מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה דחופהרעות23/02/2009
שאלה לי, האם יש חשיבות להתחיל דקא 0.1 ביום ה-21 בדיוק? אני אהיה בנסיעה לפני ועד ליום ה-23. האם ניתן להתחיל ביום ה-24, כל זמן שעדיין מזריקים 14 יום לפני תחילת סטימולציה? (הרופא בחול, וכשחוזר- אני כבר אהיה בנסיעה שלי) תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רעות
ד''ר דוד ישי23/02/2009אפשר להתחיל ביום ה23
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי יום 24?
רעות23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעתי מניסיון
טלי24/02/2009אני התחלתי טיפול "פרוטוקול ארוך" ביום ה-24 למחזור ולא ביום ה-21 מכל מיני סיבות טכניות(לא רפואיות) עשיתי הפרייה ונקלטתי להריון . מניסיון שלי ושל הפרופסור שלי אפשר גם ביום ה-24, שיהיה לך בהצלחה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
רעות24/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן תקף האובטירל בגוףבתאל23/02/2009
אני לפני שאיבה ואמורה לקבל אובטירל , רציתי לדעת מהו בדיוק תפקידו של האובטירל ולכמה שעות הוא תקף בגוף 24 או 48 שעות?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אתי
ד''ר דוד ישי23/02/2009האוביטרל גורם לביוץ כ 36 שעות מרגע שהוא ניתן. השאיבה אמורה להתבצע זמן קצר לפני כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותלירוני23/02/2009
שלום אני בשבוע 5+4 עדיין נוטלת גסטון. בטא הוכפלה. בשבוע האחרון הפרשות צהובות ותחושת רטיבות כל הזמן. האם נורמלי? יש לציין כי אתמול בוצע א.ס בו נצפו 2 שקי הריון המתאימים בגודלם לשבוע ההריון. האם תקין ההפרשות? האם מעודף ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי23/02/2009ההפרשות הן תופעה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרט נוסףנני23/02/2009
עובי רירי 5.3 מ"מ הפרוגסטרון nm\l תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שוב נני
ד''ר דוד ישי23/02/2009לפי הנתונים שמסרת הביוץ עדיין רחוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץנני23/02/2009
שלום רציתי לשאול כיצד ניתן לדעת מתי מתקיים ביוץ באמצעות בדיקת דם ומעקב זקיקים התוצאה שלי מהיום- יום 13 למחזור - 2.7 P E2- 398 זקיקים- שחלה ימנית 13 ממ שחלה שמאלית- 15 ממ אודה לך מאוד על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום נני
ד''ר דוד ישי23/02/2009הביוץ נקבע לפי רמת ה E2 . גודל הזקיקים ורמת ה LH .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון נמוך אחרי ביוץחן23/02/2009
שלום! בת 39 פרוגסטרון 8 ימים אחרי ביוץ 14.6 עקב כך ניתן לי פרוגינובה ואנדומטרין פעמיים ביום. האם יש סיכוי לחודש הזה? במחזור האחרון פרופיל הורמונלי ביום ה - 3 תקין. (חשוב לי לציין שבחודשים הקודמים כאשר בדקתי הפרוגסטרון אחרי הביוץ היה תקין). תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרה
ד''ר דוד ישי23/02/2009למרות שלא ניתן להסיק על הריון לפי רמות הפרוגסטרון , עם רמה כזאת סביר להניח שהסיכוי מאד קטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי פרוגסטרוןאיה23/02/2009
שלום, ביום 13 למחזור עשיתי בדיקת פרוג' והתוצאה היתה nmpl/l 38.8. היום, 4 ימים אח"כ (יום 17 למחזור) עשיתי שוב בדיקת פרוג' והתוצאה היתה 24.4 - האם ניתן להסיק כי לא נקלט הריון החודש? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
ד''ר דוד ישי23/02/2009לא ניתן להסיק על הריון לפי רמת הפרוגסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא 6 ,11 יום אחרי החזרהמורן23/02/2009
הורמונים בערכי מכבי- כאמור בטא 6. פרוגסטרון 190 אי 2 קטן מ200 נתבקשתי גם מחר לבצע בטא יש לי דימומים פה ושם יש בכלל סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה האם יתכן שמדובר בהריון
מורן23/02/2009חוץ רחמי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום טל
ד''ר דוד ישי23/02/2009לדעתי לא . אבל חשוב לראות שהבטא מתאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מחושב גיל הריון בסבב החזרה???לימור23/02/2009
כיצד מחשבים גיל הריון אם זה סבב של החזרת עוברים בלבד? שבועיים אחורה מיום ההחזרה עצמה זה היום הראשון של ווסת אחרונה? גיל העוברים נחשב? תודה מראש, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לימור
ד''ר דוד ישי23/02/2009צריך ללכת אחורה 14 ימים + גיל העובר ומשם להתחיל לספור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול איי וי אפ חוזרמיכל23/02/2009
שלום רב עברתי טיפול IVF ראשון , הבטא עלתה אך באופן זניח , לאחר מעקב הוחלט להפסיק תמיכה. קיבלתי מחזור , ההורמונים ירדו על פי בדיקות הדם . האם כדאי לנסות שוב טיפול החודש ? האם יש קשר בין סמיכות הטיפולים חודש אחר חודש לבין הצלחת הטיפול ? תודה ויום טוב מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי23/02/2009לדעתי רצוי לעשות הפסקה בין טיפול לטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות דם - פרוגסטרוןמיטל23/02/2009
היי, עשיתי ביום ה- 20 למחזור בדיקת פרוגסטרון והתוצאה היתה 64.8 ערכי יחוס: FOLLICULAR 0.48 -4.45 LUTEAL 10.62-81.28 POSTMENOPAUSAL <2.32 PREGNANT FEMALES TRIMESTER 1 35.68-286.2 TRIMESTER 2 81.25-284.3 TRIMESTER 3 153.9 -1343 במעקב זקיקים הביוץ נראה ביום ה-12 של המחזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות בדיקות דם - פרוגסטרון : המשך
מיטל23/02/2009סליחה שלחתי בטרם סיימתי את ההודעה... רציתי לשאול מה אומרות התוצאות. בברכה ותודה מראש על התשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום עמית
ד''ר דוד ישי23/02/2009התוצאה מעידה שהיה ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיטל26/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאים שלוםחסוייה23/02/2009
רציתי לברר אני עשיתי החזרה ביום שלישי שעבר ולפני יומיים התחיל לי כשאני יושבת או נחה במיטה דפיקות לב מהיר (בהריונות שלי הקודמים היה לי את זה גם בתחילת הריון) האם זה סימן שמתחיל הריון או שסתם אני חושבת על זה. והאם כבר התה ההשרשה שלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולי שלום
פרופ' שחר קול23/02/2009ההשרשה - היום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלתי
חסוייה23/02/2009אז למה יש לי דפיקות לב מהר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לענות לי על השאלה זה מציק מאוד
חסוייה23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהעדי23/02/2009
ד"ר שלום רציתי לדעת 1)במידה ואישה מבייצת טבעי כל חודש האם שילוב של איקקלומין ופרוגינובה יכול לגרום לשיבוש של הביוץ או חוסר ביוץ לאותו מחזור טיפול? 2)האם זה דבר סביר ויכול לגרום לנזק תמידי או שזה השפעה חולפת? תודה רבה (על התשובות הענייניות שענית לי עד כה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול23/02/2009ההשפעה של איקקלומין היא קיצרת טווח.
לדעתי, הטיפול באיקקלומין אינו מתאים לנשים מבייצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר קוליעל23/02/2009
שלום לך דוקטור, לפני 11 חודשים ילדתי פג (שבוע 32) אחרי טיפול פוריות אצלך. עכשיו אני רוצה לחזור לטיפולים. אני עדיין מניקה והמחזור לא סדיר בכלל. (גם לא היה קודם) האם אפשר לבוא עכשיו או רק כשאגמור להניק? אני מניקה עכשיו חלקי רק בלילה ולפעמים קצת בבוקר. תודה רבה. ועוד שאלה. האם צריך לבוא רק שמתחיל מחזור או לא משנה מתי. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל שלום
פרופ' שחר קול23/02/2009מציע להגיע אלי לאחר סיום ההנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריוןחסויה23/02/2009
שלום דוקטור מחזור אחרון 23.1 שאיבה 5.2 החזרה 8.2 החזרה שניה 10.2 ביום 20.2 בטא 202 ביום 22.2 (אתמול) בטא 520 מתי ניתן יהיה לצפות שק הריון? איזה שבוע אני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 1.3
פרופ' שחר קול23/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)