מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גונל fחסויה29/12/2008
האם מינון של 75 הוא מינון שיכול למנוע הריון מרובה עוברים? האם נהוג לעשות השבחת זרע עם שימוש בגונל f או שלא הכרחי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסויה
ד''ר דוד ישי29/12/2008לא ממש. הסיכוי להרין מרובה עוברים תלוי בתגובה של האישה לטיפול ולא במינון.
אני מעדיף לעשות תמיד השבחה, אבל אם הזרע תקין זה לא הכרחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שליליתדנה29/12/2008
שלום רב, אני 13 יום אחרי החזרת עוברים מוקפאים ונכשל לצערי המאוד רב, לא נותרו לי עוברים . אני מאוד רוצה להמשיך את התהליך האם נכון לי לעשות זאת ללא הפסקה, אני לבטח אקבל מחזור ביומיים הקרובים ושוב אזריק פיוריגון ושאר אפקטים לייצור ביציות, מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית
ד''ר דוד ישי29/12/2008אחרי מחזור הפשרה, ניתן להתחיל מיד בחמחזור טיפול נוסף ( כמובן אם יש לך כוחות נפשיים לכך )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות מעבדהחסוי29/12/2008
שלום רציתי לדעת מה אומרות הבדיקה: שם הבדיקה: (estradlol (e-2 תוצאה: 202.00 יחידות: pmol/l ערכי נורמה: 0-587 LH: תוצאה: 7.41 יחידות: IU/L ערכי נורמה: 1.6-10.2 FSH: תוצאה: 11.10 יחידות: IU/L ערכי נורמה: 2.0-12.0 PROLACTIN: תוצאה: 445.00 יחידות: MLU/L ערכי נורמה: 40.530 GLUCOSE: תוצאה: GL יחידות: %MG ערכי נורמה: 60.110 TSH: תוצאה: 0.85 יחידות:U/U/ML ערכי נורמה: 0.4-4.0..?? אשמח לקבל תשובה ותודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי29/12/2008אם הבדיקות נלקחו ביום 3-5 למחזור, הבדיקה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות נלקחו ביום ה 2 למחזור האם..
חסוי29/12/2008זה אומר שלא תקין? או מה<?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםחסויה29/12/2008
הי דוקטור בת 30, IVF 2 בעקבות בעיית זרע. לפני חמישה ימים התחלתי להזריק 2 אמפולות מנופור. פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל 0.1. היום הייתי בביקורת ובכל שחלה נצפו 7 זקיקים קטנים (לא צויין גודל). עשיתי גם בדיקת דם ולאחר התוצאות התקשרו והזמינו אותי לביקורת רק ביום שישי ובינתיים להמשיך עם אותו מינון של זריקות. האם זה לא מאוחר מידי להגיע ביום שישי? אני שואלת כי בטיפול הראשון שהיה פרוטוקול קצר עם צטרוטייד וגונל F תוך שבוע כבר הייתי בשאיבה! פשוט הגבתי מהר מידי. חמישה ימים עם גונל 150היו לי זקיקים של 14 ממ ולמחרת כבר הגיעו ל 21, ובסוף היתה רק ביצית אחת! זאת הסיבה שהפרוטוקול שונה לארוך,בתקווה לקבל יותר ביציות. אני חוששת שלא יקרה לי מה שקרה בטיפול הראשון, שהזקיקים יגדלו מהר מידי. האם בפרוטוקול ארוך קצב גדילת הזקקים איטי יותר לעומת הקצר ולכן ביקורת ביום שישי הגיונית או שכדאי לי להקדים את הביקורת לעוד יומיים? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד שלום
פרופ' שחר קול29/12/2008ההחלטה סבירה לאור גודל הזקיקים (קטנים) .
אין צורך אמיתי לבדוק לפני יום שישי, אם כי לא יגרם נזק אם תיבדקי ביום רביעי, בנוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה דוקטור, עוד שאלה...
חסויה29/12/2008האם לדעתך התגובה השחלתית טובה למרות שהזקיקים עדיין קטנים? (7 בכל שחלה). האם בשלב הזה (5 ימים של 2 אמפולות מנופור) הזקיקים אמורים להיות קטנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זריקות דקפפטיל- second opinionחסויה28/12/2008
שלום, אני בת 30, הוחלט שאעבור הפריה חוץ גופית מכיוון ששתי החצוצרות של סתומות,בנוסף יש לציין שאני לוקחת גלולות למניעת הריון כ-10 שנים על מנת לקבל מחזור (בלעדי הגלולות המחזור שלי מגיע פעם בכמה חודשים) . כ-4 ימים לפני שקיבלתי מחזור התחלתי בזריקת דקפפטיל מידי יום, לאחר כ-17 ימים התחלתי להזריק במקביל את הפוריגון במינון של 200 מ"ג ולאחר 3 ימים המינון ירד ל-150 מ"ג למשך 4 ימים, לאחר בדיקת דם ואולטרסונד , הרופא התקשר אלי ואמר לי להפסיק עם הפוריגון ולהמשיך עם הדקפפטיל ליום אחד בלבד ולאחר מכן לעשות בדיקת דם. לאחר השיחה עם הרופא יצרתי קשר עם האחות הראשית והיא אמרה שמכיוון שאני יחסית צעירה השחלות שלי הגיבו בצורה מהירה ועל מנת למנוע גירוי שחלתי הרופא אמר לי להפסיק עם הפוריגון. השאלה שלי, האם זה אופייני לקבל 25 זריקות של דקפפטיל (כל יום שהזרקתי פוריגון הזרקתי גם דקפפטיל)? האם יכול להיות שכבר ישנו גירוי שחלתי שגרם לציסטה הדרמואידית שישנה בשחלה השמאלית שלי לגדול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסויה שלום
פרופ' שחר קול28/12/20081. 25 ימים - סביר.
2. אין גירוי שחלתי לפני הביוץ (מתן אוביטרל). גירוי שחלתי לא משפיע על דרמואיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהsecond opinion
חסויה28/12/2008תודה על התשובה המהירה שאלה נוספת, כשעשיתי היום את הבדיקת אולטרסאונד נכתב בתוצאות הבדיקה (מעבר לנתוני גדלי השחלות וגדלי הזקיקים) על נתוני השחלה השמאלית כי ישנו מבנה אקוגני של 21*21 מ"מ, מה זה אומר? (חשבתי שאולי זה מסמל את גודל הדרמואיד שקיים אצלי בשחלה) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול29/12/2008יכול להתאים לדרמואיד.
יכול להתאים למשהו אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי תזמון ההזרעהטל28/12/2008
ערב טוב, בחודש האחרון ביום ה-16 למחזור (מחזור בין 31 יום ) זקיק אחד בלבד 19 מ"מ, רירית 8 מ"מ סדירה בלי נוזל. אסטרדיול 1054 ופרוג 1.7. באותו ערב אורביטרל 38 שעות אחרי בוצעה הזרעה אחת. החודש מעוניינת בביוץ עצמוני + 2 הזרעות. 1. האם מנתוני החודש הקודם, בהכרח הביוץ שלי מאוחר ואוכל להתחיל מעקב ביום ה-14 או שזה משתנה מחודש לחודש? אני לא מטופלת עם הורמונים. 2 . האם האורביטרל שמקדים את הביוץ העצמוני , פוגם באיכות הביצית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גל שלום
פרופ' שחר קול28/12/20081. הלו"ז יכול להישתנות מחודש לחודש.
2. לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר יש לי שאלהאלינור28/12/2008
שלום רב, אני פוליציסטית בתהליכי הפריה חוץ גופית. בגלל נטייתי לפתח זקיקים רבים ולהגיע לרמות גבוהות מאוד (מאוד! מעל 10,000) של E2, אני מטופלת בגונאל בתוספת צטרוטייד, ולפני השאיבה מקבלת דקפפטיל (2X0.1) במקום אוביטרל. נאמר לי על ידי הרופא שלי שהשילוב בין הצטרוטייד לדקפפטיל יכול להפריע לקליטה של העוברים ברחם, ורציתי לשאול האם אכן כך הוא ומומלץ להקפיא את העוברים בסבב כזה, או שבכל זאת כדאי לתת צ'אנס לטריים? ושאלה נוספת: הרופא אמר לי שעכשיו נעשה מחקר שלפיו אם מקבלים תמיכה של גסטון ואסטרופם במינון גבוה יותר - זה יכול להחזיר את הסיכויים להיריון לסיכויים של החזרה רגילה. האם ידוע לך משהו בנושא? תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלינור שלום
פרופ' שחר קול28/12/20081. הרופא צודק.
2. תלוי ברמת האסטרדיול. אם סביבות 10,000 פיקומול לליטר - אפשר לנסות. אם הרבה מעבר לזה - עדיף להקפיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהכרמית28/12/2008
שלום לפני שבוע וחצי החזרתי שני עוברים ולפני יומיים קיבלתי מחזור היו עוד 2 עוברים מוקפאים , נמסר לי מבית החולים בו ביצעתי את השאיבה והחזרה ששני העוברים שנשמרו לא התפתחו ואין עוברים יותר מוקפאים שוחחתי עם הרופא שמטפל ונמסר לי לעבור שוב את השאיבה היום יש סיכון כלשהוא לעשות שאיבה חודש אחר חודש (גם סיכון מבחינת הרדמה כללית) או כדאי להמתין במצב כזה ? עלי לציין שאי פריון של הוא על רקע בלתי מוסבר . תודה וערב טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי
פרופ' שחר קול28/12/2008לא מומלץ להמשיך בטיפול רצוף של גירוי שחלות.
מציע לפחות חודש אחד של הפסקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 12 יום אחרי החזרת עובריםדנה28/12/2008
שלום רב, היום הוא היום ה - 12 אחרי החזרת עוברים מוקפאים, יש לי כאבי בטן חזקים מאוד כמו לפני מחזור, האם ניתן עפ"י העובדה הזו כי אין הריון? מחר אני אמורה לעשות בדיקת דם ופוחדת להתאכזב שאלה שנייה: אני לוקחת תמיכה של אסטרופם, האם זה מעקב מחזור היה ואין הריון? בד"כ המחזור שלי סדיר מינוס, כלומר היה ואין הריון מתי אני אמורה לקבל מחזור... סליחה על החפירות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית שלום
פרופ' שחר קול28/12/2008כאבי בטן אינם רומזים על הצלחה או כישלון.
אסטרופם ופרוגסטרון מעכבים המחזור. גם אם אין הריון לא יהיה מחזור כל זמן שנוטלים את הטיפול כסידרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממה זה נובע?שריתוש28/12/2008
ד"ר שלום רב, אני 11 ימים לאחר הזרעה (בוצעה ב- 17/12) לאחר טיפול בפוריגון+אוביטרל, כרגע משתמשת באנדומטרין מאז ההזרעה. שאלתי: ממה יכולים לנבוע תחושות של מתיחות בצידי הבטן התחתונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחות
פרופ' שחר קול28/12/2008שחלות מוגדלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
שריתוש28/12/2008התחושות הן יותר דקירות ומתיחות רק בשני צידי הבטן התחתונה. האם זה נובע משחלות מוגדלות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי...
פרופ' שחר קול29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון טבעי לאחר טיפול IVFטל28/12/2008
לד"ר שלום אני לאחר טיפול IVF ראשון שלא צלח:בדיקת בטא ראשונה היתה חיובית ואח"כ התפתח שלא כראוי, לאחר 16 יום מהשאיבה קיבלתי ווסת . וברצוני לדעת האם תהליך הביוץ הטבעי מתרחש לאחר ווסת "כזו" , רוצה לדעת אם יש אפשרות להכנס בשלב זה להריון באופן טבעי. מאחר ובכל זאת יש בי האמונה שזה אכן יכול לקרות. מודה לך מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
ד''ר דוד ישי28/12/2008אם את מבייצת באופן טבעי, הביוץ אמור להופיע אחרי הIVF כמו אחרי וסת רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
טל29/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אחרי החזרהטניה28/12/2008
שלום רב דר', הבטא שלי גדל מ23.2 ביום חמישי ל57.9 היום. אני אמורה לבצע בדיקה נוספת ביום חמישי. יש לי הפרשות חומות מאתמול בערב, האם זה בסדר? וחוץ מזה יש לי שאלה האם אפשר לקיים יחסי מין? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טניה
ד''ר דוד ישי28/12/2008רק הזמן יקבע האם ההפרשות האלה חסרות משמעות או מעידות על הריון לא תקין. בשלב הזה אני ממליץ להמנע מיחסי מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוש צמיגי שקוף אחרי גרידהשרון28/12/2008
שלום, עברתי גרידה לפני 4.5 שבועות. בייצתי לאחר 14 יום ע"פ ערכת ביוץ חום השחר וכאבי ביוץ אך לא קיבלתי מחזור. שלשום יצא לי גוש גומי לבן שקוף משם, אך לא מחזור. מה זה ? האם זה שאריות גרידה? עד מתי נחשב איחור במחזור לאחר ביוץ כנורמלי כי יש לי כאבים ואני לא מקבלת?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרון
ד''ר דוד ישי28/12/2008הוסת אמור להגיע , פלוס מינוס, 14 יום אחרי הביוץ. אם הוא לא מופיע זה לא נורמלי. מה שיצא לך נשמע לי יותר כמו הפרשה צמיגית מאשר שארית הריון. כדאי שתעשי בדיקת הריון בדם ותגשי לרופא לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורחסוי28/12/2008
שלום אתמול בלילה קבלתי מחזור עם כאבים חזקים מאוד, שילשול וכאבי בטן מוזרים גם היום אני סובלת מכאבי מחזור נוראיים רציתילדעת מה זה יכול להיות? האם יכול להיות הדבקויות ברחם? אני מנסה להכנס להריון כמעט שנתיים וחצי, ועוד לא הצלחתי,, מחזור אחרון היה ב 1.12.08 מחזור כל 27-31
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום חסוי
ד''ר דוד ישי28/12/2008אם בכלל, הדבקויות ברחם גורמות להפחתת הדימום בוסת. יתכן שמדובר בהריון לא תקין, יתכן סתם שיבוש הורמונלי ו יתכן שמדובר בזיהום. כדאי שתבדקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםיפית28/12/2008
שלום דר', עשיתי החזרת 4 מוקפאים בתאריך 25/12 והיום 28/12 עשיתי בדיקת דם והתוצאות : E2 - 353 פרוגרסטון - 46 LH - 8.8 שאלתי האם זה בסדר ? מראה שמשהו מתפתח שם ? או שזה מוקדם ואני בכלל צריכה איזו תמיכה ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יפית
ד''ר דוד ישי28/12/2008משאלתך אני מבין שההפשרה היתה על מחזור טבעי.
לא ניתן להסיק מבדיקה מסוג זה על הסיכויים להריון. ( ללא קשר לזמן הביצוע שלה ) . בד"כ לא מקובל לתת תמיכה במחזור טבעי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)