מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כמה שאלותשני12/03/2009
1) ב- 19.2 מחזור אחרון. על פי מעקב זקיקים אחרון שבוצע ביום ראשון 8.3 (יום 18 למחזור) נמצא זקיק בגודל 20 מ"מ, עובי הרירית 7 ולא היה נוזל בדוגלס. בדיקות הדם מאותו היום היו: E2-917 ופרוגסטרון 1.6. באותו היום בערב, כלומר ב-8.3 הזרקתי על בסיס מחזור טבעי אוביטרל. ב-9.3 וב-10.3 (ימים שני ושלישי) בוצע IUIהאם ה- IUI בוצע אכן בזמן ביוץ (בזמן הנכון?) 2) ביום שני היו לי בחילות במשך כל היום שחלפו. ביום רביעי מהבוקר ובמשך ארבע שעות סבלתי מבחילות נוראיות ממש, קשות מנשוא. האם יש סיבה שקשורה לאוביטרל? או אולי לטיפול שנכשל? אציין כי זו לא הפעם הראשונה שאני מזריקה אוביטרל (מקווה שהפעם הבהחלט האחרונה!) , הזרקתי אוביטרל במשך מספר חודשים ומעולם לא הרגשתי בחילה כלשהי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי שלום
פרופ' שחר קול13/03/2009הבחילות אינן קשורות לטיפול שעברת, או לאוביטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי שאלתי הראשונה ד"ר?
שני13/03/2009כמו כן אתמול, 12.3 (חמישי) בערב היה לי כתם חום-אדום (כמו שיש בתחילת מחזור) והיום כבר אין כלום. מה זה היה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול13/03/2009לגבי תיזמון - מצוין.
לגבי הדימום - מקורו וסיבתו לא ברורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים, שאלה לגבי שאיבהמירי12/03/2009
אני בת 42.5 עם חסימה בחצוצרה לאחר 4 ניסיונות כושלים של הזרעה הוחלט לעבור לivf. הפרוטוקול שקיבלתי הוא: מנופור 5ימים שלוש אמפולות ביום לאחר מכן ביום החמישי ארבע אמפולות מנופור + אורגלוטרן וזה למשך 4 ימים נוספים מחר ביום שישי אני אמורה להמשיך להזריק רק אורגלוטרן ובערב להוסיף פרגניל, היום בבוקר עשיתי מעקב זקיקים והסתבר שיש רק שלושה זקיקים. ביום ראשון השאיבה, השאלה היא האם שלושה זקיקים=שלוש ביציות????? ומה הסיכויים להצלחת התהליך במידה ובאמת יש רק שלוש ביציות?????? מודה לכם מראש על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול13/03/2009אכן, 3 זקיקים עשויים להניב 3 ביציות, אם כי לא נדיר שזקיק יהיה ריק.
הסיכויים להשגת הריון שיסתיים בלידה הם כ - 5%.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה בשם אחותי שמתביישתאלמונית12/03/2009
האם בתולה יכולה לעבור תהליך הזרעה ע"י שימוש בתרומת זרע מבנק הזרע. לפי מה שרופאת הנשים שלה אמרה לה לא צריכה להיות בעיה אבל זה נראה לה מוזר. אם זה אפשרי מתי עליה ליידע את הרופאים על המצב המיוחד שלה? היא קבעה פגישה בבנק הזרע אבל אפשר להבין שהמצב מאוד מביך אותה. אודה לכם על תשובה דחופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלמונית שלום
פרופ' שחר קול13/03/2009לא צריכה להיות בעיה, כמובן שיש ליידע הצוות הרפואי על המצב, כבר בפגישה הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר החזרהסיגל12/03/2009
שלום, בת 42, ivf מס' 4, הוחזרו 3 עוברים בני 8 תאים לפני 12 יום, מקבלת תמיכה של 3 אינדומטרין + 2 פרוגינובה ליום, מרגישה כאבים המוגדרים כלחצים בחלק הגב התחתון וחגורת הבטן, מרגישה הקלה במנוחה בשכיבה, האם זה יכול להעיד על הריון? או שמשהו לא בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אחת הבנות יכולה לדדבר איתי?
סיגל12/03/2009האם מישהי מרגישה אותו דבר אחר החזרה, אשמח אם תענו לי אחת הבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות הכל !!!!
טלי12/03/2009קודם כל 3 עוברים בני 8 תאים זה יפה מאוד !!!! לי היו כאבי גב, כאבי מחזור , ממש כמו לפני מחזור, הייתי בטוחה שההפריה נכשלה ונקלטתי להריון. היום זה היום ה-12, מתי בדיקת דם? מחזיקה ל אצבעות ואם יש הריון תעדכני אותנו כדי שנשמח !!! לי היו 2 עוברים בני 8 תאים, עובר אחד בן 4 תאים ובסוף נקלט עובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי
סיגל13/03/2009הי טלי, ביום א' הקרוב אני מוזמנת לבדיקת דם, אני במתח אדיר, מאד שמחתי להבין ממך שגם את הרגשת כך, אני מקווה מאד שהפעם זה יצליח, אין לי אומץ לעשות בדיקה ביתית, מה את אומרת? לחכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי הייתה ההחזרה?
טלי13/03/2009באיזה תאריך בדיוק הייתה ההחזרה? בעיקרון בדיקת דם יש לעשות 12 יום ממהחזרה , כאשר יום ההחזרה נספר כאפס, רק ממחרת סופרים. בדיקה ביתית 14 יום מיום ההחזרה , שוב יום ההחזרה לספור כאפס. בעקרון אם תספרי ממש לפי הימים , אפשר בדיקה ביתית. אני מאחלת לך הריון בכל ליבי. תעדכני אותי פה בפורום, אני יעקוב אחרי ההודעות!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי טלי
סיגל13/03/2009ההחזרה היתה ב- 1/3 לכן אני אחכה לבדיקת דם ביום ראשון, אעדכן אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
טלי14/03/2009יאלללללה, אמן שיצליח , מחכה לעדכון , אני ממש אשמח אם תהיה תשובה חיובית .תעדכני בכל מקרה!
סיגל15/03/2009בטה חיובית 1368, אני כלמכך מתרגשת, אמרו לי שזה כנראה יותר מעובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ידעתי !!!!
טלי15/03/2009אני הייתי בטוחה שזה חיובי, נשבעת לך, איך כתבת שהיו 3 עוברים בני 8 תאים, הייתי בטוחה שאחד נקלט, לכן גם לחצתי אותך שתעדכני אותי. איזה יופי!!!! בטא כזו זה בטוח יותר מעובר אחד, אני התחלתי עם בטא 30......לא לפרסם, חכי שהבטא תכפיל, אני שמחה כל-כך , אפילו העובר שבבטן שלי צוהל ..איזה כייף!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל שלום
פרופ' שחר קול13/03/2009בדיקת דם היום יכולה לתת התשובה לגבי הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לד"ר שחר קול
אלין14/03/2009אני אחרי הפרייה כול המהלך עבר לי תקין עשיתי בדיקה אני בהריון כמה ימים אחרי התחילו לי כתמים חומים וכאבים ברחם כמו מתיחות ואני לוקחת אנדומטרין+סטרופם אשמח לתגובה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון
אלין14/03/2009היי סיגל :) אני עשיתי בדיוק כמוך ויצא לי שאני בהריון מחזיקה לך אצבעות מתוקה בהצלחה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
אלין14/03/2009אני גם אחרי הפרייה והחזרת עוברים וגם לי היו כאבים כמו שלך ואני בהריון אני מאחלת לך בהצלחה מכל הלב מתוקה מחזיקה לך אצבעות:) תלכי לעשות בדיקה דם חמודה בהצלחהההההה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אלין
סיגל15/03/2009אני בהריון בטה 1368 אני כל כך שמחה, מאחלת לך המשך הצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפריה IVF
סיגל18/03/2009שלום לכולן אני חדשה בפורום אני בת 31ועברתי תהליך של הפריה ממש עכשיו ביום שני ביצעו לי את ההחזרה . מאז אני כל כך במתח ..אני עדיין בבית כי אני פוחדת שתהיה לי הפלה וגם משום שיש לי כאבי מחזור עמומים. מה אתם אומרות ? איך עוברים את ימי המתח האלה.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן אורך הביוץ?מאיה12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
12 שעות
פרופ' שחר קול12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותיעל12/03/2009
היי, אני בת 34 לפני כ- 10 חודשים לפרוטומיה מיומקטומי (המיומות היו בדופן הרחם), צילום רחם תקין, החודש התחלנו טיפול באיקקלומין- לפי מעקב זקיקים ב- 24.2היה זקיק 20 ממ ועובי רירית 12.5 ובצד השני זקיק 15 ממ, לפי בדיקת דם ב- 26.2לרמת הפרוגסטרון שהיה 41.5 הבנתי שהיה ביוץ , אך בדיקת הריון ביתית אתמול הייתה שלילית. כנראה אצטרך חודש נוסף של איקקלומין, השאלה שלי נוגעת לבדיקת הזרע של בעלי (בן 32 )הלבורנטית במעבדה אמרה שיתכן ונצטרך בדיקה נוספת אך רופא הנשים היה מרוצה מאוד ( "ליצור") האם תוכל לומר לי מה דעתך, אני מאוד חוששת מנטילת האיקקלומין במיוחד מאחר וקיימות מיומות שנותרו (" שלוש אפונות ") לאחר הניתוח. בבדיקת הזרע: נפח 2 מ"ל, צבע אפור, ph- לא צויין, התנזלות- לא צויין, צמיגות תקינה, לוייקוציטים- 0.2 מליון\ מ"ל, אגרגציה- חיובי, ספרמטידים- לא צויין, אריטרוציטים- שלילי, ריכוז תאי זרע- 160 מליון \ מ"ל, תנועתיות- 75% 1. התקדמות טובה 31%, 2. התקדמות איטית 19% 3. ללא תנועה 25% 4. חסרי תנועה 25% מורפולוגיה: תאים תקינים 36%, תאים לא נורמלים 64%, מיקום הפגמים בראש, בחלק האמצעי, בזנב תאי הזרע. צויינה הערה: בדגימה נמצאה אגלוטינציה. כמו כן מעט צברים של תאי זרע ולפיכך מומלץ לבדוק נוכחות של נוגדנים לזרע אשמח לשמוע את חוות דעתך, תודה מראש, זו שרוצה מאוד להיות אמא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול12/03/2009איני נוהג להמליץ על טיפול באיקקלומין לנשים המבייצות באופן ספונטאני. עדיף גירוי שחלות עם גונדוטרופינים.
איקקלומין לא יגרום לצמיחה מואצת של שרירנים.
הזרע - תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
יעל12/03/2009לא ציינתי לפני כן, אך אני מקבלת מחזור כל 50 יום בערך. לאחר חצי שנה של נסיונות להרות מהרגע שקיבלתי אישור מהגניקולוג שלי, פניתי למומחה פוריות בגלל הגיל והמיומות שמאוד מלחיצות אותי , אני חוששת ויודעת שרחם שרירני לא ישרוד עוד הרבה זמן. גם רופא הפוריות שמטפל בי לא שש להתחיל איקקלומין, נשלחתי למעקב ביוץ בשני מחזורים (כ"א מהם נמשך בדיוק חודשיים) בשני ערכתי גם בדיקות דם נלוות. בשני המחזורים היו זקיקים רבים שלא התפתחו מעבר ל10 מ"מ, כך נראה שאין מנוס. למרות שבדיקת us שעשיתי סביב הביקורת לאחר הניתוח הראו זקיק גדול ומתאים לביוץ (בתקופה שעדיין היה אסור)- אני חשה שהמרוץ שאני חיה בו בכדי להשיג את השרירנים מחייב אותי לעשות משהו... תודה על התייחסותך והמענה המהיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול12/03/2009מכיוון שיש בעיית ביוץ, אפשר לנסות מספר מחזורי איקקלומין עם ביוץ. אם אין הריון - לעבור לגירוי שחלות עם גונדוטרופינים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבוב שני
יעל17/03/2009שלום דר' החודש אנחנו מתחילים סיבוב שני, מחזור קודם נטלתי איקקלומין 50 מג פעם ביום ל-5 ימים, גודל הזקיק היה 20 אחכ לא ביצעתי שוב פעם us, אך לפי רמת הפרוגסטרון 41.5 הבנתי מהאחות שהיה ביוץ בסיבוב זה הרופא ממליץ ליטול שני כדורי איקקלומין וזריקת אוביטרל. (על הזרעה יוחלט בימי הביוץ) אם רמת הפרוגסטרון הייתה תקינה ואכן הצביעה על ביוץ, האם באמת יש צורך באוביטרל? או שיש לו מטרה נוספת? תודה מראש
פרופ' שחר קול17/03/2009מטרת האוביטרל - לתזמן הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנה/תותיתלימור12/03/2009
תודה על העידוד אני צריכה את זה, אתן מקסימות תודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגיד טוב יהיה טוב (-:
תותית12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסטינגיעל12/03/2009
ד"ר שלום רב, אחרי 11 ימי סטימולציה, E2 הגיע ל 15,300, על 14 זקיקים בגדלים: 10, 10, 14, 14, 15, 15, 15, 15, 16, 16, 17, 17, 17, 19 (לציין שמיום 8 לגירוי, הורידו לי את מינון הסטימולנטים מיכוון שהE2 עלה מדי. מאז גדילת הזקיקים האטה מאד). התבקשתי לעשות קוסטינג היום (חמישי) ולהגיע לבדיקות מחר (שישי). אנא דעתך: 1) במידה ומחר (שישי) ירד הE2 מספיק כדי לאפשר הזרקת אוביטרל בערב (ושאיבה ביום א'), כמה זקיקים בערך יאבדו בגלל קוסטינג של ערב אחד? 2) במידה ומחר (שישי) ה E2 עדיין יהיה גבוה, זה אומר שיהיה צורך בקוסטינג של 3 ימים (עד יום א'). במקרה כזה כמה זקוקים לערך צפויים ללכת לאיבוד? 3) במצב כזה, אילו זקיקים בד"כ נעלמים - הקטנים או דווקאה הבשלים יותר? 4) מכיוון שנכון לעכשו יש לי רק 6 זקיקים בשלים (16 מ"מ ומעלה), האם קיים סיכון שאשאר בלי זקיקים בשלים והסבב ילך לאיבוד? 5) מה למעשה קורה לזקיקים שנעלמים בגלל קוסטינג? סליחה על מבול השאלות, ותודה מראש על ההתייחסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול ארוך או על אנטגוניסטים?
פרופ' שחר קול12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יעל12/03/2009ארוך. שבועיים סופרפקט 5 שאיפות ליום, ומתחילת הגירוי ירד ל-3 שאיפות ביום (בת 42.5) הגירוי: 7 X גונל 300 + מנוגון 75 שהביא לE2 של כ- 6000. 4 X גונל 150 + מנוגון 75, עם קפיצות בE2 כלהלן: 8300, 13000, 15400 (היום). היום: קוסטינג המון תודה ד"ר קול!
פרופ' שחר קול12/03/2009סיכוי טוב שמחר E2 יירד וניתן יהיה לתת אוביטרל.
אם רק מתחיל לרדת, אך לא מספיק, ניתן לתת אוביטרל בשבת ולשאוב ביום שני.
קוסטינג גורם בהכרח לאיבוד חלק מהביציות. קשה מאוד לנחש מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה:סמויה12/03/2009
אני אמורה לעשות בטא ביום ראשון, מרגישה מאוד במתח. האם המתח יכול להזיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גסטוןסמויה12/03/2009
האם בכל מקרה - עד שלא מפסיקים עם הגסטון לא מקבלים מחזור? (ללא תלות בתוצאת הביטא). מקווה שהייתי מובנת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בהכרח, יתכן וסת תוך נטילת גסטון.
פרופ' שחר קול12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה :-)
סמויה12/03/2009אין עוד פורום כזה בארץ! כל הכבוד על מהירות התגובה. פשוט תענוג!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בגבאתי12/03/2009
אני בשבוע 5 + כמה ימים מהחזרה של 2 עוברים מופשרים. עד כה היו לי מידי פעם רק מעט כאבים חלשים כמו כאבי מחזור וכל פעם לכמה דקות בודדות והבנתי שאם יש כאב בגב זה עשוי לרמז על הריון חוץ רחמי. אתמול עשו לי אולטראסאונד וברוך השם נצפה שק הריון אחד ברחם. היום כשהיה לי כאב חלש של מחזור לכמה דקות הוא היה מלווה בכאב בגב התחתון כמו שקורה במחזור והפסיק אחרי כמה דקות עם הכאב "מחזור". האם תופעה של כאבי גב תחתון היא טבעית בהריון? אני שואלת למרות האולטראסואנד כי ראיתי שענית פה למישהי שיתכן מצב שיש עובר אחד ברחם ואחד בחוץ ולא רואים אותו בשלב הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב
פרופ' שחר קול12/03/2009שכיח מאוד בהריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש מצב????דניאל12/03/2009
הי מחזור אחרון 7-2 טיפול בפיוריגון אוביטרל 25-2 הזרעה 26-2 היום 12-3 בדיקת בטא 94 IU/I האם אני בהריון!!!! אם כן - היום בדיוק שבוע 4 - נכון - האם ספירתי נכונה המון תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח שאת בהריון מזל טוב!!!
אתי12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל נכון!!!
פרופ' שחר קול12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואווווווווווווווו! תודה
דניאל12/03/2009ואווווווווווו! שיהיה רק טוב לכולכן - המון המון בהצלחה רק לא להתיאש תודה עצומה לפורום הזה על התמיכה והכי חשוב לרופאים על התשובות הכל כך מהירות אין כמוכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
דניאל12/03/2009אם התשובה חיובית (להריון) דחוף לי לדעת: אני עושה שנים פעילות גופנית מאומצת כולל כפיפות בטן , קפיצות וסיבולת לב ריאה האם יש צורך למתן פעילות ואם כן עד איזו רמה המון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיגבלת הפעילות כעוצמת התגובה
פרופ' שחר קול12/03/2009השחלתית. ההריון לא בסיכון עקב פעילות גופנית. שחלות מגורות - כן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות?
דניאל12/03/2009לא בטוחה מה הכוונה אני בעלת שחלות פוליציסטיות אם זו הכוונה או האוביטרל ניתן בנוכחות שני זקיקים ע"פ זה - מה עלי לעשות? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 זקיקים - תגובה מתונה.
פרופ' שחר קול12/03/2009אין מיגבלה על הפעילות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה
דניאל12/03/2009אגב למקרה שלא הבהרתי את עצמי שני זקיקים מובילים הרבה מאוד קטנים - מתחת ל 10
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה קטנה אחרונה
דניאל12/03/2009למקרה שלא הבהרתי את עצמי שני זקיקים מובילים הרבה מאוד קטנים - מתחת ל 10 להמשך בפעילות גופנית מאומצת כרגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכרגיל
פרופ' שחר קול12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי הביוץ?מאיה12/03/2009
היום בבדיקת דם E2=1953 , פרוגסטרון 6.6, LH=47.2 מתי הביוץ? יכול להיות שהוא כבר היה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום...
פרופ' שחר קול12/03/2009הלילה זה הלילה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון חוץ רחמיאנה12/03/2009
האם יתכן מצב שלאחר 2 החזרת עוברים, אחד מהם יקלט ברחם ואחד מחוץ לרחם? אם רואים שק אחד ברחם, יכול להיות שפתאום בבדיקה אחרי כמה ימים יהיה שק נוסף מחוץ לרחם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוונתי להחזרת 2 עוברים
אנה12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוודאי, די נדיר אך ראיתי
פרופ' שחר קול12/03/2009כבר מס' מטופלות במצב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשלומית12/03/2009
שאלה לי, מזריקה מנוגון 4 אמפולות מזה 8 ימים. פרוטוקול ארוך. היום במעקב, כ-8 זקיקים (המוביל כבר 23 ממ) ועוד קטנים. אולם E2 נראה לי נמוך-3200. האם רמת ה-E2 מעידה על איכות הזקיקים? האם מרמזת על הכמות הסופית? זכור לי כי בעבר הרמות היו הרבה יותר גבוהות. אני שוקלת לבטל את הסבב הזה בשל מיעוט זקיקים. אם אדע כי הסיכוי נמוך לאיכות טובה, זה יחזק את דעתי. (יש לי 2 ילדים- משלמת כ-10000 שח לסבב, על כן רוצה לוודא כי הסיכוי סביר.) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נראה תקין לגמרי.
פרופ' שחר קול12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)