מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ד"ר שלום, זו אני מאתמול...רויטל22/12/2008
בוקר טוב, שאלת אתמול אם אני בהריון, אז כן, אני בהריון בשבוע שישי לאחר החזרת שני עוברים. עוד שאלת אותי בנוגע לספירת דם- הגינקולוג נתן לי לעשות סדרת בדיקות, אלו התוצאות הגבוהות שקיבלתי: WBC 13.10 K/UL ( 4.00- 10.00) (.........)* NEUTROPHILS 10.00 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)* NEUTROPHILS % 76.80 % ( 46.00- 68.00) (.........)* עד היום, מאז גילוי ההריון(לפני שבוע וחצי), עשיתי בסה"כ שתי בדיקות לבטא(306 ו-798). לא נבדקו כלל רמות פרוגסטרון וE2. אני צריכה לבקש זאת ממנו? מלבד זאת, הרופא רוצה שאעשה את האולטרסאונד רק ב- 8 לינואר ומיותר לציין שאני לא רגועה עד אז.... אני משתמשת פעם ביום בקרינון. תודה מקרב לב על כל תשומת הלב תמיד.... מזל שאתם כאן :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל שלום
פרופ' שחר קול22/12/2008אפשר לבצע א.ס. קודם.
על סמך בדיקת פרוג' אפשר להחליט לגבי הצורך בקרינון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר קול שלוםמירי22/12/2008
אני פונדקאית לאחר נסיון שלישי לא מוצלח. מזה זמן רב אני מוצאת עצמי נלחמת להשגת אולטראסאונד. נאלצתי לעבור שני רופאים במכבי, האחד סרב לעשות לי והשניה היפנתה אותי למרפאה בצ'ק סנטר אבל עם צילום אגן קטן במקום מעקב עובי רירית, כך שהיה לי קשה להשיג תור בזמן. כמו כן, ביקשתי הפניה אליך והיא סרבה לתת לי בטענה שעל מנת לברר אין צורך לזמן אליך תור. ברצוני לדעת: א. האם ניתן לקבל הפניות דרכך? (הושפלתי מספיק ע"י הרופאים השניים) ב. הרופא המטפל בתהליך נמצא במרכז ולפיכך יש צורך לעשות את הבדיקות הצפון. האם אני יכולה לברר דרכך מה הם זכויותיי במכביבנושא זה? אודה לך מאוד על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירי שלום
פרופ' שחר קול22/12/2008למיטב ידיעתי אין בעיה להשיג תור לאולטסאונד רירית רחם במרכז בריאות האישה בצ'ק פוסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, השאלה היא
מירי22/12/2008היכן אני משיגה הפניות לכל בדיקה שאני אמורה לעבור בצ'ק סנטר? תודה מראש על המענה. להגיע אליך אני לא יכולה היות ולא נותנים לי הפנייה אז איך עושים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול22/12/2008מהרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןליה22/12/2008
שלום, להלן תוצאות בדיקות הדם שביצעתי ביום ה-12 להחזרת 2 עוברים מוקפאים: בטא : 112 פרוגסטרון: 48.6 E2: 1405 האם הפרוגסטרון תקין? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
פרופ' שחר קול22/12/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עובריםאושר22/12/2008
שלום רב לאחר טיפול IVF ראשון שלא נקלט לאחר ההחזרה הלכתי לשרותים ואז היה מעט נוזל צמיג על התחתונים ? האם יכול להיות שהעוברים פשוט סתם נשפכו החוצה או נשארו במזרק ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אושר שלום
פרופ' שחר קול22/12/2008לא, העוברים לא נשפכים החוצה.
המזרק (או נכון יותר - קטטר ההחזרה) ניבדק היטב לאחר ההחזרה לגבי אפשרות שהעוברים נשארו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומיןמילקשייק22/12/2008
שלום, התחלתי חודש שני טיפול באיקקלומין. 12.12 מחזור 16.12 כדור ראשן של איקקלומין 20.12 כדור אחרון האחות רצתה לקבוע לי מעקב זקיקים ב-23.12, אך אינני יכולה להגיע. רציתי לשאול האם הגעה למעקב יום אחרי, כלומר ב24.12 עלולה להוביל לפספוס מועד הביוץ? ברצוני לציין שבפעם הקודמת הביוץ הגיע 16 יום מתחילת המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רויטל שלום
פרופ' שחר קול22/12/2008קרוב לוודאי שמעקב יום אחרי לא יגרם לנזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעותחסרת סבלנות21/12/2008
היי ערב טוב כמה הזרעות מומלץ לעשות לפני שעוברים להפריה?? האם אפשר לדלג ולעשות ישר הפריה? יש לי שחלות פוליציסטיות האם אפשר לעשות משהו אחר ?????..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעות
פרופ' שחר קול22/12/2008תכנית הטיפול חייבת להיות אישית, מותאמת לפי הנתונים הספציפיים של כל זוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקה בהריוןרויטל21/12/2008
שלום, אני בשבוע ששי אחרי החזרה של שני עוברים. עשיתי בדיקות דם ויש שלושה ערכים מעל הנורמה: WBC 13.10 K/UL ( 4.00- 10.00) (.........)* NEUTROPHILS 10.00 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)* NEUTROPHILS % 76.80 % ( 46.00- 68.00) (.........)* אני מודאגת... רויטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רויטל
ד''ר דוד ישי21/12/2008האם את בהריון ? למה בכלל עשית ספירת דם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה...
רויטל21/12/2008אני בהריון בשבוע שישי לאחר החזרת שני עוברים. הגינקולוג נתן לי לעשות סדרת בדיקות, אלו התוצאות: GLUCOSE 71.00 MG/DL ( 65.00- 100.00) (.*.......) WBC 13.10 K/UL ( 4.00- 10.00) (.........)* NEUTROPHILS 10.00 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)* NEUTROPHILS % 76.80 % ( 46.00- 68.00) (.........)* LYMPHOCYTES 2.60 K/UL ( 1.10- 3.50) (.....*...) LYMPHOCYTES % 19.50 % ( 15.00- 45.00) (*........) MONOCYTES 0.50 K/UL ( 0.08- 0.90) (....*....) MONOCYTES % 3.60 % ( 2.00- 9.00) (.*.......) EOSINOPHILS 0.00 K/UL ( 0.00- 0.60) EOSINOPHILS % 0.00 % ( 0.00- 6.00) BASOPHILS 0.00 K/UL ( 0.00- 0.15) BASOPHILS % 0.10 % ( 0.00- 1.50) (*........) RBC 4.71 M/UL ( 3.90- 5.40) (....*....) HEMOGLOBIN 13.60 G/DL ( 12.00- 16.00) (...*.....) HEMATOCRIT 40.40 % ( 35.00- 45.00) (....*....) MCV 85.90 FL ( 80.00- 98.00) (..*......) MCH 28.80 PG ( 27.00- 33.00) (..*......) MCHC 33.50 G/DL ( 32.00- 35.50) (...*.....) PLATELETS 269.00 K/UL ( 150.00- 400.00) (...*.....) MPV 8.50 FL ( 6.50- 11.50) (...*.....) RDW 14.30 % ( 11.00- 16.00) (.....*...) HBS ANTIGEN NEGATIVE TPHA NEGATIVE BL.GR.-RH O RH POSITIVE SG 1.00 SG LEUCOCYTES UR. NEGATIVE NITRITE NEGATIVE PH (URINE) 5.50 PROTEINE UR NEGATIVE GLUCOSE URINE Normal MG/DL KETONES NEGATIVE UROBILINOGEN Normal MG/DL BILIRUBIN UR NEGATIVE ERYTHROCYTES NEGATIVE URINE-CULTURE טרם בוצע CMV-IGG טרם בוצע CMV-IGM טרם בוצע RUBELLA -IGG טרם בוצע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקוקלומין תאומים וניתוחמישהי21/12/2008
אני בת 28 אחרי 3 ניתוחים קיסריים, הראשון היה בגלל שהיו תאומים, תאומים שהגיעו אחרי טיפול באיקוקלומין פעם אחת בעקבות יותר משנה ללא כניסה להריון. 2 ההריונות הבאים הם ספונטניים וארעו לאחר וסת או שניים לאחר הפסקת הנקה (שזה מעל שנה מהלידה). כרגע אני שנה אחרי הפסקת הנקה וקבלת וסת ושוב לא נכנסת להריון. שאלותי הן: איך מאבחנים את מקור אי הפוריות? שמעתי שזה יכול להיות מהניתוחים או מהידבקויות- איך מגלים זאת? האם יש אפשרות להשתמש שוב באיקוקלומין כדי להיקלט על אף הניתוחים? (ב"ה לא היו סיבוכים) האם אין מניעה עקרונית שבעקבות כך אהרה שוב עם תאומים? או שעקב הניתוחים החוזרים יש סכנה מוגברת לקרעים ברחם?- מבחינתי דווקא הייתי מאד רוצה תאומים כי אחרי ניתוחים מספר הלידות יחסית מוגבל ואני רוצה כמה שיותר ילדים... אשמח לתשובה מהירה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מישהי
ד''ר דוד ישי21/12/2008אי פוריות מברריםצ ע"י בדיקות הורמונליות, בדיקת זרע וצילום רחם ( בשביל לשלול הדבקיוית ) .
מאד לא כדאי הריון תאומים אחרי ניתוח קיסרי. אין טעם לקחת איקקלומין לפני שיודעים מה הסיבה לקושי להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פוליפלידיה21/12/2008
ד"ר שלום, אני אחרי 2 IVF שכשלו בשבוע 7 פסק הדופק. יש לי פוליפ האם זה יכול להפריע לקליטת עוברים והאם לפני שאני מתחילה טיפול עדיף להסיר אותו. הרופא שלי אומר שזה לא אמור להפריע תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפ
פרופ' שחר קול22/12/2008חשוב לברר היכן בדיוק הפוליפ.
מכיוון שהיה הריון (שאומנם התסתיים בהפלה) יש לשער כי הפוליפ אינו מפריע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מוזרהgsh21/12/2008
אני נמצאת במעקב זקיקים לפני הזרעה 3 ביום רביעי האחרון הרופא לא ראה זקיקים באולטרא סאונד ואמר לבוא היום יום ראשון (זה כבר היום ה-12 למחזור שאני כבר אמורה בד"כ לבייץ) שוב אומר אין זקיקים בכלל 1)יכול להיות שבייצתי בזקיקים קטנים? 2)האם יש קשר להיסטרוסקופיה ניתוחית שעברתי חודש שעבר להוצאת פוליפ (שהיה גיהנום) אולי הכל מתעכב? הוא אומר לי לחזור אליו בשלישי. מה דעתך? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר דוד ישי21/12/2008אני מניח שיש עיכוב של הביוץ מסיבה כלשהי. יתכן שזה קשור לסבל שלך מהבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלהשירה21/12/2008
שלום בהמשך לתיאור המקרה משבוע שעבר, עשיתי היום שוב בדיקות והתוצאות הן: e2 4594 (לפני חמישה ימים 3128) progresteron 190.8 (לפני חמישה ימים 190.8) ביטא 659 (שבוע שעבר 44). האם זו לא קפיצה גדולה מאוד לחמישה ימים? מה כדאי לי לעשות? חג שמח שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שרית
ד''ר דוד ישי21/12/2008מה שצריך הוא להפסיק לעקוב ע"י בדיקות דם ( בטח לא בהפרשי זמן כאלה ) ולהמתין בסבלנות לאולטרסאונד כדי לדעת מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי עלית בטא באופן תקין דחוף!!!!מיכל21/12/2008
16/11/08 מחזור אחרון לאחר מכן IVF 1 פרוטקול ארוך 2/12/08 שאיבה 5/12/08 החזרה 17/12/08 בטא ראשונה 90 19/12/08 בטא שנייה 160 21/12/08 בטא שלישית 284 לצערי היום בשיחה עם הרופא המטפל הוא הסביר לי שהוא לא מרוצה מהכפלת הבטא הוא אומר שהיא לא מכפילה את עצמה באופן תקין . ושהוא מבקש שאני יעשה עוד יומים שוב מעקב ששאלתי אותו לסיברות הריון תקין במצב שכזה הוא הסביר לי שאין חוקים מתמטים להתעברות עובר אני ממש עוברת יום קשה וממש רע לי . האם יש בכלל סיכוי שההריון תקין ? אני בנוסף לוקחת תמיכה של אסרופם 2 ליום וקרינון 1 ביום . וחייבת לציין שהיה לי בניגוב מין חתיכות שחורות פעמים השבוע וכרגע אין דבר . האם יש סיכוי בכלל ? תעזור לי מיכל :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי21/12/2008חבל שתשלי את עצמך.לצערי, הסיכויים להריון תקין קטנים. חשוב להמשיך ולעקוב עד התאפסות הבטא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיהאושר21/12/2008
שלום רב שאלתי היא כמה זמן נדרש אחרי היסטרוסקופיה ועד לאפשרות להתחיל טיפול IVF נוסף ? האם היסטרוסקופיה יכולה לשפר את הסיכוי להרות ? ( במקרה של אנדמיוזיס בגודל של כ 4 סמ ומיומה בגודל 2 סמ ו4 שנים לאחר הפלה מאוחרת + גרדה ) תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אושר
ד''ר דוד ישי21/12/2008הסטרוסקופיה אבחנתית אינה מעכבת את הטיפול. אפשר להתחיל בו מיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיסטרוסקופיה ניתוחית
אושר22/12/2008שלום רב שאלתי היא כמה זמן נידרש ועד שאפשר לבצע IVF לאחר היסטרוסקופיה ניתוחית ? והאם היסטרוסקופיה ניתוחית זוהי הפעולה הנדרשת להוצאת מיומה וטיפול באנדמיוזיס? האם היסטרוסקופיה ניתוחית משפרת את הסיכוי להרות ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לא תקינות....רויט21/12/2008
שלום, אני בשבוע ששי אחרי החזרה של שני עוברים. עשיתי בדיקות דם שהצביעו על ספירת כדוריות לבנות מעל הנורמה(13.1), וNEUTROPHILS 10( 76.8% - גם גבוהה.... אני מודאגת... רויט. 0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רויט
ד''ר דוד ישי21/12/2008את בהריון ? אם כן אין לספירת הדם משמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמירי21/12/2008
אני עושה פעילות ספורטיבית אירובית 5 פעמים בשבוע במשך 50-60 דקות הבעיה שלי שאין לי ביוץ הורמון LH מאוד נמוך . יש לציין שאני רזה שוקלת 59 ק"ג על 179 נמצאת בטיפולי זריקות השאלה שלי האם זה בסדר להמשיך פעילות ספורטיבית כאשר אני לא עולה לדופק מעל 140? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורטל
ד''ר דוד ישי21/12/2008אני חושב שהסיכוי שלך להרות יגדל אם תפחיתי את הפעילות הגופנית ותעלי מעט במשקלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אתה מציע
מירי22/12/2008להפסיק פעילות ספורטיבית או למתן? אם למתן לכמה פעמים בשבועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אורטל
ד''ר דוד ישי22/12/2008אני מציע שתפחיתי בפעילות ושתתיעצי עם דיאטנית לגבי עליה מבוקרת במשקל עד לפחות הגבול התחתון של המשקל המומלץ לאישה בגובה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)