מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקות דם שבוע אחרי החזרהשירה02/03/2009
עשיתי בדיקת דם שבוע אחרי החזרת עוברים: Estradiol - 447pmol/l Progesterone - 69.3 nmol/l האם ניתן להסיק מהתוצאות אם היתה השתרשות או לפחות לגבי סיכוי להריון? הוחזרו לי עוברים על ביוץ טבעי ולוקחת רק אנדומטרין פעמיים ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009התוצאות טובות, אך לא מצביעות על הצלחה, או חלילה, כישלון.
לא ניתן להסיק לגבי השתרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- FSH, E2אודי02/03/2009
שלום, אחרי חודשיים בהם בדקתי ולא היה לי ביוץ על פי בדיקות ביתיות פניתי לרופאת הנשים שלי שהמליצה לעשות את הבדיקות הבעות לפני מתן איקקלומין. עשיתי את הבדיקות ביום השלישי לווסת ואלו התוצאות: E2 - 383 FSH - 8.2 LH - 5.7 Prolactine - 219 TSH - 2.59 מה זה אומר? מדוע לא היה לי ביוץ והאם ה - איקקלומין אמור לפתור את הבעיה הזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009הבדיקה לא נלקחה בזמן המתאים. כדי שהערכים יהיו אמינים (רמת FSH ) יש לוודא שרמת האסטרדיול (E2) נמוכה מ - 200.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהFSH, E2
אודי02/03/2009אז מה זה אומר? עשיתי את הבדיקה אתמול (יום שלישי לוסת). האם יש טעם לעשות שוב מחר - ביום החמישי לווסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול02/03/2009לא, כנראה יש לבצע ביום 1 לווסת. ביום 3 ה- E2 כבר גבוה מידי.
חלופה מצויינת - AMH שמדידתו אינה תלויה ביום המחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביופסיה בהריוןטל02/03/2009
שלום רב, אני בת 39 בשבוע 19 אחרי IVF. התגלה גוש בשד ואני מזומנת לביופסיה ביום ה'. השאלה שלי האם הביופסיה עלולה להזיק לעוברים? (גם ככה אחד קטן מדי) האם ההרדמה יכולה להזיק להם? האם אפשר לעשות ביופסיה בלי הרדמה? תודה. זה הריון מאד יקר שהושג אחרי המון טיפולים בתרומת ביציות. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טל שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009ביופסיה בהרדמה כללית או מקומית לא תזיק לעוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזיקה לך אצבעות
טלי02/03/2009קראתי את מה שרשמת מאוד נגע לליבי הרבה פעמים מדובר בסתם גוש שומן ליבי איתך , שהכל יהיה בסדר, אמן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוליך לאנדומטרין - דחוף!!!!לי02/03/2009
בוקר טוב, הגעתי לעבודה ואני רואה שהשקית עם המוליך של האנדומטרין לא נמצא בתיק יתכן שנשכחה בבית ואני צריכה לקחת עוד שעה טבליה , האם יש אפשרות להחדיר עם האצבע? האם זה מספיק טוב ומספיק עמוק? בערב כבר אהיה בבית אבל הבוקר חייבת לשים ואין לי עם מה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לי שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009אין בעייה! אפשר עם האצבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לדוקטור שחר קול ולבנות דחוףףףףtelisi02/03/2009
אני בתחילת תהליך הפריה רציתי לדעת כיוון שלי אין שום בעיה למה אני צריכה להיות מטופלת בהרבה תרופות למשל קבלתי דקפפטיל 3.75 אני רוצה לדעת אם זה לא מינון גבוה בשבילי? ואם זה בסדר שיש לי קצת דקירות בבטן ובחזה אני אציין שאני בת 29 המשך הטיפול שלי צריך להיות בגונל f ועוד שאלה מזה פרוטוקול ארוך ולמה מוסיפים לנו את טיפול המיקרו מנפולציה ? אשמח לתשובות כדי להיות רגועה שאין שום דבר שמסכן אותי בתרופות ובמינון אשמח לקבל תשובה מהירה. כי אני נפשית לוקחת את כל התהליך הזה מאוד קשה והכל מפחד שמשהו לא ישתבש (חס וחלילה )תודה ויום טוב לכולכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף
פרופ' שחר קול02/03/2009פרוטוקול ארוך על בסיס דקפפטיל הוא המקובל ביותר בישראל.
הטיפול בטוח, הסיכונים אפסיים. את יכולה להיות רגועה!
מיקרומניפולציה - מומלץ במצבים בהם הזרע בעייתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
טלי02/03/2009זה הטיפול המקובל, גם אני קיבלתי טיפול כזה גם אני פרוטוקול ארוך גם אצלי הייתה מיקרומניפולציה הפרייה חמישית הצליחה אל תדאגי , יהיה בסדר, תשתדלי לעשות ספורט כדי לא להתנפח מההורמונים(אני מדגישה להתנפח כי נפיחות היא נוראה יותר מהשמנה) תשתי הרבה הרבה והעיקר תחשבי חיובי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצה לגבי טסטוסטרון גבוהענת02/03/2009
ד"ר ישי, שלום. נכון לנובמבר, רמת הטסטוסטרון שלי אצלי היתה פי שתיים מהערך העליון של הנורמה, ויחס LH-FSH של 4! אני כמובן פוליציסטית. התחלתי לקחת מטפורמין לפני חודש. באותו חודש גם עשיתי זריקות גונל. הגבתי יפה למינון נמוך -- התקבלו שלוש ביציות "בשלות" 17-20 מ"מ, E2 היה 900 והרירית ביום ה-12 לפני טריגר היתה 7ס"מ. לא התקבל הריון. יתרה מזו, דימום התחיל יחסית מוקדם, ביום ה-11 אחרי ההזרעה/ביוץ. עוד לפני זה במשך יומיים היו הכתמות אופייניות למחזור. שאלותיי הן: 1. בחודש הזה אני בנסיעות ולא עושה טיפול. האם כדאי לקחת גלולות דיאנה בחודש הזה בנוסף למטפורמין? או שתקופה קצרה של חודש של גלולות רק תבלבל את הגוף? 2. האם יש לי סיכוי טוב להצלחה בחודש הבא עם גונל? במרפאה שאני הולכת אליה (בארה"ב) עושים שלושה מחזורי גונל ואז עוברים להפריה חוץ גופית. יש אפשרות לדלג על מחזורי השראת ביוץ ולעבור מייד לחוץ גופית. במקרה כזה מגיעים לי שלושה נסיונות של הפריה חוץ גופית (מבחינת הביטוח הרפואי) אבל אני לא יכולה לחזור אחורה לטיפולים של גונל להשראת ביוץ. בפרוטוקול של חוץגופית לוקחים גלולות במשך 6 שבועות לפני כל טיפול. אני כמובן יכולה לבחור לחכות ולקחת גלולות במשך כמה חודשים גם כן. בקיצור, מה יביא הריון? 3. האם יש לי בעיית LPD? יכול להיות שתוספת פרוגסטרון תפתור את הבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמובן,
ענת02/03/2009התכוונתי ד"ר ישי או ד"ר קול... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת שלום
פרופ' שחר קול02/03/20091. גלולות יועילו כי ירסנו מעט את ה - LH
2. באופן כללי, הסיכוי להריון ב - IVF טוב יותר.
3. LPD - האם בכלל יש דבר כזה? לא בטוח. אשר לקחת פרוגסטרון - צפויה דחייה של הווסת, אך אין יותר הריונות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית דקהשרון01/03/2009
שלום, אני בטיפול IVF שני. בעברי הריונות ספונטניים שהסתיימו בהצלחה. בשלוש שנים האחרונות בהן אני מנסה להרות, תמיד במעקבי אולטרה סאונד הרירית היתה מצויינת, כולל בטיפול הראשון של IVF. היום אני ביום 15 למחזור, מטופלת בדקפפטיל 01+ 3 קפסולות של מונוגון. באולטרה סאונד מהיום היו 6 זקיקים (14, 11, 10, 11, 11, 9) אך הרירית הינה 6.9 למה זה קורה? מה ניתן לעשות? האם הריון יכול להצליח בתנאים כאלה? אודה על תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרים שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009הרירית בסדר, בעיקר אם מרקמה תקין. היא עוד תתעבה לקראת סיום גירוי השחלות.
לא נראית סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
li02/03/2009קודם כל תודה. השאלה היא יותר לגבי הבטא כי בבטא 7400 מן הסתם אי אפשר לראות דופק. השאלה היא אם עליית הבטא מ2590 ל 7400 בשבוע מראה על הריון לא תקין או שעדיין יש סיכוי כמו כן באולטרסאונד האחרון הממצאים התאימו ל 5+5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש סיכוי להריון תקין?li01/03/2009
אחרי IVF, שאיבה ב 26.1, החזרה ב 29.01 (כלומר וסת אחרונה 12.1.) 13.02 בטא 212 19.02 בטא 1390 22.2 שבוע 5+6 בטא 2590 נצפה שק הריון עם שק חלמון בתוך הרחם. עד כאן הכל התקדם תקין. 1.3 שבוע 6+6 בטא 7400 נצפה הד עוברי ללא דופק האם יש סיכוי שההריון תקין למרות עלייה איטית של הבטא בשבוע החולף? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ' שחר קול02/03/2009בשבוע 6+6 חיבים לראות דופק עוברי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
li02/03/2009קודם כל תודה. השאלה היא יותר לגבי הבטא כי בבטא 7400 מן הסתם אי אפשר לראות דופק. השאלה היא אם עליית הבטא מ2590 ל 7400 בשבוע מראה על הריון לא תקין או שעדיין יש סיכוי כמו כן באולטרסאונד האחרון הממצאים התאימו ל 5+5.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי שלום
פרופ' שחר קול02/03/2009העליה אינה תקינה, ויש לראות דופק בשלב זה, כך שהסיכוי להריון תקין אינו טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
li02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת שבועות לאחר הפרייהמירב01/03/2009
שלום, ב- 15.1 עברתי שאיבה וב- 17.1 ביצעתי החזרת שני עוברים. באיזה שבוע אני היום (1.3) ? מתי אני צריכה לראות דופק בודאות? האם יתכן ששקי ההריון ימשיכו לגדול והבטא תוכפל ללא התפתחות של עובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דןפק בוודאות
טלי01/03/2009לגבי עניין הדופק יש כאלה שטוענים שכבר בשבוע 6 ניתן לראות דופק. לדעתי זה יכול מאוד להכניס ללחץ לבדוק כבר בשבוע זה מכייון שדופק לא תמיד נראה בשלב זה . לפעמים ההריון הוא מאוד קטן במיוחד עם מתחילים עם בטא בערכים נמוכים (אני התחלתי עם בטא 32)מניסיוני האישי (אני בשבוע 12 לאחר הפרייה) ולפי הפרופסור שטיפל בי (אחד הגדולים בארץ) בדיקת דופק יש לעשות ארבעה וחצי שבועות מההחזרה!!!!!! ובשום אופן לא לפני ! ,שהיה לך בהצלחה וכל טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא שלום
פרופ' שחר קול01/03/20091. מיום השאיבה + שבועיים.
1. היום...
3. כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק
אמא02/03/2009האם יתכן שהאנדומטרין מפריע לראות בבירור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
פרופ' שחר קול02/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי היקרלימונית01/03/2009
ד"ר ישי שלום, הסברת לי לפני מספר ימים, כי ייתכן ויש לי זיהום באגן. לא הגעתי למיון מטעמים טכניים וגם כי לא רציתי להתאשפז, וכרגע המצב קצת מתמתן, אם כי עדיין לא שפיר - עדיין כאבים בבטין תחתונה וכאבים בנרתיק. היום עשיתי במרפאה הישובית בדיקת שתן (סטיק) כדי להחליט אם להגיע למיון, ולא נמצא זיהום, רק דם בשתן ברמה +3. האם זה צריך להדאיג? אני מודעת לזה שאי אפשר לטפל דרך האינטרנט, אבל מה שמטריד אותי הם שני דברים: 1) האם הזיהום, במידה וקיים (בנרתיק או באגן, או בשניהם), יכול לעבור מעצמו? 2) במידה ואכן יש זיהום באגן - האם זה יכול לפגוע בעוברים בצורה כלשהי? ואם כן, מה יכולה להיות הפגיעה? בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימונית01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
לימונית01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לימונית
ד''ר דוד ישי01/03/2009זיהום באגן יכול להיעלם ללא טיפול , ואין לו קשר ישיר לעובר.
דם בשתן ( אם לא מדובר בדם מהנרתיק שהתערבב בשתן ) יכול להעיד על זיהום בשתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל ומחזורשירה01/03/2009
שלום אני 10 ימים אחרי זריקת אוביטרל ויחסי מין בהתאם. כבר לפני כיומיים החל דימום קל ואתמול והיום - הדימום עדין קל אך יש כאבי מחזור. אשמח לדעת האם זה סביר והאם יתכן כי למרות הכל יש הריון? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה שלום
פרופ' שחר קול01/03/2009סביר, יתכן ויש הריון, סיכוי לא גבוה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא תקינה ?עדי01/03/2009
ב-15.02 אוביטרל לאחר שנצפה זקיק אחד בגודל 19 היום: בטא 175 פרוגסטרון 50.3 E2 1,298 האם תקין? ניתן כבר לשלול הריון כימי (היה לפני חודשיים) או רק לאחר הכפלת הבטא? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי שלום
פרופ' שחר קול01/03/2009תוצאה טובה, לא ניתן לשלול "כימי".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקירות בבטן..
עדי01/03/2009בשבוע האחרון יש לי יום יום דקירות בבטן, כאב נסבל וחולף כעבור כמה דקות. האם זו תופעה שכיחה לשלב זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
פרופ' שחר קול01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלה חשובהשרון01/03/2009
שלום אני ביום חמישי עשיתי בדיקות לאחר שהזרקתי גונאל ועובי הרירית הייתה 5.5 וזקיקים היו בקוטר של 10 והיו גם קטנים ..ואז הרופא ביקש שאני יזריק מנוגו 1 וחצי ו1 צרוטייד.והיום לעשות בדיקות ועשיתי והים הרירית הייתה 6 וזקיקים בקוטר של 14 12 11 13 והיו עוד קטנים .האם זה בסדר זה הולך כמו שצריך?ואם כן אז מתי לפי דעתך תהייה השאיבה? השמח מאוד לתשובה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול01/03/2009מהלך תקין.
שאיבה אולי לקראת יום שישי? (6.3)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בס"ד שאלה לגבי בדיקותשרון01/03/2009
שלום אני ביום חמישי עשיתי בדיקות לאחר שהזרקתי גונאל ועובי הרירית הייתה 5.5 וזקיקים היו בקוטר של 10 והיו גם קטנים ..ואז הרופא ביקש שאני יזריק מנוגו 1 וחצי ו1 צרוטייד.והיום לעשות בדיקות ועשיתי והים הרירית הייתה 6 וזקיקים בקוטר של 14 12 11 13 והיו עוד קטנים .האם זה בסדר זה הולך כמו שצריך?ואם כן אז מתי לפי דעתך תהייה השאיבה? השמח מאוד לתשובה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - אשמח לתשובה מכל אחת בפורום
ג'וווווווו01/03/2009הפרוגסטרון ירד טיפה מיום חמישי האם בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטעות זה קפץ אליך
ג'וווווווו01/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת אנדומטרין בהריון לאחר IVFאני01/03/2009
שלום, אני בשבוע 10 לאחר IVF עוברים טריים ואני רוא שאני חוששת קצת להפסיק עם האנדומטרין...מתי זה כבר בטוח להפסיק תמיכת אנדומטרין? האם צרילך לעשות מעקב של פרוגסטרון בבדיקות דם כדי לקבוע או שמיותר? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר להפסיק טיפול.
פרופ' שחר קול01/03/2009אין צורך במעקב או בדיקות נוספות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)