מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלום רב,מחזור מועד אודה לתשובהסתיו14/03/2021
מה יותר מעיד על בעיה- מחזור שמקדים בשבוע או מאחר בשבוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
פרופ` דוד בידר14/03/2021שניהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב,מחזור מועד אודה לתשובה
סתיו15/03/2021תודה על המענה..אז מה כדאי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
פרופ` דוד בידר16/03/2021מה זה מפריע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב,מחזור מועד אודה לתשובה
סתיי16/03/2021זה מפריע כי א. המחזור מפתיע ואי אפשר לדעת מתי יבוא וככה אי אפשר לתכנן דברים כמו טיול למשל...
ב.מפריע להריון אני מניחה...
השאלה למה זה קורה ומה ניתן לעשות, אם בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר16/03/2021אם את בגיל המתאים אםשר לקחת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה דקפפטיל דחוף יש למישהי ?סיון13/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

בנות יקרות-נא להתגייס לעזרה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופיל הורמנאלי גיל 36מאיה13/03/2021
שלום רב,
בת 36 אלו תוצאות ליום 3 לוסת
Fsh 7.6
E2 148
הבנתי שהe2 מעט גבוה לוסת, זה אומר בעצם שה fsh גבוה ממה שנמצא בבדיקה?
שנה שעברה הוא היה 118 ו fsh 5.9, האמת שכל השנים ה fsh היה 5.9. האם חלה ירידה ברזרבה השחלתית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרופיל ההורמונלי עדיין בטווח התקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופיל הורמנאלי גיל 36
מאיה13/03/2021תודה...אני יודעת שהוא בטווח, השאלה איך נחשבת הרזרבה השחלתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפי הנתונים שנמסרו נראה תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות. ......Rachel12/03/2021
האים יש סיכון בנטילתת גלולות בשם יאז קראתי עליהם שמי שלוקח אותם עלול לסבול מקרישיות דם וגם התקף לב ואפילו למוות שהן לא בטוחות אני מעשנת מעט.. אשמח לשמוע מה אתה אומר תודה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופ` דוד בידר13/03/2021כל סוגי הגלולות יכולות לגרום לתופעה של יצירת קרשים , אך התופעה נדירה.
אם יש סיפור משפחתי של התופעות, כדאי לבדוק גורמי קרישה טרם לקיחת הגלולות.
יאז היא גלולה טובה אך התופעות שאת ציינת נדירות ומופיעות בנשים עם נטיה גנטית לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילה
גלולות13/03/2021לטווח קצר לקיחה של שבועיים גם עלולה להיות מסוכנת? בעברנטלתי גלולות בלי בעיה אבל בשם אחר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטילה
פרופ` דוד בידר14/03/2021לא תהיה בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון מולארי בעברנעמה12/03/2021
לפני שלוש שנים היה לי הריון מולארי מלא.בוצעה גרידה ובטא ירדה בלי שנזקקתי לכימוטרפיה.חצי שנה אחרי נכנסתי להריון וילדתי בן בריא בניתוח קיסרי.כרגע אני שנה אחרי לידה ושוקלת עוד הריון.מאוד מפחדת מהריון מולרי חוזר. האם אני בסיכון מוגבר לעוד הריון מולארי.?האם ניתוח קיסרי מגביר את הסיכון לפתח מחלת טרופובלסט אם יש הריון מולארי?
אני בת 41.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מולארי
פרופ` דוד בידר13/03/2021ניתוח קיסרי לא מגביר ולא קשור להריון מולרי.
מי שהיה לה בעבר הריון מולרי היא בסיכון מוגבר להריון מולרי חוזר רק שזה נדיר.
אני חושב ,שנדיר, יכול להיות לך שוב אך רוב הסיכויים שלא וגם אין ברירה אחרת והדברים לא ניתנים למניעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצויות רחם.רות12/03/2021
שלום,
אני נמצאת בטיפולים (הזרעות עם גונאל f) במשך חצי שנה
החלטנו בעצת הרופא עקב דימומים לעשות הפסקה של חודש ולעשות בדיקת פאפ וקולפוסקופיה - שיצאו תקינות
וסת אחרונה הייתה ב- 4/2
כבר שבוע שאני מרגישה בעיקר בלילה התכווצויות ברחם, ממש כמו כאבי מחזור שבאים בפתאומיות וגם הולכים בפתאומיות, אין דימום והמחזור לא מגיע.
יש לציין כי המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר לכן אני לא יודעת להגיד אם המחזור אכן מאחר או פשוט לצפות לו בהמשך,
השאלה שלי היא מה הסיכוי להיכנס להריון טבעי ספונטני ומה יכול להיות הסבר להתכווצויות שאני מרגישה?
מציינת כי אין סיבה ספציפית לאי פריון ואנחנו מוגדרים ׳לא מוסברים׳* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכוציות
פרופ` דוד בידר13/03/2021זה שהמחזור החודשי שלך לא סדיר לא מכניס אותכם באבחנה של הקבוצה של אי הצלחה להרות עקב סיבות לא ברורות.
לפי מה שאת מתארת יש לך בעיה בתהליכי הביוץ.
לא נתת מספיק פרטים אך כל התופעות יכולות להיות עקב בעיות באי סדירות המחזור החודשי. אני חושב שהריון הוא הפיתרון לתחושות שלך .
טיפולי זריקות והזרעות גם מוסיפים לכל התופעות שלך.
המשך הטיפול תלוי בגילך ובכמה מחזורי טיפול והזרעה עשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויית רחם.
רות13/03/2021בת 31, עברתי 4 סבבים,
2 סבבים עם איקקלומין ואסטרופם, זריקת אוביטרל אך ללא הזרעה רק יחסי מין מתוזמנים ועוד 2 הזרעות עם הכדורים, זריקת אוביטרל והזרעה.
בסבב החמישי התחלתי זריקות גונל f אך לאחר שמונה ימים התחיל דימום והרופא ביקש שנעצור ונבדוק את העניין ואז בוצעו בדיקות פאפ וקולפוסקופיה...
ההפסקה הייתה ב21/1, ב4/2 הייתה הוסת האחרונה
מציינת כי מרגע תחילת הטיפולים המחזור כן הגיע באופן סדיר כל בערך 28-30 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוצויות
פרופ` דוד בידר13/03/2021כל הטיפולים הללו משפיעים על מערכת הרביה ולכן יש תופעות שונות.
היום מקובל, בגילך, לעשות 3 סבבים של טיפול בזריקות ואם אין הריון לעבור להפריה חות גופית היות ובהפרחה נוכל לשמר עוד עוברים לעתיד כל עוד הביציות מתחת לגיל 35.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות רחם.
רות13/03/2021הבנתי, תודה ד״ר.
היית ממליץ לעשות בדיקת הריון או פשוט להמתין למחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התרחשות של היריון ספונטני אחרי טיפול IVF אינו חזיון נדיר,אם לא תקבלי עוד יומיים יש בהחלט מקום לביצוע בדיקת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכווצויות רחם
רות13/03/2021עוד לא התחלתי IVF עברתי רק הזרעות, עדיין להמתין או שסבירות גבוהה המחזור רק מתעכב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כאמור בעוד יומיים בצעי בדיקת דם חהיריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוצויות
פרופ` דוד בידר14/03/2021לעשות בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעונים בפנים לטיפולים פוריותטינה12/03/2021
אני בטיפולי פוריות אחרי החזרה והרופא אמר לי לקחת דופסטון וסינרל שמתי לב שנהיו לי קצת פצעונים בפנים האם זה מזה האם לדעתך זה מהתרופות שאני לוקחת .. כי בדרך כלל
אין לי ממש לפעמים במחזור יש לי פצעון שתיים וגם לפעמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים
פרופ` דוד בידר13/03/2021יכולים להיות מ דופסטון.
תחליפי לפרוגסטרון אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קצת מביכה- אחרי בטא חיובית, שבוע 5+6, ידוע מיקום השק, לפני בדיקת דופקמיריטל12/03/2021
האם מותר לקיים יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר12/03/2021השק בתוך הרחם.
אפשר יחסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נרות אריסטו ותמיכהדנה11/03/2021
אני לוקחת תמיכה אנדומטרין האם ניתן לשלב עם התמיכה נרות אגיסטן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נרות
פרופ` דוד בידר11/03/2021לא לשים באותו הזמן
תשימי אחד שעתיים אחרי השני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע פענוחאנונימי11/03/2021
שלום פרופ,
**לפני השבחה- ריכוז 13 מ
סהכ תאי זרע 26 מ
תנועה טובה 31%
תאים עגולים 0
צמיגיות לא תקינה
נפח 2
**אחרי השבחה:
ריכוז 5.6 מ
נפח 1
תנועה טובה 53%
סהכ תאי זרע בתנועה- 3 מ
צמיגיות בינונית עברו 2 שטיפות
ללא הימנעות מיחסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נתוני זרע גבוליים ביותר לפני ההשבחה עם שיפור מהותי לאחרי ההשבחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה אחרי החזרת מוקפאיםמ11/03/2021
שלום פרופ׳,
אני בת 38, ללא ילדים, בשבוע 7 אחרי החזרת מוקפאים.
מקבלת זריקות פרונטוגסט כל יום במינון 50, פעמיים ביום קרינון ו-4 מדבקות אוורל שמחליפה כל 3 ימים.
הרופא אתמול אמר לי להפסיק את המדבקות אוורל בתחילת שבוע 10.
להפסיק בפעם אחת ולא בהדרגתיות.
לגבי הפרונטוג׳סט אמר להפסיק לגמרי את הזריקות בשבוע 9- גם בפעם אחת ולא בהדרגתיות.
ולגבי הקרינון- אמר להמשיך 2 ביום עד שבוע 11+6 ואז להוריד לקרינון אחד ביום עד שבוע 12+2.
1. האם סביר להפסיק זריקות פרונטוגסט יומיות בבום בשבוע 9 ולהישאר רק עם קרינון?
2, האם נראה לך סביר להוריד את המדבקות אוורל בפתאומיות?
3. האם הפסקה מוחלטת של התמיכה בשבוע 12+2 היא סבירה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הוראות הרופא שלך מצוינות את צריכה להבין שעם התפתחות ההיריון השיליה מספקת את כל הצרכים ההורמונליים של ההיריון כך שהפסקת נטילת התמיכה במתווה שהרופא שלך הציע נכונה וראויה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרה בפוריות- שימוש בנורמלקס לעצירותטלי11/03/2021
האם מותר שימוש בנורמלקס לעצירות לאחר החזרה של טיפולי פוריות ( עברו כמה ימים מההחזרה) ובכלל נורמלקס מותר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם
פרופ` דוד בידר11/03/2021ניתן לקחת לאחר החזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת תמיכה שבוע 8+5- הריוןרוני10/03/2021
שלום,
אני בהיריון אחרי החזרת טרי.
לפני שבוע נצפה דופק ועובר מתאים לשבוע ההיריון.
עד עכשיו לקחתי 1 קרינון ו 2 כדורי דופסטון ביום.
הרופא הורה לי להפסיק אותם שבוע אחרי בדיקת הדופק בבת אחת (כאמור, בשבוע 8+5).
האם זה לא מוקדם מדי? אפשר להמשיך כמה ימים עם כדור דופסטון אחד בשביל השקט הנפשי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת
פרופ` דוד בידר11/03/2021להפסיק התרופות בבת אחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך עשיתי. עכשיו יש טיפה הפרשה חומה בניגוב
רוני11/03/2021האם יש מקום לדאגה?
זה היום השני ללא תמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך
פרופ` דוד בידר11/03/2021אין קשר בין הפסקת התמיכה למה שאת כותבת.
התמיכה מיותרת בשבועות אילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולים קוסמטיים במהלך טיפולי פוריותטלי09/03/2021
אני בטיפולי פוריות ואחרי החזרה האם יכולה לבצע טיפול קוסמטיקאית של גלי רדיו?
האם ניתן להשתמש בבית בחומצות לפנים כמו חומצה גליקולית ?וחומצה פרולית ? ויטמין סי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים
פרופ` דוד בידר10/03/2021אפשר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה וערוגות על הרירית- קבלת וסתיעל09/03/2021
ביצעתי בדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית. הכל היה תקין ויבצעו ערוגות על הרירית.
האם זה יעיל ואפקטיבי רק עבור הטיפול הקרוב....
או שזה יכול להיות יעיל כם לעוד חודשיים פלוס.
כלומר הא ם אחרי קבלת וסת זה מתאפס ?
והאפקטיביות של ז ה נעלמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
במאמר חדשני בעיתון המדעי החשוב ביותר שלל לחלוטין את הערך המוסף של הפרוצדורה הטיפולית הזו ולכן ביצועה כיום סותר את הפרקטיקה המומלצת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/03/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)