדיקת זרע חוזרת ויצא הכל תקין פרט למורפולגיה 4% (כמות 45 מיליון לאחר שעה), אני נשלחתי לבדיקות הורמונלית ויצא הכל תקין פרט ל- fsh 11.2 (שלפני 3 שנים היה 7.1). האם יש טעם לחזור על ההזרעה לאור נתונים אלו? תודה רבה, מירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מירי
ד''ר דוד ישי18/03/2009לדעתי כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פיוריגוןשני18/03/2009
ד"ר שלום אני אמורה להתחיל להזריק פיוריגון. שכחתי לשאול את הרופא בקופ"ח האם זה משנה השעה שבה אני בוחרת להזריק-האם זה בסדר להזריק כל יום בשעה 10 בבוקר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עד שיענו הרופאים..
tooti18/03/2009מה שחשוב זה להזריק כל יום באותה השעה . בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיטל
ד''ר דוד ישי18/03/2009השעה אינה חשובה. 10 זה טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןשירי18/03/2009
שלום רב! שאלתי היא לגבי האיקקלומין, האם מטרתו לגרום לביוץ בשתי השחלות (בהנחה שהאשה מבייצת באופן סדיר) או שמטרתו להגדיל את מספר הביציות (ע"י גירוי השחלה) מצד אחד של השחלה ולא מהשנייה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משתי השחלות.
פרופ' שחר קול18/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריוןאדר18/03/2009
שלום, היום עשיתי בדיקת דם להריון ורק בצהריים אני אקבל את התשובה , אז בנתיים עשיתי בדיקה ביתית והופיע רק פס אחד זה אומר שבטוח אני לא בהריון נכון?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אדר
ד''ר דוד ישי18/03/2009לא בהכרח. חכי לבדיקת הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור מי שפירדורית18/03/2009
לרופאים בוקר טוב, 1. אני בת 45 בהריון לאחר ivf ידוע לי על חשיבות דיקור מי שפיר ומצד שני בגלל גילי לא מוכנה לסכן את ההריון. איזה בדיקות בכל זאת אפשר לעשות כדי להימנע מזה? 2. האם מותר לקחת אקמול בהריון? 3. האם חום ו/או התקררות מסכנים את העובר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דורית
ד''ר דוד ישי18/03/2009אקמול והתקררות לא פוגעים בעובר. חום גבוה כן. אז חשוב להוריד חום.
ניתן לעשות שקיפות עורפית + בדיקת דם ( סקר שליש ראשון ) בשבוע 12 + ובדיקת דם -תבחין משולש בשבוע 17 , כמו שעושות נשים צעירות יותר. אבל צריך לזכור. התוצאה היא רק הערכה סטטיסטית מדוייקת יותר של הסיכון לתסמונת דאון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי הורמוניםעינת18/03/2009
4-5 ימים לאחר ביוץ. פרוגסטרון- 58 nmol/L E2 - 950 pmol/L ללא טיפול תרופתי. האם תקין? גבוה מדי? (יוצא במעט גבוה מערכי הייחוס המקסימליים של קופת החולים) הרופא ממליץ על תמיכת פרוגסטרון, האם יש לה משמעות לאור הביוץ הטבעי והערכים הנ"ל? האם יכולה להזיק? תודה מראש, עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עינת
ד''ר דוד ישי18/03/2009לא מזיק, אבל נראה לי קצת מיותר עם רמה כזאת של פרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך...
עינת18/03/2009שוב שואלת האם הערכים של ה-E2 לא גבוהים מדי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
עינת19/03/2009(פורום פעיל :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בשבוע 6+2 ניתן לראות דופק?אמא18/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כן
פרופ' שחר קול18/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"רמיטל18/03/2009
בהמשך למה שכתבתילפני מס' ימים איקקלומין חודש 1 איחור בוסת סדיר של 26 בדיקת שתן חיובית וביום 34 הופיע דימום שנמשל יומיים וחצי והפסיק במהלך הדימום בוצעה בדיקת שתן אשר היתה שלילית היום ניגשתי לאולראסונד ונצפתה רירית לדברי הרופא לא עברה ולא דקה הציסטה של 5 ס"מ נשהייתה לפני שבועיים נעלמה אך לטענתו יהיה עוד דימום כי היא לא דקה ומצד שני טוען שעדין לא רואה שק לכן לא בטוח שהלך ההריון אצין שבוע 5 אם יש הריון שאלתי האם הנתוונים יכולים להתאים למצב של הריון שעדיין מתקיים?כי יצאתי נורא מבולבלת הדימום לא ארך כאורך הוסת הרגילה היה מאוד קצר אשמח לדעתך בעניין והאם לא היו אמורים לראות שק או הוא עדיין ברירת??? ומה יקרה אם אין הריון ולא יהיה עוד דימום האם יכול להיות לי נזק?סורי על ריבוי ההסברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי18/03/2009בשבוע 5 צריך לראות שק. יתכן שמדובר בהריון כימי - הריון שנספג ונעלם לפני שהוא מגיע לגודל שבו ניתן לראות אותו באולטרסאונד. תחזרי על בדיקת הדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה לירעות17/03/2009
שלום, בעוד יומיים החזרה.(שאיבה אתמול). שתי שאלות : 1. אם מחליטים לגדל לבלסטוציסטים-באיזה יום ההחזרה? (שאיבה בשני. מטופלת בציבורי, אין החזרות בשבת) 2. יש לי צלקת מקיסריים קודמים, ב-US נראה כי האזור דק. מתי הכי מוקדם ניתן לדעת האם השליה השתרשה שם באזור? (ואז אני מבינה שכדאי להפסיק את ההריון) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות שלום
פרופ' שחר קול17/03/20091. ראשון, יהיה יום 6, יש סיכון בגלל השבת. לא בטוח שכדאי ללכת על בלסטוציסטים.
2. מיקום השלייה נקבע רק בחצי השני של ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לבדיקת היריוןשרון17/03/2009
שלום קראתי בפורום על שאלה שמישהי שאלה לגבי בדיקת היריון ועם הבנתי נכון אז אפשר גם לגוגמא עם אני רוצה מחר בדיקה וזו תיתן לי תשובה לגבי ההיריון החזרה שלי הייתה אתמול השמח מאוד עם תתקןאותי ועוד שאלה אחת מתי העוברים אמורים להשרשרש ברחם כמה זמן אחרי ההחזרה? תודה רבה על הסבלנות שלכם זה מאוד עוזר לנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרונה
ד''ר דוד ישי17/03/2009ההשרשה היא כ 3 ימים לאחר ההחזרה. הבדיקה להריון נעשית חיובית רק 12 ימים לאחר ההחזרה. לכן אין שום טעם לעשות בדיקה לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים אחרי החזרהשרון17/03/2009
שלום אתמול הוחזרו לי 2 עוברים טריים .ורציתי לדעת עם מותר לקיים יחסים ועם זה לא מזיק ופוגע בהשתרשרשות של העוברים ברחם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרונה
ד''ר דוד ישי17/03/2009ההשרשה היא כ 3 ימים לאחר ההחזרה. עד אז אני ממליץ להמנע מיחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)