מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צום לפני החזרהיפית24/12/2008
דר' שלום , או מישהי שיודעת ויכולה לענות לי בהקדם ודחוף מחר בע"ה אני צריכה לעבור החזרת עוברים ושכחתי לשאול את הרופא האם אני צריכה להיות בצום? בבקשה ענו לי בהקדם ??????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשיתי 7 החזרות כבר: אף פעם לא אמרו
טלי24/12/2008לי לצום! לדעתי לא צריך לצום לפני החזרה, רק לפני שאיבה שכן אין הרדמה. בהצלחה ובתאבון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרתם לי
יפית24/12/2008תודה בנות, אפשר לישון או לנסות לישון והכי חשוב בהצלחה לכולנו ובנוסף תודה לרופאים שעוזרים ןתומכים בנו בכל השאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין צורך לצום לפני החזרה- הפעולה
חסויה24/12/2008דומה מאד להזרעה. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפית שלום
פרופ' שחר קול25/12/2008אין צורך בצום, אלא אם ניקבע מראש לבצע ההחזרה בהרדמה כללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי24/12/2008
האם יתכן שבזמן טיפול בפיוריגון הLH יורד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד הבדיקהלילי24/12/2008
שלום רב! אני צריכה לעבור בדיקת דם להורמונים . הרופא אמר לעשות אותה ביום 3 למחזור. הבעיה היא שיום 3 נופל ליום שיש ואין בדיקות דם . האם ביום ראשון אני אוכל לעשות אותה . זה יהיה יום 5 למחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיף ביום חמישי
פרופ' שחר קול24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור!
לילי25/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילי
אנדי25/12/2008יש מקומות שעושים ביום שישי, תלוי באיזו קופת חולים את ומאיזה איזור מגורים? אני במכבי ועשיתי ביום שישי בסניף שלהם שביגאל אלון בתל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע לגסטוןלימונית24/12/2008
לרופאים ערב טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשנות את השעות של הגסטון ובאיזה אופן? 1) אני לוקחת בד"כ את הגסטון בבוקר, ורציתי לדעת האם ביום שבאים לבדיקת הבטא כדאי לא לקחת לפני שעושים את הבדיקה? האם יכול לתת תוצאות לא אמינות של הפרוגסטרון? ובכלל, עד כמה אפשר "לשחק" עם השעות של זה? (להקדים או לאחר?) 2) כאמור, אני לוקחת בינתיים כל יום בשעות הבוקר את הגסטון. ייתכן שארצה להעביר ללילה, וברצוני לדעת האם ניתן ביום מסוים פשוט להקדים בכ-9 שעות את האוטרגסטאן של הבוקר? בהמון תודה, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם בשאלה 2 הכוונה לגסטון!!
לימונית24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר דוד ישי24/12/2008את יכולה באופן חד פעמי לשנות את עת הלקיחה של הגסטון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לימונית25/12/2008ד"ר ישי היקר שלום רב, לא ענית לי על שאלה מס' 1, האם כדאי לא לקחת את הזריקה לפני בדיקת הבטא? זקוקה לתשובתך בנושא. בתודה מראש, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
לימונית25/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם נגרם נזק?טלטלטל24/12/2008
ערב טוב לקחתי דופסטון מכיוון שלא ידעתי שאני בהריון. האם יכול להיגרם נזק להריון? בברכה, טל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרינוןשני24/12/2008
ביום א עשיתי שאיבה, והיום יום ד' עשיתי החזרה. עד ליום ההחזרה שכחתי לטפל בקרינון. כלומר יומיים ללא קרינוון. האם נעשה נזק. ומה לעשות בהמשך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ניגרם נזק.
פרופ' שחר קול24/12/2008מציע להמשיך הטיפול כסידרו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי24/12/2008
היום עשיתי בדיקת דם אני בהפסקה בגלל ציסטות מנסים טבעי התוצאות: היה לי מחזור ב2.12 ז"א אני ב יום 22 למחזור E2 פחות מ200 LH 4.8 פרוגסטרון 2.8 אין לי מושג האם זה טוב או לא אשמח לעזרה. ועוןד שאלה כאשר הייתי בטיפול עם פיוריגון הLH שלי ה יה נמוך מ0.5 האם זה הגיוני שללא טיפול הLH שלי יותר גבוהה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטל שלום
פרופ' שחר קול24/12/2008התוצאה אומרת שלא היה ביוץ.
אם ה - LH כה נמוך יש לשקול חלופות טיפוליות המכילות פעילות LH.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון לאדמתפאי24/12/2008
התחלתי כאמור בטיפול IVF. מבדיקת דם שעשיתי עולה כי החיסון שלי לאדמת גבולי מאוד (התוצאה 29 כאשר הערכים הינם בין 0-15 אין חיסיון ומעל ל - 30 יש חיסון). האם מומלץ לעשות חיסון לאדמת? האם ניתן לעשות את זה במהלך IVF או שזה סיכון דווקא לחלות במחלה בתקופה זו (הזרקת נגיפים מוחלשים). אשמח לחוות דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמת
פרופ' שחר קול24/12/2008את מחוסנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סינרל ואי קבלת מחזורפאי24/12/2008
התחלתי בטיפול IVF פרוטוקול ארוך בהשאפת סינרל. ביום ה - 30 עשיתי בדיקת היריון ביתית שיצאה שלילית (המחזור שלי די סדיר סביב ב - 30 יום). היום אני ביום ה - 36 (13 ימים מתחילת לקיחת הסינרל) ועדיין לא קיבלתי מחזור. מה יכולות להיות הסיבות לכך? (קבעו לי בדיקת דם למחר אבל אשמח לקבל רקע וכיוון קודם לכן)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבות
פרופ' שחר קול24/12/20081. לא היה ביוץ.
2. הריון.
3. ציסטה
4. שיבוש הורמונאלי אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןשרון24/12/2008
בוקר טוב, סוף סוף בטא חיובית (72 ביום ה-12) לאחר החזרת מוקפאים אצלכם. הפרוג' הוא 12.5 (תמיכה של אוטוגסטרן 900 מ"ג ליום). לטענת הרופא הפרוג' בסדר גמור. האם הוא לא נמוך מידי? האם לא כדאי להגדיל את התמיכה? תודה שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרון שלום
פרופ' שחר קול24/12/2008יחידות?
דרך המתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שרון24/12/2008התוצאות של הפרוגסטרון היו 12.6 ng/ml אני לוקחת אוטוגסטרן 100X3 שלוש פעמים ביום ווגינאלי האם זה בסדר? תודה שרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול24/12/2008פרוג' - תקין.
המינון - תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין,אין כמוך
שרון24/12/2008תודה רבה עשית לי את היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםריקי24/12/2008
שלום וחנוכה שמח! אני 18 יום אחרי הזרעה. ביום שני אחרון 22/12 בטא 132. היום עשיתי עוד פעם בדיקה לבדוק אם יש הכפלה. עדיין אין תוצאה. יש לי כאבי בטן מאוד חזקים, קומים לכאבי מחזור אך לפעמים אפילו יותר חזק. מה זה יכול להיות , האם זה מצביע על איזה שהיא בעיה, כמו הריון מחוץ לרחם? אודה לך על תשובתך. אני ממש ממש בלחץ. תעזרו לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
רונית24/12/2008התוצאה של בטא היום 392 , תוך יומיים התוצאה שילשה את עצמה. האם יש סיכוי ליותר מעובר אחד ? האם נחשב לתקין? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית שלום
פרופ' שחר קול24/12/2008אם יש כאבים כה עזים - מציע להיבדק ע"י הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הורמון גבוה?מאיה24/12/2008
לקראת IVF , לפני תחילת טיפול, בבדיקת דם ביום ה- 22 נמצא ההורמון OH -17- PROGESTERON מחוץ לתחום, בגובה 8.74 (כאשר התחום 0.6 עד 4.2) האם מדובר בנתון חריג והאם הדבר מונע תחילת טיפול לקראת IVF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא
פרופ' שחר קול24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תפרט...
מאיה24/12/2008זה בכלל משפיע על משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד שהדוקטור יענה
חסויה24/12/2008אם את ביום ה 21 לוסת אז כנראה שאת כמה ימים אחרי ביוץ ולכן הפרוגסטרון מעל הנורמה. (מעל 10 מעיד על ביוץ)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקין לשלב הלוטאלי.
פרופ' שחר קול24/12/2008כלומר לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר החזרהטלי24/12/2008
לפני שבוע עברתי החזרת עוברים ובשבוע הזה נאלצתי פעמים רבות מאוד להרים את בני (11 ק"ג) על הידיים. האם זה עלול לפגוע בסיכויי ההריון?
פרופ' שחר קול24/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר ישי - שאלות בקשר לאוטרגסטאןלימונית23/12/2008
ד"ר ישי היקר שלום, ברצוני לדעת האם ניתן לשנות את השעות של האוטרגסטאן ובאיזה אופן? 1) אני לוקחת בד"כ את האוטרגסטאן בבוקר, ורציתי לדעת האם ביום שבאים לבדיקת הבטא כדאי לא לקחת לפני שעושים את הבדיקה? האם יכול לתת תוצאות לא אמינות של הפרוגסטרון? ובכלל, עד כמה אפשר "לשחק" עם השעות של זה? (להקדים או לאחר?) 2) כאמור, אני לוקחת בינתיים כל יום בשעות הבוקר את האוטרגסטאן.ייתכן שארצה להעביר ללילה, וברצוני לדעת האם ניתן ביום מסוים פשוט להקדים בכ-9 שעות את האוטרגסטאן של הבוקר? בהמון תודה, ושיהיה לך ערב נפלא, לימונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון - הכוונה לגסטון!!!!!!!!
לימונית23/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפטיטיס ובנק הזרעמאיה23/12/2008
בבדיקת דם של בעלי : HEPATITIS Bs Ab גדול מ- 1000. לאור הממצא - 1. האם יש מניעה להקפיא את הזרע של בעלי? 2. האם יש בכלל מניעה לטיפול IVF עם הזרע של בעלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטיטיס
פרופ' שחר קול24/12/2008התוצאה אומרת שיש לו נוגדנים.
זו לא הבדיקה הנכונה.
צריך לבדוק HBSAG* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)