מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוטרוגסטןמילקשייק27/02/2009
שלום, טיפול 3 באיקקלומין. בפעם זו , בגלל פרוגסטרון נמוך, לאחר ההזרעה הרופאה המליצה על אוטרוגסטן פעמיים ביום, אבל לא כל כך קיבלתי מידע על השפעות תרופה זו. יש לי מס' שאלות בנידון: 1. בדר"כ יומיים לאחר ההזרעה מתחילים לי כאבי מחזור, אני כבר 5 ימים אחר ההזרעה ולא מרגישה כאבים. האם יתכן שכאבי המחזור (במידה והטיפול לא הצליח), לא מורגשים בעקבות טיפול זה? 2. האם העובדה שאני אמשיך ליטול את התרופה על ליום ה-14 להזרעה, יכולה ליגרום לדחייתו של המחזור? תודה על העזרה ושבת שלום(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רויטל
ד''ר דוד ישי27/02/2009אנחנו משתמשים בפרוגסטרון במצבים שונים. בין היתר בחלק מטיפולי הפוריות ובכל טיפולי ה IVF . לתרופה אין סיבוכים בצורת השימוש הזו , ומעט תופעות לואי. לדעתי אין לה קשר לתחושה השונה שלך הפעם. הוסת אכן יכול להדחות מעט בגלל הטיפול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים בזמן הריוןאירה 2827/02/2009
עקב טיפול פוריות אחרי הזרעה בטיפלי פוריות לא קיימנו יחסים במשך חודש. כרגע אני בהריון תאומים משבוע5+7 ניסינו לקיים יחסים והרגשתי כאבים בזמן החדירה האם זה מסוכן? האם אפשר לנסות או לחכות כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אירה
ד''ר דוד ישי27/02/2009מבחינת ההריון , אין מניעה שתקיימי חסי מין. את צריכה פשוט להבדק. יתכן שיש לך זיהום בנרתיק שגורם לך לאי נוחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכההילה27/02/2009
ערב טוב אני בהריון לאחר טיפול ביום שני אני מתחילה שבוע 10 ולוקחת כתמיכה אוטרוגטסטן 4 כדורים ביום ונאמר לי ע"י הרופא המטפל שלי שעליי להתחיל לרדת במספר הכדורים החל משבוע 10 אך לא הבנתי כל כך אם משבוע 10 כולל או מתחילתו אם תוכל לעזור לי אודה לך מאד תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי27/02/2009אני לא יודע למה התכוון הרופא. אם את שואלת מה דעתי , את יכולה להתחיל לרדת ללא חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד''ר קול דחוףהריונית27/02/2009
שלום לך אני בהריון בשבוע 5 בטא ראשונה 272 בטא למחורת 439 ובטא לאחר יומיים 872 מהיום בבוקר אני עם כאב חד שבא והולך בשחלה הימינית ממש כמו בביוץ רק מה קשור כאביי ביוץ להריון? והכאב מקרין לי לצד... יש לציין שאנ י בהריון לאחר icsi וחיכיתי להריון הזה 7 שנים... העם זה יכול להראות על הריון חוץ רחמי למרות שהבטא יחסית טובה ויש הכפלה טובה כול יומיים? מה עליי לעשות זה כאב ממש חד ויש לציין שאין לי דימומים ולא כלום חוץ מהכאב הזה, לפני חצי שעה קמתי מהכורסה ולא יכולתי ללכת מרוב הכאב החד ממש התקפלתי מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריונית שלום
פרופ' שחר קול27/02/2009רק בדיקת א.ס. תיתן מידע לגבי מיקום ההריון ותקינותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון שבועיים אחרי הזרעהסיון27/02/2009
אני אחרי הזרעה והרופא אמר לי לעשות בדיקת הריון ביתית. 1. האם זה נכון שבדיקה בבוקר עם השתן הראשון אמינה יותר? 2. למה בעצם רצוי לעשות על הבוקר? 3. האם יכול להיות שאעשה עם אחהצ ויצא שלילי ואילו עם השתן הראשון של הבוקר יצא חיובי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון שלום
פרופ' שחר קול27/02/2009שתן ראשון לרוב מרוכז יותר, לכן סיכוי טוב יותר לזהות הורמון ההריון אם בריכוזים קטנים.
בכלמקרה - אם מעוניינת בתשובה אמינה - בדיקת דם להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת טיפול תרופתישני27/02/2009
שלום ד"ר עברתי החזרת מוקפאים וכעבור שבוע החלו דימומים שרק התגברו התייעצתי עם הרופאים שמטפלים בי ב ivf והם ייעצו לי להפסיק את הטיפול התרופתי קיבלתי ממך תשובה לשאלה קודם אם למרות הדימום להמשיך את הטיפול התרופתי והשבת שכן ואני לא המשכתי כי עוד לפני שקיבלתי ממך את התשובה קיבלתי הוראה אחרת מהצוות שמטפל בי להפסיק שאלתי היא האם יש סיכוי להריון למרות שהפסקתי את הטיפול ולמרות שאני ממשיכה לדמם ? אני ממש לא יודעת מה כבר לחשוב אשמח לקבל תשובתך ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שני שלום
פרופ' שחר קול27/02/2009בנוכחות דימום משמעותי - עדיף ליטול תכשיר פרוגסטיני כדי "לנקות" את הרירית .
לאחר מכן יש לנסות לברר סיבת הדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוד מוטרדת :-(חני27/02/2009
שלום רב! אני בת 27 בעלי 29 ,שנה וחצי מנסה להיכנס להריון עברתי שני הזרעות שלא הצליחו. . תוצאת אולטרסאונד וגינלי 21/01/09 : בשחלה שמאלית ציסטה עכורה ללא זרימת דם. יכולה להתאים לאנדומטריומה קטנה. בתחילת חודש פברואר אצל רופאת נשים שלי הודגמה בשחלה שמאלית ציסטה של 5ס"מ.הוחלט לא לבצע הזרעה שלישית עקב ציסטה גדולה בשחלה. תוצאת אולטרסאונד לא וגינלי 26/02/09 : בשחלה שמאלית הודגם ממצא ציסטי ברובו,מכיל מרכיב סולידי ומחיצה בתוכו,בעל דופן מעובה מידות:42*57מ"מ. אני מאוד מאוד מוטרדת מתוצאות הבדיקה! הציסטה במקום לקטון רק גדלה:-( 1. מה אומרת בדיקת אולטרסאונד אחרונה והאם הדבר מסוכן? 2.מה עלי לעשות לנוכח הנסיבות? 3.אני מקבלת מחזור עוד שבוע. האם אוכל לעשות הזרעה שלישית, אם ציסטה תיקטן או שעלי להימנע בשל הורמונים שיש לקחת ועלולים להוביך להחרפת המצב? תודה!!!! חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חני שלום
פרופ' שחר קול27/02/2009מציע ראשית לברר את מהות הציסטה.
רק לאחר מכן להמשיך בטיפולי פיריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דר' קול! שאלה נוספת...
חני27/02/2009כיצד ניבדקת מה סוג הציסטה ובאילו מקרים יש המלצה להסרתה בניתוח? האם ציסטה בגודל של 6ס"מ הינו מצב מסוכן הדורש ממני פעולות כלשהן? תודה רבה! חני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול28/02/2009הבדיקה הבסיסית היא בא.ס. באיכות גבוהה, המאפשר גם להדגים זרימות דם. בודק מנוסה יכול להעריך את סוג הממצא, ולהמליץ על טיפול. לפעמים מוסיפים בדיקות דם.
אין שאלה של סיכון, אלא של הגישה הטיפולית המומלצת. ציסטות מסוימות נוטות להיעלם, ולכן יש לעקוב בסבלנות. ציסטות אחרות - יש לנתח, אך כמובן אין שאלה של מצב חירום או דחיפות, שכן אינך סובלת מכאבים חזקים או תופעות חריפות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר קול על תשובתך!
חני28/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVFשירה27/02/2009
ד"ר שלום לאחר מונופור ודקפפטיל 5 זקיקיים הם הישג טוב לפני שאיבה? עוד שאלה - 2 סיגריו ליום הם יכולים להפריע להצלחת הטיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול27/02/2009כן, 5 זקיקים עשויים להניב הריון.
2 סיגריות ליום - לא ישפיעו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - כאבים חזקים וחוםלימונית27/02/2009
ד"ר ישי שלום, ראשית, המון המון תודות. לצערי, כאבי הבטן ממש לא מתמתנים, עדיין כואב לי מאוד בהליכה, בשינוי תנוחות, ובזמן שיעול, ובינתיים יש לי גם חום - 38 מעלות, שלא ירד גם לאחר חצי שעה מנטילת אקמול. האם החום יכול להיות קשור לכאבי הבטן, או שנראה לך שזו התחלה של שפעת? האם החום יכול לגרום נזק לעוברים? כל כמה זמן אתה מציע לי לקחת אקמול? מה לדעתך עליי לעשות? בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
לימונית27/02/2009היי, שוב אני, בינתיים החום מטפס - 38.8, למרות לקיחה נוספת של אקמול כשעה קודם לכן. לפי מה שאני רואה, אקמול לא כל כך משפיע עליי. האם מותר לקחת שני כדורים של 500 גרם יחד? (לאחרונה פורסם שזה מסוכן, אבל אני לא רוצה לפגוע בעוברים ומעוניינת להוריד את החום). אציין שבינתיים הייתי בקשר עם רוני, שהציעה שאבוא למיון, אבל מסיבות טכניות בינתיים לא הגעתי לשם. האם, לדעתך, תיתכן התפתחות נוספת הנובעת מהטיפול, או שלאחר הבדיקה אתמול נראה לך יותר שזה סימנים של שפעת, ושאין לי מה לדאוג? בתודה מראש, ושבת שלום, לימונית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי27/02/2009אם יש לך תמונה אופיינית של שפעת , זה פחות בעייתי. את יכולה לקחת 2 אקמול כל 4 שעות כדי להוריד את החום ולשתות הרבה. אם יש צורך את יכולה להוריד את החום עם אופתלגין.
אם אין לך שום תלונה מלבד כאבי הבטן והחום ( נזלת , שיעול , כאבי גרון , שילשולים ) הסיפור שונה לגמרי . יתכן שמדובר בזיהו באגן . במצב כזה את חייבת לגשת למיון וקרוב לודאי להתאשפז ולקבל טיפול אנטיביוטי לוריד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לימונית27/02/2009שלום ד"ר ישי בינתיים יש לי רק שיעול יבש של קשיי נשימה - האם זה נחשב לאחד מהסימנים הנוספים שהתכוונת אליהם? בכל מקרה, אני מנסה לחכות ליום א', אלא אם כן שוב יעלה לי החום וממש לא אוכל לסבול יותר. בהמון תודות, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנצהרעות26/02/2009
שלום, האם יש צורך ליטול סטרואידים ואנטיביוטיקה לאחר תהליך של ASSISTED HATCHING?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות שלום
פרופ' שחר קול27/02/2009צורך מובהק מדעי - לא.
מדובר בפרקטיקה אמפירית שאינה מגובה במחקר מדעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להיריוןיעל26/02/2009
שאלה שניה האם יקרה נזק אם נכנסתי בתהליך ההתפתחות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול27/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד להיריוןיעל26/02/2009
אם יש חשד להיריון ואני צריכה לקבל המחזור ב5 לחודש מרץ האם מותר לכנס למים חמים ולעשות מסג' כמו חמת גדר אודה על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיסוי - מותר, מים מאוד חמים -
פרופ' שחר קול27/02/2009להגביל השהיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםשני26/02/2009
טוב, אז אחרי שהבנתי פה מהשרשור בעניין גונל , שגונל אכן משמין (ולא משמינים כי אוכלים יותר), אשמח לדעת: 1) האם מתי שמפסיקים להזריק גונל גם מפסיקים להשמין, או שההורמונים והמטבוליזם בגוף משתנים לצמיתות בעקבות הגונל באופן שממשיכים להשמין גם כאשר מפסיקים להזריק גונל? ? ? 2) למה כל כך קשה ואפילו בלתי אפשרי להוריד משקל שעלה בעקבות זריקות הגונל? ובבקשה רופאים נכבדים, ענו בכנות על שתי שאלותיי והיו גלויים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכאלה שלום
פרופ' שחר קול27/02/2009דיון מלא ומפורט בשירשור הדיון על גונל.
העברתי הנושא לתשומת לב יבואן התכשיר, אשמח לדוח למשתתפות ברגע שתתקבל תגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאוכזבתבתאל26/02/2009
לאחר גונל ומונוגון פרוטוקל קצר 2 ביציות בהפריה , בדרכ הזרע של בעלי תקין וכך נאמר לנו גם כשבאנו ביום השאיבה, תמיד יש לנו עוברים ואפילו עוברים יפים כלשון הרופאים, הפעם ביצית אחת כלל לא הופרתה והשניה התפתח עובר פגום שאין מצב להחזירו, מאוד כואב ומאכזב אבל בעיקר אני גם מאשימה אותנו שלא היינו אחראיים מספיק , קיימנו יחסים לא מלאים אך בעלי הגיע לפירקו, ונראה לי שבגלל זה הזרע לא היה איכותי מספיק , בהפריות הקודמות התנזרנו שלושה ימים והפעם לא האם לדעתכם זו הסיבה לתוצאה החריגה בשבילנו, והמאוד מאוד מאכזבת??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקיום יחסים היה הלילה שלפני השאיבה
בתאל26/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתי שלום
פרופ' שחר קול27/02/2009לא, אין "להאשים" את הזרע. הסיבה למצב שאת מתארת היא לרוב איכות הביציות, לא איכות הזרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהטל26/02/2009
שלום , שאלה אם בכלל יש תשובה עליה... כל 28 יום אני מבצעת הזרעה על בסיס ביוץ טבעי (תזמון אוביטרל). החודש לראשונה התחלתי להזריק גונל במינון 75. האם יש מצב שההזרעה תהיה יותר מ-28 יום מאז ההזרעה האחרונה? היום אני ביום 4 למחזור והתחלתי להזריק, אני אמורה לטוס ב-9 למרץ לחו"ל (עוד 10 ימים) ומודאגת אם הביוץ לא יהיה עד אז וכל ההזרקה היתה לשווא. האם יש אפשרות להעריך את הזמנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטלי שלום
פרופ' שחר קול27/02/2009בממוצע ההזרעה היא סביב יום 12 - 14 למחזור, אך יש סטיות ניכרות לשני הכיוונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמתח...
טל27/02/2009המועד האחרון שלי, ביום ה-14 למחזור. התחלתי להזריק ביום הרביעי למחזור. מקווה להיות בסטטיסטיקה הנכונה, בד"כ אני לא מזריקה אוביטרל לפני שהזקיק הגיע לגודל 18 (אני מבייצת עם זקיק גדול). אבל עם הורמונים... אני לא מכירה את הגוף. בפרט שהמינון נמוך (גונל 75) ואני לא יודעת אם משפיע וכיצד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)