מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 13 יום אחרי אוביטרליעל15/03/2009
האם בטא קטנה מ-2 13 אחרי אוביטרל אומרת בוודאות כי אין הריון (טרם קיבלתי ווסת) או שמא יש סיכוי וכדאי לבדוק שוב עוד כמה ימים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול16/03/2009עדיף לבצע בדיקהת דם 16 יום לאחר האוביטרל, כדי למנוע תהיות ואי-וודאות.
אם לא יגיע וסת עוד 3 ימים - לחזור על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטון באיחור חד פעמידנה15/03/2009
שבועיים וקצת אחרי החזרה עם בטא שעלתה מ60 ל270 ל 750 בהפרש של יומיים לוקחת 100 מל גסטון מאז ההחזרה בדרך כלל בבוקר מחר אוכל להזריק רק אחר הצהריים האם בעייתי ואם לא בעייתי האם אפשר להישאר אחכ בהזרקת אחהצ או לחזור לבוקר רמת הפרוגסטרון עם התמיכה בין 70 ל100
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת התיחסות דחופה לשאלה על גסטון
דנה16/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עקרוני.
פרופ' שחר קול16/03/2009אפשר לעבור לבקרים או ערבים, איך שנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים שלום שאלה לגבי תמיכה..tooti15/03/2009
אני אחרי החזרת 2 מוקפאים מקבלת תמיכה של 3 אנדומטרין +3 פרוגינובה ליום בנטילה וגינאלית (גם את הפרוגינובה..) ונאמר לי שאיני צריכה לעשות ב. דם לפרוגסטרון (שבוע אחרי ההחזרה) אלא רק בטא 14 יום אחרי ההחזרה. נאמר לי שאני מקבלת ממילא תמיכה מקסימלית ואין צורך לבדוק תמיכה בדם... מעט משונה בעייני? האם כך נכון או שאולי כדאי להתעקש על בדיקת דם בכל זאת? מקווה שהסברתי את עצמי נכון ומודה לכם מראש על התשובה... אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
פרופ' שחר קול17/03/2009הטיפול - טוב ותקין.
אפשר לבדוק פרוגסטרון שבוע לאחר ההחזרה, אך זה לא חיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהשרון15/03/2009
שלו בשבת עברתי שאיבה של 15 בציות הפורו 6 .מחר צריכה להיות ההחזה השאלה שלי היא כזו אני אמורה לקבל מחזור ב 19 למרץ .וההחזת העוברים היא מחר העם יש טעם להחזיר את העוברים או שעדיף לחכות .והעם יש סיכויי טוב להרות במצב כזה הכל עבר תקין ברוך ה' השמח מאוד לתשובה מהירה אני בלחץ מה הסיכויי שלי להרות מההפריה הזו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש להחזיר העוברים במועד שנקבע לך
פרופ' שחר קול16/03/2009הוסת לא יגיע ב- 19.3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומיםשושה15/03/2009
שלום, אני בשבוע 9+3 אחרי IVF. בשבוע 8 החלו דימומים קלים שנצפו על הפרשת הקרינון. בUS נצפה לראשונה ממצא נוסף, ייתכן שק הריון נוסף ללא תוכן. ההוראה הייתה מנוחה מלאה למשך שבוע. ביום חמישי האחרון נערכה בדיקה נוספת והוחלט על הפסקת התמיכה של הקרינון. היום יום ראשון היה דימום קל בניגוב מספר פעמים לאורך היום. לא דם אדום. האם יש צורך לפנות לבדיקה נוספת? תודה, שושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
פרופ' שחר קול17/03/2009לא, המשך מעקב רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivfדניאל15/03/2009
ערב טוב ביום שלישי אני עוברת שאיבה ראשונה, עשיתי היום א.ס ויש לי 13 זקיקים בגודל של 19-22 האם זה נורמלי??? בכל אופן היום קמתי בבוקר עם כאבים חזקים באזור הרחם האם זה גם נורמלי??? ושאלתי האחרונה האם יש סיכויים להיכנס להריון בהחזרה ראשונה?? תודה והמשך ערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל שלום
פרופ' שחר קול16/03/2009הכל נראה סביר ותקין.
סיכוי מצוין להרות בפעם הראשונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד בדיקת הריוןמאיה15/03/2009
אני מבינה שאפשר לבצע בדיקת הריון לאחר החזרת מוקפאים ביום ה- 12 להחזרה. השאלה היא האם יום ההחזרה נספר כיום ה-1 או כיום ה-0? אם ההחזרה היום 15.3 אז בדיקת הדם ביום 26.3 או ביום 27.3?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי15/03/2009עדיף ב 27/3 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אם...
מאיה15/03/2009אם ב- 26.3 תהיה בטא קטנה מ-2, אז לא יהיה טעם לחזור על הבדיקה נכון? (אני שואלת כי ביום שישי 27.3 לא אוכל לעשות את הבדיקה ואני לא רוצה לחכות עד יום ראשון...)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השבחהחסויה15/03/2009
שלום ד"ר יש לי בבקשה שאלה אני קצת מוטרדת הבוקר עשיתי השבחה היום אחרי ההשבחה היו לי כאבים ברחם חזרתי הביתה הלכתי לנוח קמתי והכאבים עדיין נשארו ממש כאבי תופת האם הכאבים האלה זה משהו שהוא הגיוני? והאם ניתן לקחת כדור למשכך כאבים? שאלה שניה בבקשה גם היתה לי הפרשה חומה עם ממש טיפה דם כמה שעות אחרי ההשבחה האם זה גם הגיוני? תודה רבה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי15/03/2009להפרשה הדמית אין משמעות. לכאבים , שנובעים כנראה מהתכווצות של הרחם בתגובה להזרעה , את יכולה לקחת כדור נגד כאבים ללא כל חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה שבוע אני?אמא15/03/2009
שאיבה:27/2 החזרה: ב 2/3 היום עשיתי בטא: תוצאה 110 תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי15/03/2009תתחילי לספור משבועיים ( 14 יום ) מלפני השאיבה - 4 שבועות ויומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך, עוד שאלונת:
אמא15/03/2009לספור שבועיים לפני השאיבה על אף שהמחזור האחרון שלי היה 3 שבועות לפני השאיבה? תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרהאדר15/03/2009
שלום, אני אמורה לעשות בדיקת דם ביום ד הקרוב ויש לחצים בבטן התחתונה מה זה יכול להיות ? תודה.( אני אחרח החזרת עוברים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אדר
ד''ר דוד ישי15/03/2009זו תלונה שכיחה שאינה מעידה על הצלחת הטיפול או כשלונו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה דחופה לאחר החזרת מוקפאיםלימורי15/03/2009
אני 11 יום לאחר החזרת עוברים מוקפאים ביום שישי היו לי הפרשות ורודות האם זה אומר שהטיפול נכשל. או שכדאי לי להפסיק את הטיפול ההורמונלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימורי
ד''ר דוד ישי15/03/2009זה אינו אומר שהטיפול נכשל ואין שום הצדקה להפסיק את הטיפול. חכי לבדיקת הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה או IVFויק15/03/2009
שלום אנחנו זוג צעיר ( 27) , לבעלי ספירת זרע נמוכה ( 8 מיליון) ומורפולוגיה 6% . אין וריקוצלה, הסיבה לא ברורה. אצלי לא נמצאה בעיה. עישנו הזרעה אחת שלא הצליחה. האם ניתן לעבור ל- IVF? שמעתי שחייב 3 הזרעות לפני שעוברים ל IVF .. רופא נשים שלי אמר כי סיכוי שהזרעה תצליח הוא נמוך מאוד ואין טעם. הייתי מאוד רוצה לשמוע המלצתם של הרופאים בפורום. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ויק
ד''ר דוד ישי15/03/2009בדיקת זרע אחת אינה מספיקה. אבל , אם בבדיקות חוזרות , הזרע אכן באיכות כזו או באיכות גרועה יותר , אני תומך ב IVF .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
ויק16/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעילות גופנית לאחר הפלהכרמית15/03/2009
תוך כמה זמן אפשר לחזור לפעילות גופנית לאחר הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום כרמית
ד''ר דוד ישי15/03/2009תוך יומיים שלושה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטהסיגל15/03/2009
שלום דוקטור, ivf מס' 4, 15 יום אחרי ההחזרה בטה 1368. מה זה אומר לגבי מס' עוברים והצלחה? הוחזרו 3 עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד''ר דוד ישי15/03/2009הבטא באמת גבוה , אבל למרות שהסיכויים שמדובר בהריון מרובה עוברים יותר גבוה , זה עדיין אינו אומר שאכן יש תאומים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף בבקשהסיגל15/03/2009
שלום ד"ר! אני מטופלת בפיורוגן 300 הבעיה שאני מחכה לביוץ כבר 6 חודשים והוא לא מגיע עם איקקלומין לא הצליח לי , עברנו לפיורגן 50 יחידות אך לא גדלו הזקיקים ואז הרופא הגדיל את המינון ל 75 וגדלו לי זקיקים במהירות אך היו לי 14 זקיקים ולכן הופסק הטיפול ץ אני לקראת IUI אני כבר מיואשת עכשיו התחלנו עוד הפעם טיפול עם 50 יחידות אני מזריקה כבר שבועיים אך הזקיק 11 מ"מ למה זה קורה? מה אפשר לעשות אם 50 יחידות זה קצת ו 75 יותר מדי? אז מה לא יהיה לי ביוץ אף פעם:?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סיגל
ד''ר דוד ישי15/03/2009אפשר לנסות להתחיל ב 75 ואחרי 2-3 ימים לרדת ל 50 . ולפעמים אין מנוס , במצב כזה , אלא לעבור ל IVF שם ריבוי זקיקים םחות בעייתי והשליטה שלנו טובה יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)