מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץטל25/02/2009
שלום שוב, בת כמעט 36, מחזורים וביוצים סדירים. זקיק אחד מעל 10 מ"מ בכל ביוץ . האם יתכן כי בזקיק אין ביצית? יכול לקרות מצב שיהיה ביוץ ובזקיק אין ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי שלום
פרופ' שחר קול26/02/2009בהחלט יתכן זקיק ללא ביצית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון וביוץעינב25/02/2009
מתי מקיום היחסים במידה והיתה הפריה אפשר לבדוק הכי מוקדם ובאיזו דרך? והאם ערכת ביוץ שמאשרת ביוץ יכולה להיות שונה ביחס לממצאים במעקב זקיקים ומה מבין השניים יותר אמין לאותו מצב עם אייקלומין והאם זקיקים נעלמים יום למחרת הביוץ או שלא. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירב שלום
פרופ' שחר קול26/02/2009תשובה אמינה תינתן ע"י בדיקת דם להריון 14 יום לאחר הביוץ.
ערכת ביוץ יכולה לתת תשובה כזובה במהלך טיפולי פריון, לכן עדיף לבצע בדיקות דם ו- א.ס.
הזקיקים לא בהכרח נעלמים למחרת הביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שאיבהשרון25/02/2009
בעיית זרע, הפריה בשיט ICSI. כמה זמן לפני השאיבה רצוי שהגבר יתרוקן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 3 ימים
פרופ' שחר קול26/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לרופאים ולבנות!שרונה25/02/2009
שלום לכולכן, אשמח להעזר בנסיונכן ובידע הרב שלכן. ההסטוריה שלי היא כזו: אני בת 30 אמא לשני ילדים חמודים מהריונות ספונטניים. הריון שלישי - חוץ רחמי שגרר כריתת חצוצרה אחת. הריון רביעי -בתוך הרחם , אך הסתיים בהפלה בשבוע 8. הריון חמישי- שוב חוץ רחמי , התגלה בזמן, זריקת MTX. רופאת הנשים שלי אמרה שלי שהסיכוי להכנס להריון ספונטני תוך רחמי תקין - קלוש מאד, אי לכך היא המליצה לי על IVF - אז הסיכויים גבוהים כי הזרע תקין לגמרי ואצלי - גם הכל תקין (חוץ ממה שלא...) אבל ההורמונים, הרירית, הביוץ, והתפקוד של הגופיף הצהוב - הכל תקין. שאלותי הן: 1. כמה בערך עולה טיפול IVF (להזכירכם, אין בעית זרע)? 2. אני חברה בקופ"ח מאוחדת - האם יש סיכוי שיממנו לי משהו (יש לי כבר שני ילדים)? 3. לבנות הדתיות - איך הטיפולים משפיעים מבחינה הלכתית: האם שאיבת ביציות ו/או החזרת עוברים גורמת לאשה להאסר? 4. איך בד"כ מבצעים שאיבת ביציות: הרדמה מקומית/כללית/אפידורלית? האם זה כואב? אודה לכן מראש על כל המידע. ושיהיה לכולכן בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם?
פרופ' שחר קול26/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
שרונה26/02/2009בצילום רחם שבוצע חודש לפני ההריון החוץ רחמי השני, החצצורה היחידה והנותרת היתה חסומה. אך במהלך הצילום הרופא הצליח לפתוח אותה ע"י לחץ, ובסיכומו של דבר, התוצאות היו תקינות. לדברי הרופאים, ההריון החוץ רחמי השני מוכיח שכנראה ישנה פתולוגיה בחצוצרה הנותרת שמונעת מעבר תקין של הביצית המופרית אל הרחם. אגב, בהוראות של זריקת המטטרוקסט הומלץ על ביצוע צילום רחם חודשיים לאחר הזריקה. האם זה לא מוקדם מידי בהתחשב בעובדה שביצעתי צילום רחם לפני כשלושה חודשים? תודה על תגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנות??? אתן שם?
שרונה26/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליץ IVF
פרופ' שחר קול26/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וריקוצלהש.זוקה25/02/2009
שלום לבעלי יש וריקוצלה דו צדדית, ואשכים קטנים מאוד- בבדיקת זרע + השבחה לא נמצאו תאי זרע בכלל - הגיניקולוג+ האורולוג המליצו על טיפולי פוריות - ברצוני לדעת את אחוזי ההצלחה ומה אנחנו אמורים לעבור - איזה טיפולים???. יש לציין שאני נבדקתי ואצלי הכל תקין. אשמח אם אענה בהקדם ותודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ש.זוקה
ד''ר דוד ישי25/02/2009בעלך יצטרך לעבור ניתוח ביופסיה של האשך. הצלחת הטיפול מותנית בכך שימצא זרע בשל בביפסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביובסיה מאשך
ש.זוקה28/02/2009שלום ד"ר ישאי בהמשך לשאלה הקודמת אמרת שבעלי צריך לעבור ביובסיה מהאשכים- אם לא יימצאו בביובסיה בכלל תאי זרע, אז אין סיכוי להריון - נכון? אם כך הפיתרון היחיד יהיה בנק הזרע ?? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דםסיון25/02/2009
ביום רביעי לפני שבוע הוחזרו לי 2 עוברים מוקפאים על ביוץ טבעי ומאותו יום אני לוקחת 2 אנדומטרין וגינלי ביום מיום ראשון בבוקר החלו לי הפרשות חומות ומידי פעם טיפה אדומה, עשיתי היום בדיקות הורמונליות כדי לבדוק האם התמיכה מספיקה ותוצאותיה: Estradiol - 447 pmol/l Progesterone - 69.3 1. האם לפי תוצאות בדיקת הדם ובהתאם לשלב בו אני נמצאת הערכים טובים? 2. האם לפי התוצאות התמיכה מספיקה או שיש להעלות את המינון? 3. בהפניה היה גם LH כי זו הפניה מבדיקות לבדיקת הביוץ ותוצאות LH לא התקבלו כי כנראה שהאחות טעתה בהקלדה וכתבה FSH במקום. האם חיוני לדעת מה ערכי ה- LH???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
ד''ר דוד ישי25/02/2009האסטרוגן מעט נמוך. הפרוגסטרון תקין. ה LH לא רלוונטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
עדי25/02/2009האם יש צורך להעלות את המינון של האנדומטרין? האם זה מסכן את הסיכוי להריון ותקין? בהפריה הקודמת ביום בדיקת ההריון האסטרדיול היה 800 בערך ולא היה הריון, האם עד הבדיקה בעוד 6 ימים הוא אמור לעלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה
עדי26/02/2009והאם לא כדאי לקחת אסטרופם כפי שלקחתי בפעם הקודמת כשההחזרה היתה של טריים ולא קפואים על ביוץ טבעי? יכול להיות שאסטרופם יעלה את האסטרדיול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עדי
ד''ר דוד ישי26/02/2009אני מקוה שאם יהיה הריון , תעלה הרמה של שני ההורמונים. תוספת של ההורמונים מבחוץ תעלה את הרמה אבל זאת תהיה עליה פיקטיבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוריותאושרת25/02/2009
היום יום 12 להחזרת העוברים קיבלתי את תוצאות בדיקת הדם מהיום בבוקר והם ESTRADIOL 553.00 PROGESTERONE 45.70 CG QUANT 25.34 אני מטופלת בפריגנובה 1 ליום באנדומטרין 2 ביום ומיקרופרין 1 ביום רציתי לדעת עם תוצאות הבדיקה מושפעים מהטיפול שאני מקבלת ועם התוצאה חיובית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושרת שלום
פרופ' שחר קול26/02/2009התוצאה אומרת שמתחיל הריון.
יש להתמיד בטיפול ולהמשיך מעקב ע"י בדיקות דם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוברהאנני25/02/2009
שלום רב, בת 41 אחרי 3 הפריות שנכשלו , מחזור לא סדיר , לאחר שלא קיבלתי ווסת 7 שבועות התחלתי לקחת פרוברה - 2 ליום כדי להחיש את המחזור . האם אני אמורה לקבל מחזור תוך כדי נטילת הכדורים , או רק לאחר שאסיים לקחת אותם? וגם , מרגע שהתחלתי לקחת פרוברה , נעלמו לי סימני המחזור שהיו לי טרם לקיחת הכדורים(במשך כשבוע לפני), האם זה הגיוני ? חשבתי שהסימנים אמורים להתגבר לקראת קבלת המחזור... הבנתי שפרוברה היא למעשה פרוגסטרון , ובתוכנית הטיפול שלי , אני אמורה להזריק פוריגון מהיום השני למחזור, השאלה שלי , האם להתחיל להזריק בכל זאת ביום השני של המחזור אף על פי שייתכן שיש עדיין פרוגסטרון גבוה כתוצאה מהפרוברה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אנני
ד''ר דוד ישי25/02/2009מטרת הפרוברה היא לגרום לך לווסת. אם הדימום יופיע תוך כדי , תפסיקי אותה ותתחילי את הטיפול. הפרוברה שלקחת לא תפריע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינון של הפרוברה
אנני27/02/2009כמה ימים לקחת את הפרוברה? הרופא נתן את המרשם ולא ציין כמה ימים לקחת , אני לוקחת 2 ליום. האם להפסיק לאחר 5 ימים? או לסיים את החפיסה (10 ימים)? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן US למחראתי25/02/2009
רוב תודות על תשובתך!!! יישר כח!!! היום 25.2 עשיתי הזרעה. אתמול היה זקיק 21 ממ, ו LH 51 ואמרת לי שזה זמן מצויין להזרעה שאלתי, יש לי אפשרות לעשות מחר בבוקר US (באזור שאני גרה יש US רק ביום חמישי) ואני מאוד רוצה לעשות כדי לראות שהזקיק באמת פקע ושאכן היה ביוץ האם אפשרי הדבר? תודה רבה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרי, אך מיותר.
פרופ' שחר קול25/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה אשמח אם תענו לכל הבנותtelisi25/02/2009
היי בנות אני התחלתי טיפול IVF ראשון אני בת 29 אשמח לדעת קצת יותר פרטים עם מישהי שעברה טיפול כזה התרופות שאני אמורה להיות מטופלת בהם הם דקפפטיל , גונלF ואוביטרל מהם התופעות לוואי הנילוות ואם הטיפול הוא קשה ? אני בפחד מוות!!!!! עוברת את הטיפול בגלל רמת זרע נמוכה של בעלי אשמח אם תענו בהקדם תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסירי דאגה מליבך
מיכל25/02/2009הסירי דאגה מליבך . כמעט ואין תופעות לוואי משמעותיות . תרגישי רגיל לחלוטין. השאיבה - מתבצעת בתהליך של 10 דקות , את מגיעה לחדר ה"ניתוח" מקבלת זריקת הרדמה ונרדמת בשנייה . לאחר מכן את עשוייה להרגיש כאבי מחזור קלים . טיפות אופטלגין מעלימות את הכאב לגמרי . ההחזרה - פשוטה ביותר , לא כואבת , כמו ביקור אצל רופא נשים . לאחר מכן את מרגישה רגיל לחלוטין . המליצו לי ללכת למטפלת אלטרנטיבית , אם את גרה באזור הצפון (קריות - חיפה) אמליץ לך על מטפלת אם תרצי. צריך רק לחשוב על המטרה הסופית(הריון תקין) שב"ה תגיע בשלב זה או אחר ,שיהיה בהצלחה !!! להוריד לחץ ולהיות אופטימית !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל תודה רבה
telisi26/02/2009מיכל תודה את מקסימה עזרת לי מאוד אני צריכה את העידוד הזה כי מאוד קשה לי לעבור את התהליך הזה דחיתי את הטיפול הזה כמעט 8 שנים יש לי ילד שיהיה לי בריא בן 9 והוא כל עולמי. אני בתחילת התהליך אחרי זריקת הדקפפטיל מקווה לעבור את המשך הטיפול ללא תופעות למרות שמה שאני קוראת בפורום המצב לא הכי מעודד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלtelisi
רוית26/02/2009אני ב-IVF שני, לצערי הראשון לא הצליח אבל לא היה נורא כמו שחבתי למרות הזריקות וההרדמה שחחשתי ממנה והיתה ממש שטויות כמו שאומרים. לאחר שלא הצליח נשארו לי עוברים קפואים והחזירו לי אותם שבועיים אחרי שקיבלתי מחזור מההפריה שלא הצליחה, החזירו לי על ביוץ טבעי בלי זריקות, הכל טבעי ובשבוע הבא עושה בדיקת הריון ומקווה שהפעם החברה' נקלטו :-) בהצלחה לך, תהיי רגועה זה הכי חשוב ותעסיקי את עצמך והזמן יעבור מהר. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוית המקסימה תודה
telisi26/02/2009תודה רבה לך את ממש תומכת ונותנת כוח לעבור את התהליך יותר בקלות אני מקווה בעזרת השם שהפעם תקלטי אמן ואמן בהצלחה לכולנו ושאלוהים ישמור על כולנו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה25/02/2009
שלום לפני שבוע ויומיים עברתי הזרעה אחרי 10 ימי זריקות ואוביטרול. מאז יש לי הפרשות גם בהירות וכהות, ופעמיים היה גם דם בהיר (כמו תחילת מחזור) האם זאת יכולה להיות תוצאה של הטיפול? ואם לא אז מה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש שלום
פרופ' שחר קול25/02/2009לא אמור להיות דימום בשלב הזה של הטיפול, רצוי להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני הזרעה האם יש צורך בהתנזרות לפנאילי25/02/2009
שלום רב, ערכים תקינים תוצאות שם הבדיקה- לאחר התנזרות 8 ימים - בדיקה מס. 1 no no present Coagulum Complete liquification 30 minutes 30 minutes normal normal odor normal normal color hige viscosity 2-6 ml 2.0 ml volume 7.8-8.7 8.7 ph }50% 1 hr 35% Motile spermatozoa }40% 4 hr 30% 1 hr II-III- (IV) 4 hr II-III Forward progression }70% 1 hr 55% 4 hr 50% Viable spermatozoa no Sperm agglutination }20 million/ml 100 million /ml Sperm concentration ם - ריבוע Round call Morphology 7% Normal forms 93% Abnormal forms Absent head Tapered heads double microcephalus Tail abnormality macrocephalus Lmmature forms Amorphous X Leucocytes RBC Round head Mcgr/ml }1200 mcgr/ml fructose מורפולגיה תקינה נקבעת תקין 14% { בינוני 5-13% גרוע 4% }
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול25/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוספקופיהחנה25/02/2009
צהריים טובים, מדוע לאחר היסטרוסקופיה לא ממולץ לקיים יחסים שבועיים?? אודה לתשובתכם. בברכה חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מותר לקיים יחסים לאחר היסטרו
פרופ' שחר קול25/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני פונה לבנות הפורום ולרופאחסוייה25/02/2009
האם למישהי שנכנסה להריון בהחזרה יש דפיקות לב מהירות? אני שואלת כי אני כמעט לפני שבועיים עברתי החזרה ולפני כמה ימים התחילו לי בחילות וכל הזמן יש לי דפיקות לב מהר. האם למישהי יש גם ככה? אשמח לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי25/02/2009מה שיש לך אינו קשור להחזרה. לכי לרופא לבדיקה ועשי בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת !!!!!!!!!נאווה25/02/2009
רציתי לדעת האם יש סכנה בהרדמה המלאה?אני לא מתחילה את הטיפול בגלל שאני פוחדת מההרדמה. האם ההרדמה הזאת בטוחה ומה הסיכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ההרדמה בטוחה, סיכונים אפסיים.
פרופ' שחר קול25/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)