מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שכח לקחת פרגובריס לטיפול פוריותטינה27/02/2021
כבר 15:40....
מה עושים שכחתי את הפרגובריס לקחת אתמול ב 19:00.. וזה לטיפול פוריות.. לשאיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה
פרופ` דוד בידר27/02/2021עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשכחתי להזריק פרגובריס דחוף בבקשהטינה27/02/2021
הייתי צריכה להזריק אתמול ב 19:00 לעכשיו נזכרתי השעה כבר 14:50.. מה אעשה ????
האם להזריק עכשיו ואת השני בשעה הקבועה מה עושים זה זריקות שלפני הטיפול כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזריקי בכל מקרה ובכל שעה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי להזריק פרגובריס דחוףטינה27/02/2021
שלום
שכחתי להזריק פרגובריס ועברו 20 שעות ... מה עושים???
עוד כמה שעות צריכה להזריק את השני .. האם אזריק את הראשון והשני בזמנו . . .. לא יודעת איך שכחתי מה עושים ??
מקווה שתינו לי מהר שאדע מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגטבריס
פרופ` דוד בידר27/02/2021תזריקי הלאה ולא יקרה כלום שפספסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
טינה27/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון לאחר החזרת עובריםאביגיל27/02/2021
שלום רב.
לפני יומיים עשיתי בדיקת דם 11 יום לאחר ההחזרה (מוקפאים יום 3) שיצאה שלילית. הפסקתי תמיכה. הוסת עוד לא הגיעה ובאופן כללי התחושות שהיו עם התמיכה עדיין נשארו (דומה למה שיש לי בתחילת הריונות). האם יש סיכוי שזה היה מוקדם מידי והיתה השרשה מאוחרת? האם יש טעם לחזור על הבדיקה? לקחתי והפסקתי אסטרופם וקרינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר27/02/2021אם אין טעות אז זה שלילי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה יום 3 או 5 בת 40יעל27/02/2021
שלום פרופ
בת 40, רזרבה נמוכה אך אחוז הפריות גבוה יחסית ועוברים טובים בד"כ.
בשאיבה אחרונה 3 ביציות ו-3 הפריות.
בהנחה שמחזירים את כולם, האם עדיף להחזיר ביום 3 או ביום 5? כלומר היכן טוב יותר לעובר בן 3 ימים ברחם או במעבדה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרה
פרופ` דוד בידר27/02/2021יום 3
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרה שלושה עוברים יום 3יעל27/02/2021
שלום פרופ'
היום (שישי) החזירו לי 3 עוברים יום 3. בטופס השחרור היה כתוב 3 ימי מנוחה.
האם זה אומר שצריכה להשאר בבית ולא ללכת לעבודה בימים ראשון ושני?
עובדת בית חולים ולכן הולכת הרבה במהלך יום עבודה. מעבר לזה העבודה היא בשיחה ולא פיזית.
האם ניתן ללכת לעבודה בראשון או שלהשאר בבית במנוחה ישפר את סיכויי הקליטה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי
פרופ` דוד בידר27/02/2021את יכולה ללכת לעבודה ביום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טחורים וטיפול באמצעות פרוקטו גליבנולמישהי26/02/2021
שבוע 35, סובלת מטחורים.
האם ניתן להשתמש בפרוקטו גליבנול נרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
פרופ` דוד בידר26/02/2021כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה חומה בהריון- שבוע 5 וכאביםממ26/02/2021
שלום פרופ׳,
אני בשבוע 5+5.
לפני כמה ימים באולטרסאונד ראו שני שקי הריון.
אחד עם שק חלמון ואחד ללא.
היום היו לי פעמיים באותה שעה בבוקר מן כאבי התכווצויות לא נעימים ברחם (דקירות שגרמו לי להתקפל לרגע) וכן לחץ בטוסיק וכעבור 3 שעות, הפרשה חומה קטנה (מעט מאוד. מן פס קטן) על התחתונית ומעט בניגוב.
מאז כלום, למעט מעט כאבים ברחם.
האם אני צריכה להיות מוטרדת?
אין כרגע דימום.
לא ככ רציתי ללכת למוקד בגלל החיטוט של האולטרסאונד הוגינלי שוב.
האם במידה ויש חלילה הפלה או במקרה שהשק הריון הקטן נספג- לא היה אמור להיות
ממש דימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופ` דוד בידר26/02/2021דמם יכול להיות בתחילת הריון
כרגע צריך להנשיך טיפול ולחכות לאולטרה סאונד חוזר.
לדעתי יהיה ב דרך רחום של עובר אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לפרופ׳ בידר
ממ26/02/2021שלום פרופ ותודה על המענה היום.
לא ככ הבנתי את מה שכתבת בסוף.
כתבת לדעתי... וסוף המשפט לא היה ברור.
אשמח להבהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר27/02/2021לדעתי יש סיכויים טובים להתפתחות עובר אחד לפחות.
אם עובר שני לא מתפתח , לא חייב להיות גימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגובריס לא בקירורשני26/02/2021
קניתי פרגובריס ועד שהגעתי הבייתה לקח איזה שעה וחצי שזה היה איתי ובטח לא במקרר האם זה בסדר והוא עדיין יהיה טוב לשימוש ? הכנסתי אותו למקרר שהגעתי כאמור שעה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגובריס
פרופ` דוד בידר26/02/2021עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגובריס לא בקירור האם טוב לשימוש?שני26/02/2021
קניתי פרגובריס ועד שהגעתי הבייתה לקח איזה שעה וחצי שזה היה איתי ובטח לא במקרר האם זה בסדר והוא עדיין יהיה טוב לשימוש ? הכנסתי אותו למקרר שהגעתי כאמור שעה וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגובריס
פרופ` דוד בידר26/02/2021יהיה טוב לשימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוגדנים לאנזים תירואיד פראוקסידאזדפנה26/02/2021
צהריים טובים,
רציתי לדעת האם יש קשר בין הימצאותם של נוגדנים לאנזים תירואיד פראוקסידאז להצלחת טיפול IVF.
התוצאה שלי בבדיקת הדם גבוהה מאוד (קרוב ל300) כשהערך המקסימאלי הרצוי הינו 35.
כמובן שהתחלתי טיפול.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוגדנים
פרופ` דוד בידר26/02/2021אין קשר להצלחת הפריה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובי רירית בתחילת מחזורגליתה26/02/2021
שלום,
ביום 2 למחזור פרוגרסטרון 1.2, אסטרדיול קטן מ - 100.
רירית 6.1
האם ניתן להתחיל פרוטוקול להחזרת מוקפאים עם רירית כזאת?
זאת הרירית שיש לי בדרך לפני החזרה.
האם הרירית לא אמורה להיות דקה יותר בתחילת מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עדיין לא הסתיימה הווסת הרירית תפחת-ניתן להתחיל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון תאומים הפלה בת 29ברכה25/02/2021
שלום פרופ
אני אחרי החזרת 2 מוקפאים ב 4.2
אתמול התחילו הפרשות מועטות עליתי למיון נשים ראו 2 שקים ללא תוכן נשלחתי הביתה ואמרו לי שהכל בסדר
היום התחילו לי התכווצויות חזקות מאוד ואז דימום מסיבי עם קרישי דם גדולים מאוד עליתי לרופאה שלי ונצפה כי שק 1 נפל ושק נוסף נצפה עם תוכן עוברי
חזרתי הביתה והמשיכו הקרישי דם והתכווצויות נרגעו.
קיבלתי למשך 14 יום זרישות פרוגסטרון ומנוחה מלאה
השאלה שלי האם יש סיכוי לעובר שנשאר?
ההתכווצויות לא הוציאו גם אותו? מפחדת כי אני רואה הרבה גושי דם(סליחה על התיאור)
מה לעשות על מנת לשמור על העובר?
אני בת 29 שחלות פוליציסיות ואנדומטריוזיס ואנדומיוזיס הובחן לפני חצי שנה לאחר ניתוח לפרוסקופיה לניקוי הנגעים והוצאת הידבקויות
כמו כן בעברי הפלה נדחית בשבוע 7.5
הריון מחוץ לרחם והריון כימי
בטא יום ראשון הייתה 1259 פרוגסטרון היה 25* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמנם קיים סיכוי להפלה גם של העובר השני,אולם הטיפול התמיכתי עדוי להתגבר על הבעיה ובסיכומו של דבר העניינים יסתדרו
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ברכה26/02/2021הייתי במיון נשים ולצערי גם העובר השני נפל לא נמצא שק
האם אחרי הפלה נדחית הריון מחוץ לרחם הריון כימי ועכשיו ההפלה של התאומים מצריכה בירור יסודי של הפלות חוזרות אם כן איזה רופא מומלץ ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי מקבלים מחזור לאחר שאיבה ללא החזרהאחרי שאיבה25/02/2021
שלום,
ב-11/2 עברתי שאיבת ביציות
אחרי כמה ימים הייתי בטוחה שקיבלתי מחזור אבל אלה היו יומיים שלושה רק של הכתמה..
היום ה-25/2 ואין שום סימנים, מתחילה לדאוג שמשהו לא תקין...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקבלי ווסת תוך 12-14 יום ממועד מתן האוביטרל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורגלוטרן באיחור- של שעה וחציאחת25/02/2021
הי, זה בסדר להזריק אורגלוטרן בפער של שעה וחצי מיום לפני?
מעדיפה לא להזריק בשבת אם זה לא קריטי לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא בעייתי כלל
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אחת28/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)