מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיסון קורונה שני- לאחר החזרת עובריםSharonit21/02/2021
היי,
ב 7.2 החזרה של עובר יום 3 . 10 תאים
ב- 14.2 חיסון קורונה שני
ב 16.2 החלו דימומים שלא הפסיקו עד היום , להפך הם רק הולכים ומתגברים ( הרבה מעבר למחזור רגיל או לדימום לאחר החזרה שנכשלה)
היום עשיתי בטא שכמובן יצאה שלילית.
קראתי בכמה מקומות שנשים דיווחו על דימומים חזקים יומיים לאחר החיסון השני.
איך אין שום התייחסות לזה בשום מקום ? ואיך עדיין ממליצים להתחסן חיסון שני גם לאחר החזרה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
פרופ` דוד בידר21/02/2021אין קשר בין חיסון לדימום ובטח לא קשור באי הצלחת הטיפול.
את יכולה להתחסן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקירות בישבן וכאבים בעצם הזנבShir21/02/2021
עברתי בעבר ארבע הפלות ממש לפני דופק
עכשיו בטא חיובית 338 פרוגסטרון 104
אחרי יומים בטא 817 פרוגסטרון 108
הרופא אמר להגיע עוד שבועים
מהיום בבוקר אני מרגישה דקירות בטוסיק וכאבים בעצם הזנב והרגשה שאני מקבלת.. כמו ההרגשה לפני ההפלות.. האם הכאבים האלו נורמלי לשלב שאני נימ צאת? אני ככ בטראומה 😔😔😔 עשיתי בטא הבוקר שוב בשביל השקט שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר21/02/2021אי אפשר לדעת לפי סימנים כלשהם מה עומד לקרות אך אם ההרגשה מוכרת לך זה פחות טוב.
לפי הבדיקות רמת הפרוגסטרון אי גבוהה מאוד ומספקת נגד צירים.
האם את לוקחת גם קלקסן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן
Shir21/02/2021כן לוקחת כל יום קלקסן 40 מג
וכל יום פרונטוגסט
הבוקר עשיתי וירד הפרוגסטרון ל70
ולא עשו לי בדיקת בטא הבוקר כניראה טעות שלהם.
יש להילחץ שירד ככה הפרוגסטרון?? אוף מלעושת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלקסן
פרופ` דוד בידר21/02/2021אין להילחץ מרמה זו של פרוגסטרון
אם את לוקחת קלקסן זה בסדר בשלב זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה
Shir03/03/2021הי לצערי אתמול נפל לי העובר למרות שיום לפני ראו דופק והכל היה בסדר, הפלה. ספר חמש!!!! אני ככ מיואשת ועצובה!!! מה אפשר עוד לעשות? יש מצב שגוף לא יכול להכיל הריון? יש עוד בדיקות לעשות? הייתי אצל כרפ לברור הפלות והכל תקין:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפלה
פרופ` דוד בידר03/03/2021אם גם הפעם זה לא התפתח , וה קריוטיפ של שניכם תקין, יש לפנות לפונדקאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוסמטיקאית בזמן הזרקותשירן21/02/2021
האם ניתן לעשות טיפול פנים גלי רדיו שעושים לפנים שעושים הזרקות לבטן לפני טיפול פוריות ? פשוט יש לי קוסמטיקאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוסמטיקאית
פרופ` דוד בידר21/02/2021כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיכה קרינון לאחר החזרת עובריםרונית21/02/2021
היי , התחלתי לקחת קרינון לאחר השאיבה מיום ה-14/02 וביום ה-16/02 בוצע החזרה , אתמול התחיל לצאת לי הקרינון בניגוב לא ברור האם זה תקין? ואו לא ... כי זה אחרי 3 ימים מרגע ההחזרה תודה מראש על התגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקין
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה חוץ גופית- 6 הזרעות עם טיפול של גונאלאסתר19/02/2021
שלום פרופ'
לפני כשנה, לאחר למעלה משנה של ניסיונות להרות ללא הצלחה (למרות שיש לי ילד בן 6 - הריון רגיל) עשיתי 6 הזרעות עם טיפול של גונאל במינון של 100 שלא צלחו ולכן עשיתי הפריה חוץ גופית עם טיפול של גונאל במינון של 225, וציטרוטיד כמה ימים לפני השאיבה. את השאיבה עשיתי (לבקשתי, ללא הרדמה), והוצאו 2 ביציות בלבד. הפריה נעשתה בשיטת מיקרומניפולציה בגלל הכמות הקטנה של הביציות. הביציות לא הופרו מכוון שלא היו טובות. מה לדעתך הסיבה שבגללה היו רק 2 ביציות למרות הטיפול שקיבלתי, ומה המשמעות לכך ש 2 הביציות לא היו טובות? האם יכול להיות שאין לי ביציות טובות להפריה, במידה וכן האם יש לכך פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ` דוד בידר19/02/2021כנראה שיש בעיה ברזרבה השחלתית.
אני משער שאת בגיל מבוגר יותר ותשלחי לנו את הפרופיל ההורמונלי שעשית בוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה לאחר החזרת עובריםאלינור19/02/2021
לפרופסור שלום רב,
אתמול הוחזרו לי שני עוברים.
מאז יש לי הפרשהI ורודה או חומה בהירה מאוד בניגוב בלבד.
דומה מאוד להפרשה לאחר בדיקת pap.
זה משהו חשוד וסימן שחלילה עוברים ״יצאו״ החוצה מהרחם ?
תודה מראש,
אלינור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרשה
פרופ` דוד בידר19/02/2021זה תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטן תפוסה 8 ימים אחרי החזרהטלי18/02/2021
היי אני 8 ימים אחריי החזרה של 2 עוברים טריים
הבטן ממש נפוחה ותפוסה .
האם זה אומר משהו שהבטן תפוסה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אם הכאבים והתפיחות התעצמו כדאי לעבור בדיקה אצל הרופא
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום כשבוע לאחר החזרת עובריםלאה18/02/2021
בוקר טוב פרופסור
אני שבוע אחרי החזרת עוברים( עשיתי ברביעי שעבר)
אתמול בלילה היה לי כתם ורדרד קטן הבוקר זה התחזק עדיין לא אדום אבל ורוד המועד המשוער של המחזור הוא שבת.
ואני אמורה לעשות בדיקת בטא ב22 לחודש שבוע הבא.
מה יכולה להיות משמעות הדימום?
האם עדיין לקחת את התמיכה ולעשות את בדיקת הדם?
אני לא כ"כ יודעת כיצד לנהוג כי זו פעם ראשונה שעושה ivf
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לעיתים נגרם דמם מקומי בצואר הרחם על ידי התמיכה ,אם הדמם יתגבר פני לרופא שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכפלת בטא אחרי החזרת 2 עובריםמי17/02/2021
שלום פרופ
החזרת 2 עוברים מוקפאים בני 3 ימים בתאריך 4.2
15.2:בטא 153, פרוג 42 ,u2 18 1865
היום: בטא 245, פרוג 33.7 u2 2175
האם תקין?
קצת חוששת בעברי הפלה נדחית הריון כימי והריון מחוץ לרחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה גבולית ביותר,עדיין חא ניתן לקבוע התפתחות תקינה -חזרי על הבדיקה בעוד יומיים
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מי21/02/2021הי בדיקת דם נוספת 3 ימים אחרי
פרוגסטרון ירד ל24.8
בטא 1239* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מי21/02/2021התמיכה שאני מקבלת היא
4 דופסטון (2 בוקר 2 ערב)
2 אסתרופם (1 בוקר 1 ערב)
4 אוטרגסטן (2 בוקר 2 ערב)
עקב ויטמין d נמוך אני לוקחת כל יום 3 כדורים
1 פרנטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מי22/02/2021שאלה נוספת ברשותכם יש לי כאבי גב המקרינים לרגל ימין כמ כאב אחרי יש לי אנדומיוזיס ואנדומטריוזיס
אני בחששות האם תקין??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בשלב זה ניתן לבצע אולטרסאונד כדי חברר את סטטוס ההיריון ביחס לגיל ההיריון ולברר סיבה אפשרית לכאבים שאת חשה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מי22/02/2021תודה רבה על המענה!
שאלה נוספת ברשותך הרופאה שלי אמרה לי לא להתייחס לירידה של הפרוגסטרון כי זה לא תמיד מדויק והעיקר עליית הבטא ובעוד שבועים להגיע ל u.s
האם אתה מסכים עם ההנחיה הזו?
שאלה נוספת ברשותך באיזה שבוע אני כאמור החזרה ב 4.2 2 עוברים מוקפאים בני 3 ימים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכים עשרה ימים אחרי החזרת בלסטוShir17/02/2021
הי יום עשירילהחזרת בלסוציסט
( בגלל עבר של בטאות יפות אבל פרוגסטרון ממש ממש ממש נמוך והפלות מוקדמות
אני מקבלת מלפני החזרת כל יום פרונטוגסט)
ויצא היום ערכים פרוגסטרון 104
בטא 332
האם זה ערכים תקינים? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תקינים מאוד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שאלה אחרונה
Shir17/02/2021איזה שבוע אני? החזרה ב7/2
בלוציסט, מוקפא לא היה ביוץ. ע"י אסטרופם
תודה על המהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע 4+4
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לולאות מעיים מורחבותמישהי17/02/2021
שלום רב,
שבוע 34
יצאתי עכשיו מבדיקת א.ס ונמצא שלולאות המעיים מורחבות 10.9- 13.8 ממ.
חיפשתי קצת מידע באינטרנט אבל רק נכנסתי יותר ללחץ. עד שאעשה סקירה מכוונת אשמח לשמוע מה המשמעות של זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לולאות מעיים מורחבות באולטרסאונד
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי17/02/2021קשה מאוד להעריך את הממצא מבלי לבדוק ולראות את התמונה. פעמים רבות, למרות שבבדיקת אולטרסאונד ניתן לראות לולאות מעיים מורחבים, בבדיקה חוזרת, או לאחר הלידה, מתברר שהממצא נעלם או פשוט אינו קיים,לפעמים הרחבה כזו צריכה להדליק נורה אדומה, שכן היא יכולה לרמז על מחלות שונות כמו ציסטיק פיברוזיס, זיהומים שונים, בעיות התפתחותיות ועוד. בדרך כלל, כאשר מופיע ממצא שכזה, ההמלצה היא לפנות לייעוץ גנטי, על מנת לברר את התופעה לעומק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון קורונה והחזרת עוברים- דחיית החיסוןיעלית16/02/2021
היי,
התייעצתי עם הרופאים המטפלים שלי לפני התחלת הטיפול ושניהם המליצו לי להתחסן ולא לדחות את החיסון. עברתי חיסון ראשון לפני שאיבה והחזרה. לאחר ההחזרה התייעצתי שוב עם הרופא והוא אמר לי להתחסן חיסון שני ( למרות שיכלתי לדחות אותו בשבוע)
אני 10 ימים לאחר החזרת עוברים וביום ראשון עברתי את החיסון השני.
הערב התחילה מן הכתמה חומה קלה גם בניגוב ובמקביל קראתי שנשים שקיבלו חיסון שני מדווחות על הקדמת המחזור.
במידה והייתה השתרשות כבר האם יכול להיות דימום או הכתמה 10 ימים לאחר ההחזרה? או שזה מחזור וההנחה היא שלא הייתה השתרשות והוא הוקדם בגלל החיסון ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון
פרופ` דוד בידר16/02/2021אין שום קשר לחיסון.
החיסון לא משפיע על הטיפול ולא קשור להשתרשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל ....
יעלית17/02/2021כנראה שאף אחר לא באמת יודע מה החיסון גורם.
הדבר היחיד שאני יודעת זה שכשהיו לי החזרות שנכשלו המחזור תמיד הגיע הכי מוקדם ערב לפני הבטא ובדרך כלל ביום של הבטא עצמה .
אף פעם לא ביום העשירי להחזרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ` דוד בידר17/02/2021אין שום סיכוי שהזרקת החיסון, בדרך פעולתו , קשור לתהליכים שאת עוברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 6 ימים אחריי החזרה 2 עובריםמיטל16/02/2021
עשיתי שאיבה ויומיים אחריי החזרה 2 עוברים ללא תמיכה רק אוביטרל יום לפני החזרה.
אני 6 ימים אחריי והבטן ממש נפוחה .
למה ?
זאת החזרה שלישית ואף פעם לא קיבלתי תמיכה למה אני לא מקבלת תמיכה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 6
פרופ` דוד בידר16/02/2021הנפיחות נובעת מהגירוי השחלתי שנגרם על ידי הזרקות.
מתן אוביטרל מגביר את הנפיחות.
ברוב יחידות ההפריה ישנה תמיכה נרתיקית על ידי פרוגסטרון.
את צריכה לדבר עם הרופא המטפל שיסביר לך את ה״אני מאמין״ שלו.
לכל רופא יכולות להיות גישות שונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6 ימים אחריי החזרה 2 עוברים
מיטל16/02/2021גם אם אני לא צריכה תמיכה זה יעזור?
יש דבר כזה שלא צריך תמיכה? אחריי 3 החזרות ללא הצלחה.
הרופא שלי לא אוהב שאני מתערבת לו בעבודה ושואלת על תמיכה שהוא לא נותן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה6 ימים
פרופ` דוד בידר16/02/2021נהוג לתת תמיכה נרתיקית.
מתן אוביטרל גם הוא מעין תמיכה, אך לרוב ניתנת יחד עם פרוגסטרון נרתיקי.
הרופא צריך להסביר לך את סוג הטיפול ולא צריך לכעוס או להתעצבן כאשר את שואלת ומתייעצת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובר יום 3 מה הסיכוייםסול16/02/2021
שלום,
אני עובדת טיפולי הפריה עקב תסמונת קליינפנטר לבעלי מיעוט זרע.
ויש לי כבר ילד אחד מטיפולים שהוא היה עובר של יום 5.
עכשיו עשיתי עוד מחזור טיפולים ושאבו לי 18 ביציות אבל נשארו רק שני עוברים יפים (ככה הם אומרו) קפואים של יום3
אני ממש מבואסת ומתוסכלת מהעניין, מרגישה שעשיתי הכל לשווא.
רציתי לדעת מה באמת הסיכוי של עובר ביום 3?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובר
פרופ` דוד בידר16/02/2021סיכויים טובים.
היות וראינו שטיפול אחד מלח אזי כל עובר שיוחזר בין יום 3 ל 5 הוא בעל סיכויים טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעובר
פרופ` דוד בידר16/02/2021סיכוי אחד צלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רזרבה שחלתית נמוכהשירה16/02/2021
שלום.
אני בת 32. בריאה.
לפני שנה התגלתה אצלי רזרבה שחלתית נמוכה. AMH 0.4.
ביצעתי 3 שאיבות בחצי שנה האחרונה- פעמיים ראשונות 4 כל פעם ובפעם האחרונה 2.
האם ניתן להעריך מה בערך זמן פוריות הגיוני שיש לי להרות בצורה טבעית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קשה מאוד לבצע הערכה,יחד עם זאת הייתי מנצל את הזמן הקרוב באופן אופטימלי להשגת היריון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי16/02/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)